Η βεροια εχει κανει 5 νικες στο πρωταθλημα
3 εντος με οφη τον αυγουστο και με αγρινο, λιβαδεια τον δεκεμβρη
Απο τοτε δεν εχει ξανακερδισει εντος εδρας
Εχει κανει και 2 νικες εκτος εδρας συνολικα
Με το που μπηκε το 2014 κερδισε τον οφη 0-1 με γκολ στο 85 αφου πριν ο οφη ειχε μεινει με 9 παιχτες
Και κερδισε και εμας μετα απο ενα μηνα 0-1 παλι με γκολ στο τελος
Επισης ειχε φερει 0-0 εκτος με αρη και τριπολη εκεινο τον καιρο
Που σημαινει οτι κατεβαινει παντα για το 0-0 εκτος εδρας και αν τυχει κερδιζει 0-1 ή αλλες φορες τρωει 3 και 4
Γι αυτο και ειχα πει οτι 100 φορες να γινει το παιχνιδι δεν προκειται να μας κερδισει ποτε η βεροια
Και ομως εκεινη τη μερα μας κερδισε τελικα και μου εκανε φοβερη εντυπωση το αποτελεσμα
Θα μπορουσα να πω οτι το αποτελεσμα ειναι μεσα στη λογικη των αγωνων της βεροιας
Αλλα ξεροντας τη δικη μας ομαδα καλυτερα , δεν ειναι στην λογικη των δικων μας αγωνων
Ο πλατανιας ειναι σαφως καλυτερη ομαδα απο την βεροια και πηγαμε και φεραμε διπλο χτες
Πως να πιστεψω λοιπον οτι εκεινη τη μερα το παιχνιδι παιχτηκε στα ισια?
Ακομη και αν αυτο συνεβη μου δινουνε τοσα δικαιωματα με αυτα που βλεπω που δεν μπορω να κανω διαφορετικα
Αλλα ας το παρακαμψουμε και ας πουμε οτι δεν συνεβη τιποτα
Τωρα υπαρχει παλι στοχος στην ομαδα η ευρωπη?
Αυτο ειναι σεναριο εφικτο να καθομαστε να το συζηταμε σοβαρα?
Να μην αδειοδοτηθει ο παο, να βγουμε εμεις 6οι, να αδειοδοτηθουμε εμεις
Σεναρια επιστημονικης φαντασιας που δεν εξυπηρετουνε πια ουτε αυτους που τα υποστηριζουνε
Τι πρεπει να περιμενω εγω σαν φιλαθλος της ομαδας απο εδω και περα?
Γιατι εχω την εντυπωση οτι εκτος απο 50-100 ατομα που απο την τυφλα τους τα βλεπουνε ολα σε χρωμα μπλε ή σε χρωμα ευρω , οι υπολοιποι εχουμε μεινει με το στομα ανοιχτο και περιμενουμε αποσβολωμενοι να δουμε τι θα συμβει απο εδω και περα
Δεν καταλαβαινει κανενας προς τα που βαδιζει η ομαδα
Οσον αφορα το ποιος θα πεσει θα περιμενω το ματς απολλων-πλατανιας να καταλαβω περισσοτερα
Ηδη εχω μιλησει για αυτο το ματς σε συνδυασμο με το χτεσινο δικο μας
Πλατανιας δεν υπαρχει ουτε 1 στο εκατομυριο να πεσει απευθειας αυτο πιστευω
Τωρα αν ο βελλης καταφερε να ταρακουνησει τα πραγματα και ζημιωσε τον αρβανιτιδη θα φανει στα επομενα 2-3 ματς
Το χτεσινο ματς δεν το εβλεπα αλλα ειχα ενημερωση απο παντου
Στο 0-1 λεω μπραβο μας για να δουμε
Στο 1-1 λεω ρε πουστη παλι το φαγαμε αμεσως?θα χασουμε μαλλον
Στο 1-2 σκαω χαμογελο ευτυχιας και ειπα : λες να γινει?
Οταν εληξε ενιωσα τη χαρα της νικης αλλα μεχρι εκει
Ουτε πανηγυρισα γιατι το θεωρησα αναμενομενο
Και δεν θα το κανω ποτε με τετοιες ομαδες γιατι στο μυαλο μου εχω τον ΠΑΣ για αλλα μεγαλυτερα πραγματα
Το θεμα ειναι οτι οσο δηλητηριο και αν μας ποτισουνε δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα θες να κερδιζει η ομαδα σου
Αλλα θες να το κανει χωρις να βαζεις στο μυαλο σου αρρωστες σκεψεις
Και αυτο μπορει να ξαναγινει ΜΟΝΟ οταν αποχωρησει αυτος απο την ομαδα
Δεν πιστευω οτι θα φυγει αλλα δυστυχως εχει χαθει η εμπιστοσυνη
Ακουγα χτες στην εκπομπη κατι μαλακιες του στυλ να βαλει εισιτηριο 50 ευρω με παο για να παμε μονο εμεις που αγαπαμε την ομαδα
Αντι να πουνε να βαλει 1 ευρω να γεμισει το γηπεδο
Σηκωνεις τα χερια ψηλα δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο
Γι αυτο καταντησε ετσι η ομαδα χωρις τη δυναμη της που ειναι ο κοσμος της