Όλα σχετικά αλλά ένα ένα:
- Έχω το χαβά μου για τα εισιτήρια γιατί δεν ανέχομαι να διαβάζω για 4-5 χιλιάδες στ' αγρίνια και τα ηράκλεια κι εδώ για 1500. Ειδικά απ' τη στιγμή που τς 4000 τς βλέπω αλλά και πάλι ευχαριστημένος δεν είμαι. Και πώς να 'μουν δηλαδή;
- Έχω γυρίσει ένα κάρο γήπεδα, ακόμα και σε άσχετα με τον ΠΑΣ ματς. Μέτρησα κεφάλια σε ξάνθες, αλκαζάρια, καυταντζόγλεια και τούμπες. Τι να λέμε; Τόσο άδεια γήπεδα που ΟΥΤΕ ο χριστοτέτοιος δεν κατάφερε στα Γιάννενα την τελευταία τριετία.
- Ο Αλεξέι Κουγίνσκι έδιωξε το μισό κόσμο απ' το γήπεδο αλλά... υπήρχαν και χειρότερα
- Βρίσκουν και τα κάνουν οι πρόεδροι. Αν υπήρχε σδοε και μέτραγε κεφάλια, ένα-δυό πρόστιμα, όπως και στα υπόλοιπα καταστήματα και θα τα λέγαμε. Το e-mail το 'χω και τους έστειλα αλλά άδικος κόπος. Ο παπακωνσταντίνου αθωώθηκε, δεν αθωώθηκε;
- Ο πσαπ αναφέρεται σε "αμοιβόμενους" ποδοσφαιριστές. Και καλώς έλειπαν όσοι έλειπαν. Τώρα που τα πήραν... είχαν ξεσυνηθίσει κι αυτοί να τα παίρνουν αλλά μάλλον χρωστάει κι ο άλλος (όπως χρωστάει και σε όλους τους... άλλους
).
- Το ποδόσφαιρο κουμαντάρεται από αλήτες όπως άλλωστε και η χώρα.
- Το προηγούμενο το ξέρατε. Το "καινούριο" είναι πως πλατινήδες και λοιποί αλήτες στις ελβετίες και πλάι στα μεγάλα τζάκια, έγιναν πλούσιοι κι έχουν τα παπάρια στις σεϋχέλλες και τ' αυτί στη μαλαισία κι όπου αλλού παίζεται το άθλημα. Αυτό, το άθλημα ντε, παίζεται εντός γηπέδου σε 4-5 χώρες και καμιά 50αριά γήπεδα. Όλοι οι υπόλοιποι, στη Μαλαισία το παίζουν και στα χονγκ κονγκια. Κι οι αλήτες πλατινήδες, αφήνουν τους κατά τόπους ομοίους τους στα βαλκάνια και λοιπές τριτοκοσμικές χώρες να λυμαίνονται το ποδόσφαιρο. Όλοι κερδισμένοι είναι.
-