Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2013-14  (Αναγνώστηκε 16172 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.086
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2013-14
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 27 Απρ 2014 17:14 »


 Ήττα για την Κ-20 από τον Ολυμπιακό
Παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε, η Κ-20 του ΠΑΣ ηττήθηκε με 1-0 από τον Ολυμπιακό σε εξ΄ αναβολής παιχνίδι που έγινε στου Ρέντη, νωρίτερα το μεσημέρι.

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ωστόσο δεν μπόρεσε να φύγει έστω με έναν βαθμό στο σακούλι. Το τέρμα της νίκης των Πειραιωτών πέτυχε στο 60΄ ο Ψυχογιός με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Σάλιαγκα.

Ολυμπιακός: Ηλιάδης, Ρέντζης, Σωτηράκος, Βατουσίδης, Μακροστέργιος, Νασιακόπουλος (46' Σιώπης), Λάζικ (46' Γαρεφαλάκης), Πασαλίδης, Ιγνατίδης, Σάλιακας (71' Μαργαρίτης), Ψυχογιός.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κολιοφούκας, Μουσκάι, Πασχάλης (53' Βασιλείου), Φίλιος, Τάχιας, Φράγκος, Παπαρούνας (66' Τζιάλλας), Χαρίσης, Νάκος, Ιωάννου, Καμπέρης (66' Γιάκος Δ.).
passports.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 04 Μάι 2014 14:55 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.086
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2013-14
« Απάντηση #76 στις: Παρ 02 Μάι 2014 15:16 »
Σεμινάριο για τα τμήματα υποδομών, Κ17-Κ20
Σεμινάριο για τους νεαρούς παίκτες των ομάδων υποδομής Κ17  και Κ20 θα πραγματοποιηθεί  σήμερα από τη Super League, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Έντιμη Συμπεριφορά στο Ποδόσφαιρο: Η ομάδα σου. Η καριέρα σου. Η ευθύνη σου!».

 Τα σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο ξενοδοχείο AAR και  θα παρευρεθούν ο αντιπρόεδρος  και υπεύθυνος υποδομών Κ15, Κ17, Κ20, κος Χρήστος Παπαγεωργίου, ο  υπεύθυνος του αγωνιστικού προγράμματος συνεργασίας ΠΑΕ -υποδομών , συνεργάτης του προπονητή μας Γιάννη Πετράκη, Γιώργος Γεωργουλόπουλος, οι προπονητές Γιάννης Τάτσης, Χρήστος Αγγέλης, οι  γυμναστές Βαγγέλης Τζιάρας, Κώστας Ναθανάηλ, οι γενικοί αρχηγοί, Γιάννης Δεβελέγγας  Λευτέρης Ντούσκος, των ομάδων Κ20 και Κ17 αντίστοιχα ,  καθώς επίσης και όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων.

* Το Πρόγραμμα «Έντιμη Συμπεριφορά στο Ποδόσφαιρο: Η ομάδα σου. Η καριέρα σου. Η ευθύνη σου!», υλοποιείται στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο: «Staying on Side», στο οποίο συμμετέχουν έξι παραρτήματα της Διεθνούς Διαφάνειας σε Γερμανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Λιθουανία και Πορτογαλία, υπό τον συντονισμό της Γραμματείας της Διεθνούς Διαφάνειας σε συνεργασία με την European Professional Football Leagues (EPFL) και την German Football League (DFL). Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή-Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης & Πολιτισμού.
http://www.pasgiannina.gr/articles/seminario_gia_ta_tmemata_upodomon_k17_k20?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Αν και στον τίτλο δεν γίνεται αναφορά για Κ-15,αναφέρεται παρακάτω στο κείμενο.Οπότε πάμε μάλλον για δημιουργία Κ-15.Θα είναι υποχρεωτικό άλλωστε από την νέα χρονιά,αν δεν άλλαξε κάτι.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.807
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2013-14
« Απάντηση #77 στις: Κυρ 04 Μάι 2014 17:48 »
Παράθεση
Μπορούσε το τρίποντο στην Ξάνθη

Αν και προηγήθηκε με 0-2 στο σκορ η Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στα Πηγαδια και αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Skoda Ξάνθη.

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση είχε σπουδαία απόδοση και άνοιξε το σκορ στο 20' με ωραίο σουτ του Γιάκου.

Στο 42' με πλασέ ο Παπαρούνας από μπαλιά του Πασχάλη το 0-2.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 53' με τακουνάκι του Παρασκευά, και ισοφάρισαν στο 76' όταν από σουτ του Νήτα η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζλατίνης, Νήτας, Ορφανίδης Π., Χατζητερζόγλου, Προύντζος, Δελλής, Λαζαρίδης, Φασίδης, Παπαδημητρίου, Ψύρας (46' Παρασκευάς), Κούτρας (46' Ορφανίδης Λ.).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κολιοφοιύκας, Βασιλείου (80' λ.τρ. Αλεξίου), Πασχάλης, Τάχιας, Ιωάννου Δ., Φράγκος, Παπαρούνας (89' Μανιφάβας), Χαρίσης, Γιάκος, Αναστασιάδης (75' Μάντζιος), Τζιάλλας.
 

από Sportsioannina.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.086
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2013-14
« Απάντηση #78 στις: Τετ 07 Μάι 2014 18:06 »
Νέα πρόσωπα δοκιμάζονται στον ΠΑΣ (video+photos)
Τελευταία μέρα των δοκιμαστικών σήμερα στο ΠΕΑΚΙ για τον ΠΑΣ Γιάννινα, δοκιμαστικά που έγιναν υπό την επίβλεψη του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη, του βοηθού του Γιώργου Γεωργουλόπουλου και του γυμναστή Βασίλη Αλεξίου.

Στην σημερινή μέρα δοκιμάστηκαν 25 παίκτες από τους οποίους ξεχωρίσαμε τους Γκέκα, Ασωνίτη και Νασούλη από την Κρανούλα, τον Σπύρο Νικολάου από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού και τους Παπαρούνα και Αναστασιάδη από την Κ 20 του ΠΑΣ.

Βεβαίως υπήρχαν και άλλοι ποδοσφαιριστές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Όπως ο νεαρός Μιλένκοβιτς, γιος του Νίνοσλαβ Μιλένκοβιτς που έπαιζε στην Δόξα Δράμας, που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος στη Δράμα.

Όπως ο 21χρονος αμυντικός Αλέξανδρος Γκαλίτσιος (αδελφός του Γιώργου Γκαλίτσιου, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού) ο οποίος αγωνίστηκε στην Κ 20 της Λάρισας, ενώ έχει παίξει στον Απόλλων Λάρισας και τον Τύρναβο. Ο νεαρός Γκαλίτσιος είναι γεννημένος στις 20 Απριλίου του 1993 και έχει ύψος 1.93.

Επίσης στο Πανηπειρωτικό βρέθηκε και ο 19χρονος επιθετικός Τάσος Ταουσιάνης που είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων και έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο Ταουσιάνης μάλιστα είχε χτες γενέθλια καθώς έχει γεννηθεί στις 6 Μαϊου του 1995.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις και δίτερμα (δυο 25λεπτα). Οι επιλογές μετά την ολοκλήρωση των δοκιμαστικών θα γίνουν από τον κ.Πετράκη με σκοπό την στελέχωση τόσο των τμημάτων υποδομής, όσο και της ανδρικής ομάδας.
passports.gr

Τελευταίο ματς για την Κ-20 φέτος.Στους ζωσιμάδες όπως αναφέρει η λίγκα.Το Σάββατο στις 11.00.Όσοι πιστοί προσέλθετε.Αξίζουν το χειροκρότημα για την φετινή χρονιά.ΠΑΣ-Πανθρακικός το ματς.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 07 Μάι 2014 18:13 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.086
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2013-14
« Απάντηση #79 στις: Σαβ 10 Μάι 2014 15:14 »
Ιδανικό «φίνις» για την Κ-20
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα της Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πραγματοποιώντας  εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, η ομάδα του Γιάννη Τάτση ήθελε να βάλει θετικό πρόσημο στην αυλαία της τρέχουσας σεζόν με νίκη.

Όπερ και εγένετο για τους μικρούς του Τάτση, οι οποίοι κατάφεραν και επικράτησαν εύκολα και απλά με 2-0 της ομάδας του Πανθρακικού και τελείωσαν το πρωτάθλημα των υποδομών της Super League με 45 βαθμούς. Αν μη τι άλλο μια συγκομιδή αρκετά καλή για το συγκρότημα του Γιάννη Τάτση, ο οποίος και φέτος επιτέλεσε εξαιρετική δουλειά και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα το πως αντιμετώπισε όλα τα ματς η Κ-20.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν οι Νάκος και Μουσκάι οι οποίοι πέτυχαν τα νικητήρια γκολ για την ομάδα τους, σκορπώντας χαμόγελα και ικανοποίηση σε όσους βρέθηκαν στις εξέδρες του Εθνικού Σταδίου "Οι Ζωσιμάδες".

Ο ΠΑΣ από το ξεκίνημα του αγώνα έγινε το απόλυτο αφεντικό και κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ, όταν ο Πασχάλης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Νάκος με κεφαλιά έγραψε το 1-0 στο 44΄. Το τέρμα του εν λόγω ποδοσφαιριστή, έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα, η οποία φυσικά έψαξε το δεύτερο γκολ, το οποίο θα κλείδωνε μια και καλή την νίκη.

Τελικώς στο 71΄ ο ΠΑΣ διπλασίασε τα τέρματα του, όταν με μονοκόματο σουτ του Μουσκάι, η μπάλα αναπαύτηκε στα δίχτυα του Κεχαγιά και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε άξια νικήτρια την Κ-20, η οποία δίκαια αξίζει το χειροκρότημα όλων μας για την φετινή της πορεία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σπύρος Ζαμπαλάς με βοηθούς τους Αλέξανδρο Σιόντη κια Εμμανουήλ Κοττορό από την Ήπειρο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Τάτσης): Κολιοφούκας, Μουσκάι, Φίλιος, Τάχιας, Πανταζής, Φράγκος, Παπαρούνας, Χαρίσης, Νάκος, Γιάκος, Πασχάλης.

Πανθρακικός (Νίκος Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Κούτρας, Φραγκούλης, Μουζασβίλι, Λειβαδιώτης, Ζόχλης, Γκοχτσίδης, Τσανακστόγλου, Λίθτσας, Μίλκας, Κοσκόλης.

Οι αλλαγές που έγιναν στην αναμέτρηση:
Αλλαγή για τον Πανθρακικό στο 58' στην θέση του Κοσκόλη μπήκε ο Καγιάογλου.
Αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 62' στην θέση του Γιάκου μπήκε ο Βασιλείου.
Αλλαγή στο 73' για τον Πανθρακικό στην θέση του Μίλκα μπήκε ο Μανδήλας.
Αλλαγή στο 80' για τον Πανθρακικό στην θέση του Γκοχτσίδη μπήκε ο Γεωργιάδης.
Αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 81' στην θέση του Χαρίση μπήκε ο Φαρμάκης.
Aλλαγή για τον ΠΑΣ στο 83' στην θέση του Μουσκάι μπήκε ο Τζιάλλας

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.086
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2013-14
« Απάντηση #80 στις: Κυρ 18 Μάι 2014 11:39 »
Τέλειωσε επίσημα χθες το πρωτάθλημα Κ-20.Ο ΠΑΣ κατέλαβε την 9η θέση με 45 βαθμούς.Από πάνω είχαμε ομάδες που έχουν μεγαλύτερα μπάτζετ και παράδοση στις υποδομές.Καλή προσπάθεια γενικά.Για να χτυπήσουμε παραπάνω όμως θα χρειαστούν λεφτά και δουλειά.

Η πρόσφατη προϊστορία της ομάδας:
2009/10 16η 18 βαθμούς (16 ομάδες)
2011/12 15η 19 βαθμούς (16 ομάδες)
2012/13 10η 41 βαθμούς (16 ομάδες)
2013/14 9η  45 βαθμούς  (18 ομάδες)

Άντε και εις ανώτερα!!!!