soccerplus.gr
Ψωμιάδης: "Είμαι αθώος, καθαρός, κρυστάλλινος"!
"Αθώος, καθαρός και κρυστάλλινος" δήλωσε ο Μάκης Ψωμιάδης στη συνέχεια της δίκης του για την υπεξαίρεση χρημάτων από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει το λόγο που δεν το έχει κατανοήσει το δικαστήριο, κάτι το οποίο γνωρίζει... ο Θεός!
"Είμαι αθώος, ο Θεός το ξέρει", είπε αρχικά ο πρώην παράγοντας της ΑΕΚ και συνέχισε: "Είμαι καθαρός, κρυστάλλινος, μου κάνει εντύπωση που δεν το έχετε καταλάβει εδώ και έξι μήνες που γίνεται η δίκη".
Ως απάντηση αυτής της ατάκας, από την έδρα του δικαστηρίου του είπαν ότι έφυγε από την «Ένωση» σαν κυνηγημένος και χωρίς να καλύψει τα νώτα του. Για να απαντήσει: "Ο Μάκης Ψωμιάδης έχει νώτα και πλάτη καθαρά. Δεν έφυγα κυνηγημένος. Έκλεισα την πόρτα πίσω μου".
Στη συνέχεια, στο δικαστήριο απολογήθηκε η κατηγορουμένη λογίστρια της ΠΑΕ την επίμαχη περίοδο, Φιλιώ Γεωργίου. Η οποία αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε ότι δεν άσκησε ποτέ διαχείριση των οικονομικών της ομάδας.
Η λογίστρια χαρακτήρισε "βλακεία" ότι δέχθηκε, όπως της ζήτησε ο Μάκης Ψωμιάδης, να καταχωρήσει επιταγές που είχαν εκδοθεί για τιμολόγια -κατηγορούμενου στην υπόθεση- εργολάβου, που τελικώς ακυρώθηκαν. Όπως είπε, "σαφώς έχω ευθύνη, όχι όμως για υπεξαίρεση. Τότε δεν το κατάλαβα, πίστευα ότι έκανα το σωστό, αλλά πλέον λέω ότι έκανα βλακεία".
Οι απολογίες των κατηγορούμενων θα συνεχιστούν την προσεχή Δευτέρα (17/03) με τον Χαρίλαο Ψωμιάδη. Για τον οποίον οι συνήγοροί του είπαν στο δικαστήριο πως εάν και ήταν πρόεδρος της ΑΕΚ δεν ασκούσε διοίκηση στους "κιτρινόμαυρους", καθώς αυτό το έκανε ο Μάκης Ψωμιάδης.