Αποστολέας Θέμα: ΝΤΕ ΜΟΛ ΤΕΛΟΣ!!!  (Αναγνώστηκε 1795 φορές)

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
ΝΤΕ ΜΟΛ ΤΕΛΟΣ!!!
« στις: Τετ 26 Οκτ 2011 10:44 »
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που διέρρευσαν απο έμπειρους και έγκυρους πολιτικούς ρεπόρτερ πριν από λίγο, λόγω του κουρέματος του ελληνικού χρέους, η κυβέρνυση ΓΑΠ αποφάσισε νέα μέτρα, φόρους και νέα τέλη!

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε ένα νεο τέλος, το τέλος Ντε Μολ, που θα πληρώνεται μαζί με το λογαριασμο του ΟΤΕ κάθε μήνα. Ο πρωθυπουργός παρόλο που υποσχέθηκε να μη μπούνε νέα τέλη, έκανε αυτή την κωλοτούμπα και μάλιστα τόνισε οτι εμπνεύστηκε αυτό το ονομα από τις κωλοτούμπες που γίνονται στον ΠΑΣ Γιάννινα στο θέμα του προπονητή!

ΥΓ1.  :joker: :pashat: :joker: :pashat:

ΥΓ2. Δε θα με τρελλάνετε εσείς χωριατάκια μου. Εγώ θα σας τρελλάνω!
Διαβάζοντας το φόρουμ τις τελευταίες μέρες καταλαβαίνεις οτι όντως η κρίση μας έχει βαρέσει κατακούτελα! Οι 9 στους 10 κράζουν τον ΝτεΜολ στο τόπικ "Ατρόμητος-ΠΑΣ" και ζητούν την απομάκρυνσή του, οι 9 στους 10 τον στηρίζουν στο τόπικ "Ντε Μολ νέος προπονητής" και μάλιστα τα ίδια παρατσούκλια! Δεν πάμε καλά ρεεεεεεεε.

ΥΓ3. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στους γενεθλιάζοντες! Φιλιά. Σμουτς!

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΝΤΕ ΜΟΛ ΤΕΛΟΣ!!!
« Απάντηση #1 στις: Τετ 26 Οκτ 2011 11:44 »
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που διέρρευσαν απο έμπειρους και έγκυρους πολιτικούς ρεπόρτερ πριν από λίγο, λόγω του κουρέματος του ελληνικού χρέους, η κυβέρνυση ΓΑΠ αποφάσισε νέα μέτρα, φόρους και νέα τέλη!

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε ένα νεο τέλος, το τέλος Ντε Μολ, που θα πληρώνεται μαζί με το λογαριασμο του ΟΤΕ κάθε μήνα. Ο πρωθυπουργός παρόλο που υποσχέθηκε να μη μπούνε νέα τέλη, έκανε αυτή την κωλοτούμπα και μάλιστα τόνισε οτι εμπνεύστηκε αυτό το ονομα από τις κωλοτούμπες που γίνονται στον ΠΑΣ Γιάννινα στο θέμα του προπονητή!

ΥΓ1.  :joker: :pashat: :joker: :pashat:

ΥΓ2. Δε θα με τρελλάνετε εσείς χωριατάκια μου. Εγώ θα σας τρελλάνω!
Διαβάζοντας το φόρουμ τις τελευταίες μέρες καταλαβαίνεις οτι όντως η κρίση μας έχει βαρέσει κατακούτελα! Οι 9 στους 10 κράζουν τον ΝτεΜολ στο τόπικ "Ατρόμητος-ΠΑΣ" και ζητούν την απομάκρυνσή του, οι 9 στους 10 τον στηρίζουν στο τόπικ "Ντε Μολ νέος προπονητής" και μάλιστα τα ίδια παρατσούκλια! Δεν πάμε καλά ρεεεεεεεε.

ΥΓ3. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στους γενεθλιάζοντες! Φιλιά. Σμουτς!
  μπαινω απο μονος μου και στοιχιζομαι πρωτος στη γραμμη της κωλοτουμ :pas: ,για να πληρωσω το νεο τελος... :P :P :P
  προτεινω μαλιστα μεχρι να κατασταλαξουμε στο τι θελουμε να ονομαζεται η ομαδα μας ,ΟΜΑΔΑ Τς  ΚΩΛΟΤΟΥΜ :pas: ... :P :P :P
Μας εφτιαξες τη μερα ρε φιλε...νας κλα... :P :P :P
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ... :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 26 Οκτ 2011 11:52 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τετ 26 Οκτ 2011 13:16 »
για "κούρεμα" ειναι ο κατάλληλος..
έχει αρκετό μαλι..

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τετ 26 Οκτ 2011 13:33 »
Μολις εβγαλα το χερ απ τν τζεπ για να ειδω τι εχ μεσα ...γτ αν θελουμε να να μαστε συνεπης στα λεγομενα μας ως ΠΑΣολεδες, η πρεπ να ξεκαθαρισουμε τ θεσ μας ,η να πληρωσουμε το νεο τελος που μας επεβαλε ο lemo.. :P ::)
σας πληροφορω οτι επιακα μονο τον τσιοκο μ ,φροντισε ο Γ.Α.Π.απο καιρο γ αυτο... :P :P :P
  ειμαι υποχρεωμενος λοιπον να εξηγηθω καθαρα γτ δεν εχω κ εναλλακτικη.. :P

αν ειναι να πεσω ,π θα πεσω σιγουρα,(το εργο το χουμε ξαναδει παμπολλες φορες)με τον οποιο ανεκδιηγητο προπονητη  ακουγεται αυτες τς μερες οτι θα ρθει,προτιμω να πεσω με ντε Μολ...στο κατω -κατω αυτος μας ανεβασε ,του οφειλουμε μια δευτερη (καλοπληρωμενη ;) )ευκαιρια ν αποδειξει οτι δεν ηταν τυχαιο...

τ ονειρο μου να χτυπησω την πορτα της Ευρωπης ΑΠΟ ΦΕΤΟς ΚΙΟΛΑς,μπορει να περιμενει λιγο ακομα...
 με τετοια ΑΕΚ,με τετοιο Αρη,θα βλεπουμε καναν πουσταρα αιωνιο του χρονου στν Ευρωπη κ θα βραζουμε απο μεσα μας... :( >:( δεν το πιστευουν οι ιθυνοντες,ουτε η διοικηση ,ουτε ο κοουτς κ ειναι κριμα γιατι ειναι μια ιστορικη ευκαιρια που μας παρουσιαζεται κ την κλωτσαμε :( >:( ..
 ΤΟΥς ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΟς ΨΑΛΙΔΙΣΜΑΤΟς ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΑς... :P :(
γ αυτο λοιπον προτεινω το τελος να το πληρωσουν οι ιθυνοντες με πρωτο τον κοουτς,ακολουθοντας το δρομο που χαραξε ο ΤΑΣΟΠΑΝΤΑΡΟς...
  αντε κοουτς βγες μπροστα κανε μια κινηση που να δειχνει οτι νοιαζεσαι τν ομαδα κ τον κοσμο της κ με ολο το θαρρος προσεχε το τι πινεις,κυκλοφορει πολλη μπομπα στην αγορα.. :P :P :P σε διαβεβαιω οτι το ντοπιο τσιπρο ,χωρις γλυκανσο δε βαραει κατακεφαλα,λαγαριζ το μυαλο κ βαζει τις σκεψεις  σε ταξη...
  κ αν σου χουν σκις τ μπαλλα μι τ γκρινια κ τ μουρμουρα οι παρατρεχαμενοι γραψ τους στο κατω το κεφαλι κ προχωρα...
  μαζι θα τους .αμησουμε... :P :mono: (παρωχημενο,παραφθαρμενο αλλα κ επικαιρο.. :P )
Υ.Γ.ΛΟΙΠΟΝ lemo ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗς? ΓΛΙΤΩΝΩ ΤΟ ΤΕΛΟς ΤΟΥ ΝΤΕ? :P :P :P :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 26 Οκτ 2011 13:51 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...