Αποστολέας Θέμα: Ξενερώμετρο  (Αναγνώστηκε 5601 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: Ξενερώμετρο
« Απάντηση #25 στις: Τετ 26 Ιούν 2013 03:37 »
Θα πονεσει οταν θα δουμε απο την TV το ματς Linfield-Xanthi και εκει πισω στο πεταλο θα λειπει το μπλε, ενω στην εναρξη δεν θα ακουσουμε το ΠΑΣ ΓΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ουτε το μεχρι την ακρη του κοσμου ασταματητα.

Και επειδη την Linfield λογικα θα την περναγαμε και θα παιζαμε με καμια σοβαροτερη ομαδα δε θελω να σκεφτομαι τι στιγμες χανουμε. Ουτε θα αραξουμε σε καμια πλατεια πριν το ματς oπως οι μπουγατσες στο παρακατω βιντεο (σορρυ που το βαζω αν και τους μισω), ουτε σε καμια pub θα μπεκροπινουμε απο το πρωι,  ουτε θα κανουμε καμια γνωριμια στο εξωτερικο με κανεναν ευρωπαιο οπαδο, ουτε θα πειραξουμε κανα ξενο χαλον, ουτε θα κανουμε καμια πορεια μες στην πολη και να μας κοιτανε σαν εξωγηινους,, ουτε θα βγαλουμε καμια photo να τη δειχνουμε στα παιδια κι εγγονια μας οτι ημασταν οι πρωτοι που βγηκαμε ευρωπη, ουτε θα κολλησουμε εστω ενα αυτοκολλητο σε κανενα τουριστικο μερος, ουτε τιποτα. τιποτα απολυτως.


All The Best of Paok Fans in Udine city & stadium


Αντιθετως ολα πανε βαση πλανου λενε ολοι. Η ομαδα εμεινε για αλλη μια χρονια Α εθνικη! Βγειτε πανηγυριστε και μειωστε κι αλλο τον ΠΑΣ στα ματια των πιτσιρικαδων. Νοοτροπια καλλονης, παναιτωλικου κτλ πλεον βαθια στο πετσι μας. Και φετος μην ξεχαστε να θεσετε στοχο την παραμονη, δυσκολη χρονια αλλωστε.
Οραμα μηδεν. Παραμονη και θα μας βαλουν να πουμε κι ευχαριστω.

Περαστικα στον ΠΑΣ και στον πρωην λαο του.
Stile di vita