Αποστολέας Θέμα: Φιλικό ΑΟ Τρίκαλα-ΠΑΣ (2/10/2012)  (Αναγνώστηκε 1676 φορές)

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Φιλικό ΑΟ Τρίκαλα-ΠΑΣ (2/10/2012)
« στις: Τρι 02 Οκτ 2012 23:25 »
-Είχαμαν και φιλικό σήμερα στα Τρίκαλα ορε Πασολέδες...
-Πρώτη νίκη φέτος ...και απ τ χαρά μας , δεν ασχοληθήκαμαν..α ?? ;)

Παράθεση
Φιλική ήττα για ΠΑΣ (1-0)

Μια μέρα μετά την πρώτη νίκη, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε σε φιλικό παιχνίδι από τα Τρίκαλα 1-0, με τον Γιάννη Χριστόπουλο να μη βρίσκεται στον πάγκο των Ηπειρωτών, που είχαν και δοκάρι.

 Φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας με τα Τρίκαλα έδωσε σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, μια ημέρα μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Σε αυτό αγωνίστηκαν όσοι δεν έπαιξαν βασικοί απέναντι στον Λεβαδειακό, με τον Γιάννη Χριστόπουλο να βρίσκεται στον πάγκο, όπου κάθισε ο βοηθός του, Γιάννης Θωμαΐδης.

Οι Ηπειρώτες γνώρισαν την ήττα με 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καραΐσκου, ο οποίος το κέρδισε κιόλας από τον Μπαμπανιώτη. Ο «Άγιαξ» είχε δυο καλές στιγμές να ισοφαρίσει, κάτι που δεν έκανε ούτε στο 78', όταν το σουτ του Νικόπουλου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ρουσαμάνη. Τέλος, να σημειωθεί ότι στο φιλικό συμμετείχαν αρκετοί παίκτες από την ομάδα Κ20, ενώ στον πάγκο βρισκόταν και ο προπονητής της, Γιάννης Τάτσης.

Οι συνθέσεις

ΑΟ Τρίκαλα: Ζαφείρης (76' Ρουσαμάνης), Τζοβάρας, Ευθυμίου, Κεφαλάς, Ανδρέου (46' Στάμος), Γκόλιας, Κεραμάς, Δ. Τεντολούρης, Παππάς (50' Μηνάς), Απ. Τεντολούρης, Καραϊσκος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Μπαμπανιώτης, Γανώτης (67' λ. τρ. Ιωάννου) , Ρουμπουλάκος (62' Ασωνίτης), Θεοδωράκης, Μπέριος (62' Μπέριος), Κεϊτά (46' Φρμάκης), Αυγενικού (46' Σπαλιάρας), Παππάς (46' Νάκος), Τοπούζης (46' Νικόπουλος), Ιωάννου (62' Χαρίσης), Νικλητσιώτης (46' Γιάκος).
gazzetta.gr
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος proedrara

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 205
    • Προφίλ
Απ: Φιλικό ΑΟ Τρίκαλα-ΠΑΣ (2/10/2012)
« Απάντηση #1 στις: Τετ 03 Οκτ 2012 00:03 »
γιατι δε πηγε στα τρικαλα ο χριστοπουλος?

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Φιλικό ΑΟ Τρίκαλα-ΠΑΣ (2/10/2012)
« Απάντηση #2 στις: Τετ 03 Οκτ 2012 00:18 »
Η καταδίκη της αρπαχτής ... στα Τρίκαλα

Παράθεση
Aυτά φέρνει το 10ευρω...
http://www.sportrikala.gr/article/24885/

Το λέγαμε τις προηγούμενες μέρες , ότι το ακριβό εισιτήριο των 10 ευρώ, θα αποτελέσει τροχοπέδη για αρκετό κόσμο, στο να παρακολουθήσει το σπουδαίο φιλικό που διεξήχθη σήμερα ανάμεσα στον ΑΟΤ και τον ΠΑΣ Γιάννενα της Σούπερλιγκ, στο δημοτικό στάδιο της πόλης.
Και έτσι και έγινε...Σε μία ηλιόλουστη μέρα, ιδανική για ποδόσφαιρο, με έναν εμπορικό αντίπαλο και σε μέρα που τα μαγαζιά της πόλης είναι κλειστά το απόγευμα και στο γήπεδο δε βρέθηκαν περισσότεροι από 100-120 θεατές.
Μάλιστα, αν αφαιρεθούν από αυτούς οι αναπληρωματικοί, παράγοντες κλπ, το νούμερο του κόσμου είναι σαφώς μικρότερο.
Η διοίκηση θα πρέπει να καταλάβει ότι τη σήμερον ημέρα, υπάρχουν άνθρωποι που 10 ευρώ βγάζουν μεροκάματο, αλλά παραταύτα θέλουν να δουν και την αγαπημένη τους ομάδα, κάτι που στερούνται με ένα τόσο τσουχτερό εισιτήριο και μάλιστα σε φιλικό αγώνα.
Και είναι κρίμα, γιατί η ομάδα των Τρικάλων σήμερα απέδωσε και καλό ποδόσφαιρο...

Παράθεση
Για λογαριασμό του ΠΑΣ μίλησε ο βοηθός του  Γιάννη Χριστόπουλου, Γιάννης Θωμαϊδης που σημείωσε: «Εύχομαι στην ιστορική ομάδα των Τρικάλων σύντομα να βρεθεί στοεπαγγελματικό ποδόσφαιρο διότι εκεί αξίζει να βρίσκεται. Όσο αφορά τον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟ Τρίκαλα είχε καλό στήσιμο στον αγώνα, δημιούργησε το γκολ και είχε κάποιος ακόμη ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τη δυνατότητα με ορισμένα παιδιά από την δεύτερη ομάδα να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γκολ».Από τη δική του πλευρά ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Νίκος Βέκιος τόνισε: «Ευχαριστούμε τον ΠΑΣ που ήρθε για το φιλικό, εγώ ως Ηπειρώτης έχω στην ομάδα ιδιαίτερη αδυναμία. Εύχομαι τα καλύτερο στο  πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Εγώ από την πλευρά μου θεωρώ ότι η νίκη αυτή μας έδωσε χαρά, αλλά θα πρέπει γρήγορα να προσγειωθούμε αφού ο στόχος είναι τα επίσημα παιχνίδια. Νομίζω ότι στο πρωτάθλημα αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει θα φτάσουμε στον στόχο μας».
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 03 Οκτ 2012 00:23 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Φιλικό ΑΟ Τρίκαλα-ΠΑΣ (2/10/2012)
« Απάντηση #3 στις: Τετ 03 Οκτ 2012 08:20 »
Παράθεση
Από τη δική του πλευρά ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Νίκος Βέκιος τόνισε: «Ευχαριστούμε τον ΠΑΣ που ήρθε για το φιλικό, εγώ ως Ηπειρώτης έχω στην ομάδα ιδιαίτερη αδυναμία. Εύχομαι τα καλύτερο στο  πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.
Παράθεση
να παρακολουθήσει το σπουδαίο φιλικό που διεξήχθη σήμερα ανάμεσα στον ΑΟΤ και τον ΠΑΣ Γιάννενα της Σούπερλιγκ, στο δημοτικό στάδιο της πόλης.
Και έτσι και έγινε...Σε μία ηλιόλουστη μέρα, ιδανική για ποδόσφαιρο, με έναν εμπορικό αντίπαλο και σε μέρα που τα μαγαζιά της πόλης είναι κλειστά το απόγευμα


 :mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ