Αποστολέας Θέμα: Πως τα φερνει η π....α η ζωη: Οι Ελληνες θα γινουμε και παλι μεταναστες;  (Αναγνώστηκε 5335 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Αγαπητοι μου πασολεδες τα πραγματα στην Ελλαδα εχουνε αρχισει να ζοριζουνε απιστευτα, η χωρα ειναι καταχρεομενη, η περισσοτεροι απο εμας επισης, απολυσεις και μη προσληψεις ερχονται, αυξησεις των τιμων ερχονται, μειωση των μισθων επισης;

Και εγω σας ρωτω, που θα βγει αυτη η κατασταση;

Εχει αρχισει να ακουγεται, να συζητιεται, να γινεται σκεψη η φυγη σε χωρες του εξωτερικου με καλυτερο βιοτικο επιπεδο. Ηδη μιλωντας χθες με εναν 28αρη πολιτικο μηχανικο μου ελεγε οτι μιλησε με τους συμφοιτητες του και του ειπανε οτι φευγουνε απο Ελλαδα, θα πανε εξω να βρουνε ενα μεροκαματο της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ! Και δεν θα ειναι οι μονοι! Πολυ φοβαμαι οτι θα ακολουθησουνε και αλλοι ειδικα αν ισχυσουνε οι δυσοιωνες προβλεψεις!

Και τωρα αλλαζω θεμα και σας ρωταω:

Πως τα φερνει η π....α η ζωη;;;;

Πριν λιγο καιρο διαφωνουσαμε με πολλα μελη του φορουμ για το θεμα της μεταναστευσης! Πολλοι απο αυτους ητανε αρνητικοι στο θεμα που συζηταγαμε σχετικα με τους μεταναστες. Ελα ομως που οι καιροι αλλαζουνε και εκει που ειναι οι μεταναστες, θα ερθουμε εμεις σε λιγο καιρο!

Σκεφτσετε να αναγκαστουμε να φυγουμε μετναστες στο εξωτερικο μακρια παο την χωρα μας;

Να βλεπουμε ανθρωπους να μας αντιμετωπιζουνε με ρατσισμο; Γιατι; Γιατι αναζητησαμε μια καλυτερη τυχη, ενα κομματι ψωμι;

Σκεφτεστε πως θα νιωθουμε οταν θα μας συμπεριφερονται ως "ζωα" και θα μας εκμεταλευονται λογω της ανγκης μας;

Δεν θα ψαχνουμε και εμεις για ....ευαισθητουληδες αρρωστους αντιρατσιστες......ή μηπως για ντοπιους υπερπατριωτες, που πιστευουνε στην δικια τους ηλιθια ιδεα του "εθνους", της "πατριδας", της "θρησκειας", αρα θα μας θεωρουνε κατωτερους;

Σκεφτεσται να αντιμετωπισουμε ανθρωπους που θα μας μισουνε και θα μας θεωρουνε "βρωμιαρηδες¨, "σιχαμενους" κλπ. (Ετσι αποκαλουνε τους ξενους που ζουνε σρην Ελλαδα οι ρατσιστες).

Σκεφτεστε να μας αντιμετωπιζουνε ως "λαθρο - μεταναστες"; Τι θα εχουμε κανει λαθραιο; Την διεκδικηση των ονειρων μας; Της αναζητηση της αξιοπρεπειας μας και ενος μεροκαματου; Και αν δεν εχουμε τα φραγκα να βγαλουμε χαρτια αυτο θα μας κανει "λαθραιους"; Δηλαδη τα κωλοχαρτα κρινουνε την τιμη και υποληψη ενος ανθρωπου;

Σκεφτεστε να μην μας παραχωρουνε μετα απο χρονια την ιθαγενεια και του διακαιωματος ψηφου, πραγματα αυτονοητα, γιατι; Γιατι δεν γεννηθηκαμε εντος των δικων τους συνορων και θα εχουμε το δικο τους "καθαρο αιμα"; Ρωταω εγω δεν θα εχουμε συμβαλει στην οικονομια της χωρας που θα ζουμε; Δεν θα εχουμε ιδρωσει, δεν θα εχουμε ματωσει, δεν θα εχουμε δουλεψει; Γιατι να μη το δικαιουμαστε; Αλλα κοιταξτε μην μας λενε για ποσοσταση οπως ο Καρατζαφερης!

Σκεφτεστε να μας ζητανε να φυγουμε απο την χωρα τους και τους αδειασουμε την γωνια γιατι θα τους την "μολυνουμε"; Ετσι δεν κενε για τους εδω μεταναστες οι διαφοροι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ;

Σκεφτεστε να ζουμε σε τρωγλες, σε σπιτια αθλια, σε παραγκες, σε δωματια 100 ατομα μαζι; Να μας ζητανε και 100 ευρω το "κεφαλι" οι εκει εκεμεταλευτες ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ; Αυτο δεν ειναι το μετρο που χρησιμοποιουνε; Χωρις συνθηκες υγιεινης, χωρις νερο, βρωμικοι, απλυτοι οπως οι εδω μεταναστες;

Να εχουμε τα διαφορα εκει "μπουμπουκια", τα εκει "καλοπαιδα" της αντιστοιχης Χρυσης Αυγης; Να μας πετανε μολωτοφ να μας καψουνε ζωτανους; Γιατι; Μα γιατι δεν ανηκουμε στο δικο τους "εθνος"! Επαρκης δικαιολογια δεν σας φαινεται; Γαμω τα "εθνη" σας, γαμω!

Σκεφτεστε να αναγκαστουμε και εμεις να κλεβουμε; Γιατι αν το στομαχι γουργουριζει και η κοιλια ειναι αδεια, οταν ο ανθρωπος φευγει απο τα ορια του οτιδηποτε μπορει να κανει! Απο τα πεθανει μπορει να αναγκαστει να κλεψει! Και εκει να ξεπεταγονται οι διαφορες....στατιστικες μελετες.....που να λενε ΤΟΣΟ της % ειμαστε μετανστες, ΤΟΣΟ της % διωκονται ποινικα για διαφορα παραπτωματα, αρα τι σημαινει αυτο; Να μας κρινουνε βαση στατιστικων πως σας φαινεται; Οι ανθρωπινες ζωες δεν ειναι νουμερα ομως! Τοτε τι θα γινεται; Θα μας καταδικαζουνε, θα αυξανεται το μισος τους, που θα καλλιεργειται οπως και εδω απο τα Μ.Μ.Ε. και απο την εκει ακροδεξια1 Θα ειμαστε το ευκολο θυμα οπως και οι μεταναστες εδω!

Υ.Γ. Για να προλαβω καποιους πολλα απο αυτα το πιο πιθανον ειναι να μην συμβουνε,  τουλαχιστον στον βαθμο που συνεβησαν στην Ελλαδα! Γιατι εξω υπαρχουνε κρατη οργανωμενα και οχι μπουρδελα, σαν το δικο μας!

Υ.Γ. 2 Το ποστ μου ειναι ως μια αλλου ειδους απαντηση στην συζητηση που εχουμε ολο αυτο τον καιρο με καποιους απο το φορουμ! Ελπιζω να χρησιμοποιηθει ως τροφη για σκεψη!             

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 07 Μάι 2010 13:07 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος taseuropas

• Full Member
    • Προφίλ
απο την 10η Δεκεμβριου 2009 η απαντηση μου ειναι:

ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ με 10.000 like, +, ναι ή οτι αλλο θέλετε.

Ακομα και σε μια απο τις υποτιθέμενες συντηρητηκες χωρες
δεν μπορεις ουτε καν να φανταστεις 1 στο εκατομμυριο
οτι θα αντιμετωπισεις το ρατσισμο που βιωνουν οι μεταναστες στην Ελλαδα.
Ακομα κι οι  μπατσοι ακολουθουν μονο το νομο
και οχι τον εκαστοτε καρατζαφυρερ ή σαμαραχιτλερ.

Η ελλαδα ειναι σαν τον βαζελο. Απαξ και φυγεις για λιγο, μετα ριχνεις μουτζα πισω
κι ευχεσαι να μην ξαναγυρισεις στην κολαση διερωτώμενος πως ζουσες τοσα χρονια εκει κατω (στα σκατα)

Οσο για τα ερωτηματα που θετεις λαμιωτη, φαντασου:

καθως οδηγουσα προς αυστρια, στα συνορα οι τοπικοι αστυνομικοι -που δεν υπαρχουν- (λιμενικοι στην πρωην χωρα μου) να μου διελυαν το αυτοκινητο να μου εκλεβαν ολα τα ρουχα και λεφτα και οτι ειχα μαζι μου. να με εκλειναν στη φυλακη απο 3 μερες εως 6 μηνες και στο τελος να μου διναν ενα χαρτι που να λεει οτι σε 30 μερες πρεπει να εχω εγκαταληψει τη χωρα με ημερομηνια 29 μερες πριν.

(ε τωρα που το σκεφτομαι λοιπον θελω να ξαναγυρισω πισω στην παγανη της λεσβου και να καψω τις διμοιριες που μας χτυπουσαν, τον διοικητη αλλα και τους δολοφονους λιμενομπατσους που μας εκαναν αναπαρασταση πως σκιζουν τις βαρκες των μεταναστων ανοιχτα του αιγαιου)

Αποσυνδεδεμένος REX

• Sr. Member
    • Προφίλ
Η φυγη απο την πραγματικοτητα δεν ειναι λυση. Τιποτα δε χαριζεται, ολα κατακτωνται. Αυτη η πουτανα χωρα ΜΑΣ ανηκει. Δεν ανηκει σε ολους αυτους που τη βιαζουν καθημερινα. Ολοι αυτοι υπαρχουν λογω της ανοχης μας.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Κάμερον: «Θα κλείσουμε τα σύνορα στους Έλληνες σε ενδεχόμενο Grexit»

Η βρετανική κυβέρνηση προετοιμάζεται όχι μόνο για το ενδεχόμενο μιας ελληνικής χρεοκοπίας και εξόδου της χώρας μας από το ευρώ, αλλά και για το ακραίο (;) σενάριο της μαζικής μετανάστευσης Ελλήνων προς το έδαφός της σε μια απέλπιδα προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν εργασία και προοπτική μακριά από τη χρεοκοπημένη τους χώρα!

Ο ίδιος ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, απαντώντας σε ερώτηση μικτής κοινοβουλευτικής επιτροπής, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να κλείσει τα σύνορα της Μεγάλης Βρετανίας σε Έλληνες μετανάστες στο ενδεχόμενο η Ελλάδα βγει από την Ευρωζώνη.
«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί», είπε χαρακτηριστικά, «για να προβλεφθεί μια μαζική είσοδος των Ελλήνων στην προσπάθειά τους να αποφύγουν την μεγάλη ύφεση και να προστατευθεί η Βρετανία».
«Εχουμε προφανώς σχέδια έκτακτης ανάγκης για όλες τις πιθανότητες», συμπλήρωσε και διευκρίνισε ότι ακόμα κι αν υπάρξουν εξαιρετικές «νομικές πιέσεις» είναι δυνατό να ληφθούν μέτρα για τον περιορισμό της μεταναστευτικής εισροής, για να προσθέσει όμως «προφανώς ελπίζουμε ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί».

Ηδη από τον περασμένη Μάιο είχε γίνει γνωστό ότι υπήρχε το ενδεχόμενο αύξησης των Ελλήνων μεταναστών ή από άλλες ευρωπαϊκές χώρες ως συνέπεια στην οικονομική κρίση.

Η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Τερέζα Μέι τόνισε ότι η βρετανική κυβέρνηση … εργάζεται σκληρά για να διαχειριστεί μια πιθανή μετακίνηση Ελλήνων στην περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και επιστροφής της στο εθνικό της νόμισμα.
Όπως αναφέρει μάλιστα ο βρετανικός Τύπος «αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ και χρεοκοπήσει, εκατομμύρια ανθρώπων μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους και ενδέχεται να θέλουν να βρουν εργασία στο εξωτερικό. Ενώ υπάρχει ο φόβος της ‘‘μόλυνσης’’ άλλων ‘‘ασθενών’’ χωρών της Ευρώπης. Η Βρετανία που δεν είναι μέλος της Ευρωζώνης, θα μπορούσε λοιπόν να είναι μια ελκυστική εναλλακτική».

απο protothema.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Πανε δυο χρονια που ειχα ανεβασει αυτο το τοπικ, βλεποντας τι θα επακολουθουσε.

Διαβασατε τι δηλωσε ο Καμερον; Δεν θα επιτρεψει την εισοδο Ελληνων μετανστων στην χωρα του με καθε τροπο και θα το κανει γιατι εκει ειναι κρατος οργανωμενο και οχι μπουρδελο σαν την Ελλαδα.

Σεναριο: Οι Ελληνες θα μεταναστευσουν μαζικα στην Αγγλια, μετα απο λιγο θα εμφανιστει ενα κομμα ονοματι GOLDEN DOWN, με συνθημα "Να ξεβρωμισει η Βρετανια..." και θα στρεφεται εναντιον των μεταναστων που του παιρνουνε τις δουλειες. Σιγουρα θα γινει, βλεπετε η Αγγλια, ειναι μια χωρα "απολιτιστη" και "χωρις ιστορια", δεν ειναι σαν την Ελλαδα που διδαξε και διεδωσε την δημοκρατια σε ολο τον κοσμο, δεν ειναι σαν την Ελλαδα που πολεμησε γενναια τον ναζισμο του Χιτλερ, αρα η εμφανιση τετοιων πολιτικων οργανωσεων ειναι πολυ πιθανη. Στην Ελλαδα...ευτυχως....ποτε δεν θα βιωσουμε τετοια προσβλητικα φαινομενα! Ειμαστε δημοκρατες, τι να κανουμε;

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Ο κάμερον δεν εξήγησε αν θα κλείσει τα σύνορα και στους εφοπλιστές του σίτι και τα στελέχη τους, ή αν θα στείλει σπίτι τους και τους φοιτητές που ακουμπάνε μερικά δεκαχίλιαρα το χρόνο. Πως το βλέπετε εσεις; Εγω δεν ξέρω. Ισοδύναμο με την κατάσταση στην ελλάδα πάντως θα γίνει όταν αρχίσουν να μαχαιρώνουν έλληνες στο μετρό του λονδίνου, όχι όταν θα σου κάνουν τη ζωή δύσκολη για να μπεις στη χώρα. Τώρα παραείναι σοφτ μαζί μας.

Βρε πως τα φέρνει η π...τάνα η ζωή όντως! Εκεί που έφτυνες να γλύφεις. Εκεί που είχες τους μετανάστες στη χλεύη, τώρα να χλευάζεσαι. Μόνο τα μάρμαρα του παρθενώνα θα σε αφήνουν να πας να βλέπεις κι αυτό ως χάρη. Αντε και καμια τσαντούλα ή πουκαμισάκι μπερμπερις να ψωνίσεις.

Εξάλλου όπως το είπε και η μεγάλη λυρική ποιήτρια Σαπφώ (ή η αντζι σαμίου, δεν θυμάμαι)

Μία σου και μία μου, θα το μετανιώσεις,
με το ίδιο νόμισμα θα το πληρώσεις.
Μία σου και μία μου, τώρα πια το ξέρεις
και γι’ αυτό που έκανες θα υποφέρεις.

Από ανεπίσημες πηγές των Financial Times λέγεται Παντος πως για αυτές τις δηλώσεις φταίει ο τσίπρας.

Και κάτι για μαθαίνουμε για να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη εκεί που θα πάμε:

http://gmt07.blogspot.gr/2012/07/blog-post.html?spref=tw:

Μακριά λοιπόν από λευκές γυναίκες, και να μην μένουμε 20-20 οκ; Γιατί θα μοιράζουμε ασθένειες.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
Εσύ αν θέλεις φύγε...εγώ εδώ θα μείνω κι ας πεθάνω...και οι μετανάστες να πάνε στον τόπο τους...

τα κλασικά άτομα με την κλασική πλέον προπαγάνδα...

να φύγουν όλοι οι αλλοδαποί χτες...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
Εσύ αν θέλεις φύγε...εγώ εδώ θα μείνω κι ας πεθάνω...και οι μετανάστες να πάνε στον τόπο τους...

Φύγε εσύ μας χαλάς τη θέα...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

Το θεμα ειναι να μπορεις να μεινεις (οικονομικα και επαγγελματικα), οι περισσοτεροι νεοι δυστυχως δεν θα μπορεσουν, εκτος απο οσους εχουν μια οικονομικη ανεση. Απο εκει και περα εκ του ασφαλους κριτικη κανουνε...

Φανταζομαι πρεπει να φυγουν οι αλλοδαποι - Ελληνες που μεταναστευσαν ή θα μεταναστευσουν σε καποια αλλη χωρα.

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας

Ρε συ καθόλου κλασική προταση αυτή! Πρώτη φορά την ακούω! Πραγματικά πρωτότυπη και  αντικοφορμιστική. Γροθιά στην καρδιά του συστήματος. Και δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με προπαγάνδα σαν τα δικά μου. Πωπω μου άνοιξες τα μάτια μολοσσέ, ε γύπα ήθελα να πω. Για πες κι άλλα για πες. Είμαι ενθουσιασμένος με την πολλά υποσχόμενη πρότασή σου.

Επιτέλους και κάτι καινούριο. Εύγε
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Α ξέχασα!Βάλτε και αποσιωπητικά μετά από κάθε πρότασή μου στο παραπάνω ποστ... είναι σαν να μιλάω αργά... ακούγομαι σοφότερος...
Εγώ ξέρω την αλήθεια παιδί μου... άσε... θα σε οδηγήσω εγώ... πάμε...

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
της κοντης της πουτσας της φταινε οι τριχες
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
Η φιλοσοφία δεν είναι για τα μούτρα τα δικά σας...και είπαμε μόλις διαβάσετε λίγο από την ριμάδα την ιστορία, ίσως και να πούμε δυο τρεις κουβέντες...όλα τα γατάκια του φόρουμ, απαντήσανε, το ένα μετά το άλλο...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Η φιλοσοφία δεν είναι για τα μούτρα τα δικά σας...και είπαμε μόλις διαβάσετε λίγο από την ριμάδα την ιστορία, ίσως και να πούμε δυο τρεις κουβέντες...όλα τα γατάκια του φόρουμ, απαντήσανε, το ένα μετά το άλλο...

Νιαου νιαου νιαου.... :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
ρημάδα, όχι ριμάδα ανορθόγραφε. (Βρε ποιον μου θυμίζει, βρε ποιον μου θυμίζει)

α κάτσε να βάλω και τρεις τελίτσες... όταν μάθεις ελληνικά... έλα να τα ξαναπούμε... γεια τώρα...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

Ρε GyPas, περα απο την πλακα και το καλως ενοουμενο πικαρισμα που κανει ο ενας στον αλλο, τι σε κανει να νομιζεις οτι ξερεις ιστορια και οτι εχεις το αλαθητο; Περα του οτι εχεις διαβασεις ολη την σειρα ιστοριας των Αφων Γεωργιαδη, του Βελοπουλου, του Λιακοπουλου, του Κωνσταντινου Πλευρη και των λοιπων "λαμπρων" :P και "σοφων" :P αυτων ανθρωπων;

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro