Μας έχουν κάνει και έχουμε χάσει τον μπούσουλα...είμαι απογοητευμένος από τα δύο κόμματα που πρωτοστατουσαν όλα αυτά τα χρόνια...εσείς οι παλιότεροι προλάβατε και είδατε και μισθούς και σύνταξής και μια πιο υγιεί κοινωνία...εμείς οι μεταγενέστερες γενιές θα γίνουμε οι γενιά τον 300 ευρώ...καλά για σύνταξής και εργασιακά δικαιώματα δεν το συζητώ...για αυτά τα λίγα που ανέφερα παραπάνω ευθύνονται τα 2 μεγάλα κόμματα...έκοβαν και εραβαν τα πάντα για την πάρτι τους...
Και όταν ήρθε η στιγμή να κάνουν κάτι για την πατρίδα τους είπαν ένα χυδαίο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ...λεφτά υπάρχουν είπε κάποτε ένας ανώμαλος,ναι μόνο που δεν είναι δικά μας...
Μας επέβαλαν φόρους (εννοείται στους μικρομεσαίους και συνταξιούχους),μας κόβουν το δικαίωμα εργασίας με part time,εξεφτελιζουν τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα με λίγα λόγια βαθαίνουν την ύφεση...αλλά τι λέω τι τους ενδιαφέρει αυτό αρκεί να βγουν τα νούμερα...τι τους νοιάζει ο χαμηλοσυνταξιουχος...με τα 200 ευρώ...αυτοί δίναν στους εργαζόμενους στην ΔΕΗ 2500 και 3000 χιλιάρικα σύνταξη...και χωρίς να πληρώνουν ευρώ για την ΔΕΗ του σπιτιού τους...
ΔΕΝ θέλω κανέναν από αυτούς τους αλήτες να με κυβερνήσει αυτούς τους Προδότες της πατρίδας μας...
Κατάφεραν και έφτασαν τους χουντικους να μπουν στην βουλή,σε αυτό φταίει και η παιδεία γιατί όλα αυτά τα δεκαοχταχρονα που ψήφισαν ξέρουν τι σημαίνει αυτή η οργάνωση?δεν νομίζω...
ΘΕΛΩ ένα καινούριο πρόσωπο να με κυβερνήσει κάποιον με όραμα αξίες αρετή φιλότιμο...έναν που να διαβάσει αυτά που του πασάρουν οι άλλες χώρες να μπορεί να κρίνει και να μην είναι σαν χορεύει σαν την μαϊμού όταν τις χτυπάνε με το ντέφι...
Σήμερα ο Κ. Βενιζέλος είπε ότι χάσανε τόσες μονάδες γιατί είχαν απορροφηθεί από την σωτηρία της χώρας και αφήσανε σε δεύτερη μοίρα το κόμμα...έμαθα και καινούριες λέξεις όπως το(αντικυκλικος)
Ο Κ. Σαμαράς μαζί με Κ. Καμμενο και Κ. Κουβέλη θα κάνανε ωραία ομάδα στην Ρυθμική γυμναστική...κάνουν ωραίες κωλοτούμπες...
Η Κ.Παπαρήγα στον κόσμο της(άφησε την την ρημάδα την καρέκλα τόσα χρόνια να μπει κάνα φρέσκο μυαλό)τότε παλιά στο 1906...
Ο Κ.Τσίπρας καλός φαίνεται αλλά ποιος τον πιστεύει...
Θέλω να ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο για εμάς...και το ξέρω ότι αυτοί που μας κυβέρνησαν δεν πρόκειται να μας το δώσουν...
ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΝ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ