αν το βλεπεις ετσι τοτε τι να πω......περαστικα σου.
Ότι είμαι άρρωστος με τον ΠΑΣ είμαι. Οπότε δεκτά τα περαστικά!!!
Το θέμα δεν είναι πως το βλέπω εγώ, αλλά τι ισχύει. Είτε το θέλω εγώ, είτε όχι είναι Α.Ε και όχι σωματείο όπως ήταν πριν το 1979, έχει μετόχους και ιδιοκτήτη. Αν εσύ νομίζεις ότι είναι εκπολιτιστικός σύλλογος, λαογραφικός, φιλανθρωπικό ίδρυμα ή κάτι άλλο, ΟΚ.
Εγώ συμφωνώ, Α.Ε είναι
ιδιωτικο μαγαζί δηλαδή, που έχει ή θα πρεπει να έχει πελάτες για να επιβιώσει.
Μονοπωλιακό μαγαζί όμως, γιατι αν πούλαγε απλα ρουχα θα πηγαινες καπου αλλου να το αγορασεις.
Εδώ δεν γίνεται...
πουλάει ενα προίον που δεν μπορείς να το βρεις αλλού.
Κι όμως το ίδιο προϊόν, αρκετοί κατά πως γράφετε εδώ μέσα το βρίσκεται φθηνότερο στα καφενεία (NOVA) ή και μπέχο σε ταράτσα.
Εαν σ'αρεσει αυτό που πουλάει, δεν λες κουβεντα και ΠΑΣ να το αγοράσεις
με σταθερό ρυθμό.
Προσωπικά το "αγοράζω" από το 1974!. Προφανώς και μου αρέσουν και "καλύτερα προϊόντα" (Μπάρτσα, Ρεάλ, Μίλαν κλπ) και φροντίζω και τα αγοράζω (TV) και μάλιστα φθηνότερα από τον ΠΑΣ.
Εδώ όμως τα 950 εισιτήρια, μαλλον δεν δείχνουν αυτό (και μην μου πεις για τα 20 χιλ συνολο, γιατί μονο την Κερκυρα περασες 200 εισιτηρια)
Οποτε αν σε καποιο αριθμό ατόμων δεν αρεσει το προίον (το οποιο όμως ειναι πλεον μοναδικο γι'αυτους) έχουν δικαίωμα να βρουν τον τρόπο με τον οποιο θα κανουν τον ιδιωκτητη να το κανει καλυτερο.
Συμφωνώ απόλυτα και μάλιστα έχω πει ότι να κάνουν προσπάθειες να βρουν και καλύτερο ιδιοκτήτη!!!!!
Αλλα επαναλαμβανω, αν αυτοι οι οποιοι εχουν πρόβλημα με το προϊον είναι λιγοι
δεν υπάρχει προβλημα και η ζωή συνεχιζεται κανονικά στον Αγγελικά πλασμένο κοσμο.
Τώρα, βεβαια, η αληθεια είναι πως βλεπω να υπάρχει ενα ζορισματάκι...
Αγγελικά πλασμένος κόσμος και ποδόσφαιρο είναι αντίθετες έννοιες. Ότι δεν είναι λίγοι συμφωνώ. Το ζορισματάκι όμως ποιός το έχει;;; Να υποθέσω ο ιδιοκτήτης που χάνει πελατεία. Εμένα προσωπικά καρφάκι δεν μου καίγεται για τον ιδιοκτήτη!!!