Αποστολέας Θέμα: Κάτοχοι διαρκείας Πας Γιάννινα 2014-15 και ιδιωτικές επιχειρήσεις  (Αναγνώστηκε 2146 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 273
    • Προφίλ
   Επειδή και φέτος η ΠΑΕ Πας Γιάννινα δεν θα συνδιάσει τους κατόχους διαρκείας,με τις επιχειρήσεις που είναι χορηγοί της,παρά μόνο με μια κλήρωση κάποιων δώρων,προς κάποιους λίγους τυχερούς.
   Οι επιχειρήσεις που πιθανώς δεν είναι χορηγοί ΠΑΕ θα μπορούσαν να παρέχουν μια μικρή έκπτωση στους κατόχους διαρκείας Πας Γιάννινα 2014-15,σαν καταναλωτές με τις αγορές τους από τα αντίστοιχα καταστήματα.Διάφορες επιχειρήσεις από κάθε κλάδο μπορούν να προσφέρουν μια μικρή έκπτωση π.χ. -5% , -10% ανάλογα με τη δυνατότητα που μπορούν.Θα δημιουργηθεί έτσι "μια αλυσίδα" μεταξύ τους,κάθε πλευρά θα έχει το δικό της όφελος.
   Απο τη μία πλευρά οι επιχειρήσεις θα έχουν ένα επιπλέον αγοραστικό κοινό άμεσα,έστω 500 έως 1.000 άτομα κατόχων διαρκείας που πιθανότατα να επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους μέσω των επιχειρήσεων που θα παρέχουν την έκπτωση.Θα διευρενθεί έτσι το πελατολόγιο τους, με πιθανή αύξηση των πωλήσεων και των εισπράξεων τους.
   Από την άλλη,οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν κίνητρο να κάνουν τις αγορές τους από τα ενδιαφερόμενα καταστήματα που θα παρέχουν την έκπτωση,έτσι και οι δύο πλευρές θα έχουν όφελος.
   Οι επιχειρήσεις θα μπορούσαν να τυπώσουν μια αφίσα-ανακοίνωση που να βρίσκεται στην είσοδο του καταστήματος για να πληροφορούνται οι κάτοχοι διαρκείας,καθώς και να δηλώσουν τη προσφορά τους στο διαδίκτυο π.χ. στο Facebook "Στηρίζω τους κατόχους διαρκείας Πας Γιάννινα 2014-15"
   Η έκπτωση θα γίνεται κατόπιν επίδειξης της αστυνομικής ταυτότητας και της κάρτας διαρκείας με το αντίστοιχο όνομα.
   Κάποιες ενδεικτικές επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να συμμετέχουν είναι αρτοποιεία,κομμωτήρια,σούπερ μάρκετ-καταστήματα τροφίμων,ιχθυοπωλεία,κρεοπωλεία,καθαριστήρια ρούχων-χαλίων,βιβλιοπωλεία,καταστήματα ρούχων-υποδημάτων,φωτογραφεία,χώροι στάθμευσης,διαγνωστικά κέντρα,καφετέριες,μεζεδοπωλεία-ψησταρίες,ζαχαροπλαστεία,γυμναστήρια,πιτσαρίες,λογιστικά γραφεία,καταστήματα δώρων-παιχνιδίων,οπτικά,ανθοπωλεία,ασφάλειες-πλυντήρια αυτοκινήτων,ιδιωτικά κτέο,ενοικιάσεις ταινιών,υποστήριξη Η/Υ,μανάβικα,επιδιορθώσεις ρούχων,αρωματοπωλεία,καφεκοπτεία,είδη σπιτίου,κάβες ποτών-ξηρών καρπών,κρεπερί,πιτσαρίες,σουβλατζίδικα,σχολές οδήγησης κ.α.
 
   Πιστεύω πως αυτή η ιδέα μπορεί να προχωρήσει,έστω και με κάποιες κατηγορίες επιχειρήσεων.Σαφώς και χρειάζεται χρόνος για να λειτουργήσει σε ικανοποιητικό βαθμό η πρωτοβουλία αυτή και να μαθευτεί η ιδέα αυτή. 
 
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png


   Η καλύτερη ιδέα για να αυξηθούν τα διαρκείας και να φτάσει ο Π.Α.Σ. Γιάννενα στο εμπορικό και εισπρακτικό επίπεδο που δύναται να φτάσει είναι να ανοίξει ο ΧΒ τον περσινό και φετινό φάκελο και να ζητήσει ένα τεράστιο συγνώμη. Παράλληλα αν δεν μπορεί οικονομικά να αντέξει το βάρος του Π.Α.Σ.να βγει να πει ότι πουλάω.

   Αν γίνει αυτό θα αυξηθούν κατακόρυφα τα διαρκείας χωρίς πολλά πολλά. Λίγα και σωστά!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!