Αποστολέας Θέμα: Η Ελληνική σημαία-Το Ιερότερο Σύμβολο του Έθνους μας  (Αναγνώστηκε 17180 φορές)

Αποσυνδεδεμένος torosblasphemy

• Sr. Member
    • Προφίλ
troll troll ολο το θεμα....

αααααααιιιιιιιιιιιιιντεεεεεεεεεεεεεεεε   χριστουγεννιατικαααααααααααααααα
...Μέχρι Την Άκρη Του Κόσμου Ταξίδεψα...

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
Προς αντον:γενικά σε όλα όσα λες έχω απαντήσει μέσα στο φόρουμ σε διάφορα θέματα...και μου κάνει εντύπωση που δεν το γνωρίζεις, διότι βλέπω πως με παρακολουθείς αρκετά (μέσα στο φόρουμ)...αλλά κάποια ερωτήματα τα έχω..παραδείγματος χάριν,το θέμα στο οποίο συζητάμε τώρα,βρίσκεις κάτι το πολιτικό;το να τιμάς και να σέβεσαι την Ελληνική σημαία δεν είναι πολιτική στάση...είναι στάση ζωής... για τα υπόλοιπα θα σου απάνταγα λέξη προς λέξη,αλλά δεν θέλω να χαλάσω την γιορτινή μου διάθεση και οποιουδήποτε άλλου συμφορουμίτη...πολιτικές απόψεις(κι όχι μόνο) θίγουν και εμένα όπως λες...δεν σε είδα να διαμαρτύρεσαι αντίστοιχα...μήπως εκεί έμεινες στην γωνία σου διότι είναι η πλειοψηφία;επίσης η ιστορία είναι ΜΙΑ και οι θεωρίες άπειρες...σφαγεία γέμισε η φτώχεια και οι κομματικές ιδεολογικές σκοπιμότητες (βλέπε εμφύλιο)...

Ο Αριστοτέλης στον τρίτο τόμο των "Πολιτικών" του προσδιορίζει τον άνθρωπο ως πολιτικό  και κοινωνικό ον. Και αυτός ο ορισμός φανερώνει την έμφυτη τάση, που έχει ο άνθρωπος, να θέλει να είναι μέρος μιας πολιτικής κοινωνίας.
Η πολιτική από την άλλη είναι μια ανθρώπινη κοινωνική δραστηριότητα, η οποία αποτελεί την κινητήρια κοινωνική δύναμη «κατασκευής» θεσμών, θωράκισης των υπαρχόντων, υποκατάστασή τους από άλλους ή κατεδάφισής τους από τα εκάστοτε επαναστατικά κινήματα ανά τον κόσμο. Με βάση τα παραπάνω, θεωρώ πως ακόμη και ο "σεβασμός" απέναντι σε ένα χρωματιστό κομμάτι ύφασμα, ή την "ιερή" ελληνική σημαία κατά τη γνώμη σου, είναι μια ακόμη πράξη που πηγάζει από την πολιτική υπόσταση του καθενός. Ακόμη και το εορταστικό πνεύμα των ημερών το οποίο αναφέρεις, δεν είναι παρά παράγωγο μιας πολιτικής, η οποία "αναγκάζει" τους ανθρώπους να καταναλώνουν και τους "επιτρέπει" να χαίρονται περισσότερο από τις άλλες μέρες.
Όσο για την πλειοψηφία, που κρύβομαι από πίσω της και δεν ορθώνω ανάστημα κρυμμένος σε μια γωνιά όπως λες, δεν μπορώ παρά μόνο να γελάω δυνατά. Όσοι με γνωρίζουν εδώ μέσα ξέρουν ότι ποτέ δεν κρύφτηκα. Όταν είχα να πω κάτι το έλεγα, το έγραφα. Όταν πάλι με κάλυπτε κάποιος απλά πατούσα το "Συμφωνώ". Δεν με ενδιαφέρει να γεμίσω τον άπλετο χώρο που προσφέρει το ίντερνετ, ούτε να φορτώσω το φόρουμ με άχρηστα σχόλια και ποστ. Ούτε να ασκώ τακτικά πολιτική εδώ μέσα. Πόσο μάλλον να φτάσω τα 400+ μηνύματα μέσα σε ένα εξάμηνο. Έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω μέσα στη μέρα από το να παρακολουθώ το pas.gr 24/7 και να θυμάμαι κιόλας το μακρύ και το κοντό του καθενός.
Το μόνο κακό με την ιστορία είναι πως όσο και να διαβάσεις πάντα θα βρίσκεις κάτι διαφορετικό, μια ακόμη λεπτομέρεια σε έναν ωκεανό πληροφοριών και γεγονότων.
Τέλος δεν θα αναφερθώ καν στη σπόντα που μου πετάς για τον εμφύλιο. Αλλά αλήθεια πες μας τη γνώμη σου πως ένα αγγλικό προτεκτοράτο όπως η ελλάδα σύρθηκε "αναγκαστικά" σε πόλεμο το 1940, όντας κατά την ιστορία σου "στρατηγικότατης" σημασίας, ενώ στην πραγματικότητα μετά την παταγώδη αποτυχία του 1922, πέρα των ανύπαρκτων συμφερόντων, δεν είχε κανένα λόγο να εμπλακεί σε μια κατάσταση που μόνο θα τις κόστιζε κι άλλο ανθρώπινο δυναμικό στο ήδη αποδεκατισμένο-μαραζωμένο υπάρχον? Α και κάτι ακόμη, γιατί η ΜΙΑ ιστορία δεν μας είπε ποτέ για τους λόγους μη εμπλοκής της εξίσου στρατηγικής τουρκίας?

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ

οι προοδευτικές θέσεις των σύγχρονων καιρών θέλουν να μην μιλάμε για τα εθνικά μας σύμβολα,ώστε να ξεχάσουμε τον λόγο ύπαρξης τους...οι ίδιες θέσεις θέλουν να υπάρχει ένα Status Quo όσο αναφορά την πολιτική συμπεριφορά (politically correctness) που μας αναγκάζει να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι είμαστε χριστιανοί γιατί στιγματιζόμαστε και εγκληματούμε κατά της ανθρωπότητας δημιουργώντας ψυχολογικά τραύματα σε όλους τους άλλους που δεν είναι...όπως επίσης να μην αναφέρουμε και υπενθυμίζουμε το πόσο παλιά είναι η ιστορία μας (που χάνετε στα βάθη των χιλιετηρίδων), διότι κινδυνεύεις να θεωρηθείς αρχαιολάγνος, προγονόπληκτος, και λάτρης παρωχημένης φιλοσοφίας και νεκρής γλώσσας...

Παράθεση
Οι μοντέρνες θέσεις των μοντέρνων καιρών (και συμφερόντων) θέλουν να μη μιλάμε για τα εθνικά μας σύμβολα, να ξεχάσουμε σιγά - σιγά το λόγο υπάρξής τους γιατί υποδηλώνουν εθνικισμό. Ο πραγματικός σκοπός είναι βέβαια η άλωση της Ελλάδας να γίνει με πιο εύκολο τρόπο.
Πολιτίκαλυ κορέκτ (politically correct) είναι επίσης να μην αναφέρεις αν είσαι χριστιανός γιατί στιγματίζεσαι και ...εγκληματείς κατά της ανθρωπότητας δημιουργώντας ψυχολογικά τραύματα σε όλους τους άλλους που δεν είναι.
Ακόμα πιο πολιτίκαλυ κορέκτ είναι να μη λες πόσο παλιά είναι η ιστορία σου, ότι βαστάει πολλές χιλιάδες χρόνια (κι όχι καμμιά διακοσαριά σαν μερικών – μερικών που το παίζουν παντοκράτορες και σωτήρες του κόσμου…) διότι κινδυνεύεις να θεωρηθείς αρχαιολάγνος, προγονόπληκτος, και λάτρης παρωχημένης φιλοσοφίας και νεκρής γλώσσας!!!

http://friendshipiseverything.blogspot.com/2011/03/blog-post_3045.html[/url]

http://www.pentapostagma.gr/2011/03/blog-post_6020.html

Ωραίος ρε ... σε αντιγράφουν όλα τα site ... και σε είχα αδικήσει.

ΥΓ: Παραπήγε το θέμα στο λάου - λάου και δε πάει άλλο.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 27 Δεκ 2011 22:57 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Μολοσσός

• Επισκέπτης
φίλε αντόν ή έχεις επιλεκτική μνήμη ή απωθημένα...δεν εξηγείται διαφορετικά....δεν μπορεί να θυμάσαι το περιστατικό στο οποίο έκανα παρατήρηση σε έναν συμφορουμίτη για τα πολλά μηνύματα του...και ξέρεις γιατί;γιατί αυτός ο διάλογος σβήστηκε...επίσης δεν γίνεται να θυμάσαι το περιστατικό που τσακωνόμουν με τον ίδιο το καλοκαίρι για τις μεταγραφές...και ξέρεις γιατί;γιατί επίσης σβήστηκε...δεν γίνετε να θυμάσαι την πρότασή μου "απολιτίκ απόψεις από κοματίκ στόματα" που τώρα πας να το γυρίσεις σε εμένα....και ξέρεις γιατί;γιατί διόλου τυχαία σβήστηκε επίσης(πως γένην αυτό;)....μήπως είσαι ο δικηγόρος του "διαβόλου";(για να μην πω την περίπτωση του ένα και το αυτό)....

αυτά για να μην νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε παιδάκια και χούλιγκανς του πληκτρολογίου...

ΥΓ:μην το σβήσεις αυτό κι ας το θυμάσαι μετά...να έχουμε να παραθέτουμε και τίποτα...και να ξέρεις μου έφτιαξες την διάθεση δεν μου την χάλασες...

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Πως το λέγαν αυτό με τα ίδια και τα αλλότρια ξέχασα, αλλά κατ μ λέει ότι ...συμβαίνει.
Απαντήσεις έχεις πάρει αρκετές φορές για διαγραφές ποστ, αν και ρητορικές ήταν οι απαιτήσεις σου γι' αυτές.
Να σου πω για την τελευταία, έτσι επειδή το κοίταξα.
Ήταν απάντηση με παράθεση σε ποστ που θεωρήθηκε προσβλητικό και σβήστηκε. Θάταν παράλογο να μείνει η ανταπάντηση απλά και μόνο επειδή ήταν δικό σου κείμενο.
Και πρέπει να παίχτηκε σενάριο μεγάλο, γιατί το προσβλητικό ποστ που σβήστηκε και στο οποίο απάνταγες, ήταν ενός από τα υπόλοιπά μου νίκς, που γνωρίζεις πολύ καλά ότι το έχουμε υπό τη προστασία μας.

Για τις υπόλοιπες "ανακαλύψεις"... Ομολογώ έχεις ξεσκεπάσει διάφορες συνωμοσίες που εξυφαίνονται πίσω από τη πλάτη σου για σένα. Μέσες άκρες όλο το φόρουμ συνωμοτεί εναντίον σου, όπως προφανώς έχεις αντιληφθεί.
Αλλά μην μας λες και σαν δική σου ανακάλυψη πράγματα που έχω γράψει φάτσα κάρτα:

Είμαι χωρίς σταθερό ίντερνετ εδώ και κάτι μέρες και δυστυχώς δεν μπόρεσα να σχολιάσω πολλά που με τσίγκλισαν (θετικά - αρνητικά). Επιφυλάσσομαι, κατά τα xPAS μάλλον θα αποκατασταθεί ή τάξη. Πάντως  να ξέρετε, ότι και χωρίς νέτι, εκτός από deic - sin -dreven - sellos και σία,  επειδή το ψάχνουν τα τζιμάνια, γράφω πλέον και σαν Anton και όχι μόνον. To σημειώνω μη και ξεφύγει απ' τς ντενεκέδες αητούς ξερόλες καλοθελητές, να το μεταφέρουν κι αυτό στ' αφεντικά.
Προσοχή: και όχι μόνον!

Εκτός κι αν δε το πρόσεξες και στο σφύριξε σαν "είδηση" κάποιος από τους προαναφερόμενους.

Συνέχισε τη καλή δουλειά.
Είσαι διασκεδαστικά προβλέψιμος.

Anton

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
οι ''ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ'' ειναι πολυ απλα η αναγκη που εχουν μερικοι ηλιθιοι να πιστευουν οτι υπαρχουν εστω ΚΑΠΟΙΟΙ εστω ΚΑΠΟΥ που πολυ απλα....................ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Μολοσσός

• Επισκέπτης
ανέφερα κάπου ψευδώνυμο;έγραψα κάπου ότι απευθύνομαι σε εσένα Λόκο;εκτός κι αν το κάνεις για να προστατεύσεις την φορουμιακή προσωπικότητα στην οποία αναφέρομαι... αν όντως είσαι και ο αντόν και δεν εννοείς κάτι άλλο, τότε κάνεις τον δικηγόρο του διαβόλου...κι όχι μόνο αυτό,αλλά με ειρωνεύεσαι  κι από πάνω χωρίς καν να έχω αναφερθεί προσωπικά σε εσένα...αν όλο αυτό το έγραψες γιατί νομίζεις πως απευθύνομαι σε εσένα(απαντώντας στον αντον) τότε κάνεις λάθος...δεν έχω αφήσει μέχρι τώρα καμία υπόνοια για κάτι τέτοιο(δεν συμπεριφέρομαι "πούστικα" σε κάποιον που με φιλοξενεί έστω και διαδικτυακά)...μιας και "μπήκες" στην συζήτηση όμως,θα μπορούσες να με βοηθήσεις με την απορία μου που εξέφρασα στον συμφορουμίτη αντόν;ελπίζω όλο αυτό να μην γίνεται για να δοθεί η αφορμή να κλειδωθεί και αυτό το θέμα...

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
τα πες όλα Αντον:
Παράθεση
Το μόνο κακό με την ιστορία είναι πως όσο και να διαβάσεις πάντα θα βρίσκεις κάτι διαφορετικό, μια ακόμη λεπτομέρεια σε έναν ωκεανό πληροφοριών και γεγονότων. 

Υγ:Ρε Λοκο με έχεις μπερδέψει με τόσα νικς, μΠΑΣ και γράφεις και σαν Kun και δε το χω καταλάβει  :P :P
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Είναι προφανές ότι αναφέρεσαι σε διαχειριστή, γιατί άλλος δεν έχει τη δυνατότητα να σβήνει.
Επίσης προφανές ότι κάνεις νύξη για υπόγειες διαδρομές, που αφανίζουν τα γραπτά σου.
Κι επειδή το "διαχειριστικό τιμ", είναι αυτό που ευθύνεται για την ομαλή ή όχι πορεία των πραγμάτων εδώ μέσα, οποιοσδήποτε απ' αυτό "ενέχεται" σε τέτοιου είδους αναφορές και επομένως μπορεί κατά το δοκούν να σου απαντήσει, άσχετα αν υπάρχει προσωπική αναφορά.
Όσον αφορά το ειρωνικό ή όχι. Ε δεν μπορεί να αξιώνεις και την αποκλειστικότητα στην ειρωνεία. Αν σου αρέσει να ειρωνεύεσαι, θα πρέπει να ανέχεσαι να πράττουν ομοίως και άλλοι.

Ότι είμαι ο Αnton, το ανέφερα.
Αν η απορία σου είναι γιατί σβήστηκαν κάποια κείμενα, η απάντηση είναι απλή, γιατί κάποιος από τους διαχειριστές έκρινε έτσι.
Οπως πολύ σωστά κατάλαβες και μη ειρωνικά κατέγραψες, έβαλα το άλλο μου νικ να σε τσιγκλίσει για να δοθεί αφορμή κλειδώματος. Μας τσάκωσες.

Kun