Αποστολέας Θέμα: Απόστολος Σκόνδρας  (Αναγνώστηκε 8523 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Απόστολος Σκόνδρας
« Απάντηση #25 στις: Παρ 20 Απρ 2018 21:37 »
Το να ειναι βασικος ο Σκονδρας του χρονου μου αρεσει που δεν του περναει απο κανεναν στο μυαλο
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Παρ 20 Απρ 2018 23:01 »
Το να ειναι βασικος ο Σκονδρας του χρονου μου αρεσει που δεν του περναει απο κανεναν στο μυαλο

Κάνεις λάθος. Δες τα μηνύματα πάλι.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Πεμ 23 Αύγ 2018 13:54 »
Σκόνδρας: «Δεύτερο σπίτι μου ο ΠΑΣ»

ο περσινό του γκολ με το τακουνάκι στην Κέρκυρα ήταν το καλύτερο και πιο εντυπωσιακό γκολ στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στον ΠΑΣ από το 2013 και έχει ζήσει από κοντά τις πιο δυνατές στιγμές της ομάδας παρότι δεν αγωνίζονταν βασικός.

Ο λόγος για τον αμυντικό Αποστόλη Σκόνδρα, ο οποίος μίλησε στο PASsports και στους Χρήστο Καλύβα και Νίκο Γιωτίτσα σε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο 30χρονος Τρικαλινός αμυντικός αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν και τα σκαμπανεβάσματα του ΠΑΣ, την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια, τους στόχους της νέας σεζόν, ενώ αποκάλυψε και την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΣ, αλλά και το όνειρό του να παίξει στην ίδια ομάδα με τον αδερφό του Γιάννη.

Ακολουθεί η συνέντευξη του Τόλη Σκόνδρα στο PASsports:

Τόλη, ήσουν ο πρώτος από τους παίκτες που ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΣ μέχρι το 2020. Τι ήταν αυτό που σε έκανε να παραμείνεις στα Γιάννινα; «Με την ομάδα συζητούσαμε καιρό πριν για την ανανέωση του συμβολαίου. Όταν υπάρχει θετική ενέργεια και από τους δύο, καλό κλίμα και αν ο ποδοσφαιριστής νιώθει καλά στην ομάδα και καλυφθεί με αυτά που πρέπει, τότε δεν νομίζω ότι μπορείς να ψάξεις κάτι άλλο. Εγώ καλύφθηκα από όλους τους ανθρώπους της ομάδας που μιλήσαμε, έχω χρόνια εδώ και έτσι πήρα την απόφαση να μείνω στον ΠΑΣ».

Ένα αρχικό σχόλιο για την περσινή πορεία που είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και πως βλέπεις τη φετινή προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει με την προετοιμασία και τα φιλικά; «Πέρυσι όντως είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα σαν ομάδα, νομίζω ότι προς το τέλος βρήκαμε τα πατήματα μας και κλείσαμε με νίκη τη σεζόν. Η περσινή ήταν μια δύσκολη γενικά σεζόν γιατί είχαμε τις περγαμηνές να τερματίσουμε στη  5η θέση αλλά κάπου εκεί το χάσαμε λίγο. Ελπίζω φέτος που έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά, να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Η ομάδα έχει αλλάξει κατά πολύ σε σχέση με πέρυσι, έχουν έρθει καλοί ποδοσφαιριστές και ποιοτικοί και εμείς τους έχουμε βοηθήσει να εγκλιματιστούν. Νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε πολύ ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα».

Το ότι έγιναν γρήγορα οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις συμβολαίων είναι ένα συν για την ομάδα; «Σαφώς ναι. Όταν κρατάς τον κορμό που θέλεις σαν ομάδα και τους ποδοσφαιριστές και ξεκινάς με το 95% των μεταγραφών να έχει ολοκληρωθεί πριν ξεκινήσει η προετοιμασία νομίζω ότι αυτό βοηθάει τον προπονητή αλλά και εμάς να γνωρίσουμε τους συμπαίκτες μας και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Πόσο σας βοηθάει η προετοιμασία κάθε καλοκαίρι στο Καρπενήσι και θέλω ένα σχόλιο για τους τραυματισμούς που υπήρχαν στην διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και την γνώμη σου για το τι έχεις δει στα μέχρι τώρα φιλικά που έχει δώσει ο ΠΑΣ. «Για το Καρπενήσι για εμάς που είμαστε παλιοί είναι η 5η σεζόν που πήγαμε εκεί. Είναι πολύ καλά, υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα από τους ανθρώπους με τους οποίους γνωριζόμαστε. Όσον αφορά τους τραυματισμούς θέλω να πω ότι το προπονητικό τιμ δουλεύει πολύ καλά και αυτό φαίνεται χρόνια τώρα, δεν μπορεί να κριθεί κανένας για τους τραυματισμούς. Το θεωρώ άτυχο το γεγονός αυτό με τους τραυματισμούς, ωστόσο τα παιδιά σιγά-σιγά επανέρχονται και αν εξαιρέσεις τον Περιστερίδη, όλοι οι υπόλοιποι έχουν επανέλθει. Η δουλειά που κάνει το προπονητικό τιμ σε σχέση με την φυσική κατάσταση δεν έχει να κάνει με τους τραυματισμούς, έχει να κάνει περισσότερο με το ατομικό προφίλ του κάθε παίκτη».

Πιστεύεις ότι με αυτούς τους τραυματισμούς, με τον προπονητή να μην έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του στα φιλικά, θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την πρωταθλήτρια ΑΕΚ; «Όταν έχει στο μυαλό του ο προπονητής κάποιους παίκτες για να χτίσει την ενδεκάδα και αυτοί δεν υπάρχουν γιατί είτε έχουν τραυματιστεί τώρα, είτε είναι μακροχρόνια τραυματίες, είναι φυσικό να μην έχει βρει την ταυτότητα η ομάδα, αλλά νομίζω ότι και από το φιλικό με τον Άρη όπου δείξαμε ένα καλό πρόσωπο η ομάδα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί, θα τα δώσουμε όλα και ελπίζω να ξεκινήσουμε με κάτι καλό».

Όποτε κλήθηκες από τον προπονητή σου να βοηθήσεις την ομάδα ήσουν εκεί. Ωστόσο την πενταετία που είσαι στον ΠΑΣ ακόμη δεν έχει κερδίσει θέση βασικού.  Πιστεύεις ότι φέτος θα είναι η χρονιά σου; «Κάθε χρόνο δουλεύω για να γίνομαι καλύτερος, να βοηθήσω την ομάδα και όποτε μου δίνεται η ευκαιρία τα πηγαίνω καλά. Ελπίζω φέτος να είναι η χρονιά μου και να καθιερωθώ στον ΠΑΣ Γιάννινα».

Πόσο δύσκολο είναι αυτό; «Σαφώς και είναι δύσκολο. Σε αυτή τη θέση υπήρχαν καλοί παίκτες και πάντα θα υπάρχουν, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Είμαστε όλοι φίλοι, υπάρχει ευχάριστο κλίμα, δεν υπάρχει ίντριγκα. Όποιον κρίνει ο προπονητής ότι είναι έτοιμος και πρέπει να παίξει, αυτόν βάζει και νομίζω ότι αυτός κάνει κουμάντο στην ομάδα. Όσον αφορά εμένα, όποτε θα μου δίνεται η ευκαιρία, θα είμαι αυτός που πρέπει».

Στις έξι πρώτες αγωνιστικές τα πέντε παιχνίδια είναι εκτός έδρας. Σας δυσκολεύει αυτό; Τι συζητάτε οι παίκτες στα αποδυτήρια μετά από αυτή την κλήρωση; «Τα προγράμματα είναι για να τα συζητάμε. Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα όταν θα κληθείς να δώσεις τα πέντε από τα έξι πρώτα παιχνίδια εκτός έδρας, αλλά δεν υπάρχει φόβος από την πλευρά μας. Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες εκτός έδρας και στο παρελθόν, έχουμε πάει σε έδρες και έχουμε πάρει αποτελέσματα. Πρέπει να δούμε ένα-ένα τα παιχνίδια  και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο».

Έχετε δει την ΑΕΚ να αγωνίζεται στα προκριματικά του Champions League. Που πιστεύεις ότι μπορεί ο ΠΑΣ να χτυπήσει; «Η ΑΕΚ έχει παίξει δύο επίσημα ματς με τη Σέλτικ και σαφώς θα είναι πιο έτοιμη. Έχει ξεκινήσει πιο νωρίς προετοιμασία για να παρουσιαστούν έτοιμοι στην Ευρώπη, εμείς θα κοιτάξουμε τις αδυναμίες. Θα συζητήσουμε στα αποδυτήρια με τον προπονητή και θα χτυπήσουμε εκεί που πρέπει να χτυπήσουμε».

Είσαι πέντε χρόνια στον ΠΑΣ. Ποια είναι η καλύτερη και ποιο η χειρότερη στιγμή σου στην ομάδα. «Στα πέντε χρόνια νομίζω ότι κανένας Γιαννιώτης δεν μπορεί να ξεχάσει την έξοδο στην Ευρώπη. Είναι ότι καλύτερο να αγωνιστείς με την ομάδα σου στην Ευρώπη.  Ψάχνω να θυμηθώ τη χειρότερη στιγμή, γιατί είμαι και ευχάριστος σαν άνθρωπος και δεν μπορώ να χαρακτηρίσω κάποια στιγμή χειρότερη, αλλά θα έλεγα τη σεζόν που σωθήκαμε τις τελευταίες αγωνιστικές».

Προέρχεσαι από μια ποδοσφαιρική οικογένεια και ο αδελφός σου έχει παίξει στον ΠΑΟΚ. Θα ήθελες κάποια στιγμή να ξαναπαίξεις ως συμπαίκτης με τον αδελφό σου; «Σαφώς, ποιος δεν θέλει να παίξει με τον αδελφό του;; Μακάρι να ξανασμίξουμε ως συμπαίκτες γιατί το θέλουμε και οι δύο».

Το συμβόλαιο σου τελειώνει το 2020. Θα ήθελες να κλείσεις την καριέρα σου στον ΠΑΣ; «Έχω δεθεί με την ομάδα, με την πόλη, με αγαπάει ο κόσμος, τον αγαπάω και εγώ, αγαπάω την ομάδα και την θεωρώ δεύτερο σπίτι μου. Αν κρίνω και εγώ ότι μπορώ να συνεχίσω στη ομάδα, κρίνει και η ομάδα ότι μπορώ να βοηθήσω πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΣ».

Πάμε τώρα σε ένα ευχάριστο προσωπικό γεγονός. Σε λίγες μέρες η σύζυγος σου θα φέρει στον κόσμο το πρώτο σας παιδί. Πως αισθάνεσαι που θα γίνεις πατέρας και τι αλλαγές θα φέρει ο ερχομός της κόρης σου όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι; «Οποιοσδήποτε στη θέση μου θα ήταν χαρούμενος. Περιμένουμε πως και πως μιας και ο γιατρός μας έχει δώσει την πιθανή ημερομηνία γέννησης αυτή την εβδομάδα και ελπίζω όλα να πάνε καλά και να είναι υγιής η μικρή. Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι τα παιδιά σου δίνουν κίνητρο να συνεχίσεις και να παίξεις αρκετά χρόνια για να μπορέσουν να σε δουν να αγωνίζεσαι και αυτό θα κάνω και εγώ για το παιδί μου».

Ο κ. Πετράκης θα είναι λίγο ελαστικός μαζί σου με τις αϋπνίες που θα έχεις όταν έρθει η μικρή στον κόσμο; «Θα τα συζητήσουμε αυτά. Όλοι έχουν περάσει από αυτή τη θέση και ξέρουν πως είναι, ελπίζω να είμαι αυτός που πρέπει και να μην είμαι κουρασμένος από τις αϋπνίες».

Είδαμε πολλά παιδιά προερχόμενα από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ να αγωνίζονται στα φιλικά παιχνίδια. Εσείς σαν παλαιότεροι και πιο έμπειροι τι θα συμβουλεύατε τα νέα παιδιά; «Έχω δει φέτος μεγάλη βελτίωση στα παιδιά είναι νεαροί σε ηλικία όλοι και έχουν πολύ ταλέντο. Όποτε μπορούμε και έχουμε την ευκαιρία να τους μιλήσουμε και να τους βοηθήσουμε το κάνουμε. Θα έλεγα να σκύψουν το κεφάλι και να δουλέψουν, τους δίνεται μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστούνε στην ομάδα της πόλης τους και να κάνουν καριέρα και ταπεινά με τη δουλειά θα μπορέσουν να φτάσουν εκεί που πρέπει».

Θέλω τη γνώμη σου για τον Γιάννη Πετράκη που είναι ο μακροβιότερος προπονητής στον ΠΑΣ, αλλά και για όλο το τεχνικό επιτελείο.
«Ο κ. Πετράκης έχει δώσει πολλά αυτά τα χρόνια που είναι στην ομάδα  και νομίζω ότι έχει ακόμη να δώσει. Υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα από όλους, όλοι δουλεύουμε καλά, μας βοηθάνε, τους βοηθάμε και νομίζω ότι θα μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα».

Τι θα μπορούσες να υποσχεθείς στον κόσμο του ΠΑΣ για τη φετινή χρονιά; «Θα ήθελα να πω στον κόσμο ότι να είναι σίγουρος ότι κάθε Κυριακή θα δίνουμε τη μάχη μας, να αισθάνονται αισιόδοξοι για εμάς και θα προσπαθήσουμε να τους δικαιώσουμε φέτος για κάτι καλό».

http://passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=25932:%CF%83%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%83&Itemid=138

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δευ 23 Σεπ 2019 20:56 »
Παράθεση
Σκόνδρας: «Χρέος μας να ανεβάσουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα»
Αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα είναι από φέτος ο Τόλης Σκόνδρας, ως ο πιο παλιός πλέον μέσα στα αποδυτήρια από τους εν ενεργεία παίκτες και στις δηλώσεις του κατά την παρουσίαση της φανέλα είπε ότι δεν είναι απλά στόχος, αλλά χρέος των παικτών να πετύχουν την άνοδο.

Αναλυτικά:

«Είναι σίγουρα μία ξεχωριστή σεζόν για την ομάδα, αφού θα παίζει στη Super League 2 μετά από πολλά χρόνια στην Α’ Εθνική. Χρέος μας είναι να ξαναβγάλουμε την ομάδα γρήγορα. Προσωπικά ευελπιστώ να το κάνουμε άμεσα. Εννοείται ότι είναι χρέος όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΣ. Πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε. Αρχής γενομένης από Πάτρα πρέπει να ξεκινήσουμε με νικηφόρο αποτέλεσμα. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός».

Για την αλλαγή φιλοσοφίας της ομάδας: «Η ομάδα έχει αλλάξει, παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας το έχετε δει κι εσείς. Οι αντίπαλοι θα μας περιμένουν, θα είναι σαν κάποια ματς κυπέλλου που παίζαμε πέρυσι. Πρέπει να βρούμε λύσεις απέναντι σε κλειστές άμυνες και δουλεύουμε σ’ αυτό.

Για το νέο πρόσωπο των αποδυτηρίων, τον Γιώργο Ντάσιο: «Είμαι χαρούμενος που τον πρόλαβα ως συμπαίκτης τα δύο πρώτα χρόνια, είναι απίστευτο παιδί, του αρμόζει αυτή η θέση και εύχομαι να μας βοηθήσει και να τον βοηθήσουμε κι εμείς για να πάμε την ομάδα ψηλά».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σαβ 27 Ιούν 2020 14:09 »
Ο Σκόνδρας έχει πρόταση απ’ άλλη ομάδα!

Για χρόνια ο Σκόνδρας ήταν στην σκιά των Τζημόπουλου, Μπέριου. Φέτος ήταν «βράχος». Leader στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα.
Η ομάδα προβιβάστηκε, ο πρόεδρος του ζήτησε 15% μείωση (και λόγω Covid19) και ο Σκόνδρας «στράβωσε» μέχρι που ακύρωσε τις συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Όπως αναφέρει η στήλη των παρασκηνίων στο Sportime του Σαββάτου, ήδη, ένα 40άρι πρόταση το ΄χει από αλλού…

https://www.sportime.gr/parafootball/pas-giannina-o-skondras-echi-protasi-ap-alli-omada/

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Κυρ 12 Ιούλ 2020 11:06 »
Παρελθόν και ο αρχηγός Σκόνδρας
Μετά τους Σεργκελασβίλι και Μπουκουβάλα, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα πρόκειται για τον περσινό αρχηγό της γιαννιώτικης ομάδας, τον Αποστόλη Σκόνδρα.

Μετά από 7 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ, ο 32χρονος Τρικαλινός κεντρικός αμυντικός αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του με τους Γιαννιώτες, το οποίο έληξε στις 30 Ιουνίου.

Το Σαββατοκύριακο ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα Γιάννινα και μάζεψε τα τελευταία πράγματα του, κάνοντας την απαραίτητη μετακόμιση, ενώ αποχαιρέτισε συμπαίκτες, φίλους και γνωστούς που έκανε στην 7χρονη παρουσία του στην πόλη των Ιωαννίνων.

Η πικρία του πρώην πλέον αρχηγού της ομάδας σύμφωνα με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή είναι ότι στην περίπτωση του δεν του έγινε καμία πρόταση ανανέωσης από τον Γ. Χριστοβασίλη, ούτε καν με μειωμένες αποδοχές. Κάτι που σημαίνει ότι είχε προαποφασιστεί η μη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Σκόνδρας ήρθε στον ΠΑΣ τον Ιούλιο του 2013 από τη Λάρισα και στα 7 χρόνια της παρουσίας του στα Γιάννινα κατέγραψε 119 συμμετοχές με την ομάδα, ενώ πέτυχε και 6 γκολ, ένα εκ των οποίων έμεινε στην ιστορία, το απίθανο τακουνάκι με το οποίο σκόραρε στην Κέρκυρα στην ισοπαλία (1-1) του ΠΑΣ με τους Κέρκυραίους. Είχε και 2 συμμετοχές στα ευρωπαϊκά παιχνίδια το μαγικό καλοκαίρι του 2016, στο 3-0 με τη νορβηγική Οντ και στην ήττα με 1-2 από την Άλκμααρ στο Περιστέρι.

Για τον Σκόνδρα έχει δείξει ενδιαφέρον μέχρι στιγμής η Παναχαϊκή, όμως ο ίδιος δεν συζητάει καν το ενδεχόμενο να πάει στην ομάδα της Πάτρας και προτεραιότητά του είναι να βρει ομάδα που να αγωνίζεται στην Super League 1.

Θ.ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ - Χ. ΚΑΛΥΒΑΣ
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Κυρ 12 Ιούλ 2020 12:01 »
Κρίμα είναι που φεύγουν παίχτες με πολυετή προσφορά στην ομάδα. Ελπίζω μόνο να μην βρεθούμε με ένα συνονθύλευμα που δεν θα μπορεί να του βρει χημεία ούτε ο Μεντελέγιεφ.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Κυρ 12 Ιούλ 2020 12:22 »
Κρίμα είναι που φεύγουν παίχτες με πολυετή προσφορά στην ομάδα. Ελπίζω μόνο να μην βρεθούμε με ένα συνονθύλευμα που δεν θα μπορεί να του βρει χημεία ούτε ο Μεντελέγιεφ.
το σχεδιασμό της ομάδας, καλώς ή κακώς τον χρεώνεται ο προεδρας,κ κρίνεται από το αποτέλεσμα...σε όλα τα επίπεδα.... αγωνιστικό, μάρκετινγκ, δυναμική, συμμετοχή κόσμου κλπ... έτσι απλά.
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Κυρ 12 Ιούλ 2020 20:30 »
Παίκτες όπως ο Σκόνδρας ή ο Μπουκουβάλας κάνουν για ομάδα της sl1 μόνο ως αναπληρωματικοι. Τα δεδομένα για το κασε των αναπληρωματικοι είναι δεδομένα κάτω από τις φετινές συνθήκες. Οι προτάσεις που τους έγιναν ήταν λογικές. Και ορθώς τους έγιναν τέτοιες. Αφού δεν συμφώνησαν τα παιδιά, καλή τους τύχη.

Ωραία τα συγκινητικά λόγια, θα πω όμως (και το είχα επισημάνει πολύ έγκαιρα) ότι ένας βασικός λόγος που πέσαμε (ίσως ο βασικότερος) ήταν ότι συνεχίσαμε πάνω στο δίδυμο Μιχαηλ-Τζημοπουλος (επειδή "αρχηγοί", πολυετής προσφορά, εμπειρία κτλ) αντί να παρθούν σκληρές αλλά σωστές αποφάσεις.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Κυρ 19 Ιούλ 2020 15:25 »
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Σκόνδρα Απόστολο, Μπουκουβάλα Μιχαήλ, Αποστολόπουλο Αλέξανδρο, Περιστερίδη Κωνσταντίνο και Shergelashvili Lasha.

Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα, τις στιγμές που ζήσαμε στους αγωνιστικούς χώρους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του, πάντα με υγεία.
pasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τρι 21 Ιούλ 2020 13:37 »
Για εμένα ο Αποστόλης Σκόνδρας ήταν ένας από τους πιό τίμιους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την Ομάδα μας. Ίσως και από τους πιό αδικημένους, χωρίς όμως ποτέ να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Πάντα τα έδινε όλα για την Ομάδα και σπάνια δεν ήταν στους διακριθέντες. Έστω και σαν αναπληρωματικός (και αρχηγός, μην το ξεχνάμε) θα μπορούσε να προσφέρει με την εμπειρία του.
Καλό θα ήταν ο γνωστός "killer" ΧΒ να αρχίσει να χρησιμοποιεί αυτή του την ιδιότητα και στο θέμα των δανεικών...
Θυμίζω και την περίπτωση Ντάσιου, που από τον ίδιο τον πρώην γενικό αρχηγό μάθαμε την καρατόμησή του.
Από την πλευρά της ΠΑΕ, άχνα. Άσχετα εάν συμφωνούσα ή όχι με την προοπτική ο Ντάσιος να έμενε στο ίδιο πόστο και στην Α εθνική, ο τρόπος που το χειρίστηκε το θέμα ο ΧΒ ήταν απαράδεκτος.

Στο καλό Αποστόλη, θα σε θυμάμαι πάντα ως έναν από τους ποδοσφαιριστές που μας έβγαλαν στην Ευρώπη και σαν αναπόσπαστο κομμάτι της κορυφαίας σελίδας της Ιστορίας του ΠΑΣ.
Είσαι ο τελευταίος εκείνη της φουρνιάς και από εκείνους που η Βίβλος του ΠΑΣ θα έχει ξεχωριστή αναφορά σε εσένα.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 21 Ιούλ 2020 13:40 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τρι 26 Οκτ 2021 18:14 »
Πέντε ημέρες προθεσμία για να πληρωθεί ο Σκόνδρας

Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών επιβλήθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι να εξοφληθεί εντός πέντε ημερών ο Απόστολος Σκόνδρας.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Απόστολου Σκόνδρα, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 272/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.
sportsioannina.gr