Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακοί Αγώνες 2012 τα μη αγωνιστικά  (Αναγνώστηκε 14078 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακοί Αγώνες 2012 τα μη αγωνιστικά
« Απάντηση #50 στις: Σαβ 28 Ιούλ 2012 19:06 »
δηλώνω ότι βρίσκω εξίσου υποκριτική την στάση τόσο όσων την απέκλεισαν όσο και αυτών οι οποίοι όντας (κρυφο)οπαδοί του ρατσισμού επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν και τη συγκεκριμένη συγκυρία και να υποστηρίξουν τις απόψεις για τις οποίες δήλωσε ότι μετάνοιωσε η αθλήτρια.

http://www.contra.gr/Sports/World/OlympicGames/london2012/gkafa-me-anuparkto-tweet.1870543.html

http://www.contra.gr/Sports/World/OlympicGames/london2012/eksalloi-oi-germanoi-me-to-ypotithemeno-tweet.1870982.html 

Αποσυνδεδεμένος foreigner

• Jr. Member
  • **
  • κουραζομαι να εχω παντα δικιο....α ειμαι και ΠΑΣ!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σαβ 28 Ιούλ 2012 23:29 »
Η Ρεπουση η γνωστη με τον συνωστισμο στην Σμυρνη και βο(υ)λευτης της ΔΗΜΑΡ κινησε ολα τα πολιτικα νηματα για την τιμωρια της Παπαχρηστου...αν σας λεει κατι αυτο καλως, αν οχι δεν μπορω να κανω κατι!!!!!!

Εχω περιεργια να μαθω πως το ανακαλυψες ρε συ????
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=49097&Itemid=139

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σαβ 28 Ιούλ 2012 23:32 »
φιλε ayoto 1966 εγω το ηξερα απο μεσα...απο που ακριβως δεν θα σε πω φυσικα, αλλα τα ανεξαρτητα μεσα το εγραψαν, 3 μερες μετα απο οταν το ειπα εγω. Αν και παλι θεωρεις το defencenet αναξιοπιστο, παλι, ακομα μια φορα δεν μπορω να κανω τιποτα....ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σαβ 28 Ιούλ 2012 23:52 »
Κοιτάξτε διαφορά μεταξύ ελληνικού κράτους και γερμανικού...οι Γερμανοί με το που δημιουργήθηκε το όλο θέμα, όχι απλά πρόλαβαν και το καπέλωσαν, αλλά προσπαθούν το γυρίσουν και εναντίον μας...εμείς από την άλλη όχι απλά δεν το καπελώσαμε, αλλά το προσφέραμε και σε όλα τα ΜΜΕ του κόσμου...πληροφορία λέει πως άκρο αριστερός Έλληνας απαίτησε από τον χορηγό της Παπαχρήστου να διακόψει τη συνεργασία μαζί της...και για να τους πείσει και πιο εύκολα τους έδωσε στο χέρι και τα αποδεικτικά στοιχεία...

Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σαβ 28 Ιούλ 2012 23:58 »
Κανένας άλλος με πληροφορίες απο μέσα υπάρχει;

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Κυρ 29 Ιούλ 2012 00:50 »
θα σε δωσω εγω ακομα μια πληροφορια...νομικος-ποινικολογος που θα αναλαβει την υποθεση θα ζητησει τουλαχιστον 7ψηφιο νουμερο για αποζημιωση....μηπως εχεις εσυ πιο πολλα φραγκα? δεν νομιζω.....η επομενη πληροφορια επ'αμοιβης...ο τζαμπας πεθανε, θα γελασουμε τις επομενες μερες με την ΕΟΕ και την ΔΗΜΑΡ!!!!!!! ε ρε γλεντια!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δευ 30 Ιούλ 2012 20:28 »
Ένα ωραίο αρθράκι για τον αποκλεισμό Παπα(ρο)χρήστου. http://schrodingers-dragon.blogspot.com/2012/07/the-papachristou-case.html

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δευ 30 Ιούλ 2012 20:37 »
"Παπαχρήστου" και στην Ελβετία!

Νέα υπόθεση... Παπαχρήστου φαίνεται να έχουμε αυτή τη φορά στην Ελβετία, με αφορμή του ρατσιστικό ξέσπασμα του Ελβετού ποδοσφαιριστή, Μισέλ Μοργκανέλα, στο Twitter εναντίον των Νοτιοκορεατών! Αποβλήθηκε ο Ελβετός!

O 23χρονος δεξιός μπακ προκλήθηκε από διάφορα tweets Νοτιοκορεατών εναντίον του για ένα "θέατρο" που έκανε στο μεταξύ τους ματς σε μια μονομαχία με τον Παρκ Τσου Γιάνγκ και αποφάσισε να... απαντήσει!

"Θέλω να δείρω όλους τους Νοτιοκορεάτες! Είναι ένα μάτσο διανοητικά καθυστερημένοι (“Je les tous Defonce Coréens, allez vous tous Bruler, bande de trisos”, έγραψε χαρακτηριστικά στα γαλλικά)!

Φυσικά το tweet αυτό εξόργισε περισσότερο τους Νοτιοκορεάτες και όχι μόνο, κατηγορώντας τον για ξενοφοβία και ρατσισμό... Ο Μοργκανέλα ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το σχόλιο του και έκλεισε τον λογαριασμό του στο Twitter... Πάντως, πολλοί είναι αυτοί που ζητούν την αποβολή του από τους Αγώνες...

Οι εξελίξεις στο θέμα του Μοργκανέλα ήταν ραγδαίες, καθώς τελικά ο Ελβετός ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ακολουθώντας την πορεία της Βούλας Παπαχρήστου... "(Ο Μοργκανέλα) έκανε προσβλητική μεταχείριση, ενόχλησε και κακοποίησε την αξιοπρέπεια της ομάδας ποδοσφαίρου της Ν.Κορέας, όπως και τον λαό της Ν.Κορέας", τόνισε ο αρχηγός της ελβετικής αποστολής, Τζιάν Γκίλι...

απο Sportdog.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Συνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δευ 30 Ιούλ 2012 22:35 »
ΑΥΤΟ είναι ρατσισμός. Καταλάβατε την διαφορά τώρα ορισμένοι;
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Τρι 31 Ιούλ 2012 12:25 »
Όχι. :) Όταν η αθλήτρια τουιτάρει χίλιες 2 παπαριές της χρυσής αυγής και ποστάρει και τέτοιο αστειάκι τότε είναι στοχευμένο και ρατσιστικό. End of story.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Παρ 03 Αύγ 2012 13:46 »
Αποχώρησε ακροδεξιά Γερμανίδα

Η Νάντια Ντριγκάλα εγκατέλειψε την γερμανική αποστολή και επέστρεψε στην πατρίδα της, επειδή διατηρεί δεσμό με πρώην αστυνομικό και νυν μέλος ακροδεξιού κόμματος στη Γερμανία.

Η Γερμανίδα πήρε μέρος στον τελικό της οκτάκωπου γυναικών καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση την Πέμπτη και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην πατρίδα της, λόγω ότι φέρεται να ασπάζεται τις ίδιες απόψεις με τον σύντροφο της κάτι που δεν συνάδει με τα ολυμπιακά ιδεώδη.

Ο αρχηγός της γερμανικής ολυμπιακής επιτροπής, Μίκαελ Βέσπερ αποκάλυψε πως συζήτησε με την Ντριγκάλα και αυτή αποφάσισε να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό την Πέμπτη, ώστε να μην δημιουργήσει προβλήματα στην ολυμπιακή ομάδα: «Στη συζήτηση κατέστησε σαφές ότι συνάδει πλήρως με τα Ολυμπιακά Ιδεώδη, ωστόσο αποφάσισε να αποχωρήσει για να μην φορτώσει με βάρος όλους τους υπόλοιπους αθλητές. Και το ασπάστηκα αυτό. Εμείς θα κάνουμε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες τον Αύγουστο, μια περαιτέρω συζήτηση με την Νάντια», είπε ο Βέσπερ.

απο Gazzetta.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Πεμ 09 Αύγ 2012 14:38 »
Παράθεση
που δεν συνάδει με τα ολυμπιακά ιδεώδη

Τα Ολυμπιακά ιδεώδη που έφτασαν στο απώγειό τους στην Ολυμπιάδα του 36 στο Βερολίνο!!
Τα Ολυμπιακά ιδεώδη που επέτρεψαν στον Γκάτλιν να αγωνισθεί κατά παράβαση κάθε κανονισμού (2η φορά ντοπέ) και να πάρει και μετάλλιο.

Δεν ξέρω αν υπήρχα καν Ολυμπιακά Ιδεώση και στους αγώνες της αρχαιότητας.
Για τους σημερινούς δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι δεν υπάρχουν. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΑ ΑΓΩΝΕΣ ΩΣ ΘΕΑΜΑ,  από τα καλύτερα που μπορεί να δει κάποιος. Γνωρίζω ότι οι περσσότεροι είναι ντοπέ, αλλά δεν με πολυνοιάζει (μεγάλα παιδιά είναι οι περσσότεροι, ας καταστρέψουν την υγεία τους). Εδώ στον δικό μας τη ντόπα την έδινε ο ίδιος ο πατέρας-προπονητής, οπότε τα λόγια ..περιττεύουν!!!

Αδιαφορώ (και δεν γνωρίζω για να είμαι ειλικρινής) για τα "πιστεύω" του κάθε αθλητή ή του άνδρα του, ή της γυναίκας του. Αν είναι ακροδεξιός, ακροαριτσερός, ακροκεντρώος κλπ.

ΥΓ. Αν κάποιος από τους Ολυμπιονίκες καταδικαστεί προσεχώς για παιδεραστία ή εμπόριο ναρκωτικών, η ΔΟΕ του αφαιρεί το μετάλιο, τον αποκλείει από αγώνες, ή δεν τρέχει τίποτε;;;