Αποστολέας Θέμα: Δημήτρης Κολοβέτσιος  (Αναγνώστηκε 50031 φορές)

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Δημήτρης Κολοβέτσιος
« Απάντηση #175 στις: Τρι 21 Ιαν 2014 11:06 »

Τα 250 ειναι καλα λεφτα αν σκεφτει κανεις οτι το καλοκαιρι θα εφευγε ελευθερος.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ.
Απο εκει και περα καλη επιτυχια Μητσαρα...Εισαι για πολυ παραπανω απο την ΑΕΚ.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 07 Απρ 2014 10:15 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Τρι 21 Ιαν 2014 11:17 »
Τα 250 είναι λίγα...Δεν χρειαζόταν ρήτρα αλλά διαπραγματευτική ικανότητα για να αποκομίσεις το μεγαλύτερο δυνατό ποσό...(φευ)

Μεταξύ μας τώρα, όλοι θα φεύγαμε άμα είμασταν επαγγελματίες, αφού εδώ δεν υπάρχει καμία σοβαρή προοπτική.

:mono:

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Τρι 21 Ιαν 2014 11:47 »
Κατ'αρχην δεν θα παιζει για 6 μηνες αντιπαλος με τον ερμη ζωνιανων,το καλοκαιρι θα παει στην κουλα που θα ειναι ΄β.
Καλη επιτυχια να εχει το παιδι και μακαρι να παιξει και οταν ανεβει Ά.
Ο Κολοβετσιος δεν εδωσε ποτε δικαιωματα οσο καιρο ειναι στην ομαδα και δεν νομιζω οτι θα δωσει και μεχρι να φυγει.Απλα καποιοι απο εσας θα τον αντιμετωπιζεται με καχυποψια οταν θα τρωμε γκολ,λες και μεχρι τωρα δεν τρωγαμε.
Το παιδι φερθηκε μια χαρα στην ομαδα και αυτο που εγω καταλαβαινω ειναι οτι ηξερε πως θα φυγει το καλοκαιρι και ανανεωσε για να δωσει 2 φραγκα στην ομαδα που τον ανεδειξε για το ευχαριστω.
Το θεμα ειναι τι θα κανει ο δικος μας και πως θα αναπληρωσει το κενο του.Ειμαι πολυ απαισιοδοξος για το μελλον της ομαδας,οχι γιατι φευγουν καλοι παιχτες αλλα γιατι δεν υπαρχει οραμα να αντικατσταθουν απο καλυτερους ή ισαξιους

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Τρι 21 Ιαν 2014 12:06 »
Ο ΧΒ απλά ποτέ δεν έκανε την υπέρβαση.Έφερε ονόματα αλλά δεν ήταν ποτέ ικανός να τα κρατήσει.Έκανε ανανεώσεις αλλά και εκεί δείχνει ανίκανος να το διαχειριστεί.
Προπονητές έφυγαν,παίχτες έφυγαν.Προτίμησε την ΑΕΚ...Σιγά...Εδώ ο Γεωργίου προτίμησε τον Ατρόμητο...Όποιος μπορεί την κάνει στην πρώτη ευκαιρία.Στον Ατρόμητο ή στην Ξάνθη ας πούμε δεν θα γινόταν αυτό.Εκεί τους κρατάνε και τους διώχνουν όποτε θέλουν.Για να το κάνεις αυτό όμως πρέπει να πληρώνεις.Με αέρα κοπανιστό δεν γίνεται.

Έχω μια απορία.Μέχρι τώρα ο Αχαρναικός έκλεινε τα συμβόλαια της ΑΕΚ.Δεν μπορεί η ίδια να κάνει επαγγελματικά συμβόλαια.Ο Κολοβέτσιος που ακριβώς υπέγραψε και τι;

Αποσυνδεδεμένος dimitris_kzn_pas7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Τρι 21 Ιαν 2014 12:17 »
Ναι ρε καθήστε σκεφτείτε γιατί ο Κολοβέτσιος πήγε ΑΕΚ....

άλλοι λέτε ωραίες αξιώσεις έχει...ρε μας δουλεύετε;;;

Δύο πραματάκια θα σας πω...

Χριστοβασίλης-Μελισανίδης

εσύ που θα πήγαινες ως επαγγελματίας;

Εγώ θα κοιτούσα να παίξω μια χρονιά ακόμη μπάλα κ να φύγω στο εξωτερικό που πλέον φεύγουν για πλάκα οι έλληνες ποδοσφαιριστές.΄

Το Χριστοβασίλης-Μελισανίδης για μένα είναι οτι φεύγεις απο τα σκατα:
έναν πρόεδρο που έχει μια επιχειρήση που λόγω κρίσης πεθαίνει,που ποδοσφαιρικά είναι ένα λαμόγιο που τσεπώνει από τα ταμεία της ΠΑΕ του και στήνει παιχνίδια αβέρτα

και πηγαίνει σε βούρκο με σκατά( έναν πρόεδρο καρχαρία επιχειρηματικά ,που έχει συνδεθεί με πολιτικά σκάνδαλα(λαθρεμπόριο πετρελαίου, οπαπ) και στην προηγούμενη θητεία του στο ποδόσφαιρο έβγαλε ακόμη και πιστόλι σε διαιτητή.

Αν ισχύει οτι η ρήτρα είναι το 3πλάσιο της αξίας του ετήσιου μισθού,τότε για 20 χιλ παραπάνω δεν θα έκανα τέτοιο πισωγύρισμα στην καριέρα μου.

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Τρι 21 Ιαν 2014 12:23 »
Εγω σκεφτομαι το εξης
Ποσο αρρωστο σωματειο και ποσο τιποτενιο φανταζει αυτο τον καιρο στα ματια ενος κολοβετσακου ο ΠΑΣ
Μπορει το παιδι σε 4 χρονια να ειναι ο βασικος στοπερ της αεκ σε αγωνα πρωταθλητριων δε λεω αλλα τωρα ενας κολοβετσακος ειναι
Που δεν βλεπει προοπτικη σε μια ομαδα α εθνικης που ανηκει στο top10 πανελλαδικα και αναγκαζεται να παρει μεταγραφη στην ομαδα Νο3 πανελληνιως που θα παιζει σε 2 χρονια στην α εθνικη
Ποσο πιο κατω θα μας φτασεις αγαπητε χριστοβασιλη ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ?

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Τρι 21 Ιαν 2014 12:24 »
Παράθεση
Δεν είμαι αχάριστος, αναγνωρίζω την προσφορά του ΠΑΣ»

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μετά την μεταγραφή του στην ΑΕΚ από τον Ιούνιο.
Ο ποδοσφαιριστής προχώρησε σε διευκρινιστικές δηλώσεις μετά από αυτά που φέρεται να είπε ως δηλώσεις σε ιστοσελίδα.
Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος δήλωσε στο pasgiannina.gr:
Μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω, απευθυνόμενος κυρίως στους οπαδούς της ομάδας μου και αφορούν την επιλογή μου να αγωνίζομαι με την ομάδα της ΑΕΚ την επόμενη σεζόν τα εξής.
Πριν από μερικές ημέρες ο μάνατζερ μου με ενημέρωσε ότι υπάρχει για εμένα ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, η οποία και ήταν διατεθειμένη να πληρώσει την ρήτρα που έχω στο συμβόλαιό μου με τον ΠΑΣ, ώστε να με εντάξει στο δυναμικό της το καλοκαίρι. Το συζήτησα με την οικογένεια μου και αποφάσισα να δεχθώ.
Πρόκειται για μια επιλογή που δεν πρόκειται να επηρεάσει σε τίποτε την συμπεριφορά ή την απόδοσή μου και σε αυτό να είναι σίγουροι όλοι στα Γιάννινα. Ποτέ μου δεν υπήρξα αχάριστος και πάντα θα αναγνωρίζω την μεγάλη προσφορά του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που με εμπιστεύτηκε δίνοντάς μου την ευκαιρία να αγωνιστώ στην super league και να δείξω τις ικανότητές μου.
Τέλος θέλω να διευκρινίσω, ότι την μόνη δήλωση που έκανα χθες, σε τηλεφώνημα που δέχθηκα από δημοσιογράφο, αφορούσε την διάρκεια του συμβολαίου μου που θα ισχύσει από το καλοκαίρι. Οτιδήποτε άλλο έχει γραφτεί είναι ψευδές.
Το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι να είμαι σε καλή κατάσταση ώστε να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της.

http://www.sportsioannina.gr/index.php/rss/6534-2014-01-21-10-16-18

μιας και σου εβαλαν χερι απ την παε και καλα εκαναν.....μηπως να καθησουν και στον καθρεφτη μπας και βαλουν χερι και στις δικες τους κινησεις απαξιωσης της ομαδας????

λεω γω τωρα....2 μερες με τα φαντασματα της γ εθνικης να τα βλεπω φατσα καρτα..........

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Τρι 21 Ιαν 2014 12:29 »
Τι, έτσι ξερά; Μιά ανακοίνωση καταγγελία απ το μΠΑΕ, όπως για το sentragoal, έτσι και για το gazzetta, για ψευδές δημοσίευμα κι ότι κανένα μέλος της παε δεν έχει επαφές με συντάκτες ή ανταποκριτές του που ποτέ δεν επιβεβαιώνονται και μπλα μπλα μπλα, δεν θάχει, είναι φίλοι μας αυτά τα πιδιά;  ::)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #183 στις: Τρι 21 Ιαν 2014 18:18 »
Παράθεση
Στις 11/9 γράψαμε πως ο Κολοβέτσιος θα είναι ο"αντι-Αυλωνίτης"αλλά θα κοστίσει στην ΑΕΚ σχεδον τα τριπλάσια απο τν Αυλωνίτη,μαζι με τη ρήτρα
Τελικά μάλλον θα της κοστίσει λιγότερο αφού ο ΠΑΣ θέλει άμεσα ρεύστο για μεταγραφές & έτσι δεν θα εισπράξει την ρήτρα το καλοκαίρι αλλά τώρα
Το τίμημα όμως,δεν θα είναι 250.000€,όσα δηλ.προέβλεπε η ρήτρα αποδέσμευσης του Κολοβέτσιου αλλά κάτω από τις 200.000.Ο "τιγρης"πληρώνει κας
Που πας Ξεεβράκωτος....
http://www.sportdog.gr/
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Τρι 21 Ιαν 2014 22:36 »
                                                                                                                   Περίμεναν τους καλέσει ο Μίτσελ... αλλά είχε μπει ο Αύγουστος και... μετά έπεσαν και δεν ξανασηκώθηκαν (δε λέμε ονόματα εδώ... σε άλλο topic).

Ξεχώρισε ο Κολοβέτσιος... άργησε αλλά "του 'φεξε", κάτι και αν αυτή η κλήση αποτελεί καταξίωση (το παιδί γνωρίζει)... αυτό έγινε γιατί έπαιξε, γιατί δεν έπεσε αγωνιστικά...  φέρθηκε ως επαγγελματίας παίκτης, στον ΠΑΣ.

...μακάρι σε καλό του... σε αυτήν την αμφιλεγόμενη Αέκ και με άλλη κυβέρνηση...
...μακάρι να πάρουν και το Σταύρο... αρκετά πρόσφερε, φτάνει...

Αν δείτε το Μήτσο το Σιαλμά... χαιρετίσματα.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Κυρ 06 Απρ 2014 23:27 »
Καλή συνέχεια Ξανθέ Σωματοφύλακα....

Το αντίο του Κολοβέτσιου (Sportsioannina.gr)
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Δευ 07 Απρ 2014 00:02 »
Κυριος με τα ολα σου Μητσαρα......

Επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα διαβαζεις,να ξερεις πως ο Παγουρας δε ξεχναει....Καλη επιτυχια και οτι καλυτερο στην πορεια σου...

Respect......
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #187 στις: Δευ 07 Απρ 2014 09:55 »
passports.gr
Παράθεση
Το «αντίο» του Κολοβέτσιου (video)

Για τελευταία φορά φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Δημήτρης Κολοβέτσιος καθώς στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης" είναι τιμωρημένος και από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ.

Ο 23χρονος Λαρισαίος κεντρικός αμυντικός, που ήρθε στον ΠΑΣ το καλοκαίρι του 2012 και καθιερώθηκε ως βασικό στέλεχος της άμυνας του "Άγιαξ" της Ηπείρου, αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα χρώματα της γιαννιώτικης ομάδας.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παπαπέτρου ο Κολοβέτσιος γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του ΠΑΣ και κατευθύνθηκε στο πέταλο των οργανωμένων, όπου με χαρακτηριστικό νεύμα τους ευχαρίστησε για την αγάπη που του έδειξαν τα 2 χρόνια που βρίσκεται στον ΠΑΣ ενώ προσέφερε και τη φανέλα του σε έναν από τους οργανωμένους του "Άγιαξ" της Ηπείρου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό video με τη στιγμή της αποθέωσης του Κολοβέτσιου:

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=suf694Oj6Cw
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Δευ 07 Απρ 2014 13:26 »
κανεις δεν ειναι αναντικαταστατος το ξερουμε ολοι αλλα ηταν απο αυτους που θα λειψουν!

υ.γ. ποτε θα ρθει το καλοκαιρι να παω σε κατι φιλους μου στη Σαμαρινα για κοντοσουβλια και τσιπουρα,ισως σε ξαναπετυχω!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Παρ 11 Απρ 2014 23:14 »
Κολοβέτσιο... βρες τον Παυλάκη Παπαδόπουλο και παρέδωσε τη Φανέλα (για μένα*)... δε σε ευχαριστώ δε σου χρωστάω... φράγκα.
Σε παραδέχομαι όμως...  :(

Στο Γιάννη τον 44 η φανέλα… τον Καλαματιανό?
Δημητράκη, μόνο για ΠΑΣ κάνεις... να θυμάσαι.
Σόρι... δεν ήθελα να φύγεις :(

Υ.Γ.: Βλέποντας το κύκνειο video Κολοβέτσιος... ο Μήτσος πήγε στο ταρτάν, που με τον Πανθρακικό τα μέτρα ήταν  δρακόντεια, πρόσφερε τη φανέλα και αντί να στρίβει ο Μήτσος και να χειροκροτάει ο φανελοπάρτης, έστριψε ο φανελοπάρτης και τον χειροκρόταγε ο Μήτσοφανέλας... άντε γεια και Καλό ΠΑΣχα.

Τον ΠΑΥΛΟ

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 11 Απρ 2014 23:38 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Σαβ 12 Απρ 2014 14:16 »
-Επέλεξε το διετές του ΠΑΣ από το πενταετές του ΠΑΟΚ γιατί πίστευε ότι αξίζει κάτι καλύτερο.

-Ήταν ένας από τους 11 βασικούς της ομάδας θαύμα του Χριστόπουλου.

-Δήλωνε στο γκαζέτα ότι είναι ΑΕΛ και δεν μας πουλούσε φτηνό οπαδιλίκι, παρότι ήταν ολοφάνερο ότι γούσταρε τρελά που είναι μέλος της ομάδας μας.

-Ανακοίνωσε μέσα στη σαιζόν ότι υπέγραψε στην ΑΕΚ, γράφωντας στα παπάρια του τον Χριστόδουλο που του έλεγε κάνε ότι θες αλλά μη το ανακοινώνεις από τώρα για να το διαχειριστούμε όπως ξέρουμε.

-Στο τελευταίο του παιχνίδι ήταν εμφανώς συγκινημένος αλλά χωρίς δάκρυα και χωρίς σαλιαρίσματα.

Κολοβέτσιε τα σέρνεις.

Καλή επιτυχία να έχεις και στην ΑΕΚ και παντού.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Δευ 13 Οκτ 2014 10:52 »
Παράθεση
Αισθανόμουν παράξενα που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα και δεν ήμουν εκεί.
(...)

Διάβασε περισσότερα στο: «Τα αδύνατα δυνατά για τους ΑΕΚτζήδες»
http://www.gazzetta.gr/football/article/659343/ta-adynata-dynata-gia-toys-aektzides

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Πεμ 01 Απρ 2021 23:42 »
Κολοβέτσιος στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM: «Είναι ομάδα του προπονητή ο ΠΑΣ Γιάννινα» (audio)

Σπάνιος χαρακτήρας, εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και αγαπημένος της κερκίδας απ’ όποια ομάδα κι αν πέρασε και μάλιστα και αρχηγός σε δύο από τους Big-4, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έβαλε τη «σφραγίδα» του στον ΠΑΣ Γιάννινα τη διετία 2012-2014, καθώς βρέθηκε σε μια από τις πιο πετυχημένες ομάδες της «κυανόλευκης» ιστορίας, όπως μαρτυράει και η 5η θέση του 2012-2013.

Ο 29χρονος αμυντικός βρίσκεται από τον Αύγουστο του 2020 στην Τουρκία και την Καϊσερίσπορ, με την οποία είναι βασικός και αναντικατάστατος και μίλησε στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 και τον Μιχάλη Μερτζιανίδη για την εμπειρία του στην Τουρκία, αλλά και τη φετινή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα που συνεχίζει να τον παρακολουθεί έστω και από τα βάθη της Ανατολής!

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Στη Λακούβα»:

Για το τι βρήκε στην Τουρκία και πως του συμπεριφέρθηκαν στην Καϊσέρισπορ: «Η πόλη της Καισάρειας είναι προς τα βάθη της Ανατολής, και περίμενα ότι το κλίμα θα ήταν ίσως κάπως περίεργο για έναν Έλληνα, όπου τα πράγματα είναι πιο παραδοσιακά. Αλλά το αντίθετο. Με αγαπάνε πολύ, εκτιμάνε ότι προσφέρω στην ομάδα από την προπόνηση ως τα παιχνίδια και εισπράττω αγάπη για τους Έλληνες και τίποτα αρνητικό για τους Έλληνες και την Ελλάδα. Μου λένε ότι την πολιτική την αφήνουν στην άκρη και μοιραζόμαστε κοινά όπως φαγητά, κάποιες λέξεις κτλ».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να αποφασίσει να πάει στην Τουρκία: «Γενικότερα η Τουρκία έχει ρίξει χρήμα στο ποδόσφαιρο, το γνώριζα ότι οι ομάδες έχουν υψηλά μπάτζετ και ότι υπάρχει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, οπότε δεν με πήρε πολύ χρόνο να το σκεφτώ. Έψαχνα μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου στο εξωτερικό και απάντησα γρήγορα θετικα».

Για την πορεία της ομάδας του φέτος: «Ξεκινήσαμε από το μηδέν γιατί ήρθαν πολύ νέοι παίκτες. Δυσκολευτήκαμε κάπως στην αρχή, αλλά βρήκαμε τη χημεία μεταξύ μας, πάμε καλύτερα τον τελευταίο καιρό και πιστεύω θα σωθούμε».

Για την Εθνική: «Με την Ισπανία διδάξαμε αμυντική συμπεριφορά, αλλά στην επιθετική τακτική παρουσιάζουμε συνεχώς πρόβλημα και θέλουμε δουλειά. Δεν πήραμε τη νίκη με τη Γεωργία και τώρα δυσκολεύουν τα πράγματα. Ας ελπίσουμε σ’ ένα θαύμα».

Για τον φετινό ΠΑΣ Γιάννινα και αν τον παρακολουθεί: «Είναι μια ευχάριστη έκπληξη μαζί με τον Άρη. Έχουν δέσει πολύ καλά ως ομάδα τα Γιάννινα. Φαίνονται ότι είναι ομάδα του προπονητή, δουλεύουν όλοι στον αγωνιστικό χώρο και δίνουν το 100%, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για τέτοιες ομάδες, το να παίζουν δηλαδή για τη φανέλα, τους συμπαίκτες τους και τον κόσμο. Έχει βρει ταυτότητα, παρουσιάζει στο γήπεδο πολύ καλό πρόσωπο και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Φαίνεται ότι είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα και από εκεί και πέρα έμειναν κάποια παιχνίδια για να φέρει η ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και εύχομαι να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία που έχει».

Για το πόσο δύσκολο είναι να παίζεις καλά και ταυτόχρονα να παίρνεις και αποτελέσματα: «Είναι δύσκολο να το δουλέψεις αυτό. Σ’ αυτό βάζει και το χέρι του ο προπονητής, γι αυτό και είπα ότι είναι ομάδα του προπονητή. Τα Γιάννινα το έχουν καταφέρει αυτό, παίζουν επιθετικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο με κατοχή, δεν φοβούνται να παρουσιάσουν μια επιθετική τακτική ακόμα και με μια μεγάλη ομάδα. Μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα και δίνω τα εύσημα σε παράγοντες και προπονητή γι’ αυτήν την εικόνα».

Για το ποια είναι η διαφορά που κάνει ένας προπονητής σε μια ομάδα: «Ο προπονητής είναι το Α και Ω σε μια ομάδα. Είναι αυτός που θα σε παρακινήσει, θα σε πιέσει, αυτός που θα πάρει το 100% από έναν ποδοσφαιριστή και το βασικότερο είναι αυτός που θα περάσει τη φιλοσοφία του και ο τρόπος που θα το κάνει αυτό. Βλέπω ότι στα Γιάννενα το έχει πετύχει ο κ. Γιαννίκης σε σημαντικό βαθμό και αυτό που εισπράττω από την τηλεόραση είναι ότι όλοι οι παίκτες παίζουν για τον προπονητή. Είναι πολύ βασικό στοιχείο αυτό. Νομίζω ότι εμπνέει τους ποδοσφαιριστές, δίνει τις κατάλληλες οδηγίες πριν τα ματς και είναι εξαιρετικός προπονητής».

Για το κύπελλο με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πάνω απ’ όλους στην Ελλάδα, είναι σταθερή ομάδα, με βάθος πάγκου, μεγάλο μπάτζετ για τα ελληνικά δεδομένα. Όμως στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ. Γι’ αυτό το λατρεύουμε το ποδόσφαιρο, γιατί έχει εκπλήξεις. Τα Γιάννενα διεκδικούν φέτος την έκπληξη και μάλιστα με βάσιμες πιθανότητες βάσει όσων παρουσιάζουν στον αγωνιστικό χώρο. Δεν φοβούνται να παίξουν, να κάνουν οργανωμένες επιθέσεις, οπότε διεκδικούν την πρόκριση κι αν εμφανιστούν συμπαγείς στην άμυνα και στην επίθεση παρουσιάσουν αυτό που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό, τότε έχουν πιθανότητες».

Για τα τρία ματς με τον Παναθηναϊκού, του οποίου επίσης υπήρξε παίκτης: «Ήταν έκπληξη γιατί μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, με τεράστια ιστορία, με ακριβούς παίκτες, αλλά τα λεφτά δεν κάνουν την ομάδα, όπως λέει και το ρητό. Τα είδα και τα 3 ματς, τα Γιάννινα παρουσίασαν πολύ καλύτερο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο, ήταν πιο ελεύθερα από άγχος και δίκαια κέρδισαν».

Για το αν του θύμισε ο φετινός ΠΑΣ Γιάννινα εκείνον του 2012-2013: «Μου τον θυμίζει, υπάρχουν πολλά κοινά. Κι εμείς ήμασταν μια ομάδα που φτιάχτηκε από το μηδέν, ήρθαν πολλά παιδιά, με νέο προπονητή τον κ. Χριστόπουλο, όπως είναι τώρα ο κ. Γιαννίκης. Είναι βασικό να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο ο ένας για τον άλλον και να δίνει και την ψυχή του. Αγαπιόμασταν όλα τα παιδιά μεταξύ μας τότε, κάναμε παρέα όλοι μαζί. Πρώτη φορά το ζούσα τότε όλο αυτό. Μου λείπει αυτό το κλίμα, είναι σπάνιο σε μια ομάδα και θα έχω να το λέω. Κρατάω το ταξίδι εκείνης της χρονιάς που παίξαμε στα πλέι οφ, έστω κι αν δεν βγήκαμε τότε Ευρώπη».

Για την άρρηκτη σχέση του με τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα: «Τα Γιάννενα και ως ομάδα και ως πόλη είναι μέσα στην καρδιά μου, δεν θα βρω τίποτα αρνητικό για την πόλη και την ομάδα. Τα 2 χρόνια που ήμουν εκεί ήταν τα καλύτερά μου χρόνια από θέμα κλίματος και πόσο ευχαριστήθηκα το ποδόσφαιρο. Η αγάπη είναι αμοιβαία με τον κόσμο, ο οποίος έχει εκτιμήσει τη στάση μου και τα όσα έδωσα».

Για την περιπέτεια του Έλληνα ποδοσφαιριστή στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Στις μεγάλες ομάδες που υπάρχουν απαιτήσεις να κερδίζεις κάθε Κυριακή, πρέπει να έχεις γερό στομάχι. Αν έχεις γερό στομάχι και δυνατή προσωπικότητα είναι εύκολο. Μετά είναι θέμα συνήθειας. Το ποδόσφαιρο έχει λίγο γκρίνια, μιζέρια, δεν υπάρχει υπομονή, κάτι που είναι βασικό να υπάρχει».

Για το πώς είδε το πρωτάθλημα της Ελλάδας: «Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει, οι υπόλοιπες είναι στο ίδιο περίπου επίπεδο. Δεν έκανε καμία ομάδα τη διαφορά».

Για το τι του λείπει από την Ελλάδα: «Είμαι σε μια πόλη που δεν έχει τόσο πολύ τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, γιατί είναι και πολύ μακριά από τα παράλια. Οπότε μου λείπουν κάπως αυτά. 7 η ώρα κλείνουν τα πάντα, δεν κυκλοφορεί πολύς κόσμος μετά τις 7. Αλλά η ζωή του ποδοσφαιριστή έτσι είναι. Είναι μια βιομηχανική πόλη η Καισάρεια και σχετικά πλούσια περιοχή. Υπάρχουν, βέβαια, οι οικονομικές δυσκολίες αυτόν τον καιρό. Μαθαίνω σε άλλες ομάδες δεν είναι πολύ καλά τα οικονομικά, αλλά εμείς έχουμε γυναίκα πρόεδρο και είναι πολύ καλή η οργάνωση της ομάδας».

Για το μέλλον του: «Δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω. Σκέφτομαι το ποδοσφαιρικό μου μέλλον μου εδώ, γιατί βρήκα ωραία πράγματα στην Τουρκία. Κάθε ομάδα έχει καινούργια γήπεδα, οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές και ευχαριστιέσαι την προπόνηση. Εφόσον το απολαμβάνω, βλέπω να μένω εδώ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».

Και τέλος, το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Τις θερμότερες ευχές μου σε όλους τους Γιαννιώτες, τους αγαπώ και τους έχω στην καρδιά μου!».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη, αλλά και το μικρό «πρωταπριλιάτικο αστείο» που του ετοίμασε ο Μιχάλης Μερτζιανίδης, στο οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα!

https://www.dailymotion.com/video/x80c2qd

https://super-fm.gr/69900/kolovetsios-ston-dodoni-super-fm-quot-einai-omada-toy-proponiti-o-pas-giannina-quot/

Υπήρξαν τόσοι και τόσοι αμυντικοί που με τα μισά σου προσόντα και σε μεγαλύτερη ηλικία από την δική σου τότε κάναν καριέρα με μεγάλα συμβόλαια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αδίκησες τον εαυτό σου ή μάλλον δεν πίστεψες ποτέ στις δυνατότητές σου γιατί σε ηλικία 23 ετών όντας ταλαντούχος φεύγοντας από μια ομάδα κάνοντας μια εξαιρετική χρονιά που στον πρώτο γύρο των play off ήτανε σε θέση Champions League πήγες σε μια ομάδα που έπαιζε στην β' εθνική και έγινες αχταρμάς σε ένα συνονθύλευμα μια άρρωστης κούλας και μετά στην πράσινη κακομοιρούλα ενώ θα μπορούσες σε αυτή την ηλικία να πάρεις άνετα μεταγραφή στην κεντρική Ευρώπη που έχουν πάει τόσοι και τόσοι κατώτεροι σου.

Ένας ποδοσφαιριστής το να μην πιστεύει στον εαυτό του ακόμα και ατάλαντος να είναι είναι χειρότερο από το να είναι ο μεγαλύτερος τεμπέλης στις καθημερινές προπονήσεις και να έχει το νου του μόνο στα ξενύχτια, την μάσα και τις γκόμενες. 

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ