Αποστολέας Θέμα: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 - ΛΗΞΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ  (Αναγνώστηκε 8088 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ltz

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 692
    • Προφίλ
Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 - ΛΗΞΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ
« Απάντηση #25 στις: Τετ 25 Απρ 2012 21:52 »
Χαίρομαι που σχεδόν όλοι συμφωνούμε ότι πρώτη και βασικότερη "μεταγγραφή", είναι ο Αναστασιάδης.
Από κεί και πέρα, καλά κάνουμε και συζητάμε, συμφωνώντας ή διαφωνώντας, αλλά οι μεταγραφές είναι περισσότερο πρόεδρας (χρήμα) παρά οτιδήποτε άλλο. ΑΝ συνεργαστούν όπως πρέπει προπονητής και πρόεδρος (στόχοι, προτεραιότητες, χρήμα κλπ) τότε θα πάμε ακόμα καλύτερα του χρόνου.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.487
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 - ΛΗΞΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ
« Απάντηση #26 στις: Παρ 27 Απρ 2012 10:28 »
Παράθεση
Ετοίμασαν βαλίτσες Ζαμπρέλα, Ταμπάσης και Μπακαγιόκο    

Ο Φαμπρίτσιο Ζαμπρέλα, ο Μπάμπης Ταμπάσης και Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο αναμένεται να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο με τον Πάρη Ανδράλα, που αποχώρησε πρόωρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού δεν διαφαίνεται προοπτική παραμονής τους, ειδικά για τον πρώτο μετά και το τελευταίο πειθαρχικό παράπτωμα που εκνεύρισε τον Αναστασιάδη και τον οδήγησε να τον αφήσει εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Ελβετοϊταλός ήταν η μία από τις δύο μεταγραφές του Ιανουαρίου και ήταν επιλογή του τεχνικού της ομάδας. Άργησε να προσαρμοστεί, παράλληλα είχε κι έναν τραυματισμό, αλλά τον τελευταίο μήνα είχε ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του και έβαλε κι εκείνος το «λιθαράκι» του για τη σωτηρία του ΠΑΣ.

Ο Ζαμπρέλα δεν συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση και εθεάθη να μαζεύει τα πράγματά του και να αναχωρεί και πάλι για την Ελβετία και τη Σιόν από την οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός.

Δύσκολα πάντως θα ανανέωνε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ, αφού το κασέ του ήταν ιδιαίτερο υψηλό (στοίχισε 80.000 στο τρέχον εξάμηνο) για τα δεδομένα που διαμορφώνονται πλέον στην Ελλάδα και θα έπρεπε να πληρωθεί και η ομάδα του.

Από τα Γιάννενα αποχώρησε ήδη και ο Ταμπάσης, παρότι έχει ακόμα συμβόλαιο, αφού έχει ζητήσει να το λύσει και να ψάξει να βρει ομάδα στην οποία θα έχει προοπτικές να αγωνίζεται.

Τέλος, ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο μένει εκτός προπονήσεων το τελευταίο διήμερο και χθες το βράδυ σε δείπνο που παρέθεσε με αφορμή την ονομαστική του εορτή το μέλος του Δ.Σ., Γιώργος Σουκουβέλος στο ποδοσφαιρικό τμήμα, είπε στους συμπαίκτες του ότι θα φύγει για Θεσσαλονίκη και μάλλον δεν θα επιστρέψει για να ξαναφορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ.
super-fm
Keep Walking...