Αποστολέας Θέμα: Member Card  (Αναγνώστηκε 6637 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Member Card
« στις: Τρι 16 Μάρ 2010 19:21 »
Παράθεση
Έναρξη κάρτα μέλους

Ξεκινάει από σήμερα η έναρξη εγγραφής της Member Card. Ένα κλάμπ το οποίο δίνει την δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας πολλά προνόμια. Η ΠΑΕ έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με τοπικούς εμπόρους της πόλης και θα συνεχίσει να εμπλουτίζει την λίστα με τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Η συγκεκριμένη κίνηση είναι μόνο η αρχή πολλών ενεργειών που θα γίνουν με στόχο την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων και φίλων της ΠΑΕ.

Για το εν λόγω εγχείρημα ευελπιστούμε πως θα υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο της ομάδας. Η εγγραφή στην διαδικασία δίνει την δυνατότητα στους φιλάθλους να συμμετάσχουν στην κλήρωση στις τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας κερδίζοντας τα εξής δώρα:

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

Οι κληρώσεις θα γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο:

1η Κλήρωση

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ --- 1 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ 125 Κ.Β

2η Κλήρωση

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΠΑΟ -(ΚΥΠΕΛΛΟ)- 2 ΔΙΗΜΕΡΑ για 2 άτομα σε υπερπολυτελής ξενώνες.

3η Κλήρωση

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ_ΠΑΟ (30η αγωνιστική) --- 1 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ 300 Κ.Β και 2 εισιτήρια για τους SCORPIONS στις 5 Ιουνίου στο Στάδιο «Ζωσιμάδων»

ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

1. Μέσω της ιστοσελίδας μας, πατώντας πάνω στην κάρτα που μας αντιπροσωπεύει

2. 18 και κάτω Junior,,,18 και άνω χωρίς την ένδειξη

3.Συμπλήρωση της αίτησης που βρίσκεται στην ΜΠΟΥΤΙΚ της ΠΑΕ.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Η Εγγραφή είναι δωρεάν για τον 1ο χρόνο

*Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τους όρους της Κάρτας Μέλους μπορεί να δείτε στην στήλη Εγγραφή Μελών.
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
Απ: Member Card
« Απάντηση #1 στις: Τρι 16 Μάρ 2010 20:12 »
Κοστος καθε χρονο μηπως ξερουμε?
Αν καποιος συμπληρωσε τη φορμα ας μου πει εκει που ζηταει "θεση" τι ενοει?
Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τρι 16 Μάρ 2010 21:46 »
Νωρις το θυμηθηκαν,το ειχαν πει το προηγουμενο καλοκαιρι και το εφαρμοζουν το επομενο.

Κοστος καθε χρονο μηπως ξερουμε?
Αν καποιος συμπληρωσε τη φορμα ας μου πει εκει που ζηταει "θεση" τι ενοει?
Ευχαριστω

50€

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τρι 16 Μάρ 2010 22:22 »
συμβουλη-γνωμη μου

μη τρεχεται να κανετε οτιδηποτε νεο πλασαρει η παε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.εχει δειξει οτι δεν ειναι και η πλεον φερεγγυα για να τις εμπιστευτεις κι αλλα χρηματα.μετα μη γκρινιαζουμε οταν παλι μας τη φερει ενω εχουμε πεσει μονοι μας στη παγιδα......!!
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος allenatore

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τετ 17 Μάρ 2010 00:05 »
προς το παρον εσυ γκρινιαζεις πριν συμβει οτιδηποτε..αν ειχες παρει οσα ζητησες τωρα θα τα διαφημιζες...

αλλα επειδη τα πηρανε οι αλλοι γκρινιαζεις προκαταβολικα σε οτιδηποτε ανακοινωθει.....

ελεος ποια με τους συνδεσμους ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ... 30 ατομα εκει και 100 στους αλλους κανετε πολιτικη....και κατηγορειτε τους καναπεδες..γιατι δεν γινονται στρατιωτες στον πολεμο σας..γραφετε λες και εμεις ζουσαμε στην γκανα και δεν ξερουμε ποιοι ειστε και ποτε γινατε ξαφνικα πασολεδες...αν πεσει η ομαδα το μονο καλο θα ειναι οτι θα καθαρισει απο τα λαμογια που θα καταλαβουνε οτι δεν εχει τπτ να διεκδικησουνε και να φανε...σε ολους τους τομεις...

καλο μας βραδυ..τετοιοι ειμαστε τετοια μας αξιζουνε...

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τετ 17 Μάρ 2010 00:22 »
και σαν τι ειδες να ζήτησα εγω ρε μεγαλε?για πες μου να ξερω.....!!
ειδες καπου να αναφερω συνδεσμους τωρα?

τετοιος που εισαι χειροτερα σου αξιζουν.....!!!

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τετ 17 Μάρ 2010 03:37 »
allenatore  :takataka:
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τετ 17 Μάρ 2010 09:56 »
Ρε παιδιά, έχουμε γίνει τελείως γραφικοί. Τσακωνόμαστε ακόμα και για απίθανα πράγματα ! :joker:
Πάντως, αν καθίσει κανείς να διαβάσει τους όρους για το members club από την επίσημη ιστοσελίδα, μάλλον θα απογοητευτεί, γιατί είναι σαν το κείμενο να τό'χει γράψει παιδάκι του Νηπιαγωγείου. Απίστευτα λάθη, αδικαιολόγητα για τον συντάκτη. Όπως βέβαια και οι περισσότερες ανακοινώσεις της ΠΑΕ, που είναι για γέλια. Aυτό από μόνο του με απωθεί από να εμπιστευτώ τη Διοίκηση στο θέμα members club.
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος Ηλίας

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τετ 17 Μάρ 2010 10:26 »
allenatore να αγιάσει το στόμα σου

Αποσυνδεδεμένος spiros315

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τετ 17 Μάρ 2010 10:36 »
Αυτά που γίνονται στα αποδυτήρια δε χρειάζονται να γίνονται και στο forum.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τετ 17 Μάρ 2010 12:08 »
Ηρεμία παιδιά.
Συμφωνώ με αλενατόρε και ηλία (και το έχω εκφράσει με επιχειρήματα), αλλά προσωπικά θα ασχοληθώ με το θέμα μετά το πρωτάθλημα και ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Αν γίνει όμως αυτό που γράφω με bold και που ευχήθηκε ο απειρος σε άλλο θέμα, σας υπόσχομαι να αλλάξω γνώμη και από τη χαρά μου να γίνω μέχρι και πρόεδρος συνδέσμου!
Γιαυτό συσπειρωθείτε και αφήστε για μετά αυτές τις συζητήσεις...

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τετ 17 Μάρ 2010 12:38 »
Ρε παιδιά, έχουμε γίνει τελείως γραφικοί. Τσακωνόμαστε ακόμα και για απίθανα πράγματα ! :joker:
Πάντως, αν καθίσει κανείς να διαβάσει τους όρους για το members club από την επίσημη ιστοσελίδα, μάλλον θα απογοητευτεί, γιατί είναι σαν το κείμενο να τό'χει γράψει παιδάκι του Νηπιαγωγείου. Απίστευτα λάθη, αδικαιολόγητα για τον συντάκτη. Όπως βέβαια και οι περισσότερες ανακοινώσεις της ΠΑΕ, που είναι για γέλια. Aυτό από μόνο του με απωθεί από να εμπιστευτώ τη Διοίκηση στο θέμα members club.
Όσοι γνωρίζουν τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων, καταλαβαίνουν γιατί το ύφος των ανακοινώσεων είναι αυτού του επιπέδου...
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τετ 17 Μάρ 2010 15:44 »
Ένας άνθρωπος γράφει τη γνώμη του και ένας άλλος τον παίρνει απ' τα μούτρα και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ (και για ντιπ άσχετα πράγματα). 

ΝΤΡΟΠΗ.

Υ.Γ.  Μιλούσαμε τις προάλλες με έναν τύπο που τα έχωνε στους ΑΡ. Ούτε τον ήξερα, ούτε με ήξερε. Παραδέχτηκε πως ότι έλεγε, του τα έλεγαν άλλοι. Με αυτά που άκουσα μου πέσαν τα μαλλιά. Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα...  Πρώτα μαθαίνουμε κι ύστερα χώνουμε. Κάποτε θα ανοίξει η κουβέντα για τους συνδέσμους. Και ξαναλέω, ας κλείσουν οι σύνδεσμοι αύριο το πρωί αν είναι για το καλό της ομάδας ή της κερκίδας. Καρφί δε μου καίγεται. Άλλο πράγμα αυτό όμως κι άλλο να βάζουμε τους πάντες στο ίδιο καζάνι, να κατηγορούμε αναίτια και να συκοφαντούμε τον κόσμο.

Υ.Γ.1 Μετά την παρανόηση η... παράνοια! Ο ένας λέει οτι καλό είναι για τον κόσμο να μην εμπιστεύεται τη διοίκηση κι ο άλλος του τα χώνει για το σύνδεσμο. Παρανοϊκό;
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος allenatore

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τετ 17 Μάρ 2010 19:46 »
δλδ ρε mikael ειναι λογικο στα 100 πραγματα που κανει η διοικηση να ειναι και τα 100 λαθος ???
αυτη η αρνηση τους σε ολα με τρελαινει....
ποσες κινησεις της διοικησης εχουνε επικροτησει δημοσια οι ΑΡ????

ψαξε και βρες ενα θεμα στο forum που δεν εχει ενα τουλαχιστον post που τα χωνουνε στην διοικηση....
οι bv τουλαχιστον εχουν τον δικο τους χωρο και εκει γραφουνε τι πιστευουνε..αν θελεις μπαινεις....
εδω που δεν ειναι συνδεσμιακο forum αλλα οπαδικο γτ εγω να διαβαζω καθε μερα τι πιστευουνε τα παιδια??
μπαινω 6 χρονια εδω...ξερεις τι συζητησεις γινοτανε τοτε???ξερεις ποσα ατομα τα τελευταια 2 χρονια σταματησανε να γραφουνε???να γραψουνε τι αφου 7 στα 10 θεματα καταληγουνε σε τσακωμο....θυμασαι οι ltl παλιοτερα να εκφραζοντουσαν ετσι που θα ειχανε και καθε δικαιωμα γτ απο εκει γεννηθηκε το site....

τα περι ελευθεριας της εκφρασης ειναι κατανοητα..αυτο ελειπε...αλλα οταν μπαινεις στο σπιτι καποιου εχεις την υποχρεωση να σεβαστεις και τον χωρο...εγω δεν εψαξα να τους βρω...μπαινω σε ενα ΜΗ συνδεσμιακο forum και θελω να μιλαω με ατομα που εχουνε προσωπικες και οχι ομαδικες αποψεις...αυτα

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τετ 17 Μάρ 2010 20:08 »
Να δεχτώ όσα λες αλλά στην παρούσα φάση, το "χώσιμο" ήταν και άδικο και άσχετο. Ο άνθρωπος δεν έγραψε τίποτα που να έχει σχέση με το σύνδεσμο.

Παράθεση
ψαξε και βρες ενα θεμα στο forum που δεν εχει ενα τουλαχιστον post που τα χωνουνε στην διοικηση....

Νομίζω πως υπερβάλλεις. Θα βρω πολλά αν ψάξω αλλά κι από την άλλη, ειπώθηκαν και θετικά για τη διοίκηση (κυρίως πέρυσι). Να διαφωνείς στο οτι η συγκεκριμένη διοίκηση είναι για "χωσίματα" είναι δικαίωμά σου. Τα όποια θετικά της (έτσι όπως τα βλέπω εγώ) τα έχω γράψει κατά καιρούς. Αν όμως αρχίσω να γράφω για λάθη, παραλείψεις και συμπεριφορά απέναντι στον κόσμο γενικότερα και τους ΑΡ ειδικότερα, θα τελειώσω αύριο.

Παράθεση
μπαινω 6 χρονια εδω...ξερεις τι συζητησεις γινοτανε τοτε???ξερεις ποσα ατομα τα τελευταια 2 χρονια σταματησανε να γραφουνε???να γραψουνε τι αφου 7 στα 10 θεματα καταληγουνε σε τσακωμο...

Ξέρω γιατί ούτε εγώ είμαι χτεσινός εδώ. Το να ρίξεις το φταίξιμο στους ΑΡ για το οτι σταμάτησε ο κόσμος να γράφει, τι να πω; κι εμένα με θλίβει που σταμάτησαν τόσοι πολλοί φίλοι να γράφουν αλλά αυτό ξεκίνησε παλιότερα. Και να δεις πόσοι ακόμα θα σταματήσουν γιατί έχουν ξενερώσει με την ομάδα (κι όχι λόγω πορείας στο πρωτάθλημα).

Αν νομίζεις οτι αυτό φταίει (δηλαδή εμείς), να κάνουμε μια κουβέντα, να σταματήσουμε να γράφουμε όλοι και μακάρι να φτιάξει η δουλειά και στο φόρουμ και στην ομάδα και παντού. Δε στο λέω ειρωνικά.

Ειλικρινά δεν έχω καμία όρεξη ούτε να τσακώνομαι ούτε να βλέπω άλλους να τσακώνονται. 
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 17 Μάρ 2010 20:12 από Mikkael_Sin »
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τετ 17 Μάρ 2010 20:16 »
γιατι μπερδευεσαι ρε αλενατορε?
μιλαω και εκπροσοπω αποκλειστικα και μονο τον εαυτο μου.ουτε θεσεις των Α.Ρ. μεταφερω ουτε τιποτα.τωρα αν εσυ εχεις το οποιοδηποτε κομπεξ και θες να πιστευεις οτι ειμαι εκροσωπος τυπου των Α.Ρ. δε μπορω να σε βοηθησω.τωρα εαν η φιλοξενεια προυποθετει ολικη ταυτιση και συμφωνια με τις αποψεις σου τοτε δε θα παρω.αλλα κι αν ειναι ετσι γιατι δε συμφωνεις εσυ με εμενα.κι εσυ φιλοξενουμενος εισαι εδω μεσα.

τελοσπαντων επειδη εχω βαρεθει τετοιες καταστασεις.μη μου τη λες....κανε μου κριτικη αλλα μη μου τη λες.οταν θα μαθεις να το κανεις τοτε θα σου πω μπραβο.
δεν εχω ολικη αρνηση ουτε εγω ουτε κανεις στο συνδεσμο.εχουμε ολικο ποθο να δουμε την ομαδα μας ψηλα εκει που την ονειρευομαστε αλλα μερικοι δεν το θελουν....!!!

και για το κοψιμο πολλων απο εδω μεσα ψαξε αλλου το φταιξιμο.δεν ειναι εχθροι σου οι συνδεσμοι!!με αλλα εχει ξενερωσει ο κοσμος

Αποσυνδεδεμένος katerina

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τετ 17 Μάρ 2010 20:25 »
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΠΑΝΤΑ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΓΝΩΜΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ...
ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ...ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ...Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ....ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΕ "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ¨ ΚΑΙ ¨ΤΑΚΤΙΚΕΣ¨ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!
ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΜΟΝΕΣ!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ?
ΜΗΠΩΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ-ΑΠΟΨΗ-ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗΣ ΚΑΛΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ?
ΗΜΑΡΤΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ!!
ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ!!
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.......!!!!ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ!!
Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ Α.Ρ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ?! (ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΥΣΙΚΑ!!)
Μια ζωή ελεύθερΗ παρά φυλακισμένΗ....Καλύτερα στο ΠΕΤΑΛΟ παρά ερωτευμένΗ...!!!ΜΟΝΟ ΠΑΣ!!

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τετ 17 Μάρ 2010 20:54 »
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΠΑΝΤΑ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΓΝΩΜΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ...
ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ...ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ...Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ....ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΕ "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ¨ ΚΑΙ ¨ΤΑΚΤΙΚΕΣ¨ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!
ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΜΟΝΕΣ!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ?
ΜΗΠΩΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ-ΑΠΟΨΗ-ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗΣ ΚΑΛΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ?
ΗΜΑΡΤΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ!!
ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ!!
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.......!!!!ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ!!
Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ Α.Ρ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ?! (ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΥΣΙΚΑ!!)

Tροφή για καλή σκέψη η τοποθέτηση της συν-ταυρίνας από πάνω...
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Πεμ 18 Μάρ 2010 02:40 »
ξερεις ποσα ατομα τα τελευταια 2 χρονια σταματησανε να γραφουνε???να γραψουνε τι αφου 7 στα 10 θεματα καταληγουνε σε τσακωμο....θυμασαι οι ltl παλιοτερα να εκφραζοντουσαν ετσι που θα ειχανε και καθε δικαιωμα γτ απο εκει γεννηθηκε το site....
Δεν είναι έτσι φίλε μου. Το Forum υπήρχε αρκετό καιρό πριν ανοίξει ο σύνδεσμος στην Αθήνα.

Σχετικά με τη member card... Aν εγώ ήμουν διοίκηση θα σκεφτόμουν ως εξής:
Αυτή τη στιγμή για κάθε εισιτήριο διαρκείας και για κάθε απλό εισιτήριο, πληρώνω νταβατζηλίκι 10% στον Ερασιτέχνη, 21% ΦΠΑ στο κράτος και ένα ποσοστό (δε θυμάμαι πόσο) στο στάδιο.
Ο Ερασιτέχνης όταν αργήσω να τον πληρώσω με τρέχει στα δικαστήρια όπως τώρα.
Το κράτος όταν άργησα να πληρώσω ΙΚΑ και εφορίες με έριξε ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ στη Β' Εθνική.
Η εφορία σταδίου όπως σχεδόν κάθε χρόνο, με έχει κάνει και φέτος πανελληνίως ρεζίλι με το γήπεδο χωράφι.
Οπότε γιατί να τους πληρώνω; Tους γράφω όλους στα πελέ μου και:
Φτιάχνω member card και δίνω κίνητρα στον κόσμο να αγοράζει τα διαρκείας του και τα απλά εισιτήρια μέσω της κάρτας.
Για παράδειγμα αντι να έχει 200 ευρώ το εισιτήριο στην 9, το βάζω 300 ευρώ αλλά λέω πως όποιος θέλει, μπορεί να γίνει silver member (180 ευρώ η εγγραφή) και θα πληρώσει για το διαρκείας του στην 9 μόνο 20 ευρώ. Τιμή πρσφοράς μόνο για τα silver members και καλά...
Αντίστοιχα για τα διαρκείας σε άλλες θέσεις θα υπάρχουν ανάλογες τιμές και εκπτώσεις (golden members, blue members κλπ).
Το ίδιο και με τα απλά εισιτήρια ανά αγώνα. Πχ δίνεις 30 ευρώ και καλά σαν "συνδρομη" στη κάρτα και σου κάνω δώρο μια πρόσκληση σε θέση εισιτηρίου που κάνει 40 ευρώ.
Είναι ψιλολαμογιά το ξέρω αλλά εγώ έτσι θα έκανα.  :P

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Πεμ 18 Μάρ 2010 09:19 »
Ξυπνητζίδικο αλλά δε γλυτώνεις και πολλά από αυτά που αναφέρεις.
Το ΦΠΑ θα ισχύει και στη συνδρομή/εγγραφή.
Το 10% ο Ερασιτέχνης το δικαιούται από τα κέρδη της ΠΑΕ ως μέτοχος του 10%.
(αναρωτιέμαι, έχει κληθεί ποτέ ο Ερασιτέχνης να πληρώσει το 10% του παθητικού; )

Πάντως, συμφωνώ με το πνεύμα που έχεις, διότι όσο να'ναι, κάτι γλυτώνεις. Καλή ιδέα. 
Ωστόσο, δε νομίζω να το σκέφτηκαν έτσι στην ΠΑΕ...
Δε χρειάζεται να αναλύσω τους λόγους.
Όσοι έχουν επαρκή αντιληπτική ικανότητα τους καταλαβαίνουν...

Αποσυνδεδεμένος Thomas New York

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Πεμ 18 Μάρ 2010 12:48 »
Παράθεση
Αντίστοιχα για τα διαρκείας σε άλλες θέσεις θα υπάρχουν ανάλογες τιμές και εκπτώσεις (golden members, blue members κλπ).

Εγω θα προτεινα για μεγαλυτερο κινητρο και σε καθε μελος να δινεται δωρο ενα μπουκαλι Johnie αντιστοιχου χρωματος...
"όμλου σ'πιλιξιάστι κου ζμπόρλου σι όχι κου ταπόρλου"
Βλάχικο γνωμικό,
"ο άνθρωπος διαμορφώνεται με τον λόγο και όχι με το τσεκούρι"