Δεν εξηγείται αλλιώς....
Κάποιοι εδώ μέσα ή έχουν φάει πολύ ξύλο απο αγρινιώτες, ή κάνας καπνοπαραγωγός τους χαράφωσε το χαλόνι, ή απλά οι ίδιοι αισθάνονται τόσο μειονεκτικά που δεν είμαστε πρωτευουσιάνοι (ευτυχώς) που βγάζουν τα απωθημένα τους στους "χωριάτες" αγρινιώτες, στους "απολίτιστους" στους "γυφταρέους"...
επειδη πλεον 40 χρονων εχω δει και εχω δει.....δεν με νοιαζει ουτε τι ακουν ουτε αν ειναι 1 χρονο στην α εθνικη και δεν μου λεει τιποτα αυτο το επιχειρημα το οποιο πριν 4-5 χρονια μπορει να μας το ελεγε καποιος γαυροβαζελος η καποιος λαρισαιος η οφητζης κτλ προς εμας.............εγω ενα ξερω φιλε μου......εχουν προβλημα πολυ μεγαλο.........και επειδη εχω ζησει φιλικα εντος και εκτος απο πολυ παλια ....ε εχουν προβλημα ρε φιλε τι να κανουμε????
οταν σε ξεκαρφωτο φιλικο εσυ εισαι οκ....και κατεβαινεις και γινεται το μακελειο του αιωνα ε ρε φιλε εχουν προβλημα...μιλαμε τωρα και για πιο παλια που δεν ειμασταν σε επαφη αγωνιστικη.........
εχουν μεγαλο προβλημα και δεν μπαινω σε διαδικασιες ειστε χωριο ειμαστε ετσι ειστε ετσι κτλ για παιδακια ιστοριες.........εχουν προβλημα αδερφε
εγω αποφευγω να γραφω πλην των αγωνιστικων θεματων......δεν θα πω οτι μου αρεσει να γραφονται αυτα που γραφονται αλλα πλεον ειμαι 40 και οχι 20 η 30.........
και οταν ο αλλος εχει χοντρο προβλημα μαζι μου δεν ξερω αν ημουν 20 η 30 τι θα εγραφα προχθες
αν η ενσταση σου ειναι το επιπεδο των γραφομενων τοτε οκ μπορει να συζητηθει......απο πλευρας μου με επιεικια γιατι δεν ειμαι 20 η 30.......αν η ενσταση σου ειναι το "μενος" για τους αγρινιωτες......ε τοτε αστο ρε φιλε.......
υ.γ προσωπικα δεν νοιωθω οτι παιζω ντερμπυ ουτε δυτικης ουτε ανατολικης ουτε κεντρωας Ελλαδας οταν παιζω με τον παναιτωλικο......για μενα δεν ειναι ντερμπυ και δεν το λεω ουτε να υποτιμησω αλλη ομαδα ουτε για αλλο λογο........ντερμπυ γι αυτους ειναι....για μενα οχι........
προσπαθουν και αγκομαχουν να το κανουν αυτοι ντερμπυ με τη συμπεριφορα των οπαδων τους(τα ανεμομαζεματα δηλαδη του ποκ....ουτε αυτο το λεω υποτιμητικα....σε μια χωρα που η προπαγανδα υπερ του ποκ παει συνεφο εκ καταβολης ελληνικου ποδοσφαιρου δεν μπορεις να κατηγορησεις κανεναν....μονο να τους στειλεις στο ανωτατο βρετανικο οπαδικο δικαστηριο για την εσχατη)
προσωπικα δεν θελω με κανενα ναχω προβλημα...ουτε καν με τους ηρακλειωτες...και να μπορουσε να γυρισει ο χρονος πισω να μην γινει το κακο......αλλα ρε φιλε ....εχουν προβλημα οι αγρινιωτες τι να κανουμε τωρα??