Ειναι μερικα post που δεν γραφονται με συναισθματα πραγματικα......Γιατι αμα ειχε το συναισθημα στυλο θα εγραφε χιλλιαδες σελιδες
Aπο οταν ημουνα παιδι δημοτικου οι γονεις με πηγαιναν Γιαννινα ανελλιπως πασχα,χριστουγενα,δεκαπενταυγουστο παροτι ο γερος μου ηταν βερος Κορινθιος...ε απο τοτε μου μπηκε το μικροβιο του Ηπειρωτη....Δεν ξερω πως!!!!!Ισως η εξω καρδια των Παγουραδων,η ανεμελεια τους παρα την φτωχεια,η απλοικη ζωη τους παραμεριζονταςτις μοδατες καταστασεις,τον ηχο του κλαρινου που ευκολα δεν μπορει να το καταλαβει αλλος,το κιμπαριλικι τους,την ξεροκεφαλια τους,τις ζοχαδες τους,τον ΠΑΣ που οταν μιλανε για αυτον θα σου μιλησουν με καμαρι...τους γουσταρα απο τοτε,απο τοτε πως να το πουμε
Mεγαλωσα και ημουν λυκειο..Πλεον η καψουρα μου για την πολη και τον ΠΑΣ ειναι περα λογικης(μακαρι να βρισκα τα πρωτα μου post απο το παλαιολιθικο site του pas.gr μεταγενστερα του λυκειου οχι τιποτα αλλο θα γελουσα και μονος μου),οπου και αν βρισκομουνα στην Κορινθο ειτε με παρεα,ειτε στην ταξη,ειτε ακομα και με γκομενα η λεξη Γιαννινα δεν προκειται να μην ειχε ειπωθει..Αρρωστια να μου πειτε,αλλα δεν γαμιεται!!!Ακομα θυμαμαι πως στο μπαραζ με τον Οφη στην Ροδο εδινα Βιολογια Πανελληνιες και απο την τσαντιλα μου τοτε εγραψα 0,8,που μυαλο τοτε να μου πεις 18(αρρωστεια δεν λεγεται αυτο
).....
Τελος παντων τυχαια,μα τελειως τυχαια περασα ΤΕΙ Ηγουμενιτσας,ε μα πεστε μου εγω φταιω???ε η σχολη ηταν 4 χρονια εγω την εκανα Ιατρικη με μεταπτυχιακο και την εκανα 8 χρονια....Τα Γιαννινα,τα χαλονια,την διασκεδαση τα ειχα μισο τσιγαρο δρομο,ε τι αλλο πλεον ηθελα.....Παυλους Μελαδες,Πανδραμαικους και Λυκους θα τους εβλεπα πλεον απο κοντα
Με τα πολλα γυρναω στην Κορινθο και λεω καπως να ηρεμησω,παω τυχαια Καλαματα(στην Β τοτε) σε ενα φιλο μου κ ανταμα να δω τον ΠΑΣ ηρεμα,τσουκ 3 Κορινθιοι Πασολεδες μεσα στο γηπεδο..Ε απο κει κ μετα λεω δεν υπαρχει αντιβιωση για την αρρωστεια
Πλεον ειμαστε αρκετοι στην Κορινθο...Αλλα το γελιο ειναι οτι ειναι τρεις 17χρονοι που εχουμε μου θυμιζουν τα νιατα μου,ολη την ωρα,ολη την μερα,ολο τον τον χρονο ΠΑΣ και Γιαννινα...παω καπως να τους ξεμπλοκαρω αλλα εκει....Παω εγω να του βαλω μυαλο να μου πειτε,@@@@ θα βαλω..Με οποιο δασκαλο καθισεις τετοια γραμματα θα μαθεις δεν λεγανε οι παλιοι
Για καποιον που δεν μενει Γιαννινα η νοσταλγια του για την πολη και η αγαπη του ειναι 100 φορες μεγαλυτερη,για αυτο καταλαβαινω απολυτα και τον Τζιμακο απο πανω μου