Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

0-1
3 (4.8%)
1-2
14 (22.6%)
0-0
1 (1.6%)
1-1
6 (9.7%)
2-2
9 (14.5%)
3-0
17 (27.4%)
2-0
0 (0%)
1-0
0 (0%)
3-1
5 (8.1%)
2-1
1 (1.6%)
άλλο ?
6 (9.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 62

Η ψηφοφορία έληξε: Σαβ 17 Δεκ 2011 21:01

Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 42118 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 343
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #200 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 20:13 »
Σε περιπτωσεις που δεν μπορει το ροστερ δεν μπορει να ναι ποιοτικο και να σαι ανετος στην Α, ερχεται η σειρα του κοσμου να βοηθησει.Συσπειρωνεσαι ,μαζευεις λαο στο γηπεδο...κανεις το Ζωσιμαδες εδρα και αποκτα μια δυναμικη η ομαδα σε ολους τους τομεις που ισως σε βοηθησουν.Απλα τα πραγματα..
 Το παιχνιδι με το γαυρο δεν ειναι για πολλeς κριτικες!Χασαμε.....δυσκολα ή ευκολα βαθμο δεν θα παιρναμε φετος στο καραισκακη.....Προχωραμε!  :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 19 Δεκ 2011 20:48 από Steve-ToRosLoCosS »
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #201 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 21:32 »

φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος Anton

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 401
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #202 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 21:58 »
- Να ακολουθείς την αγαπημένη σου ομάδα, διανύοντας πήγαινε-έλα 870χλμ σε 19 ώρες αξία: 35 euro

- Εισητήριο αγώνα, αξία: 10euro

- Να σε παίρνουν τηλέφωνο συν-Ταύροι και να σου λένε πως αυτοί οι 200, εκεί μέσα σ'αυτό το σιχαμένο μέρος ακουστήκατε, αξία:
A-N-E-K-T-I-M-H-T-H


- Για όλα τ'άλλα, υπάρχει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ



Υ.Γ. Όπως είπε και ο chilly ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπόλοιπους εννέα, γιατί γουστάραμε μετά από καιρό, γιατί γελάσαμε, γιατί τα χιλιόμετρα άμα είμαστε έτσι θα μας φαίνονται όλο και λιγότερα, γιατί ΔΕΝ μας ένοιαξε ποτέ το ματς, γιατί στον ηλεκτρικό την ώρα που ερχόταν οι Αθηναίοι και μαζευόμασταν και οι υπόλοιποι σιγά σιγά έβλεπες μόνο χαμόγελο,μακάρι την επόμενη φορά να είμαστε και περισσότεροι γιατί τους είχαμε

Υ.Γ.
Παράθεση
Και 7 ψυχές να είχα πάλι ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ θα ήμουν
και γω!

Υ.Γ.
Παράθεση
Μάγκες δίνουμε κρίσιμη μάχη. Αν πέσουμε και φέτος τετέλεσται (σαν μέγεθος κόσμου). Σηκωθείτε από καναπέδες και ελάτε γήπεδο. Καλή η κριτική, καλή η αποχή αλλά σκεφτείτε οτι του χρόνου μπορεί να μην υπάρχει ο ΠΑΣ όπως τον ξέραμε (ή ξέρουμε). Θα έχουμε γίνει Δόξα (με όλο τον σεβασμό στην ομάδα της Δράμας), Καβάλα, Λεβαδειακό κλπ...
το έχω ξαναγράψει και το γράφω και τώρα ελάτε να ξανακάνουμε τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, AJAX ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

 :mono:

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #203 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 22:36 »
pasgiannina.gr
Παράθεση
Σε μαγνητική τομογραφία και αξονική ακτινογραφία υποβλήθηκε σήμερα το απόγευμα ο Άντι Λίλα μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι ο διεθνής μέσος υπέστη κάκωση μηνίσκου πρόσθιου κεράτου, οστικό οίδημα κνημιαίου πλατού. Ο Λίλα θα ξεκινήσει άμεσα θεραπεία και ο χρόνος αποκατάστασης του συγκεκριμένου τραυματισμού υπολογίζεται γύρω στις δύο εβδομάδες.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Mad Bulls

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 277
  • LEFKADA GROUP
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #204 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 23:22 »
Υ.Γ. 2 Μάγκες δίνουμε κρίσιμη μάχη. Αν πέσουμε και φέτος τετέλεσται (σαν μέγεθος κόσμου). Σηκωθείτε από καναπέδες και ελάτε γήπεδο. Καλή η κριτική, καλή η αποχή αλλά σκεφτείτε οτι του χρόνου μπορεί να μην υπάρχει ο ΠΑΣ όπως τον ξέραμε (ή ξέρουμε). Θα έχουμε γίνει Δόξα (με όλο τον σεβασμό στην ομάδα της Δράμας), Καβάλα, Λεβαδειακό κλπ...

+1966
ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ superleague...
10 YEARS LEFKADA GROUP

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #205 στις: Δευ 19 Δεκ 2011 23:52 »
ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ superleague...

Δε χωρίσαμε ποτέ, απλά πληρώνουμε κεφαλικά το τίμημα της Φιέστας ή μάλλον το ότι την αφήσαμε μόνη στην πιο σημαντική της αναμέτρηση.
Στο κείμενο της παράθεσης είχα δώσει μια εκδοχή ... της προοπτικής μας.


Η διοίκηση τι θα πρέπει να κάνει;; Να ακούσει εμάς ή τον προπονητή;;;;

Nα ακούσει εμάς.

Θα μπορούσε να μας ακούσει γιατί όχι;

Τώρα, για το "Ποιοί μένουν, ποιοί φεύγουν, ποιοί έρχονται", είναι μια υπόθεση για πολλές τσέπες και για πολλά ετήσια εισοδήματα, με εφήμερα κίνητρα που είναι άσχετα με την προοπτική του Πας για καταξίωσή στη SL.

Πώς να μας ακούσει όμως;

Αν είχαμε (έχουμε) να πούμε κάτι, που να αφορά την «Υγεία της Παε – Ομάδας», σε όλα τα επίπεδα και τις προοπτικές της  και όπως εμείς την εννοούμε την υγεία,  σύμφωνα με τους  προβληματισμούς μας και με τις εκφραζόμενες απόψεις μας (για τα επίμαχα) , θα έπρεπε τότε να τους το πούμε φοβερά κατάμουτρα  και αδιαπραγμάτευτα, μετατρέποντας τους Ζωσιμάδες  σε τραπέζι  διαβουλεύσεων και διαπραγματεύσεων  με την επίδοση ηχηρού τελεσίγραφου, για όλη την ύλη.

Από μακριά, ούτε δέος υπάρχει, ούτε αίτημα και σκεφτείτε ότι, από  ιδρύσεως Πας Γιάννινα 1966, για πρώτη φορά αναρτήθηκε πανό  από «αντιφρονούντες», φαίνεται ότι ήρθε ο καιρός να εκφραστούν όλες οι "απόψεις", όταν απουσιάζει η Κυρίαρχη και εννοώ τις 7.000.

 Η απουσία – σιωπή του κόσμου, είτε αυθόρμητη, είτε  καθοδηγούμενη (με αφήνει αδιάφορο),  φαίνεται όμως (με τη ρότα που παίρνει η Παε) να ήταν μια χαμένη ευκαιρία για ηχηρή  κριτική, σε ότι θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στο ξεμπάζωμα και στο χτίσιμο του Πας, όπως το εννοούμε "εμείς" και όχι ο κάθε Προεδρικός επιχειρηματικός βιοπορισμός.

Μια φιέστα που  αντί να γίνει ανάχωμα στα παραστρατήματα και στα αμφιλεγόμενα λάθη της  Παε, (που όπως λέει αγαπάει τον κόσμο και τον Πας) μάλλον αυτή η σιωπή της έδωσε ένα ισχυρό άλλοθι  και ένα δικαίωμα στο μέλλον, ώστε οι όποιες αποφάσεις της και τα επόμενα βήματα, να γίνονται ελαφρά τη καρδία και ερήμην μας.

Ώρα είναι λοιπόν να μας την πει κιόλας η Παε κάποια στιγμή, ότι τον Πας και μόνο τον αφήσαμε και τα χιλιόμετρα τελικά μας φάνηκαν πολλά και  ότι όλοι οι Πασολέδες είναι αποθεραπευμένοι από την αρρώστια που λέγεται Πας. Είδωμεν και όσο θα υπάρχει Παε, γιατί θεωρώ αποσταθεροποιημένο το διοικητικό της.

Αν και αρχικά πίστεψα ότι, δεν την πολυένοιαξε η απουσία του κόσμου, το χειρότερο που θα πει όμως,  είναι ότι, ενώ μας έκανε νόημα σε μια δύσκολη στιγμή «της», δεν την βοηθήσαμε δια βοής μας, ώστε αν ήταν να πάρει κάποιες κρίσιμες αποφάσεις  (π.χ. πρόσωπα - πράματα) θα τη διευκολύναμε να τις πάρει, έστω με το πρόσχημα της κερκιδικής οργής και απαίτησης.

Η Παε, δε ξέρω τελικά πόσο υγιής είναι ή αν επιδιώκει την εξυγίανσή της,  καίγοντας τον ντόπιο Κορυφαίο Μέλος – Χορηγό της (για χατήρι και προσφορά τίνος;)  και τι έχει ή δεν έχει στο ταμείο της σε ρευστό ή σε επιταγή και ακόμα τί συνθήκες δουλειάς θα εξασφαλίσει στην Ομάδα, που είναι το βασικό αίτημα Ντεμόλ.

Ξέρω όμως ότι παγιδεύεται στα αλλότρια.

Αναγκαστικά θα κάνει  «καλές» μεταγραφές και  σύμφωνα με τα αντίπαλα ρόστερ – μπάτζετ (μπορεί και  να τους ξεπεράσει!),  προωθώντας ένα  προϊόν ποιότητας  που θα υποστηρίξει το οικονομικό και το αγωνιστικό της πλάνο  στην κατηγορία SL, όπου το πελατολόγιο είναι σταθερή  αξία και εγγύηση ... διαρκείας.

Αν κράτησε  λοιπόν τον Ντεμόλ ως απόδειξη, για να κάνει παρελθόν την ιδέα για «προπονηταράδες ασανσέρ», ας κάνει παρελθόν και την ιδέα για «παιχταράδες ασανσέρ», με καθαρές  μεταγραφές και με άξια στελέχη (κοινά αποδεκτά)  που θα δουλεύουν για τον Πας. 

Σίγουρα  θα έχει φροντίσει για τις  SLικές της  σχέσεις  και όλα φαίνεται να είναι τακτοποιημένα με τη σταθερή παρουσία Ντεμόλ, του Ντεμόλ  που όλη αυτή η πρεμούρα και η κατάληξη, δυστυχώς,  τον πήγε προς στιγμή  στη μεριά των  αμφιλεγόμενων   ζητημάτων  και  των ευθυνών.

Ο Ντεμόλ  μπορεί να ανέβασε ή να ανέβηκε με μια ομάδα στη  SL, μια ομάδα που είχε την ποιότητα και τη δυναμική για άνοδο, αλλά από δω και πέρα, καλείται να αποδείξει την προπονητική  του αξία κατεβάζοντας ομάδα καταπέλτη και σε κάθε περίπτωση θα φανεί και το  πως και γιατί τα βρήκε με το Χριστοβασίλη. 

Εκτιμώ όμως ότι η καθυστέρηση των υπογραφών, είχε να κάνει  με την αποδοχή ή μη,  ενός προδιαγραμμένου φινάλε, απ’ τη στιγμή που το πρόβλημα δεν φαίνονταν να αφορά τα οικονομικά, ούτε τις  ήδη συμφωνημένες υποδομές, που ήταν τα τυπικά αυτονόητα για τη συνέχιση της  συνεργασίας του.

Εκείνο που ξέρω είναι ότι, μετά την 1η αγωνιστική και ενώ τα άλλα γήπεδα θα είναι στο 50% και κάτω από κόσμο, όταν οι προπονητές θα αλλάζουν από Κυριακή σε Κυριακή, όταν τα  χαμηλά συμβόλαια θα κουράζουν τα πόδια των παιχτών, όταν οι σφυρίχτρες θα γράφουν σκορ κ.α. θα καταλάβουμε τι μπορούμε σαν Πας.

H  αγωνιστική  μας παρουσία στη SL και από τις δυο – τρεις  πρώτες Αγωνιστικές, ιδιαίτερα στα εντός και σε κάποια εκτός, θα μας περιγράψει και το στόχο μας - τους.

Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ κοντά στα πράματα της Παε και της Ομάδας και ότι είναι να πούμε να το λέμε κατάμουτρα με την παρουσία μας και όχι να μας ερμηνεύουν οι δημοσιογράφοι ή να χρησιμοποιούν την απουσία μας όπως τους βολεύει.

Σε σχέση με τη γενική εικόνα της ομάδας, διοικητικά - αγωνιστικά και έχοντας γνώση  των  φαρ γουεστ  κανόνων των ελληνικών πρωταθλημάτων, σε θεσμικό και παραγοντικό επίπεδο, αισιοδοξώ (?) για  καλύτερες  μέρες  στην Παε και στην Ομάδα, εφ’ όσον ο κάθε κατεργάρης καθίσει  στον πάγκο του.

Η χρονιά θα βγει όπως και να γίνει, αλλά  για να σταθεί Ομάδα θα πρέπει να είναι μια γροθιά και να αξιοποιεί το ντόπιο δυναμικό, οικονομικά, διοικητικά και αγωνιστικά.

Διαφορετικά θα γελάει ο μάντης Αλέφαντος.

ΥΓ: Μπερδεμένα τα πράματα :pashat:

ΥΓ: Μια ζωή off topic :(
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 20 Δεκ 2011 00:02 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Μολοσσός

  • Επισκέπτης
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #206 στις: Τρι 20 Δεκ 2011 16:38 »
Παράθεση
Το ατυχές της υπόθεσης είναι ο φυσικός τραυματισμός του παίκτη μας Λίλα, σε σχέση πάντα με  την υγεία των παικτών μας και με τις αγωνιστικές  υποχρεώσεις της ομάδας μας, καλή ώρα ο Αγώνας Κυπέλου και η συνέχεια στο Πρωτάθλημα …

όσο για τον Λίλα να μην τα ξαναλέμε...βάζει τα πόδια του στη φωτιά για να αποδείξει κάτι...


ένας δεν μπορούσε να του πει να μην κάνει έτσι;ή το αντίθετο γινόταν;μακάρι να το ξεπεράσει γρήγορα...

ΥΓ:"ηθελέστα και παθέστα"...

ΥΓ:κι επειδή κι ο Βίλα έτσι κάνει,ας του πει κάποιος να προσέχει περισσότερο γιατί δεν θα μείνει κανείς στο τέλος να βγάλει χρονιά...

ΥΓ:μου φαίνεται πρέπει να επιστρέψουμε στο γήπεδο γιατί απειλούμαστε και σοβαρά μάλιστα...



Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #207 στις: Τρι 20 Δεκ 2011 21:04 »
Τριτο συνεχομενο ματς που μας "σφαζει" ο διατητης, ηταν πεναλταρα, εκοψε τον μπεσερα με ανυπαρκτο οφ σαϊντ κλπ. ΑΛΛΑ εγω πιστευω οτι και να το εδινε παλι θα χαναμε.

Στην ουσια: ανισχυρο ροστερ - για εμενα ροστερ που θα διεκδικουσε με αξιωσεις την ανοδο απο Β΄σε Α΄, αλλα ως εκει. Επισης δεν βλεπω να δινουν το 100% των οποιων δυνατοτητων τους, χωρις να γνωριζω το γιατι.

Τελευταια μας ευκαιρια τον Ιανουαριο, φευγουν οσοι δεν κανουν και η ομαδα ενισχυεται ουσιαστικα! Με παιχτες που κανουν την διαφορα που θα ερθουν, αρκει βεβαια να πεσει το παραδακι!

Αν αυτο που ειπε ο Αγγελος οτι ...οι παιχτες ηταν χαρουμενοι που χασαν μονο με 2-0....τοτε εκει ειναι η υπολοιπη μιση αληθεια της μεχρι τωρα πορειας μας! Να σας συγχωρεσουμε οτι, τοσο ξερετε τοσο παιζετε, αν αμως θεωρειτε επιτυχια οτι χασατε μονο με 2 γκολ, τοτε δεν ξερετε σε ποια ομαδα παιζετε! Οσοι σκεφτεστε ετσι ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, γυριστε σε προοδευτικους και ηλυσιακους, για εκει ειστε! Εμεις αλλον ΠΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!

Υ.Γ. Μην ασχολειστε με τον Νικολακοπουλο...δεν ειναι καθολου χαζος...απλα εχει το μικροβιο του γαυρου! "Τα δικα μου, δικα μου..τα δικα σας, δικα μου", επιπλεον σε γαυρους απευθυνετε!

Εμενα με ενοχλησε περισσοτερο ο αεκτζης πλην Γιαννιωτης κ. Καραλης που αυτη την εβδομαδα εγινε ΠΑΣ, γιατι τηνν προηγουμενη ηταν αεκ και δεν ειδε ουτε το χερι - πεναλτι του Κοντοε, ουτε το φαουλ στον Λιλα πριν το πεναλτι που "φωναζε" οτι αδικηθηκε η αεκ, ουτε το κλαδεμα στον Μπεσερα απο τον Κοντοε στην σεντρα.

Τα του "σπιτιου" μας πρωτα και μετα του γειτονα!

Υ.Γ. 2 Φιλιες με γαυρους της 7 και "αμοιβαιες αγαπες" να μας λειπουν! Δεν λεω να δερνομαστε, αλλα "φιλοι" με αυτη την ΦΑΡΑ δεν μπορουμε να γινουμε ΠΟΤΕ!   
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #208 στις: Τετ 21 Δεκ 2011 18:37 »
voria.gr
Παράθεση
Πυρά Θεοδωρίδη σε Βασιλάκη

20 Δεκ 2011 - 13:24

Η προκλητική στάση του Σάββα Θεοδωρίδη συνεχίζεται και τώρα στο στόχαστρο είναι ο κριτικός διαιτησίας του ΣΚΑΪ και πρώην διαιτητής Περικλής Βασιλάκης

Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης, άσκησε σκληρή κριτική στον τηλεκριτικό του ΣΚΑΪ και πρώην διαιτητή Περικλή Βασιλάκη, με αφορμή τα σχόλια του δεύτερου και την κριτική του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Περικλής Βασιλάκης θεωρεί ότι έγινε πέναλτι που δεν καταλόγισε ο διαιτητής στην ανατροπή του Μέγερι στον Λιλά. Η απάντηση του Σάββα Θεοδωρίδη:

"Ο κ. Βασιλάκης είδε ένα πέναλτι- φάντασμα που δεν το είδε κανένας άλλο. Ούτε οι παίκτες του ΠΑΣ, ούτε ο προπονητής του Άγγελος Αναστασσιάδης. Με αυτά που λέει πυροδοτεί το ποδόσφαιρο. Παράλληλη ζήτησε από τους διαιτητές να προσέχουν τους παίκτες γιατί άφησε να εννοηθεί ότι είναι λεπτεπίλεπτος παίκτης και τέτοια πράγματα. Ούτε γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού να ήταν ο κ. Βασιλάκης και να τα έλεγε αυτά τα πράγματα.

Το μόνο που έχω να του υπενθυμίσω, ένα ματς που διαιτήτευε στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, που δεν έδωσε τρία πέναλτι εις βάρος του Παναθηναϊκού και ο Βουλινός, τότε πρόεδρος του ΠΑΟΚ, είχε βάλει τη φωτογραφία του στα αποδυτήρια της Τούμπας για δυο χρόνια και από κάτω είχε μια... ωραία λεζάντα. Δεν θα σας πω ακριβώς τι έγραφε. Ας ψάξετε να τα μάθετε.

Ας αφήσει ο κ. Βασιλάκης όλα τα άλλα. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να μην ασχολείται με τη διαιτησία γιατί κάνει κακό και στους νέους διαιτητές".
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #209 στις: Τετ 21 Δεκ 2011 18:47 »
επίσης καλό θα ήταν να μην τα βλέπετε όλα σαν μάχη 2.....κάνει κακό στους νέους στην κερκίδα....
όχι άλλο κάρβουνο....
όχι άλλοι παράγοντες....

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #210 στις: Τετ 21 Δεκ 2011 20:15 »
Αφου ξεπεράστηκαν καποια τεχνικα προβληματα ανεβαζω βιντεακι στο youtube για να ανεβει λιγακι  η ψυχολογια μας
ενωμενοι μπορουμε να κανουμε πολλα :mono:

Ολυμπιακός-ΠΑΣ 18-12-2011 003.MP4

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #211 στις: Τετ 21 Δεκ 2011 23:17 »
Παράθεση
ενωμενοι μπορουμε να κανουμε πολλα

ουτε φανταζομαστε ποσα.....
ημουν απο τους τυχερους της εκδρομης στο καραισκακη...
μπορουμε πολλα........
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος torosblasphemy

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 279
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #212 στις: Πεμ 22 Δεκ 2011 03:14 »
μπραβο ρε αλανια ημουν απτους ατυχους που δε μπορουσα να ειμαι καραισκακη κ οσο το βλεπω τοσο ζηλευω  ;)  γαμω τα χακι μ γαμω
...Μέχρι Την Άκρη Του Κόσμου Ταξίδεψα...

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 613
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #213 στις: Πεμ 22 Δεκ 2011 12:30 »
Έτσι.

Είμαστε διαφορετικοί αλλά θα μάθουμε και θα συνυπαρξουμε.
Ο ΠΑΣ είναι πάνω απ όλους μας.

Μπραβο στους Απειρωταν λοιπόν,μπράβο στους Vayeros
μπράβο στο Athens club.

Η συνέχεια στο ματς με την κυρα φωφω.Εκεί να γίνει το μπαμ
να τα ξορκίσουμε όλα.