Αποστολέας Θέμα: 22η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 8909 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: 22η αγωνιστική
« Απάντηση #25 στις: Κυρ 14 Φεβ 2010 21:43 »
και για να λεμε και τα δικα μας ευτυχως που ο πανθρακικος μας εδωσε το ματσακι στο χαλαρο,εφραξε το ματσ,. ολοι πριν το διναν διπλο, ακομα μεχρι και ο μοντελοπνηχτης εκανε δηλωσεις γι αυτο.Τα καλα ακουστηκαν στο καφενειο των φιλαθλων.λιγα και καλα ομως.
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος alcoholic

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 126
    • Προφίλ
Απ: 22η αγωνιστική
« Απάντηση #26 στις: Δευ 15 Φεβ 2010 11:39 »
Αν έρθουν λογικά τα αποτελέσματα, Λειβαδιά και Ξάνθη χαιρετάνε κατηγορία.

Τρίτο φαβορί είμαστε εμείς, αν πρώτα βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας και δεύτερον αν ο αγαπούλας δώσει διπλό στην Ξάνθη και αφήσει τα όνειρα για πλει οφ για του χρόνου. Γιατί αυτός τα σκάει αφειδώς και θα πάει Ευρώπη, ενώ εμείς μάλλον Νευροκόπι. Αν πουλάει και κανένα ματσάκι ή το φορτώνει στο στοίχημα, βγάζει και κάποια από αυτά που επενδύει και προχωράει ακάθεκτος.

Ο Ηρακλής που τον θεωρώ λόγω οικονομικών προβλημάτων επίφοβο, έχει εύκολο πρόγραμμα και πρέπει να χύσει την καρδάρα μόνος του, λίγο δύσκολο, αλλά μπορεί να παίζει την κατηγορία τελευταία αγωνιστική με Ξάνθη εντός. Πολλά κρίνονται την επόμενη αγωνιστική, σε Ζωσιμάδες, Καυτατζόγλειο, Καβάλα. Θετικό ότι τα άλλα είναι Σάββατο, εμείς Κυριακή. Αν κάτσουν λογικά, μπορείς να ΠΑΣ με +4 Λειβαδιά και να την αποτελειώσεις, αυτοί θα έχουν το άγχος. Προτελευταία αγωνιστική θέλουμε τον Κομπότη πεσμένο, αρκεί να μην έχουμε πέσει και εμείς μαζί του. Να έχει ξεκαθαρίσει και το πρωτάθλημα εκείνο το Σαββατοκύριακο, και άσε Ξάνθη και Ηρακλή να σείρουν το χορό του Ζαλόγγου στο μεταξύ τους ματς.

Η Λάρισα μάλλον σώθηκε, ένα διπλό απέχει κάθε ομάδα πλέον από την κόλαση στον παράδεισο.

Ο Πανιώνιος δεν πέφτει και ας χάσει στα προσεχή παιχνίδια, πάει άνετα 37.




Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 613
    • Προφίλ
Απ: 22η αγωνιστική
« Απάντηση #27 στις: Δευ 15 Φεβ 2010 14:12 »
Είναι ωραία όλα αυτά τα υποθετικά παίδες αλλά ας μην ξεχνάμε κάτι βασικό.Για να σωθεί ο ΠΑΣ πρέπει να παίξουμε μπαλίτσα!!!Θα παίξουμε??Εκεί είναι το θέμα.

Δεν έχει νόημα να λέμε ότι θα πέσει ο Πανοπουλος την στιγμη που έχει τέσσερις βαθμούς περισσότερους από σένα.

Πίστευα πως μετά την έλευση Αναστοπουλου η ομαδα θα έκανε μια έκρηξη προς τα μπρος αλλά ακόμα την περιμένουμε.Βγαίνεις απ την ζώνη του υποβιβασμού,κάνεις το ματς της χρονιάς με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο και από κει και πέρα αντί να τους πατήσεις χάνεις δυο συνεχόμενα ματς.Οι ίδιοι οι παίχτες με λίγα λογία κάνουν την ζωή τους δύσκολη.Ελπίζω να αρχίσει να φτιάχνει σιγά σιγά ο καιρός γιατί έχουμε παίχτες που με τετοιες καιρικές συνθήκες είναι κάθε Κυριακή παροπλισμένοι( Μενδρινος,Μπουχαν,Αρας κτλ)

Ολο και κάποιο παιχνίδι από τους λεγόμενους τελικούς(Πανιωνιος,Αστερας,Ατρομητος) θα σπάσει και τότε θα πέσει κλάμα μεγάλο απ όλους μας.Όπως και να χει κοιτάμε μπροστά,τα δίνουμε όλα με τον Νιονιο και σε περίπτωση νίκης πάμε στην Λειβαδια για επίθεση απ το πρώτο λεπτό.Ο Περονε έχασε μια ντουζίνα ευκαιρίες χθες.

Τέλος θα κλείσω με μια προφητεία απο αυτές που η ανθρωπότητα έχει ανάγκη σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.Όποιος έχει μάτια ας δει και οποίος έχει αυτιά ας ακούσει.Ευλογημένος οποίος τα κάνει και τα δυο.Θα σωθούμε με τα χίλια ζόρια και την σωτηρία στην ομαδα θα την δώσει ο Μπακαγιοκο.

Μπακαγιοκο μάγκες.το δα όνειρο λέμε. :pashat:


Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: 22η αγωνιστική
« Απάντηση #28 στις: Δευ 15 Φεβ 2010 15:23 »
Κοιτα να δεις τι ωραιοι γιναμε.
Εχουμε de facto βγαλει στημενο το ματς Πανθρακικος-ΠΑΣ ενω για ολα τα αλλα ματς απαγορευεται να κανουμε σκεψη οτι ισως κατι δεν ηταν καθαρο.Σε ολες τις περιπτωσεις κανεις δεν εχει αποδειξεις αλλα ενδειξεις.
Ομως οι ενδειξεις που αφορουν τον ΠΑΣ αποτελουν αποδειξεις (συμφωνα μ αυτα που γραφουν πολλοι εδω κ κανα μηνα)
Αρα το μοναδικο  στησιμο ηταν στην κομοτηνη για ολους τους αλλους υπαρχει δικαιολογια... μια ο αρης ηταν τελικα παπαρης, μια η ξανθη κινδυνευει, την αλλη ο κομποτης εκανε μεταγραφες κ δεν κανει αλλες  πονηριες.  %-|
Ενταξει τοτε το πρωταθλημα ειναι καθαρο με μοναδικο στημενο ματς αυτο του πανθρακα με τον ΠΑΣ,αν αυτο σας ακουγεται λογικο παω πασο. :stop:

Σαν γενικοτερη διαπιστωση θα συμφωνησω με τον απαχπαν
Παράθεση
Για να σωθεί ο ΠΑΣ πρέπει να παίξουμε μπαλίτσα
κ με διαρκεια θα ελεγα εγω γιατι το ειδαμε το εργο... μια καλη εμφανιση με λαρισα κ δυο κακες μετα κ να μαστε παλι στα ταρταρα.
Αυτο συνοψιζεται στην εκτιμηση που εκανα κ νωριτερα οτι τωρα θελουμε 2 σερι 3ποντα(νιονιο κομποτη) κ βλεπουμε
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 15 Φεβ 2010 15:41 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 620
    • Προφίλ
Απ: 22η αγωνιστική
« Απάντηση #29 στις: Δευ 15 Φεβ 2010 16:12 »
Εχω μιαν αμυδρη εντυπωση οτι για μενα χτυπαει η καμπανα...... ::)

Αν κ νομιζω οτι εχω εκφραστει οσο πιο ξεκαθαρα γινεται κ αν κ με θλιβει πολυ βαθια να ασχολουμαι με ο,τιδηποτε εξω απο τις 4 γραμμες μπορει να επηρρεασει ενα ποδοσφαιρικο αποτελεσμα, ας διασαφηνισω μια φορα ακομα την προσωπικη μου θεση απλα κ μονο γιατι δε μου αρεσει να διαστρεβλωνονται τα λεγομενα μου.

Κανενας απο τους προεδρους/ιδιοκτητες/μεγαλομετοχους που συμμετεχουν σε αυτο το πρωταθλημα δεν ειναι αγιος κ εν μεσω αυτων ο δικος μας ειναι ο,τι πιο κοντινο στην αγιοσυνη μπορει να σου προκυψει (ειτε επειδη δε θελει, ειτε επειδη δεν μπορει, αδιαφορο επι της παρουσης). Αναμφισβητητο νομιζω απο ολους αυτο. Επισης το οτι καποιοι απο αυτους ειναι εξεχουσες λερες (Πανοπουλοι, Κομποτηδες, Μακαροι, Πηλαδακηδες κτλ.) ειναι επισης αναμφισβητητο. Νομιζω οτι μεχρι εδω συμφωνουμε ολοι.

Παμε σε αυτα που διαφωνουμε. Ας πιασουμε το Ξανθη-ΑΕΛ. Η απορια (ευλογη, με το δικο μου το μυαλο τουλαχιστον) ειναι πώς εν μεσω τετοιου αχταρμα στον πατο της βαθμολογιας ο Πανοπουλος μπορει να δωσει ελαφρα τη καρδια το διπλο σε δυναμει ανταγωνιστες του. Κοιτωντας μαλιστα το προγραμμα του βλεπω ελαχιστες ευκαιριες να ρεφαρει (ειτε θεμιτα, ειτε αθεμιτα) κ ειναι νομιζω πασιφανες οτι με αυτο το αποτελεσμα μπηκε σε χοντρους μπελαδες. Αυτο στα δικα μου ματια κανει μετεωρη τη θεωρια οτι η Ξανθη εδωσε το ματς. Αν καποιος το ειδε κ διαπιστωσε μειωμενη αποδοση των γηγενων της παικτων (εχουμε ξαναπει οτι αυτοι ειναι το βαρομετρο στις "ομορφιες" της καθε ομαδας) παω πασο διοτι το παιχνιδι δεν το παρακολουθησα. Απο οσα ακουω παντως μοιαζει πολυ πιο πιθανο η ΑΕΛ να βοηθηθηκε απο τη διαιτησια οσο της χρειαστηκε, παρα να της "παραχωρηθηκε" το αποτελεσμα απο τους γηπεδουχους. Ετσι το "διαβαζω" το χθεσινο ματς κ αν κ σαφως μπορει να κανω λαθος, δεν το πολυπιστευω.

Στο Ξανθη-Αρης παλι τι ειδαμε? Ενα μετριοτατο Αρη χωρις στοχο στο πρωταθλημα να χανει απο τους γηπεδουχους που εχουν καθε κινητρο να παρουν καθε παιχνιδι στην εδρα τους (σαν κ εμας ειναι κ αυτοι για τα σκυλια εκτος). Ο ιδιος Αρης περασε απο τα Γιαννενα χαρη μονο στο διαιτητη (απο τις χειροτερες ομαδες που ειδαμε φετος στους Ζωσιμαδες), εχασε εντος εδρας απο τον Πανθρακικο(!!!!) κ νικησε παλι εντος εδρας μετα κοπων κ βασανων τον επισης ντεφορμε Εργοτελη. Δεν ξερω για τους υπολοιπους, αλλα εμενα αυτος ο Αρης ποδοσφαιρικο μεγαθηριο δε μου μοιαζει. Επισης, οι θεωριες περι ανταλλαγης του ασσου στο πρωταθλημα με την προκριση στο κυπελλο δεν επαληθευθηκαν, με τον Αρη να σωζει την παρτιδα στο 94' στελνοντας το ζευγαρι με τη Σκοντα σε επαναληπτικο με τα 1000 ζορια.

Το παιχνιδι μας με τον Πανθρακικο το χουμε εξαντλησει τοσο σε ο,τι ειδαμε εντος αγωνιστικου χωρου οσο κ στις προιστοριες του, τις σχεσεις των 2 προεδρων κτλ. Εκ των υστερων μπορουμε να προσθεσουμε οτι αυτον τον Πανθρακικο αν τον ξαναπαιζαμε τωρα στην εδρα του υπο "ιδανικες" συνθηκες πολυ αμφιβαλλω αν θα τον κερδιζαμε.

Στο θεμα της ενισχυσης των ομαδων κ το ποιος εκανε μεταγραφαρες, νομιζω οτι οι πιο ενισχυμενοι ηταν η Λαρισα κ η Λιβαδεια, ενω εμεις κ ο Ηρακλης κινηθηκαμε λιγο-πολυ στα ιδια -ρηχα- νερα με την Ξανθη λιγο πιο πανω. Απο αυτην την αποψη δε θα μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση να δω τους 2 πρωτους να παιρνουν καποια καλυτερα αποτελεσματα απο αυτα που μπορεσαν μεχρι τωρα. Δεν αμφιβαλλω οτι αν χρειαστει θα προσπαθησουν να πιασουν κ καποια παιχνιδια αλλιως (ειπαμε η ΑΕΛ μπορει ηδη να ειχε ενα σπρωξιμο απο τη διαιτησια το Σ/Κ) αλλα δεν νομιζω οτι καθε τους νικη, ειδικα επι των οιωνει αδιαφορων μπορει να καταμετρηθει ως "ομορφια".

Κατι τελευταιο. Ο Κομποτης φετος ακουγεται οτι δεν εχει αβαντα απο πουθενα, εν αντιθεσει με αλλα χρονια. Ακομη κ απο αυτον που θεωρουμε συμμαχο του, το Μακαρο, πηρε 1 βαθμο απο τους πιθανους 6. Σε σχεση με οσα καταφερε εξωαγωνιστικα η Λιβαδεια αλλα χρονια, φετος διαγει μια πολυ πιο καθαρη χρονια (κ οχι επειδη ετσι θελει, αλλα επειδη ετσι ηρθαν τα πραγματα).

Τελος, δε μας φταιει κανενας που γιναμε βουκινο παγκοσμιως για το μονο παιχνιδι που επιδιωξαμε να "ομορφυνουμε". Μπορει να υπαρχουν αλλα 25 στημενα ματς φετος, αλλα τοσο καραμπινατο δεν ηταν κανενα κ δυστυχως εγω γαργαρα δεν μπορω να το κανω. Κ στην τελικη επειδη εγω γουσταρω τον ΠΑΣ με ενα συγκεκριμενο τροπο θα συνεχισω να γκρινιαζω για το παιχνιδι που εστησα εγω ακομα κ αν ολοι οι αλλοι στησουν τα 3πλα απο μενα.

υ.γ.Κ στην τελικη ολοι συμφωνουμε πως ο,τι κ αν κανουν οι αλλοι ειχαμε απειρες ευκαιριες ολη τη χρονια να τη σωσουμε την παρτιδα παιζοντας καπως πιο υποφερτα. Ο μονος που φταιει για τη φετινη του χρονια ειναι ο ΠΑΣ οσο κ αν προσπαθει να τα ριξει αλλου.
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος el_antifasist

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 215
    • Προφίλ
Απ: 22η αγωνιστική
« Απάντηση #30 στις: Δευ 15 Φεβ 2010 16:37 »
αμαν ρε παιδια λετε ξαναλετε και εγω αναριωτεμε ηταν κανεις απο εσας στην κομοτηνη

γιατι εγω που ειμουν ειδα ενα πανθρακικο που οι παιχτες του ειχαν σκυλιασει για την νικη και ενα πας που με τα χιλια ζορια πηρε το δυπλο και αυτο το ειδαν ολοι οσοι ηταν πανω ε αυτο το ματσακι στημενο δεν ηταν τουλαχιστον απο την μερια τον κροκοδειλων .

στο χανθι-αρης οπως και στο αρης-βαζελος εβλεπες ενα αρη που οντως δεν ειναι μεγαθηριο αλλα ειναι μια καλη ομαδα να μην προσπαθει καν εβλεπες ενα αρη τελειως αοσμο ενω εδω στα γιαννενα οι τζεδες ειχαν σκυλιασει να βαλουν το γκολ αλλο αν πεζαμε πολυ καλα και εμεις και δεν φανηκε .

τωρα τι πραγματικα εγινε δεν θα μαθουμε ποτε αλλα αυτα ειναι γεγονοτα δεν μπορουμε να τα αρνουμαστε   
ΔΕΝ ΣΤΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ
πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: 22η αγωνιστική
« Απάντηση #31 στις: Δευ 15 Φεβ 2010 17:00 »
Εγω κανω μια διαπιστωση σε σχεση με τις αποψεις που εκφραζονται για το τι πιστευουμε οτι κανουν οι αλλοι σε σχεση με το τι κανουμε εμεις, χωρις καμμια ταση διαστρεβλωσης λεγομενων σε κανενα.
Ετσι λοιπον σε ενα διεφθαρμενο (αλλα αναποδεικτο) πρωταθλημα αντι να υψωσουμε φωνη σ αυτα που μας αδικουν κοιταμε να βγαλουμε τα ματια μας.
Βεβαια εμεις ενα φαουλ να παρουμε fake νιωθουμε τυψεις κ αυτο αποτελει παγκοσμια πρωτια σε κουλτουρα οπαδου,κατι  το οποιο σαφως μας τιμα.
Απλα  πιστευω πως ο υπερμετρος αλτρουισμος καταληγει σε παθητικοτητα κ θεωρω πιο λογικο να θελουμε πρωτα να καταδειξουμε τα βουνα των ανομιων των αλλων πριν ασχοληθουμε με τους λοφους των δικων μας ανομιων...Αυτο.
Δεν θα ηθελα να πιασουμε περιπτωσεις μια μια που κ κουραστικο ειναι κ δεν βοηθαει για συνολικα συμπερασματα μιας κ η κουβεντα αφορα ολο το πρωταθλημα κ οχι 2-3 ματς,που αναφερθηκαν ως βαση για συζητηση.
Τελος με στενοχωρει που δεν λαμβανουμε υποψη τις ανταποδωσεις κ τα δανεια που γινονται μεταξυ των πολυ καλα δικτυομενων αλλων.Ενω παραδοσιακα μεγαλο παζαρι γινεται τις τελευταιες αγωνιστικες με τον ΠΑΣ να μενει τις πιο πολλες απ εξω.
Βεβαια αποδειξεις οπως προειπα δεν υπαρχουν οποτε καθε αποψη τελει εν αμφισβητησει.


Σαφως αποδοκιμαζουμε τα στησιματα,ενω παντα θα πρεπει να θεωρειται βαση οτι σε καθε περιπτωση ο πρωτος υπαιτιος για την κατασταση που εχει περιελθει η ομαδα ειναι ο χρηστοβασιλης με την νωθροτητα κ τις λαθος επιλογες του κ μετα επονται ολα τ αλλα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 15 Φεβ 2010 17:11 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος alcoholic

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 126
    • Προφίλ
Απ: 22η αγωνιστική
« Απάντηση #32 στις: Δευ 15 Φεβ 2010 17:04 »
Επειδή όλο και περισσότερο ακούγεται τελευταία ότι είμαστε η μόνη καθαρή ομάδα και πάμε πάντοτε με το σταυρό στο χέρι, γι' αυτό και κάποιοι έγιναν ΠΑΣ, μάλλον θυμόμαστε μόνο ότι μας συμφέρει και έχουμε ξεχάσει σκηνές απείρου κάλους σε Λάρισα, Καβάλα, Ευκαρπία, Γιάννενα, Νέα Φιλαδέλφεια, Ρόδο κ.λ.π.

Και έχουμε στήσει και μας έχουνε στήσει, έτσι είναι το ποδόσφαιρο στο Ελλάντα. Ίσως διαχρονικά να είμαστε η πιο διαπλεκόμενη ομάδα (επειδή πάντοτε κινδυνεύουμε ή διεκδικούμε την άνοδο). Όποιος θέλει να υποστηρίζει κάποια καθαρή ομάδα ας αλλάξει ομάδα και πρωτάθλημα. 

Στο άρμα κάποιας ομάδας ίσως και να μην υπήρξαμε ποτέ, καθαρή ομάδα όμως επίσης δεν υπήρξαμε ποτέ.

Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει το να μην είσαι καθαρός ή το να κάνεις <<δημόσιες σχέσεις>>. Με πειράζει όταν γίνεται από ερασιτέχνες και σε πιάνουν ή όταν γίνεται από ερασιτέχνες και στο τέλος σε πιάνουν μαλάκα και δεν πετυχαίνεις το στόχο.

Μακάρι βέβαια κάποια στιγμή να έχουμε ομάδα που να τους γράφουμε στα αρ....... μας, αλλά τότε θα ανοίξουμε άλλες δουλειές για μεγαλύτερα πράγματα.

Στην Κομοτηνή δεν ξέρει κανείς αν το ματς ήταν στημένο, απλά εγώ να ήμουν τέρμας το πρώτο ειδικά θα το έπιανα. Σου ενέπνεε μια σιγουριά ο τέρμας ότι και να ισοφαρίζανε οι σκυλιασμένοι παίκτες του Πανθρακικού, θα έτρωγε και τρίτο. Μαγκιά μας που το πήραμε, τυχεροί που παίξαμε νωρίς, γιατί μετά ο Πανθρακικός με Δερμιτζάκη έκανε μία κηδεία σε Ξάνθη και μακάρι να κάνει κι άλλες (αν και τα θαύματα μία φορά γίνονται). 

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: 22η αγωνιστική
« Απάντηση #33 στις: Δευ 15 Φεβ 2010 22:45 »
Νομίζω πως το ιδανικό αποτέλεσμα Γριες-Κομπότης
θα είναι η ισοπαλία.
Αυτο με προυποθεση με την δική μας Κυριακάτικη χαρά.
Ο Πάνθραξ πάντως θεωρώ, πως μόνο ουραγός δεν αξίζει να είναι...



 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος bulux

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 539
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Απ: 22η αγωνιστική
« Απάντηση #34 στις: Τρι 16 Φεβ 2010 14:13 »
Νομίζω πως το ιδανικό αποτέλεσμα Γριες-Κομπότης
θα είναι η ισοπαλία.
Όλοι οι αντιπαλοί μας που παίζουν μεταξύ τους θεωρητικά μας συμφέρει να πάνε ισοπολια γιατι μοιράζονται τους λιγότερους δυνατούς βαθμούς. Ας παει ισοπαλια, μας συμφέρει. Το τρίποντο που έχει όμως που έχει σίγουρο ο Κομπότης με Πανθρακικό θα πρέπει να το πάρουμε με τον Νιονιο.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 620
    • Προφίλ
Απ: 22η αγωνιστική
« Απάντηση #35 στις: Τρι 16 Φεβ 2010 15:46 »
Παράθεση
Κατά τα άλλα, ΑEK και Αρης «κλείδωσαν» τη συμμετοχή στα πλέι οφ και η Λάρισα στην Ξάνθη πέτυχε μια νίκη σωτηρίας. Οχι μόνο γιατί πήρε τρεις βαθμούς από έναν αντίπαλο που αν δεν προσέξει θα κινδυνέψει, αλλά κυρίως διότι είδε ότιο Ραντοσάβλιεβιτς, ο Μπλάζεκ, ο Κουζέν, ο Σκάτσελ είναι παίκτες ικανοί να τη βγάλουν από τα αδιέξοδά της. Δεν βλέπω τέτοιους νεοφερμένους στους υπόλοιπους που κινδυνεύουν…

Σημερινο σχολιο του Καρπετ που συμβαδιζει εν πολλοις με οσα γραφω λιγα ποστ πιο πανω περι μετεγγραφων. Δεν τον αναφερω τον Καρπετ ως απολυτη αρχη (καποιες φορες συμφωνω με τις αποψεις του, καποιες οχι) αλλα το παραθετω ως δειγμα της περιρρεουσας αισθησης σχετικα με τις χειμερινες κινησεις.

Τα bold δικα μου.
When the going gets tough, the tough get going