Αποστολέας Θέμα: Βουλευτικές εκλόγες 6ης Μαϊου 2012  (Αναγνώστηκε 30573 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
Απ: Βουλευτικές εκλόγες 6ης Μαϊου 2012
« Απάντηση #125 στις: Δευ 14 Μάι 2012 01:07 »
EPIKAIRA 1967-74 Apostoli tileoraseon se xoria

Αν αυτο γινοταν στις μερες μας (μακριά απο μας) θα εστελναν για υπολογιστες με δωρεαν συνδεση στο ιντερνετ αλλα μονο σε συγκεκριμενες "εκλεκτες" ιστοσελιδες .
Οι προπαγανδιστες μιλουν για προπαγανδα εναντιον τους και μας προειδοποιουν οτι επεστρεψαν δριμυτεροι. Εχουν να πονεσουν τα ματακια μας ...  :P
Προφανως τωρα βλεπουν τον ηγετη τους στo mega να προσπαθει να μπαλωσει τα αμπαλωτα και να εχει ριξει αλλο παντζαρι !

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Δευ 14 Μάι 2012 01:09 »
Μας έχουν κάνει και έχουμε χάσει τον μπούσουλα...είμαι απογοητευμένος από τα δύο κόμματα που πρωτοστατουσαν όλα αυτά τα χρόνια...εσείς οι παλιότεροι προλάβατε και είδατε και μισθούς και σύνταξής και μια πιο υγιεί κοινωνία...εμείς οι μεταγενέστερες γενιές θα γίνουμε οι γενιά τον 300 ευρώ...καλά για σύνταξής και εργασιακά δικαιώματα δεν το συζητώ...για αυτά τα λίγα που ανέφερα παραπάνω ευθύνονται τα 2 μεγάλα κόμματα...έκοβαν και εραβαν τα πάντα για την πάρτι τους...

Και όταν ήρθε η στιγμή να κάνουν κάτι για την πατρίδα τους είπαν ένα χυδαίο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ...λεφτά υπάρχουν είπε κάποτε ένας ανώμαλος,ναι μόνο που δεν είναι δικά μας...
Μας επέβαλαν φόρους (εννοείται στους μικρομεσαίους και συνταξιούχους),μας κόβουν το δικαίωμα εργασίας με part time,εξεφτελιζουν τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα με λίγα λόγια βαθαίνουν την ύφεση...αλλά τι λέω τι τους ενδιαφέρει αυτό αρκεί να βγουν τα νούμερα...τι τους νοιάζει ο χαμηλοσυνταξιουχος...με τα 200 ευρώ...αυτοί δίναν στους εργαζόμενους στην ΔΕΗ 2500 και 3000 χιλιάρικα σύνταξη...και χωρίς να πληρώνουν ευρώ για την ΔΕΗ του σπιτιού τους...

ΔΕΝ θέλω κανέναν από αυτούς τους αλήτες να με κυβερνήσει αυτούς τους Προδότες της πατρίδας μας...
Κατάφεραν και έφτασαν τους χουντικους να μπουν στην βουλή,σε αυτό φταίει και η παιδεία γιατί όλα αυτά τα δεκαοχταχρονα που ψήφισαν ξέρουν τι σημαίνει αυτή η οργάνωση?δεν νομίζω...

ΘΕΛΩ ένα καινούριο πρόσωπο να με κυβερνήσει κάποιον με όραμα αξίες αρετή φιλότιμο...έναν που να διαβάσει αυτά που του πασάρουν οι άλλες χώρες να μπορεί να κρίνει και να μην είναι σαν χορεύει σαν την μαϊμού όταν τις χτυπάνε με το ντέφι...

Σήμερα ο Κ. Βενιζέλος είπε ότι χάσανε τόσες μονάδες γιατί είχαν απορροφηθεί από την σωτηρία της χώρας και αφήσανε σε δεύτερη μοίρα το κόμμα...έμαθα και καινούριες λέξεις όπως το(αντικυκλικος)
Ο Κ. Σαμαράς μαζί με Κ. Καμμενο και Κ. Κουβέλη θα κάνανε ωραία ομάδα στην Ρυθμική γυμναστική...κάνουν ωραίες κωλοτούμπες...

Η Κ.Παπαρήγα στον κόσμο της(άφησε την την ρημάδα την καρέκλα τόσα χρόνια να μπει κάνα φρέσκο μυαλό)τότε παλιά στο 1906...
Ο Κ.Τσίπρας καλός φαίνεται αλλά ποιος τον πιστεύει...

Θέλω να ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο για εμάς...και το ξέρω ότι αυτοί που μας κυβέρνησαν δεν πρόκειται να μας το δώσουν...

ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΝ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ :stop:
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Δευ 14 Μάι 2012 01:49 »

GyPAS καραμέλες πουλάνε στα περίπτερα.... δε νομίζω ότι κάνεις συζήτηση.
Απλά δεν ξέρεις ότι δεν ξέρεις ... πιο απλά αγνείς την άγνοιά σου.
Αναπαράγεις τα γνωστά ... . Συνέχισε καλά ΠΑΣ.   

Πάντος Σύνταυροι και Φίλοι, φοβάμαι ότι αυτό το στυλ συζήτησης (πάτα κιούτα) και ο τρόπος που την υποστηρίζουμε (λάου λάου), θα δημιουργήσει  προκαταλήψεις μεταξύ και απέναντι των μελών στα ουσιώδη θέματα που αφορούν το κοινό ενδιαφέρον μας για την ομάδα μας τον ΠΑΣ. 

Το σταματάω εδώ το θέμα και παρακαλώ, αν θέλει κάποιος να μου πει κάτι ας κάνει π.μ.
Για μένα το topic έκλεισε οριστικά.

«Κάθε ένας είναι ένας
που σύνορο πονά
κι εγώ είμαι ένας κανένας
που σας σεργιανά»

Μ. Ρασούλης (Αφρικανός ή Έλληνας ... ξέρω γω??? ... είχε καομματάκι προγναθισμό! ... πέθανε όμως.)

Υ.Γ.: Σε πληροφορώ ότι έζησα 5 χρόνια στο Θρυλόριο αν ξέρεις που πέφτει ...  τη συνθήκη της Λωζάνης και Μορφωτικά Πρωτόκολλα με την Τουρκία δεν τα υπόγραψε ο New Pas. Pas ... ούτε υπήρξα Παρατηρητής Τήρησης όρων συνθήκης τα τελαυταία 85 χρόνια ... Πάντος ήταν Ελληναράδες ... εγώ μπήκα πολύ αργότερα στον ΟΣΕ.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Δευ 14 Μάι 2012 03:22 »
ΑΑΑ... ayuto1966 αγόρι μου, ξέρεις αν η φιλική εταιρία αποτελούνταν από τούρκους ή γενικότερα από βαρβάρους;

Μπορεις ευκολα να το μαθεις.......Η απαντηση ειναι η λεξη (θειος) για να σε βοηθησω λιγο περισσοτερο!!!

Ενας ανιστορητος που διαβαζει τα βικιπαιδεια οπως αναφερες

Τα υπολοιπα αυριο γιατι αμα ξεκινησω να γραφω θα με πιασει το ξημερωμα!!
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #129 στις: Δευ 14 Μάι 2012 15:37 »

Πάντος Σύνταυροι και Φίλοι, φοβάμαι ότι αυτό το στυλ συζήτησης (πάτα κιούτα) και ο τρόπος που την υποστηρίζουμε (λάου λάου), θα δημιουργήσει  προκαταλήψεις μεταξύ και απέναντι των μελών στα ουσιώδη θέματα που αφορούν το κοινό ενδιαφέρον μας για την ομάδα μας τον ΠΑΣ. 

Δεν τρέχει τίποτα, κουβέντα κάνουμε και ούτε κρατάμε κακίες σε κανέναν , ο καθένας πιστεύει ότι θέλει και ως εκεί.Άλλωστε η διαφορετικότητα της άποψης είναι κάτι το σημαντικό και το Α και το Ω της δημοκρατίας.
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Δευ 14 Μάι 2012 16:03 »

Δεν τρέχει τίποτα, κουβέντα κάνουμε και ούτε κρατάμε κακίες σε κανέναν , ο καθένας πιστεύει ότι θέλει και ως εκεί.Άλλωστε η διαφορετικότητα της άποψης είναι κάτι το σημαντικό και το Α και το Ω της δημοκρατίας.

ΠΑΝΤΟΣ ... ΠΑΝΤΩΣ

Ως ΠΑΣα τελική Απάντηση τη βρίσκω ικανοποιητικά Ωριμη και απολύτως συμφέρουσα, για όλα εκείνα που μας προσδιορίζουν/ενδιαφέρουν ως υποστηρικτές του ΠΑΣ.

24 έχει η αλφαβήτα και ο ΠΑΣ 46 ... νομίζω ότι μπορούμε να γράφουμε ΄καλύτερα με το αλφάβητο του ΠΑΣ και περισσότερα. :)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Δευ 14 Μάι 2012 16:23 »
ακομα για τις εκλογες που περασαν τσακωνεστε?
περιμενετε τουλαχιστον να ερθουν οι επομενες σε κανα μηνα :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #133 στις: Δευ 14 Μάι 2012 18:31 »
Πάντος είναι πολύ δύσκολο να κρατάμε σα διαχειριστές ένα επίπεδο σε τέτοιες συζητήσεις, προσπαθώντας να σβήσουμε σπίθες προσωπικών όπως τελικά εξελίσσονται, επιθέσεων
Έσβησα αρκετές απαντήσεις που θεώρησα εμπηστικές και προφανώς μαζί τους και μερικές πολύ εύστοχες, που είχαν αναφορά όμως στις διαγραμμένες και ως εκ τούτου θα ήταν μετέωρες.

Σας παρακαλώ  πριν ξανα τοποθετηθείτε, να πάρετε υπόψη δυό προτροπές φίλων:

Θερμη παρακληση σε ολους: Να ριξουμε τους τονους της συζητησης λιγο γιατι εχει αρχισει να κουραζει ακομα και εμενα, που τις υποστηριζω θερμα. Φανταστειτε τα αλλα μελη του φορουμ που δεν γουσταρουν τις πολιτικες συζητησεις...Ο καθε ενας εχει τις αποψεις του, που στην προκειμενη περιπτωση ειναι σε αντιθετα ακρα, οσο και να προσπαθειτε να πεισεται ο ενας τον αλλον, δεν θα το καταφερετε!