Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφολογία Ιανουαρίου 2014  (Αναγνώστηκε 86891 φορές)

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 994
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογία Ιανουαρίου 2014
« Απάντηση #375 στις: Κυρ 02 Φεβ 2014 21:57 »
Ο Λουσερο που ειναι παικταρας και τον ξεραμε, αρχισε να κανει αποσβεση στον Απολλωνα.
 Αντι να τα σκασει ο Χρηστοβασιλης και να τον φερει, πηγε και πηρε εναν δανεικο για εξι μηνες απ την Βαλενσιεν, που και παικταρας να βγει, θα φυγει το καλοκαιρι. Αυτα ειναι τα λαθη...
 Ξερετε ολοι εδω μεσα, ποσες φορες εχω ερθει σε αντιπαραθεση με πολλα παιδια, με γνωμονα το καλο της ομαδας, γιατι εχω υπερασπιστει τον Χρηστοβασιλη σε καποια θεματα, αλλα σε καποια αλλα, ειναι επιεικως απαραδεκτος.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Μεταγραφολογία Ιανουαρίου 2014
« Απάντηση #376 στις: Τρι 01 Απρ 2014 18:42 »
Παράθεση από: passports.gr
Κατά κανόνα τα «ψώνια» που γίνονται στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου εγκυμονούν πάντα ρίσκο για το αν θα σου βγουν «σκάρτα» ή όχι. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις, όπου αρκετές μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί τον Γενάρη έχουν βγει «λίρα» εκατό.

Ωστόστο, στις περισσότερες περιπτώσεις επικρατεί το πρώτο. Οι ομάδες την χειμερινή περίοδο δεν έχουν τον χρόνο να κάνουν την προεργασία τους και να ψάξουν μεθοδικά και στοχευμένα για τις επιλογές παικτών που θα ενισχύσουν τις θέσεις που...πονάει η ομάδα και επιδίδονται, τις πιο πολλές  φορές, σε «τσαπατσουλιές», προκειμένου να μπαλώσουν όσες περισσότερες τρύπες γίνεται στο ρόστερ τους.

Έτσι και ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, με τον «Άγιαξ» της Ηπείρουν, πλην ενός ποδοσφαιριστή, δεν έχει πάρει καμία βοήθεια από τους υπόλοιπους που ήρθαν τον χειμώνα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Νόε Ακόστα, Φράνγκ Σονγκό, Λεωνίδας Κυβελίδης, Αουρέλιαν Κίτσου, Λεάντρο Πίντο και Κωστας Καμπέρης. Τέσσερις μεταγραφές, συν δύο δανεισμοί από Ολυμπιακό και Βαλενσιέν είναι ο απολογισμός της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου για τον ΠΑΣ.

Το αποτέλεσμα; Μηδέν εις το πηλίκο, αφού οι περισσότεροι από αυτούς πλην του Νόε Ακόστα, βρίσκονται μεταξύ πάγκου… και εξέδρας, μετρώντας ουσιαστικά λίγες συμμετοχές και αυτές στις αρχές του Φλεβάρη.

Το PASsports καταγράφει τον χρόνο συμμετοχής των έξι ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ οι οποίοι οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν καταφέρει να βοηθήσουν την ομάδα και να συμβάλλουν ουσιαστικά στην αγωνιστική της μεταμόρφωση.
Ξεχωρίζει ο Ακόστα

Ο Νόε Ακόστα ο οποίος αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Σάκη Τσιώλη συστήθηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό των Ιωαννίνων στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και έκτοτε παρουσιάζει συνεχώς ανοδική πορεία. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ξεκίνησε νωθρά στα πρώτα παιχνίδια, όντας ανέτοιμος, ωστόσο μέρα με την μέρα, η αγωνιστική του απόδοση ανεβαίνει αρκετά. Οι 15 συμμετοχές που έχει μέχρι στιγμής, μαρτυρούν πως ο παίκτης του ΠΑΣ αποτελεί βασικό γρανάζι… της γιαννιώτικης μηχανής, ενώ έχει καταφέρει να ανοίξει και λογαριασμό με τα δίχτυα, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση με την Καλλονή.
Lost… in space Κυβελίδης, Σονγκό

Και αν ο Νόε Ακόστα έχει καταφέρει σε πολλά παιχνίδια να δώσει πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα, εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η εικόνα των Λεωνίδα Κυβελίδη και Φράνκ Σονγκό. Και οι δύο μετρούν από 4 συμμετοχές και αυτές στον μήνα Φλεβάρη. Από εκείνο το χρονικό διάστημα και μετά οι δύο παίκτες βρίσκονται μονίμως εκτός αποστολής, με τον Γιάννη Πετράκη να δείχνει ότι δεν τους συμπεριλαβάνει στα αγωνιστικά του πλάνα.

Ο μεν Κυβελίδης ήρθε με όνειρα στα μέσα Γενάρη με σκοπό να δώσει ανάσες και στον Ίλιτς, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Ο επιθετικός του ΠΑΣ δεν έχει καταφέρει να πάρει τις απαιτούμενες ευκαιρίες και φυσιολογικά η πορεία του στον ΠΑΣ κυμαίνεται σε ρηχά νερά.

Το ίδιο όμως ισχύει και για τον Φράνγκ Σονγκό, ο οποίος ήρθε στα Γιάννενα με καλές ποδοσφαιρικές συστάσεις, ενώ αρκετοί δεν δίστασαν να τον χαρακτηρίσουν και «μουντιαλικό». Επειδή όμως από την θεωρία στην πράξη υπάρχει μεγάλη διαφορά, ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής με γαλλικό διαβατήριο και παρά την εμπειρία που διέθετε ελέω Πρέμιερ Λιγκ, σε κάθε παιχνίδι συμβιβάζεται με την ιδέα της εξέδρας.
Το γκολ τον εξαφάνισε

Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα για τον Αουρέλιαν Κίτσου. Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ που ήρθε ως δανεικός για έξι μήνες, δεν έχει καταφέρει όχι απλά να προσαρμοστεί, αλλά τον τελευταίο μήνα να μην συμπεριλαμβάνεται καν στην 18άδα.

Ο Κίτσου μετρά τρεις συμμετοχές και ένα γκολ στις καθυστερήσεις κόντρα στον Παναιτωλικό το οποίο έδωσε και τους τρεις βαθμούς της νίκης, όμως μέχρι εκεί. Λίγο οι στομαχικές διαταραχές, λίγο η γαστρεντερίντιδα, λίγο οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, έχουν κάνει τον Γιάννη Πετράκη να μην τον υπολογίζει, με αποτέλεσμα και το μέλλον του στον ΠΑΣ να μην προβλέπεται ευοίωνο.
Λεάντρο στα χαμηλά, επένδυση ο Καμπέρης

Οι δύο τελευταίοι που ήρθαν στον ΠΑΣ είναι οι Λεάντρο Πίντο και Κώστας Καμπέρης. Και αν ο Καμπέρης αποτελεί επένδυση για το μέλλον λόγω και του νεαρού της ηλικίας ,αλλά και του ποδοσφαιρικού του ταλέντου και με δεδομένο ότι ακόμα δεν είναι «ψημένος» για να μπει στα βαθιά, η περίπτωση του Λεάντρο απασχολεί περισσότερο.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ήρθε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στις 2 Φεβρουαρίου και ενώ λίγες ημέρες πριν είχε λύσει την συνεργασία του με την Καλλονή.  Ο Λεάντρο κατά την φετινή σεζόν με την φανέλα των νησιωτών είχε δείξει ότι διαθέτει καλά ποδοσφαιρικά στοιχεία, ωστόσο μέχρι στιγμής στον ΠΑΣ έχει αγωνιστεί σε δύο αγώνες με Πανιώνιο και Πλατανιά και σε αυτούς για λίγα λεπτά.

Ο Λεάντρο δεν έχει πάρει ευκαιρίες, αφού προφανώς «πληρώνει» την μεγαλύτερη εμπειρία που διαθέτουν στην άμυνα οι Κολοβέτσιος, Μπέριος, Τζημόπουλος. Για το αν παραμείνει και την νέα σεζόν στον ΠΑΣ, αυτό έγκειται καθαρά στην απόφαση που θα πάρει ο Ολυμπιακός.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.