Δεν έχω χρόνο, ούτε διάθεση να γράψω αναλυτικά τι είδα το Σάββατο.
Άλλωστε δεν είδα και τίποτα καινούριο αγωνιστικά για να κάνω καμιά ιδιαίτερη ανάλυση.
Αυτά που είχα γράψει μετά το φιλικό με την Αλ Αΐν & τον Άρη, τα ξαναείδαμε.
Πάμε για το 0 στην άμυνα.
Δε μας ενδιαφέρει ακόμα κι αν δεν κάνουμε ούτε ένα σουτ στο αντίπαλο τέρμα, αρκεί η μπάλα να μη φτάνει στην περιοχή μας. Αυτό είναι και θα είναι το σύστημα του Ντε Μολ και σ'όποιον αρέσει.
Εμένα δε μου αρέσει!
Να συμπληρώσω επίσης ότι ακόμα κι αν μας ενδιέφερε να παίξουμε μπάλα, με τους παίκτες που έχουμε δε θα μπορούσαμε!
Απ'την άλλη, αν είχαμε προπονητή που ενδιαφερόταν για το ποδόσφαιρο κι όχι για την άμυνα, ίσως διάλεγε άλλους παίκτες, πιο δημιουργικούς, πιο γρήγορους, πιο κοντρολαρισμένους κλπ κλπ ...
Τι να συζητήσω από κει και πέρα για μπάλα;
Εξωαγωνιστικά, επειδή εγώ δεν είμαι στο payroll της ΠΑΕ για να (προσπαθώ να) δικαιολογώ τα αδικαιολόγητα, θέλω να πω 2 πράγματα:
1) Έστω ότι η ΠΑΕ δεν είχε δελτία επειδή δε γινόταν να εκδοθούν. Δεκτό.
Δεν είναι δείγμα έλλειψης οργάνωσης το ότι δεν είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα έγκαιρα;;;
Ψιλά γράμματα;
Τηλεφωνική συνομιλία Παρασκευή μεσημέρι:
"Έλα κυρ διαιτητά τι φτιανς;" "Γεια σας, πείτε μου"
"Να μωρέ δεν έχουμε δελτία για 8 παίκτες γιατί δε μας τα χουν βγάλει ακόμα. Θα έχουμε πρόβλημα αύριο στο φιλικό;" "Νταξ... Φέρτε αν είναι τις ταυτότητες ή τα διαβατήρια των παικτών που δεν έχουν δελτία και θα ξεκινήσουμε κανονικά..."
Αυτά τα δύσκολα θα συνέβαιναν σε ένα παράλληλο σύμπαν απ'αυτό στο οποίο ζουν τα "στελέχη" της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.
Είμαι υπερβολικός;;;
Ωραία...
2) Ποιος ο λόγος που όταν έγινε αλλαγή ο Φεγκρούζ έβγαλε τη φανέλα του για να τη φορέσει ο Ταμπάσης;
Μήπως για γούρι;;;
Στο ντέρμπι του μουντιαλίτο Αυγούστου: Γκρίμποβο - Κούρεντα θα δικαιολογούσα να μην έχει φανέλα ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας. Σε φιλικό ομάδων super league, όχι!
-------------------------------------------------------------------------------------------
Για το ματς:
Γκολάρα ο Γεωργίου!!! Κρίμα που δεν το έχουμε σε βίντεο.
Είναι νωρίς να βαπτίσω το Λίλα νέο Τζούμπα για το πάθος και τη δύναμή του; Υπέρμετρος ενθουσιασμός το παλικάρι. Καλό και κακό αυτό...
Παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Μπουσίντ μας έλειπε. Ψηλός και δυνατός με καλές τοποθετήσεις.
Πρώτο δείγμα θετικό. Περιμένω και με κάνα σοβαρό αντίπαλο...
Ο Οικονόμου σε κερδίζει πρώτα με το παρουσιαστικό του και μετά με τον τσαμπουκά και το ποδοσφαιρικό του θράσος.
Τα λέμε από κοντά το Σάββατο...