Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα - SKODA Ξάνθη  (Αναγνώστηκε 9745 φορές)

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα - SKODA Ξάνθη
« Απάντηση #50 στις: Δευ 15 Σεπ 2014 13:33 »
δεν υπαρχει τσαβεζ.....δεν υπαρχει γιακος......δεν υπαρχει κοροβεσης......δηλαδη παιζω με 8 παιχτες.......

ας σοβαρευτουνε λιγο......νομιζω ...οχι νομιζω...ειναι αποδεδειγμενο......οπαδικα εχουμε τρομερα κοληματα......ειναι σαν να ψαχνουμε να βρουμε καποιον να ξεχεζουμε καθε βδομαδα......δεν μας καθετε ρε αδερφε αν δεν βρουμε.........

ειναι μια διαχρονικη οπαδικη αρρωστια .......απο το 80 που παρακολουθω ΠΑΣ  μεχρι και σημερα.....με ενα λαμπρο διαλλειμα απο την αποχωρηση χρηστιδη και μετα..........

αρχιζω με τον τσαβεζ......απιστευτη ποιοτητα για το επιπεδο του πρωταθληματος......το ξερουν και οι αλλοι ομως.....του πετανε παιχτες μπροστα κι εκει ειναι στο μυαλο του παιχτη πως θα το διαχειριστει.......θα παιρνει την μπαλα να περασει 4-5 μαζι???θα τραβηξει τους παιχτες και θα δωσει την μπαλα σε παιχτη χωρις πολλα πολλα ???.....δυστηχως ο δικος μας ειναι παρορμητικος.......αλλα και παλι τετοιοι παιχτες με μια κινηση στην εκαναν τη ζημια

κοροβεσης......περισυ ελεγαν γιατι παιζει......οπως αποδειχθηκε επαιζε για να τον πουλησει.....τες πα φετο δεν ειναι ο προπερσινος κοροβεσης αλλα ουτε και ο περσινος......νομιζω ειναι θετικος στις εμφανισεις του.....δεν του βγαινουν πολλα...αλλα κανει και αρκετα καλα..........

γιακος......φαγωθκαν ολοι ....αργος αργοστροφος αργομυαλος αργοκινητος...κτλ κτλ κτλ...........εγω ενα εχω να πω......με αργο αργοκινητο αργομυαλο...χωρις αλλα θετικα στις ενεργειες του δεν κανεις ουτε ανατροπη στον αστερα ουτε βαθμο στον πανθρακικο....ουτε το χθεσινο δευτερο ημιχρονο.......

ναι ειναι αργος....ναι κολαει πολλες φορες.......αλλα χθες εκανε πολυ καλη εμφανιση.....και μοιρασε ...και κατεβασε.......ηταν θετικοτατος
τωρα λεμε θες παιχταρα εκει κτλ.......ε ναι θελω....εχω???.......αφηστε τη μουρμουρα....δεν ειν κανα κωλοπαιδακι........τα δινει ολα προσπαθει......παιζει σε μια θεση που εκτιθεσαι ανεπανορθωτα.....εχει τρομερο ντεζαβανταζ οτι ειν αργος οποτε δεν μπορει τυχον μη δημιουργικη μερα να την καλυψει αλλιως(μαρκαρισματα....γρηγορα γυρισματα κτλ).....

τι να κανουμε τωρα.......στηριξη θελει......οπως ειπα δεν ειν κανα κωλοπαιδο να τον εχεις αχτι.......επιπροσθετος νομιζω τραβαει το αχτι που εχουμε και για τον προεδρο εκτος των διοικητικων και του οτι δεν πηρε παιχτη αξιας εκει.........

τα γκολ που φαγαμε χθες.......ηταν τυχερα...πολυ τυχερα....αλλα εδειξαν δικες μας αδυναμιες εκει πισω.......no coment  ......τα ξερουμε......

ιλιτς.......αφωνος.......ναχα δεκα ματια να σε βλεπω.........

τσουκαλας.......εφαγες 10 κοντοσουβλια γι αυτο εγειρε το γηπεδο οταν μπηκες???φανηκε τρομερα η ελλειψη του......τρομαζω για καρτες και ελλειψεις του κορμου........
τοχασες ωρε το πεναλτ.......δεν προλαβα νασπω....οταν επαιζα μπαλα τη μερα της γιορτης μ δεν βαραγα ποτε πεναλτ.......

μπεριος.......ταχουμε ξαναπει....δεν λεω τιποτα γιατι θα ανοικω στην κατηγορια που ανεφερα οταν ανοιξα το ποστ.......αλλα.......φτωχια καταραμενη........διοικηση για τα γκραβαρα

πρεπ να μαζςψουμε νωρις βαθμους που και το προγραμμα ευνοει ......αλλα και οι αντιπαλοι δεν εχουν την ομοιογενεια που εχουμε και μπορουμε να τς βαραμε στο ψαχνο εμεις που εχουμε ομοιογενεια .....εχ κολπο ο κιτσος....δεν τον πιανετε :P :P :P........νομιζετε οτι για αλλο λογο δεν καναμε μεταγραφες?? :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δευ 15 Σεπ 2014 13:35 »
Συμπερασματα

1.Χωρις τσαβες η ομαδα δεν μπορει να δημιουργησει μιας και ο τυπος εχει απιθανη μεταβιβαση και αντιληψη για τα ελληνικα δεδομενα( περα απο τα μειονεκτηματα του που υπαρχουν οπως σε ολους)
2.με αυτη την αμυνα οχι πενταδα δεν χτυπαμε αλλα κινδυνευουμε αμεσα και πρεπει να παρουμε οσο το δυνατον πιο γρηγορα τους περισσοτερους βαθμους
3.για ποιο λογο παιζει ο γιακος 90 λεπτα???? για να μην πω για ποιο λογο ξεκιναει που ειναι το πιο σωστο. ας μου εξηγησει καποιος τι προσφερει και δεν το βλεπω εγω
4.χτες επρεπε να κερδισουμε οπως επισης επρεπε να χασουμε στην κομοτηνη. θα ειχαμε 6 βαθμους τωρα και θα το προτιμουσα απο το να ειμαστε αηττητοι
5. στο β ημιχρονο το γηπεδο εγειρε τοσο πολυ που δεν θυμαμαι απο ποτε εχει να ξανασυμβει κατι τετοιο εντος.επιθεσεις οργανωμενες κατα κυματα και ρυθμος καταιγιστικος σε σημειο που απορησα.απο φυσικη κατασταση δεν φαινεται να εχουμε προβλημα

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δευ 15 Σεπ 2014 13:36 »
Εγώ θα επιμείνω και θα πω ότι αυτός ο ΠΑΣ είναι για πεντάδα!
Αγωνιστικά μιλάω πάντα...
Ίσως είναι η τελευταία μας ευκαιρία...

Θα συμφωνούσα μαζί σου αν ήταν πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών. Δυστυχώς όμως με 18 ομάδες και ρηχό ρόστερ δεν το βλέπω.
Η ενίσχυση δεν ήταν (στα χαρτιά) όπως την περιμέναμε και αυτό μπορεί να μας πονέσει μεσομακροπρόθεσμα (βλέπε τραυματισμοί, κάρτες, κλπ).

Κι εγώ θα συμφωνούσα μαζί σου...
Αλλά οι ίδιοι οι παίκτες μου αποδεικνύουν 2-3 χρόνια τώρα ότι μπορούν!
Λες και ντοπάρονται με το ελλιπές ρόστερ!
Μπορούν!Το δείχνουν ότι το πιστεύουν!
Συμφωνώ με τον pagourenko.
Πρέπει κι εμείς να τους δώσουμε ώθηση όμως!
Ας τους στηρίξουμε πιο πολύ με τις φωνές μας...
Κι ας μην τους τα χώνουμε...
Μη σκεφτόμαστε ότι πηγαίνοντας στο γήπεδο γεμίζουμε το πανέρι του...Αγίου
που ανέφερα παραπάνω...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 15 Σεπ 2014 13:41 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος SAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δευ 15 Σεπ 2014 13:54 »
εγω θελω να δωσω πολλα μπραβο εκτος βεβαια των παικτων και του προπονητη και στον γυμναστη μας κ. Αλεξιου,αρχιζει και φαινεται η δουλεια του και στο μελλον μονο καλυτερα μπορουμε να περιμενουμε.....,μηχανακια,χεχεχεχε.
Μπραβο σε ολους και ολα αυτα μετα απο μια ισοπαλια,τα κεφαλια κατω,εχετε μεγαλες δυνατοτητες
ONLY PAS GIANNINA

«Κοιτάξτε να τα βρείτε εδώ. Να ενωθείτε, παράγοντες, γήπεδα, ερασιτέχνης, ΠΑΕ, γίνεται όλοι σας ένα και θα διεκδικεί η ομάδα ΟΥΕΦΑ σε λίγα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δευ 15 Σεπ 2014 14:53 »
Καθεστε και εκθειαζετε την ομαδα και λετε για πενταδες. Αν νομιζετε με τετοια αμυνα ελβετικο τυρι και χωρις αντικαταστατες στο κεντρο των λιλα και τσουκαλα θα βγουμε ευρωπη ειστε γελασμενοι. Ειμαστε μεσα στην 4αδα του υποβιβασμου. Ξεχασατε μαλλον οτι πεφτουν 4.

Επισης απο τις ομαδες που θα παλεψουν για την παραμονη ¨Βεροια, Πανθρακικος, Κερκυρα, Ξανθη, Λεβαδεικος νομιζετε οτι εχουμε καλυτερη ομαδα?

Λες και ακουμε τους χομπιστες δημοσιογραφους της πολης κανετε μερικοι εδω μεσα.
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #55 στις: Δευ 15 Σεπ 2014 15:33 »

Διαβάζω για πεντάδες και μου έρχεται να βάλω τα γέλια, δίκιο έχεις  FanaticPaS. Η ομάδα είναι υποψήφια για υποβιβαμό το έχετε ξεχάσει. Ως τη δέκατη αγωνιστική πρέπει να πάρουμε όσους βαθμούς μπορούμε γιατί μετά δυσκολεύουν τα πράγματα αφού παίζουμε με γαυροβάζελους.

Τι πεντάδες ρε μάγκες και πράσινα άλογα; Με πρόεδρο πέρα βρέχει, με ομάδα χωρίς άδεια, με ομάδα χωρίς ενημερότητα, με άμυνα παιδικού σταθμού απλά προσπαθείς να σώσεις το τομάρι σου και να κυλήσει ο χρόνος μπας και έρθουν καλύτερες μέρες. Κόφτε τα απατηλά όνειρα γιατί η διοίκησή μας είναι παντελώς ανίκανη να φέρει σε πέρας τέτοια εγχειρήματα. Πρέπει να διδαχθούμε από το τι έχει γίνει στο παρελθόν και όχι να ονειροβατούμε από την τρίτη αγωνιστική.

Για το παιχνίδι: Πως εξηγείται αυτή η καταιγιστική εμφάνιση στο τελευταίο 20λεπτο; Περίεργο και ταυτόχρονα προβληματικό να κοιμάσαι σε ενάμιση ημίχρονο και να παίζεις μπάλα 20 λεπτά.

Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε άλλο το Γιάκο. Δεν μας νοιάζει αν είναι καλό παιδί ή καλός χαρακτήρας. Τον κρίνουμε μόνο ποδοσφαιρικά. Σαν ποδοσφαιριστής δεν κάνει ρε παιδιά, τι να κάνουμε; Μπορεί να παίξει άλλος στη θέση του; Π.χ. ο Χαρίσης; Την έχω ξανακάνει την ερώτηση και με δούλεψε κάποιος, αλλά γιατί όχι;

Και ακόμα κάτι άλλο: Ο Κρητικός, ο Νάκος και ο Χαρίσης δεν αξίζουν ευκαιριών; Γιατί δεν τις παίρνουν;

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δευ 15 Σεπ 2014 15:37 »
Καθεστε και εκθειαζετε την ομαδα και λετε για πενταδες. Αν νομιζετε με τετοια αμυνα ελβετικο τυρι και χωρις αντικαταστατες στο κεντρο των λιλα και τσουκαλα θα βγουμε ευρωπη ειστε γελασμενοι. Ειμαστε μεσα στην 4αδα του υποβιβασμου. Ξεχασατε μαλλον οτι πεφτουν 4.

Επισης απο τις ομαδες που θα παλεψουν για την παραμονη ¨Βεροια, Πανθρακικος, Κερκυρα, Ξανθη, Λεβαδεικος νομιζετε οτι εχουμε καλυτερη ομαδα?

Λες και ακουμε τους χομπιστες δημοσιογραφους της πολης κανετε μερικοι εδω μεσα.

Και πότε θα πούμε τα καλά φίλε fanatic?
Εσένα δηλαδή ο ΠΑΣ των τριών πρώτων αγωνιστικών δεν σου άρεσε?
Δεν σε προδιαθέτει θετικά η ομάδα?
Ή μήπως πρέπει να βγαίνουμε μόνο στις κακές εμφανίσεις και να γκρινιάζουμε?
Προσωπικά,αγωνιστικά μιλώντας,είμαι αισιόδοξος.
Και ναι,έχουμε καλύτερη ομάδα από αυτές που ανέφερες.

Όσο γι'αυτό..." Λες και ακουμε τους χομπιστες δημοσιογραφους της πολης κανετε μερικοι εδω μεσα."...
...το αφήνω ασχολίαστο...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δευ 15 Σεπ 2014 15:51 »

Για το παιχνίδι: Πως εξηγείται αυτή η καταιγιστική εμφάνιση στο τελευταίο 20λεπτο; Περίεργο και ταυτόχρονα προβληματικό να κοιμάσαι σε ενάμιση ημίχρονο και να παίζεις μπάλα 20 λεπτά.

Θέλεις να μου πεις τι υπόνοιες έχεις?
Μήπως ότι ο πρόεδρας το έπαιξε 3+?
Μήπως σκορ 2-2?
Τι εννοείς "περίεργο"?
Ξεκινήσαμε από τώρα?

Τα σκαμπανεβάσματα είναι πολύ λογικά για την εποχή Mpakoulieros...
Και παρόλο που είναι νωρίς βλέπω αρκετά αρνητικά αλλά και πολλά θετικά...

Εγώ τους πιστεύω και ξέρω ότι το πιστεύουν και οι ίδιοι.

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 15 Σεπ 2014 15:58 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δευ 15 Σεπ 2014 15:57 »
Η δικια μου αποψη περι πενταδς ειναι οτι περσι  μπορουσαν να χτυπησουν την πενταδα εστω και 6η θεση αλλα δεν θελανε για τους γνωστους λογους...........Ποιος δεν θυμαται οτι μεχρι περσι γεναρη ειμασταν 6 θεση σχετικα κοντα στον βαζελο και μετα αρχισαν τα αλλοπροσαλλα αποτελεσματα οπως με Βεροια,Καλλονες και Απολλωνες

Φετος αποδυναμωθηκε περισσοτερο η ομαδα με την απουσια του Κολοβετσιου και αυτο ειναι φανερο......Και ομαδα χωρις αμυνα δεν εχει βλεψεις και να θελαμε δηλαδη!!!!!!!Η ομαδα πλην της αλλης εχει μονο μια ενδεκαδα,και σε τυχον απουσιες θα αρχισουν τα ζορια τα μεγαλα

Εδω βλεπεις Βεροια και εχει αλλαγη του Μπαρκαν και τον  Μπεν ,εμεις τι στο διαολο εχουμε στον παγκο
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δευ 15 Σεπ 2014 16:03 »
καλα μιλαμε για μηδεν αντανακλαστικα οι τοπικες αρχες ξανθης και θρακης...

εδώ και μια ωρα εχει ανακοινωθεί η λυση συνεργασίας με τον καλυτερο ελληνα προπονητη

και ουτε μια ανακοινωση από δημαρχο,περιφερειαρχη,μητροπολιτη,εστω απ'τους 3 αρχηγούς βρε αδερφε...

«Ο κ. Τσιώλης είπε σε δηλώσεις του ότι είχε διαφορά φιλοσοφίας με την Διοίκηση της SKODA ΞΑΝΘΗ. Ο κ. Τσιώλης έχει όλο το ελεύθερο από την SKODA ΞΑΝΘΗ να δημοσιοποιήσει τις διαφορές της φιλοσοφίας στα ΜΜΕ.
Τέλος».

Διάβασε περισσότερα στο: Ανακοίνωση με... αιχμές για Τσιώλη η Ξάνθη | gazzetta.gr
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Δευ 15 Σεπ 2014 16:04 »
Παράθεση
Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε άλλο το Γιάκο. Δεν μας νοιάζει αν είναι καλό παιδί ή καλός χαρακτήρας. Τον κρίνουμε μόνο ποδοσφαιρικά. Σαν ποδοσφαιριστής δεν κάνει ρε παιδιά, τι να κάνουμε; Μπορεί να παίξει άλλος στη θέση του; Π.χ. ο Χαρίσης; Την έχω ξανακάνει την ερώτηση και με δούλεψε κάποιος, αλλά γιατί όχι;

ετς μπραβο....να καταδικαστει σε ξεχεσμα σε καθε αγωνα λοιπον........να ζητησει να βγει απο μονος τ.......εγω μιλαω για δικη μας συμπεριφορα και οχι αν τελικα κανει η δεν κανει......

χαρισης αμυντικο χαφ.......νακος νομιζω πιο προωθημενος κρητικος ακρα.......νομιζω κανεις απο αυτους δεν ειναι επιτελικος........τα περι ευκαιριων ξερς.......αγνωσται αι βουλαι.......μπορει να μην ειναι ετοιμοι...μπορει και να....προηγουνται αλλοι.........

φοβερο πραγμα παντως αυτο στην ελλαδα και σε παιχτες μικρης ηλικιας........αν τρεχουν με 80 χλμ που λεει ο λογος στα 16.....στα 20 θα τρεχουν με 50.......μιλαμε η δουλεια παει συνεφο στα επιτελεια....μιλαω γενικοτερα οχι μονο για μας

ας αφησουμε τις πενταδες και παμε αγωνα αγωνα.........ξερουμε παιζουν κι αλλα ρολο

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Δευ 15 Σεπ 2014 16:05 »

Θέλεις να μου πεις τι υπόνοιες έχεις?
Μήπως ότι ο πρόεδρας το έπαιξε 3+?
Μήπως σκορ 2-2?
Τι εννοείς "περίεργο"?
Ξεκινήσαμε από τώρα?

Τα σκαμπανεβάσματα είναι πολύ λογικά για την εποχή Mpakoulieros...
Και παρόλο που είναι νωρίς βλέπω αρκετά αρνητικά αλλά και πολλά θετικά...

Εγώ τους πιστεύω και ξέρω ότι το πιστεύουν και οι ίδιοι.

Δεν εννοώ τίποτα για στημένα και τέτοια. Δεν είπα κάτι τέτοιο. Αυτό που είπα είναι ότι δεν γίνεται να είσαι απών 70 λεπτά και να παίζεις μπαλάρα τα 20-5. Αυτό είναι προβληματικό και ποδοσφαιρικά περίεργο. Κάτι φταίει, κάτι πρέπει να διορθωθεί για να έχει η ομάδα ομογενοποιημένη εμφάνιση. Δεν ξέρω τι. Δεν είμαι ούτε προπονητής ούτε ο προπονητής του Π.Α.Σ. για να ξέρω κάθε ποδοσφαιρική λεπτομέρεια.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Δευ 15 Σεπ 2014 16:11 »
Παράθεση
χαρισης αμυντικο χαφ.......νακος νομιζω πιο προωθημενος κρητικος ακρα.......

Γιατί νομίζω ότι ο Χαρίσης σε ένα ματς, αν θυμάμαι καλά, με την Καλλονή πέρυσι το 1-2 έπαιξε στο ρόλο του δημιουργικού χαφ; Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. Μάλιστα ήταν πολύ γρήγορος και ανασταλτικά αποτελεσματικός.

Ο Κρητικός στα άκρα παίζει;

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Δευ 15 Σεπ 2014 16:35 »
ξεχασα να αναφερω ενα μεγαλο μπραβο στον εμπνευστη των καγκελων στην 9-10........δεν ξερω ποιος ειναι....η σουπερ λιγκ...η εφορια σταδιου...η παε....δεν ξερω......ειναι αξιαιπενες τετοιες ενεργειες............

ηταν ενα καιριο χτυπημα σε αυτη την υπουλη συγχρονη ασθενεια .....το αυχενικο συνδρομο.......ο φιλαθλος κανωντας πανω κατω αριστερα δεξια το κεφαλι του προσπαθωντας μπας και δει λιγο μπαλα......καταπολεμαει την ασθενεια....και πλεον με 2-3 αγωνες φευγουν πονοκεφαλοι......πονοι στα γονατα και στα ακρα..........

ευγε

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δευ 15 Σεπ 2014 16:46 »
να πουμε κι ενα μεγαλο μπραβο και στον μ@λ@κ@ τον μάστορα που τα τοποθέτησε που φροντισε στο κατω μερος να αφησει οοοοολες τις ακρες άκοπες...ατρόχιστες.....και με φορά προς τα έξω.
στο τελος της χρονιας να μετρησουμε παντελονια.....μπλουζες.....μπουφαν......ποδια ....χερια.......και καμια καρωτίδα.

ταγάρια
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δευ 15 Σεπ 2014 17:24 »
Ο Χαρίσης είναι κεντροεπιθετικός παίχτης.Νομίζω τον δοκίμασε πιο πίσω.Πάντως θα μπορούσε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.Πέρυσι με Λεβαδειακό που έπαιξε καλά πήγε.Επίσης ο Κρητικός μπορεί να πάρει ευκαιρίες.Κεντροεπιθετικός και αυτός.Παίζει δεξιά.Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να παίξει και αριστερά.Για το πόδι βασικά.Πρέπει να πάρει ευκαιρίες.Ο Νάκος επίσης.Επιθετικός.Δύσκολα να βγει ο Ίλιτς αλλά μπορεί να πάρει ευκαιρίες.Ίσως και σε κάποιο 4-4-2.
Χθες θα μπορούσε πχ αντί Μπέριο να πάει πίσω τον Κοροβέση.Μπροστά ο Ακόστα και να βάλει Χαρίση.Ή τον Τσουκαλά.
Τώρα για πεντάδα θα είναι θαύμα.Μεγαλύτερο από του Χριστόπουλου ίσως.
Δεν έχουμε άδεια.Έχουμε δηλαδή αν δεν κάνω λάθος μια μεταγραφή και μια ανανέωση τον Γενάρη.
Πρέπει να πληρώσει την εφορία γιατί αλλιώς είμαστε τελειωμένοι.Οπότε η μια μεταγραφή δεν θα είναι μπαμ.Φθηνή λύση.
Η ομάδα έχει αδυναμίες.Δεν έχει βάθος.Και όπως βλέπουμε δεν παίρνουν ευκαιρίες οι μικροί που ίσως κάτι δείξουν.Χάλασες μεταγραφή το καλοκαίρι για τον Σκόνδρα μόνο και μόνο να είναι 4η λύση.Ο Μπέριος από 4η λύση έγινε πρώτη λύση.
Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις με αυτήν την ομάδα..

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δευ 15 Σεπ 2014 18:00 »
δεν πρεπει να τα βαζουμε με τους παιχτες
εχω πεσει και εγω σε αυτο το λαθος παλαιοτερα

τοσο μπορουν τοσο παιζουν
μια πανω μια κατω
ποτε καλυτερα ποτε χειροτερα

αν δεν σας αρεσει το ροστερ και το βαθος του χωστε τα σε αυτον που βαζει -λεμε τωρα- τα λεφτα και φερνει προπονητες και παιχτες

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δευ 15 Σεπ 2014 19:13 »
Έγραφα από καιρό οτι το ροστερ της ομάδας είναι ικανό να την κρατήσει στην κατηγορία, δεδομένης της ποιότητας του πρωταθλήματος. Επίσης, οτι χρειαζόμαστε επειγόντως αξιόπιστο σεντερ μπακ. Προσωπικά, θα έφερνα έναν έμπειρο που θα έρχονταν για τα τελευταία ένσημα αλλά φιλότιμο, ώστε να μου βγάλει τους "πιτσιρικάδες". Η θέση προσφέρεται.

Σε ότι αφορά τα όνειρα για 5άδα, πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να αφοσιωθούμε στον τωρινό στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή και να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο κύπελο - την κατάκτηση του τροπαίου. Αν δεν έχουμε τραυματισμούς και προσέξουμε τις κάρτες, θα σωθούμε άνετα. Για το κάτι παραπάνω, μας λείπει και το βάθος στον πάγκο και ο κόσμος απ' το πλευρό της ομάδας, ενώ και η διοικητική ανικανότητα σπάει κόκαλα. Παρόλα αυτά, αν μπορούμε αυτό το "κάτι παραπάνω" -ακόμα και φέτος- θα το δούμε στο τελευταίο 4ο του πρωταθλήματος. Παντως, έχουμε ήδη πετάξει 4 βαθμούς σε Κομοτηνή και "Ζωσιμάδες".   

Για φέτος ελπίζουμε σε αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς όσο η ομάδα είναι στην κατηγορία και να βγάλουμε 2-3 παίχτες ικανούς να πάρουν τη φανέλα σπίτι του χρόνου (Χαρίσης, Κρητικός και δεν ξέρω ποιος άλλος).   

:mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δευ 15 Σεπ 2014 20:53 »
Λάθος δικό μου φίλε μου μπέρδεψα τα παλιοnicknames!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δευ 15 Σεπ 2014 23:10 »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!