Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-17) 2012-13  (Αναγνώστηκε 15276 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.085
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-17) 2012-13
« Απάντηση #50 στις: Δευ 18 Φεβ 2013 14:39 »
Ισόπαλη αναδείχθηκε η Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο την Ξάνθη για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.
Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Λαδιά είχαν , ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, πολύ καλή απόδοση,  απέναντι σε μια από τις ισχυρότερες ομάδες του ομίλου της. Το αποτέλεσμα, σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιο, ενώ για μια ακόμη φορά ο κακός αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Οι καλύτερες φάσεις:
15' Σουτ του Φασίδη απέκρουσε  ο Κολιοφούκας .
28' Κεφαλιά του Μελισσόπουλου,  άουτ
31' Σουτ του  Φασίδη απέκρουσε εντυπωσιακά  ο Κολιοφούκας 56' Κίτρινη στον Χατζητερζόγλου
60' Σουτ του Φασίδη μετά από σέντρα του Ορφανίδη,  0-1!
70' Σουτ του Μπιστιόλη , άουτ.
75' Κεφαλιά του Σπαλιάρα ,1-1.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κολιοφούκας, Τσιρώνης, Παπαχρήστου (46' Παππάς), Τάχιας, Μάγκος, Σπαλιάρας, Ζωγράφος, Πότσης (91' Τσόδουλος), Μπιστιόλης, Μάντζος (59' Νούγιας), Μερκουριάδης (81' Λιάρος).

Ξάνθη: Αναστασιάδης, Ζώτος (59' Μήττας), Κιαχίδης, Χατζητερζόγλου, Προύντζος, Κούτρας (59' Χατζηλαζαρίδης), Φασίδης, Δόντσος (80' Κωνσταντάρας), Ορφανίδης, Μελισσόπουλος, Λασαρίδης.
πηγή: pasgiannina.gr
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.085
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-17) 2012-13
« Απάντηση #51 στις: Κυρ 24 Φεβ 2013 18:02 »
Για την 7η αγωνιστική του 3ου γύρου του Βορείου Ομίλου του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ17 του ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα σε παιχνίδι που έγινε στο Πρόχωμα ...
Οι παίκτες του Αλέκου Θεοδωρίδη δεν έπιασαν ιδιαίτερα καλή απόδοση και πήραν το τρίποντο χάρη σε γκολ του Πατράλη στο 4ο λεπτό. Ένα γκολ που ήρθε μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κάκος, όταν αντίπαλος τον κράτησε μέσα στην περιοχή.
Από εκεί και μετά ο Δικέφαλος είχε μεν την υπεροχή, έλεγχε το παιχνίδι, όμως του έλειπαν οι ευκαιρίες για να σημειώσει κι άλλα τέρματα σε μια ομάδα που πάλεψε μέχρι το 90' για να πετύχει την ισοφάριση.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 1η θέση του Βορείου ομίλου με 47 βαθμούς έχοντας δώσει 17 ματς και την Τετάρτη 27/2 αντιμετωπίzει στη Σουρωτή τον συμπολίτη, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής που θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του από το paokmania.
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:
Σοϊλεμέζογλου, Κοτέντζης, Τσελεπίδης, Κασαπίδης (65' Κατσούμπας), Παντικίδης, Πατράλης, Παναγιωτίδης (76' Χρήστου), Κώστας (57' Δημητριάδης), Πούφλης, Κάκος (84' Βασαΐτης) και Σιράκος (72' Τσανακτσίδης)

Το παιχνίδι ξεκίνησε
4ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πατράλη. Το πέναλτι το κέρδισε ο Κάκος (κράτημα μέσα στην περιοχή)
14ο λεπτό: Κίτρινη στον Πατράλη για μαρκάρισμα
15ο λεπτό: Ανώτερος ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, έχει επιβάλλει το ρυθμό του
18ο λεπτό: Ωραία προσπάθεια του Πούφλη από τα αριστερά, σέντρα στην περιοχή, την κεφαλιά όμως του Κώστα την μπλόκαρε δύσκολα ο τερματοφύλακας
30ό λεπτό: Οι παίκτες του Αλέκου Θεοδωρίδη υπερέχουν, βγαίνουν πρώτοι στην μπάλα, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν πρόβλημα στην άμυνά μας.
Ημίχρονο στο Πρόχωμα, σε ένα παιχνίδι κατοχής της μπάλας για τον ΠΑΟΚ, από το οποίο όμως λείπουν οι μεγαλες φάσεις ...
Ξεκίνησε η επανάληψη με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα
52ο λεπτό: Οι φιλοξενούμενοι -που μπήκαν δυνατά στην επανάληψη- απείλησαν με μια πολύ καλή παράλληλη σέντρα η οποία πέρασε ανεκμετάλλευτη γι' αυτούς
57ο λεπτό: Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Δημητριάδης στη θέση του Κώστα
61ο λεπτό: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Δημητριάδης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή του ΠΑΣ και ο Πούφλης που έγινε αποδέκτης της μπάλας πλάσαρε άουτ, δίπλα από το δοκάρι του ΠΑΣ
65ο λεπτό: Κατσούμπας στη θέση του Κασαπίδη
70ό λεπτό: Παιχνίδι κέντρου στην επανάληψη
72ο λεπτό: Τσανακτσίδης στη θέση του Σιράκου
76ο λεπτό: Χρήστου στη θέση του Παναγιωτίδη
84ο λεπτό: Κλείνει τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ με τον Βασαΐτη να περνάει στη θέση του Κάκου
Τέλος
paokmania.gr
δυστυχώς το βάρος πέφτει στον πάοκ.ούτε την δικιά μας εντεκάδα δεν έχουν. >:(

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.085
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-17) 2012-13
« Απάντηση #52 στις: Κυρ 03 Μάρ 2013 11:18 »
«Ζωγράφισε» στην Κέρκυρα (1-5) η Κ-17 του ΠΑΣ (photos)
Με κορυφαίο τον Ζωγράφο που έκανε εκπληκτική εμφάνιση η Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα συνέτριψε με 5-1 την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Κέρκυρα στο Κανόνι της Κέρκυρας.

H ομάδα του Γιώργου Λαδιά κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι το ημίωρο είχε ήδη προβάδισμα δυο τερμάτων. Συγκεκριμένα, στο 20' ο Γιάκος εκτέλεσε κόρνερ, ο Ζωγράφος πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ. Στο 29' με πολύ ωραίο «ψαλιδάκι» του Σιούλα ο ΠΑΣ έφτασε στο 0-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Η Κέρκυρα προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη αλλά η αναμέτρηση κρίθηκε πολύ νωρίς. Στο 53' ο Ζωγράφος ανατράπηκε και ο Κολυτάς καταλόγισε το πέναλτι. Ο Γιάκος από την άσπρη βούλα δεν αστόχησε και πέτυχε το 0-3. Στο 70' ο Νούγιας που είχε περάσει σαν αλλαγή με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Αλαμάνου ήταν να μειώσει με τον Κοσκινά που εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι κάνοντας το 1-4, ωστόσο ο MVP της αναμέτρησης Ζωγράφος με πλασέ στις καθυστερήσεις πέτυχε το τελικό 1-5.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κολυτάς (Βλάσσης, Κατσούρης), ο οποίος, στο 81’ απέβαλε με δεύτερη κίτρiνη τον Σταύρου του ΠΑΣ Γιάννινα.

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (Σπ. Αλαμάνος): Βενέτης, Κουρτελέσης, Σταύρος, Ρόντο, Κουλούρης, Κοσκινάς, Σκολαρίκης (40' Παϊπέτης), Πιέρρης, Μελίδης, Καρβούνης (46' Σουπιώνης), Γράψας (51' Ιωάννου).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Λαδιάς): Βαλτάς, Σ. Παπαγεωργίου (75' Καραμάνης), Παπαχρήστου, Βένος, Τάχιας, Τσιρώνης, Μερκουριάδης (72' Τσόδουλος), Ζωγράφος, Μπιστιόλης (56' Νούγιας), Γιάκος (61' Μάντζιος), Σιούλας (75' Τ. Παπαγεωργίου).
πηγή: corfusports.gr

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Skoda Ξάνθη συνέτριψε τον Πανθρακικό με 7-0 ενώ το μεσημέρι (12:00) της Κυριακής παίζουν ΠΑΟΚ- Βέροια.
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-17) 2012-13
« Απάντηση #53 στις: Κυρ 10 Μάρ 2013 23:30 »
Νίκη με ανατροπή η Κ-17 του ΠΑΣ επί του Άρη

Έξοχη απόδοση έπιασε η ομάδα Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα, που αν και δέχτηκε την ψυχρολουσία στο 3ο λεπτό και είδε τον Άρη να παίρνει προβάδισμα από μια στημένη φάση, αντέδρασε, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε φάσεις και δίκαια επικράτησε με 2-1.

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή δυνατό και σε ορισμένες φάσεις σκληρό, γι' αυτό και οι δύο ομάδες δεν τελείωσαν το ματς όπως άρχισαν. Από πλευράς Άρη υπήρξαν δύο αποβολές, ενώ μία αποβολή είχε και το συγκρότημα του Γιώργου Λαδιά.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, πάντως, ο  ΠΑΣ Γιάννινα χρειάστηκε να οπισθοχωρήσει στο τέλος για να κρατήσει το 2-1 απέναντι στη δυνατή ομάδα του Άρη.

 

Το φιλμ του αγώνα

3' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φούσκα, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Βαλτά και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-1! Στον ΠΑΣ δικαιολογημένα διαμαρτύρονται για την υπόδειξη ανύπαρκτου φάουλ.

10' Ο Νούγιας έφυγε από αριστερά, ωραία ντρίμπλα στον αντίπαλο και σουτ στη γωνία του Μάντζιαρη, που έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

29' Ο Νούγιας μπήκε από δεξιά στη μεγάλη περιοχή, αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ.

34' Σουτ του Ζωγράφου από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και ισοφάριση για τον ΠΑΣ Γιάννινα με πολύ ωραίο συρτό διαγώνιο σουτ!

43' Ο Γιάκος εκτέλεσε ωραίο φάουλ από αριστερά, ο Μάντζιαρης έδιωξε με τις γροθιές, η μπάλα πήρε ανάποδα φάλτσα και κατευθύνθηκε προες την εστία του, αλλά με 2η προσπάθεια απομάκρυνε τον κίνδυνο.

70' Από εκτέλεση φάουλ του Γιάκου, ο Βένος πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-1 για τον ΠΑΣ!

74' Αποβολή του Ντούμα με 2η κίτρινη για σήκωμα του ποδιού σε κεφάλι αντιπάλου.

77' Αποβολή του Παπαχρήστου με απευθείας κόκκινη για κουτουλιά σε αντίπαλο. Με 10 παίκτες συνεχίζουν οι δύο ομάδες.

78' Πολύ σκληρό φάουλ του Καραμβαλάση και απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Άρης τελείωσε το ματς με 9 παίκτες.

απο Super fm.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-17) 2012-13
« Απάντηση #54 στις: Δευ 25 Μάρ 2013 17:24 »
Ένα απ' τα θετικά συμβαίνοντα ομάδας που αγωνίζεται για καιρό στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, είναι και η δημιουργία ομάδων Κ-20 και Κ-17 με συνέχεια, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι ομάδες να μη διαλύονται και δημιουργούνται κάθε τρεις και λίγο, προσφέροντας έμψυχο υλικό κι επανδρώνοντας την επαγγελματική ομάδα με "δικά της" παιδιά.

Καλή δουλειά!
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.085
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-17) 2012-13
« Απάντηση #55 στις: Κυρ 31 Μάρ 2013 21:19 »
Ήττα (1-0) στη Βέροια για την Κ 17 του ΠΑΣ
Σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο και με τη βροχή να πέφτει ασταμάτητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε με 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας.
Η ομάδα του Γιώργου Λαδιά την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κυρίως από το 20λεπτο μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δεν κατάφερε όμως να πετύχει κάποιο γκολ παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Αντίθετα, η Βέροια πέτυχε γκολ στο 20' με τον Πινακούδη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της γιαννιώτικης άμυνας μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαζόπουλου και με κοντινή προβολή νίκησε τον Βαλτά ανοίγοντας πετυχαίνοντας το 1-0 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης παρά τις ευκαιρίες του ΠΑΣ με τα σουτ των Σιούλα, Μπιστιόλη και την κεφαλιά του Γιάκου.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μελιτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Κωστούλη.
Βέροια (Xριστοφορίδης): Αργυρόπουλος, Καψάλης, Κουλπαλίδης, Ράδης, Στριμπίνος, Ρογγότης, Παπαδόπουλος (86' Μπουρδάνος), Κιόρτσης (65' Μελικιώτης), Πέϊκος (84' Σφύρτσης), Πινακούδης (78' Πελεκίδης), Λαζόπουλος (87'Μπόσκος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Λαδιάς): Βαλτάς, Παπαγεωργίου Στ. (46' Καραμάνης), Ζωγράφος, Βένος, Μάγγος, Σπαλιάρας, Μερκουριάδης, Μπιστιόλης (36' Λιάρος), Νούγιας (58' Τσόδουλος), Γιάκος (87' Παπαγεωργίου Τηλ.), Σιούλας (83' Μάντζιος).
πηγή: imathiasportsnews.wordpress.com
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-17) 2012-13
« Απάντηση #56 στις: Τετ 03 Απρ 2013 15:42 »
Σχολή τερματοφύλακων ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ

Ένα ακόμη βήμα κάνει ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα στον τομέα των υποδομών, αφού από τις 22 Απριλίου 2013 θα αρχίσει η λειτουργία σχολής τερματοφυλάκων του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μέχρι τώρα τους τερματοφύλακες του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα προπονούσε ο γνωστός προπονητής κ. Βασίλης Σκανδάλης με ικανοποιητικά αποτελέσματα, όμως όπως αποφασίστηκε από τις 22 του μήνα η προπόνηση γίνεται πιο οργανωμένα και σε επιστημονική βάση στα γήπεδα με χόρτο τους ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, ώστε τα Γιάννινα να μπορέσουν να αναδείξουν και τερματοφύλακες, είδος εν ανεπαρκεία τα τελευταία χρόνια, αν αναλογιστεί κανείς στην ομάδα της ΠΑΕ δεν υπάρχει ούτε καν αναπληρωματικός Γιαννιώτης τερματοφύλακας.

Η σχολή δεν απευθύνεται μόνο στους τερματοφύλακες του ερασιτέχνη ΠΑΣ, αλλά σε τερματοφύλακες του ευρέως φάσματος του γιαννιώτικου ποδοσφαίρου, όπως ακαδημιών και ερασιτεχνικών ομάδων.

απο PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-17) 2012-13
« Απάντηση #57 στις: Κυρ 07 Απρ 2013 21:35 »
Όλα μηδέν στον αγώνα Κ 17 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός (photos)
 
Κακό παιχνίδι έγινε σήμερα το πρωί στο ΠΕΑΚΙ αναμέσα στην Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα και την αντίστοιχη του Πανθρακικού με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 0-0. Το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει και την εικόνα του αγώνα αφού οι παίκτες και των δυο ομάδων δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και αν απειλήσουν τους αντίπαλους τερματοφύλακες.

Στο πρώτο ημίχρονο δυο μπορούμε να πούμε φάσεις αξίζαουν αναφοράς είναι ένα φάουλ του Παπαδόπουλου στο 30' που έφυγε μόλις άουτ από την εστία του Βαλτά και ένα στου του Πότση στο 40' που κατέληξε άουτ.

Στην επανάληψη και στο 73' το σουτ του Παπαδόπουλου μπλόκαρε ο Βαλτάς.

Την μεγάλη ευκαιρία για ναπάρει την  νίκη ο ΠΑΣ την είχε στο 90' όταν ο Νούγιας έκανε την κεφαλιά απέκρουσε την μπάλα ο Κεχαγιάς αυτή βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

Διαιτησία: Μπούμπας (Γεωργάκης-Μωυσιάδης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βαλτάς, Παπαγεωργίου Στ., Ζωγράφος, Βένος (46' Νούγιας), Μάγκος, Σπαλιάρας (66' Μάντζος), Μερκουριάδης (85' Παπαγεωργίου Τηλ.), Τσιρώνης, Τσόδουλος (61' Λιάρος), Πότσης, Σιούλας (46' Μπιστιόλης).

Πανθρακικός: Κεχαγιάς, Τσαγκαλίδης, Δημητριάδης, Μουζασβίλι, Φουρκάν, Μανδήλας, Θωμάς (92' Τζεμ), Μουζακίδης, Τσικλαούρι (85' Τζατζανάς), Κοροσιάδης (68' Ίτσας), Παπαδόπουλος (89' Κουτσουκανίδης).

απο PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-17) 2012-13
« Απάντηση #58 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 16:53 »
Σε κακή μέρα η Κ-17 του ΠΑΣ ηττήθηκε με 3-0 στην Ξάνθη

Μακριά από τον καλό της εαυτό βρέθηκε η ομάδα Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα και γνώρισε φυσιολογικά την ήττα με 3-0 από την ανώτερη Ξάνθη, που ήδη σχεδιάζει τη συμμετοχή της για τα play-off του τίτλου. Η Ξάνθη ευτύχησε να προηγηθεί στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα και από εκεί και πέρα το ματς απέκτησε το ρυθμό που ήθελε, με αποτέλεσμα να φτάσει στην επίτευξη κι άλλων γκολ στο 41' και το 60'.

Η ομάδα του Γιώργου Λαδιά από την πλευρά της προετοιμάζεται για το φινάλε του πρωταθλήματος, που θα τη βρει να υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στο ΠΕΑΚΙ και ακολούθως να κάνει τον απολογισμό μιας χρονιάς που ήταν αρκετά ενθαρρυντική, μετά το νέο ξεκίνημα που έγινε πέρυσι το καλοκαίρι.

απο Super fm.gr

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ξάνθη: Σταθάκης, Ζώτος, Κεχαγιάς, Θεοδωρίδης, Χατζητερζόγλου, Μπουντακίδης (70' Βαφειάδης), Φασίδης (78' Μπαντάκ), Νήτας, Λαζαρίδης (73' Λαμπάκης), Ορφανίδης, Κωνσταντάρας (50' Ντούφας).

 

ΠΑΣ Γιάννινα: Βαλτάς, Παπαγεωργίου Στ. (76' Παπαγεωργίου Τηλ.), Λιάρος, Τσιρώνης, Μάγκος, Σπαλιάρας, Μερκουριάδης, Τσόδουλος (65' Βένος), Μπιστιόλης (71' Μάντζος), Πότσης, Σιούλας

 

Το φιλμ του αγώνα

15' Απευθείας σουτ του Φασίδη από αριστερά έδιωξε ασθενώς ον Βαλτάς, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ορφανίδης με σουτ έκανε το 1-0.

35' Δυνατό σουτ του Θεοδωρίδη έξω από την περιοχή, έδιωξε ο Βαλτάς θεαματικά.

41' Οι παίκτες της Ξάνθης έκλεψαν την μπάλα έξω από περιοχή, κάτοχος έγινε ο Φασίδης και με σουτ πέτυχε το 2-0.

60' Αδράνεια της άμυνας του ΠΑΣ, την εκμεταλλεύτηκε ο Λαζαρίδης και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-17) 2012-13
« Απάντηση #59 στις: Τετ 17 Απρ 2013 18:26 »
Παράθεση
Στην Εθνική Παίδων ο Ζωγράφος
Από Δημήτρης Τομαράς | Τρίτη, 16 Απρ 2013
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/390966-stin-ethniki-paidon-o-zografos

Στην Εθνική ομάδα των Παίδων κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος  Ζωγράφος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Ζωγράφος, θα μετάσχει σε  προπονήσεις και φιλικό αγώνα  με την Εθνική, που θα διεξαχθούν  στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα θα γίνουν στο προπονητικό κέντρο της ΕΠΟ στον Άγιο Κοσμά από τις 22 έως και τις 23 Απριλίου.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.806
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-17) 2012-13
« Απάντηση #60 στις: Σαβ 20 Απρ 2013 18:11 »
LIVE(Τελικό) Κ 17 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-1

Παρακολυθήστε LIVE από το ΠΕΑΚΙ την αναμέτρηση Κ 17 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ σε περιγραφή και σχολιασμό του Χρήστου Καλύβα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Λαδιάς): Βαλτάς, Παπαγεωργίου Σ., Παπαχρήστου, Τσιρώνης, Μάγκος, Σπαλιάρας, Ζωγράφος, Πότσης, Μπιστιόλης, Μάντζιος, Σιούλας.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Παππάς, Παπαγεωργίου Τ., Καραμάνης, Τσόδουλος, Βένος, Νούγιας, Λιάρος.

ΠΑΟΚ (Αλέξανδρος Θεοδωρίδης): Δεληγιάννης, Κατσούμπας, Παντεκίδης, Βασαίτης, Κοτέντζης, Χατζηδίμπας, Πούφλης, Πατράλης, Τσανακτσίδης, Δημητριάδης, Τσολακίδης .

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Χατζηαδαμίδης, Παναγιωτίδης, Ζειτίδης, Κώστας, Σαραφίδης, Γιαννακόπουλος, Κασαπίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γιώργος Μάντζιος με βοηθούς τους Βασίλη Αντωνίου και Αικατερίνη Ζιώγα άπαντες του συνδέσμου διαιτητών Ηπείρου.

ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ στο 16' όταν μετά από σέντρα του Κατσούμπα ο Τσανακτσίδης αφύλακτος μέσα στην μικρή περιοχή με πλασέ έκανε το 0-1.

Κίτρινη κάρτα στον Πούφλη για χέρι.

Μεγάλη  ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 32' όταν στο σουτ του Μάντζιου η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 32' μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ να ισοφαρίσει όταν ο Μάντζιος έκανε το σουτ όμως η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Tέλος πρώτου ημιχρόνου με τον ΠΑΟΚ να είναι μπροστά στο σκορ 0-1 χωρίς να έχει δημιουργήσει κάποια ευκαιρία. Ο ΠΑΣ έχει καλή απόδοση ωστόσο στάθηκε ατυχος στο δοκάρι του Μάντζιου.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

Καμία αλλαγή για τις δυο ομάδες.

Στο 48' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζωγράφου, ο Τσιρώνης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Αλλαγή στο 52' για τον ΠΑΟΚ στην θέση του Χατζηδίμπα μπήκε ο Παναγιωτίδης.

Αλλαγή στο 53' για τον ΠΑΟΚ στην θέση του Τσανακτσίδη μπήκε ο Κώστας.

Στο 57' αλλαγή για τον ΠΑΣ στην θέση του Παπαχρήστου μπήκε ο Τσόδουλος.

Στο 62' έχουμε από μια αλλαγή για κάθε ομάδα, για τον ΠΑΣ στην θέση του Σπαλιάρα μπήκε ο Βένος και για τον ΠΑΟΚ στην θέση του Τσολακίδη μπήκε ο Κασαπίδης.

Αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 70' στην θέση του Μπιστιόλη μπήκε ο Νούγιας.

Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ στο 73' στην θέση του Πούφλη μπήκε ο Ζειτίδης.

Αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 75' απόχώρησε λόγω τραυματισμού ο Σιούλας και στην θέση του μπήκε ο Τηλέμαχος Παπαγεωργίου.

Στο 77' ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζωγράφου ο Βένος μέσα από την μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να κάνει την κεφαλιά για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.


Aλλαγή για τον ΠΑΟΚ στο 83' στην θέση του Κατσούμπα μπήκε ο Γιαννακόπουλος.

Κίτρινη κάρτα στον Δημητριάδη για διαμαρτυρία.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη 0-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι φιλοεξενούμενοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την  μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν στο παιχνίδι και να πετύχουν το γκολ.

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ έδειξε με την απόδοση του οτι μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το σημερινό αγώνα όμως αυτό δεν έγινε γιατί δεν αξιοποίησε τις ελάχιστες ευκαιρίες που του δόθηκαν.

απο PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-17) 2012-13
« Απάντηση #61 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 08:27 »
Άσχετο με το Λευκαδίτη …  εδώ όλόκληρο Σκούφαλη έδιωξαν από την Κ20 το παιδί, το ξεχάσατε?

Σοβαρά όμως, από κάποια όρια και μετά, το φαινόμενο Ακαδημίες καλό, αλλά το  μανατζαριλίκι που γίνεται νταβατζιλίκι  με προαγωγούς  κάποιους  υπερφίαλους μπαμπαδομαμάδες  που ξέρουν το ποδόσφαιρο καλλίτερα από τη δηλωτή και  το ιμάμ μπαιλντί, είναι τροχοπέδη … εμπόδιο … για την ανάδειξη των γεννημένων παικτών, των χαρισματικών που τελικά ξεπέφτουν στα κατώτερα ερασιτεχνικά.

Φουσκώνουν τα μυαλά των παιδιών  τους κολακείες  καθώς  τα βλέπουν να τρέχουν πάνω – κάτω  με τα χρώματα της φανέλας επειδή ο κουμπάρος είχε τα κονέ στην Ανατολή ... παίζουν αβέρτα, μα όταν πέφτουν μέσα στο καζάνι της αξιολόγησης (εγκαίνια φέτος), τους έχουν οδηγήσει  ήδη σε  τραυματική εμπειρία, αλλά δεν ευθύνεται το επιθυμητό ποδόσφαιρο γι’ αυτό.
Δεν κάνουν όλοι οι σωματότυποι για ποδόσφαιρο και επειδή ο μπαμπάς έπαιζε μπάλα δε λέει ότι θα παίξει και ο γιός, αλλά και δεν ανεβαίνεις με «μέσον» τις ποδοσφαιρικές κλάσεις.

Σημειωτέον ότι στην Κ17, το λάδι τους το βγάζει ο Λαδιάς με τη διαδικασία της φυγοκέντρισης.
Δεν γίνεται να κρεμάς μια ομάδα και και να επιβάλεις ονόματα στους προπονητές και να αμφισβητείς ακόμα τις εγνωσμένες αξίες προπονητών ... βαφτίζοντας κάποιον παίκτη επειδή φοράει στολή ποδοσφαιριστή.

Το μεγάλο πρόβλημα της δυστοκίας του ΠΑΣ σε νέα ταλέντα, είναι οι παιδικές χαρές  Κ  των τελευταίων 10 χρόνων.
Κάτι πάει να γίνει τώρα … φοβερό να βλέπεις τον κόουτς Κ20 φαρμάκι σκέτο επειδή χάνει στη Βέροια ή στη Σουρωτή για πλάκα, γιατί ο/οι άνθρωπος/οι  δεν είναι υπάλληλος/οι, είναι μια σελίδα από την  ιστορία του ΠΑΣ και πονάνε.

Κάποιοι ήδη βγάζουν τα κάστανα και τις hot potatoes από τη φουφού των Κ ... ελπίζω (εύχομαι)  να είναι κατάλληλοι στο σύνολό τους, από γενικούς αρχηγούς και βάλε.

Άσχετο βέβαια με τα άμπαλα που φυτέυτηκαν στις Κ,  αλλά ο  Χάρις Τσάνης  πάει φαντάρος τον άλλο μήνα?

 9 . ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (29)  41 ... Βαθμολογία U20

 4 . ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (24)  25 ... Βαθμολογία U17

Ο Κόουτς 17, ξεκαθάρισε και ξεσκαρτάρισε την παιδική χαρά των "μπαμπαδομαμάδων ... το μπούλο.
Οι "μπαμπαδομαμάδες" πήραν τον "παικταρά" τους και έκοψαν λάσπη, αφού πλακώθηκαν στο ξύλο με άλλους χαζομπαμπάδες χωρίς μαμάδες.

Κράτα όποιον το έχει το τόπι και μάμα τους τη μάμα ΟΛΕ.


Οι  Anton, Mikkael_Sin να πατήσουν ... "Συμφωνώ" για τα γούρια.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.085
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-17) 2012-13
« Απάντηση #62 στις: Σαβ 27 Απρ 2013 21:44 »
Ήττα για την Κ 17 2-0 από το Βελισσάριο
Στα πλαίσια της προετοιμασίας του ενόψει των αγώνων μπαράζ γαι την άνοδο στην Γ' Εθνική Ερασιτεχνική το Βελισσάριο σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα επικράτησε με 2-0 της ομάδας Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ που πέτυχε από ένα σε κάθε ημίχρονο ο Ζήσης.
Ο κ. Αγγέλης έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών παρά τις ελλείψεις που είχε, ενώ ο κ. Λαδιάς είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και κάποιους παίκτες.

Διαιτησία: Γούκος (Γεωργάκης-Σιαμέτης).
Βελισσάριο: Γκοτζιάς, Πανέτας, Αδαμίδης, Ιωάννου, Σήτος Λύγκας, Αξιούργος, Ζήσης, Μάτσης, Αναγνώστου, Χαλαύτρης.
Έπαιξαν και οι Ιωάννου, Κατσάνος Σ., Λαλάι, Θάνος και Σκανδάλης.
ΠΑΣ Γιάννινα: Βαλτάς, Παπαγεωργίου, Παπαχρήστος, Μάγκος, Βένος, Τσιρώνης, Τσόδουλος, Σπαλιάρας, Μερκουριάδης, Μπιστιόλης, Νούγιας.
Έπαιξαν και οι Καρβούνης, Παπαιωάννου και Πέτρου.
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος papas

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 29
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-17) 2012-13
« Απάντηση #63 στις: Σαβ 27 Απρ 2013 22:04 »
Άσχετο με το Λευκαδίτη …  εδώ όλόκληρο Σκούφαλη έδιωξαν από την Κ20 το παιδί, το ξεχάσατε?

Σοβαρά όμως, από κάποια όρια και μετά, το φαινόμενο Ακαδημίες καλό, αλλά το  μανατζαριλίκι που γίνεται νταβατζιλίκι  με προαγωγούς  κάποιους  υπερφίαλους μπαμπαδομαμάδες  που ξέρουν το ποδόσφαιρο καλλίτερα από τη δηλωτή και  το ιμάμ μπαιλντί, είναι τροχοπέδη … εμπόδιο … για την ανάδειξη των γεννημένων παικτών, των χαρισματικών που τελικά ξεπέφτουν στα κατώτερα ερασιτεχνικά.

Φουσκώνουν τα μυαλά των παιδιών  τους κολακείες  καθώς  τα βλέπουν να τρέχουν πάνω – κάτω  με τα χρώματα της φανέλας επειδή ο κουμπάρος είχε τα κονέ στην Ανατολή ... παίζουν αβέρτα, μα όταν πέφτουν μέσα στο καζάνι της αξιολόγησης (εγκαίνια φέτος), τους έχουν οδηγήσει  ήδη σε  τραυματική εμπειρία, αλλά δεν ευθύνεται το επιθυμητό ποδόσφαιρο γι’ αυτό.
Δεν κάνουν όλοι οι σωματότυποι για ποδόσφαιρο και επειδή ο μπαμπάς έπαιζε μπάλα δε λέει ότι θα παίξει και ο γιός, αλλά και δεν ανεβαίνεις με «μέσον» τις ποδοσφαιρικές κλάσεις.

Σημειωτέον ότι στην Κ17, το λάδι τους το βγάζει ο Λαδιάς με τη διαδικασία της φυγοκέντρισης.
Δεν γίνεται να κρεμάς μια ομάδα και και να επιβάλεις ονόματα στους προπονητές και να αμφισβητείς ακόμα τις εγνωσμένες αξίες προπονητών ... βαφτίζοντας κάποιον παίκτη επειδή φοράει στολή ποδοσφαιριστή.

Το μεγάλο πρόβλημα της δυστοκίας του ΠΑΣ σε νέα ταλέντα, είναι οι παιδικές χαρές  Κ  των τελευταίων 10 χρόνων.
Κάτι πάει να γίνει τώρα … φοβερό να βλέπεις τον κόουτς Κ20 φαρμάκι σκέτο επειδή χάνει στη Βέροια ή στη Σουρωτή για πλάκα, γιατί ο/οι άνθρωπος/οι  δεν είναι υπάλληλος/οι, είναι μια σελίδα από την  ιστορία του ΠΑΣ και πονάνε.

Κάποιοι ήδη βγάζουν τα κάστανα και τις hot potatoes από τη φουφού των Κ ... ελπίζω (εύχομαι)  να είναι κατάλληλοι στο σύνολό τους, από γενικούς αρχηγούς και βάλε.

Άσχετο βέβαια με τα άμπαλα που φυτέυτηκαν στις Κ,  αλλά ο  Χάρις Τσάνης  πάει φαντάρος τον άλλο μήνα?

 9 . ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (29)  41 ... Βαθμολογία U20

 4 . ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (24)  25 ... Βαθμολογία U17

Ο Κόουτς 17, ξεκαθάρισε και ξεσκαρτάρισε την παιδική χαρά των "μπαμπαδομαμάδων ... το μπούλο.
Οι "μπαμπαδομαμάδες" πήραν τον "παικταρά" τους και έκοψαν λάσπη, αφού πλακώθηκαν στο ξύλο με άλλους χαζομπαμπάδες χωρίς μαμάδες.

Κράτα όποιον το έχει το τόπι και μάμα τους τη μάμα ΟΛΕ.


Οι  Anton, Mikkael_Sin να πατήσουν ... "Συμφωνώ" για τα γούρια.
Μπορείς να κάνεις μία μετάφραση σε παρακαλώ γιατί δεν κατάλαβα ¨γρί¨.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-17) 2012-13
« Απάντηση #64 στις: Πεμ 16 Μάι 2013 11:41 »

Κράτα όποιον το έχει το τόπι και μάμα τους τη μάμα ΟΛΕ.

Μπορείς να κάνεις μία μετάφραση σε παρακαλώ γιατί δεν κατάλαβα ¨γρί¨.

K20  2012-13 … 10 . ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  41 …  ΤΑΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
K20  2011-12 … 15 . ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  19
K20  2009-10 … 16 . ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  18

K17  2012-13 … 4. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ   25 …  ΛΑΔΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
K17  2011-12 … 5.  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ   35
K17  2011-12 … 7.  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ   29

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΝΤΟΥΣΚΟΣ - ΔΕΒΕΛΕΓΚΑΣ)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-17) 2012-13
« Απάντηση #65 στις: Πεμ 25 Ιούλ 2013 20:36 »
Η SL αποφάσισε την δημιουργία πρωταθλήματος Κ-15 στα πρότυπα του πρωταθληματος Κ-17.
Η δική μας ΠΑΕ ομάδα Κ-15 δεν έχει,συμμετοχή θα δηλώσουμε η είναι πολλά τα έξοδα;