δεν ερχεται ο κοσμος στο γηπεδο ειναι μοδατοι γιαννεναρες καναπεδακηδες
ερχονται και χανουμε ειναι γκρινιαρηδες γρουσουζηδες
ερχετε και δεν ειναι σωστα ντυμενοι ηρθαν απλα για ψωνια
δηλαδη ο αλλος πρεπει να ερχετε οταν θελω εγω και να ειναι ντυμενος οπως γουσταρω εγω
για να τον θεωρω εγω ΠΑΣ
δημοκρατικα πραγματα
Φιλε pagourenko μιας και αναφερεσαι σε αυτο που εγραψα εγω χθες...
Ωραια καποιος δεν μπορουσε να παει με φουτερ στην Τουμπα π.χ. επειδη πηγε μεμονωμενα.
(Σκεψου ομως πως στο Χαριλαου προ τετραετιας ηταν μια κερκιδα μπλε)
Το παρακαμπτω....απο αυτους που πηγαν δεν υπηρχαν καποιοι που το συνδυασαν με Σαλονικη, τριημερο με το γκομενακι μαζι και παμε γηπεδο να περασει η ωρα ευχαριστα;
Αν ηταν σε καμια Κατερινη ή Καστορια το ματς θα πηγαιναν; Ε εγω αυτους δεν τους γουσταρω το γηπεδο! Ουτε τους μοδατους τους θελω! Οποιος ειχε πει (οπως λες) παλιοτερα οτι τους ηθελε προβλημα του!
Οι εκδρομες και οι κερκιδες ειναι για οπαδους και οσοι πηγαινουν πρεπει να ξερουν οτι πηγαινουν γηπεδο και οχι για ποτο ή για καφε!
Το ενδυματολογικο της χθεσινης κερκιδας, αν θες το συζηταμε αλλα επικενρωνοντας εκει, βλεπεις το δενδρο και χανεις το δασος.
Υ.Γ. Αν εσενα σου αρεσε η εικονα της εξεδρας μας (ΕΞΑΙΡΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ, ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ) τι να πω;
φιλε μου το ξερεις ποσο σε εκτιμω αλλα κατα τη γνωμη μου στο συγκεκριμενο θεμα εισαι λαθος
πορτα για ενδυματολογικους λογους στο γηπεδο δεν μπορει να μπει
Σε καθε ομαδα που θελει να σεβετε τον εαυτο της υπαρχουν οπαδοι και φιλαθλοι
δεν τους διαχωριζω με βαση την αγαπη προς την ομαδα γιατι εγω ξερω πολλους φιλαθλους μας που την αγαπανε περισσοτερο απο καποιους "οπαδους"
Το ξεχωριζω βαση οργανωσης.
ο οπαδος θα παει στο γηπεδο στα μπλε με τα κασκολ τα πανια τα καπνογονα τα τυμπανα και ολα τα συναφη
θα παει οργανωμενος η με την παρεα του να φωναξουν να τραγουδησουν να βρισουν
ο φιλαθλος θα παει με το γιο του την κορη του τη γυναικα του την ερωμενη του(οχι και με τις 2 μαζι)
θα κατσει στα αυγα του θα χειροκροτησει θα πιει την φραπεδαρα του θα φαει μισο κιλο σπορια
θα γκρινιαξει και λιγο παραπανω θα πει τις μαλακιες του και θα φυγει
δεν μπορει ομως να λεμε γιατι το κοριτσακι φορεσε ροζ....
εννοειται πως αμα παρω 5 ατομα της οικογενειας μου και ανεβω Θεσσαλονικη
θα πιω και εναν καφε
την ομαδα γιατι την πειραζει αυτο?
δηλαδη τους χαλαει η κορη μου και η γκομενα μου στην κερκιδα?
με τετοιες νοοτροπιες (και μιλαω γενικα οχι επι προσωπικου) μεινανε 1000 ατομα στο γηπεδο
φερτε τις οικογενειες πισω στα γηπεδα
το ποδοσφαιρο ειναι λαικο αθλημα αλλα οχι για βαρβαρους
παναγια μου τι συζηταμε?
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΗΗΗΗΗΗ
υγ.μια φορα στα 5 χρονια διαφωνω μαζι σου ΛΑΜΙΑ...
απαιτω να γινει μεσανατολικο
υγ. μωρε μπας και μπανισες καμια πρωην εκει και εχεις φαγωθει?????