Μόνο εγώ κι άλλος ένας, απ' αυτούς που ψήφισαν, είδαν το μεστό, μυαλωμένο και ουσιαστικό παιχνίδι του Μιχαήλ;
Τι να πω, ρε παιδιά; Ίσως βλέπουμε άλλο άθλημα...
Στο πρώτο ημίχρονο όλη η ανάπτυξη της Ξάνθης έγινε απ' την πλευρά του και δεν έχασε ούτε μία μονομαχία απ' τον προσωπικό του αντίπαλο, ενώ είναι μία απ' τις ελάχιστες φορές που είχε ποιοτική συνεισφορά στην επιθετική μας ανάπτυξη.
Αν ήθελα 1 φορά να τον ψηφίσω μετά τον αγώνα, έπειτα κι απ' τις δηλώσεις - ασπίδα στον προπονητή και στους συμπαίχτες του, θέλω 100. Έτοιμος για περιβραχιόνιο, με τέτοιες δηλώσεις, αλλά και εμφανίσεις!
Μπράβο Αλέξη!
«Η περσινή χρονιά τελείωσε. Ήταν μία επιτυχημένη χρονιά, έγιναν όλα αυτά που έγιναν, η ομάδα ήταν μία οικογένεια και φάνηκε και στο γήπεδο. Η περσινή χρονιά τελείωσε όμως και η ομάδα άλλαξε επίπεδο, αλλά θέλω να πω κάτι που μας έχει στενοχωρήσει στα αποδυτήρια. Δείξτε υπομονή. Ο κόσμος ξέρω ότι έχει απαιτήσεις από την ομάδα, ξέρω ότι ζητάει πάρα πολλά,, κάποια εκ των οποίων του τα δώσαμε τα τελευταία χρόνια, αλλά πρέπει να δείξουμε και λίγο υπομονή και να δώσουμε χρόνο σε όλους, είτε αυτός είναι ο προπονητής είτε κάποιοι νέοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα. Νομίζω ότι είναι αδιανόητο να μην έρθουν και στραβά αποτελέσματα. Χρειάζεται μεγάλη υπομονή και δεν χρειάζεται ούτε νευρικότητα ούτε αποδοκιμασίες κατά παικτών και προπονητή. Αν δώσουμε λίγο χρόνο στο τέλος θα χαμογελάσουμε όπως πέρσι.
Το μόνο που ζητάμε είναι να στηριχτεί η ομάδα σε όλα, μέσα από τα δύσκολα όμως γινόμαστε πιο δυνατοί. Υπάρχει κόσμος που στενοχωριέται μετά από μία κακή εμφάνιση, αλλά θέλω να του πω ότι κάθε μέρα η ομάδα βελτιώνεται. Έχουμε δώσει όρκο στα αποδυτήρια ότι η ομάδα θα προσπαθεί και θα γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη. Απλά χρειαζόμαστε υπομονή και βοήθεια από όλους. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μία ομάδα που χρειάζεται το αποτέλεσμα κι έχει αποδείξει τα προηγούμενα δύο χρόνια ότι παίρνει παντού αποτελέσματα. Χρειαζόμαστε μία βελτίωση και εκτός έδρας, γιατί είναι κρίμα, δικαιούμαστε κάτι παραπάνω».
passports.gr