Εποχή για επιχειρηματίες που θα δώσουν λεφτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο για κέρδος δεν υπάρχουν. Ή ρεμουλα ή αρπαχτη θα παίζει.
Δείτε Παναιτωλικό...
Σχετικά με τα δικά μας αν θελήσει να ασχοληθεί ο Τριαδης (team viewer) έχει καλώς γιατί μετά κλαυτα. Δυστυχώς έχασε τη δουλειά με το δημόσιο πέρσι οπότε πλέον δύσκολα θα ασχοληθεί.
Οι Καναδοί που έδειξαν ενδιαφέρον το καλοκαίρι, από όσα ξέρω, φρικαραν με το ποσό που ζητούσαν τα αδέρφια (κοντά στα 7 μύρια) και έδιναν το πολύ 2-3 μύρια με την αιτιολογία (λογική για μένα) ότι η ομάδα δεν έχει τίποτα ως asset (γήπεδο, προπονητικά και παίκτες αξίας). Μόνο χρέη ρυθμισμένα....Από όσα ξέρω, ήθελαν να δώσουν τα 2-3μυρια, να δώσουν και άλλα 1-2 σε παίκτες και περίπου 1 κύριο για το γήπεδο (ως συμμάζεμα (κόλλησαν εκεί στο ότι είναι εθνικό στάδιο.
Τα αδέρφια, φτιάχνοντας τώρα το προπονητικό, νομίζω ότι θα δώσουν υπεραξία στο προϊόν που κατέχουν αλλά ξεχνάνε ότι το γήπεδο και τα προπονητικά είναι κρατική περιουσία και δεν μπορούν να μεταβιβάσουν. Μόνο να αρπάξουν μπορούν. Λες και οι άλλοι που θα αγοράσουν είναι τίποτα χαπατα