Αποστολέας Θέμα: Οπαδικά  (Αναγνώστηκε 23463 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Οπαδικά
« Απάντηση #150 στις: Παρ 15 Δεκ 2017 15:15 »
Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του για το μήνυμα της ΑΕΛ και γενικότερα για το γεγονός.Όποιος θέλει μπορεί να γράψει στο νήμα του αγώνα.Μερικοί έγραψαν.
Δεν σου ζήτησε κάποιος να συμφωνήσεις με ένα πανό.Όμως δεν βλέπω τον λόγο να σε προσβάλει.

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Παρ 15 Δεκ 2017 16:29 »
Εκτός Ζωσιμάδων κι εκτός pas.gr ,κάνει ο καθένας ότι του γκαβλώσει, αν δω όμως πανί με οτιδήποτε πολίτικαλ στο Ναό, προσωπικά εγώ, θα προσβληθώ.

Γιατί θα προσβληθείς, αυτό δεν καταλαβαίνω εγώ.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Παρ 15 Δεκ 2017 16:46 »
no politica σε αυτη την ομαδα δεν εχει!!!!

αν δω όμως πανί με οτιδήποτε πολίτικαλ στο Ναό, προσωπικά εγώ, θα προσβληθώ.

Ναός οι Ζωσιμάδες,αλλά τα στασίδια τα κόβω να αδειάζουν χρόνο με το χρόνο......
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Σαβ 16 Δεκ 2017 14:00 »
Εγω παντως θα αρχισω να θυμιζω Αλεφαντο(γιατι δεν βγαινει ο Δουρος στο τηλεφωνο),ακομα περιμενω την συγνωμη του Λαμια για οσα ειπε για εμενα και καποιους αλλους περι φασιστων και γαυρων που στο Ζωσιμαδες βλεπουν την 2η ομαδα τους.....Περασαν αρκετες μερες Λαμια,πες την την ρουφιανα

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Σαβ 16 Δεκ 2017 14:12 »
Μετά από την εντολή που μου δίνεις σε επιτακτικό ύφος θα σου ζητήσω "συυγνώμη", αλλά η πραγματικότητα δεν αλλάζει και το ξέρεις.

Το κείμενο του μέλους thodoris για πόσες "συυγνώμες" είναι. Αλλά εκεί συμφωνέις οπότε.....αβαβά.

Παράθεση
αυτο με το non politica  των γαυρων ειναι φθηνοτατο επιχειρημα....για γελια ....ξερουμε τι γινεται εκει μην μπερδευεται τα μπουτια σας και τα δικα μας
Παράθεση
οσον αφορα τον κουγια....αυτο το εκανε για την μανδρα η για να δωσει πολιτικο μυνημα?...και ας ειναι οποιος θελει κυβερνηση δεν με νοιαζει.....χρησιμοποιει την ομαδα για να κανει πολιτικο παιχνιδι?
Παράθεση
στην τελικη ΜΟΝΟ ΠΑΣ  ουτε πακετα ουτε αφενταδες ουτε προβατα....μ αρεσει που λετε προβατα τους αλλους...απ τη στιγμη που εχεις εγκλωβιστει στα ορια  μιας χ πολιτικης ιδεολογιας εισαι προβατο οποτε μην καυχωνται καποιοι οτι κανουν βολτα εξω απ το μαντρι...μεσα ειναι και πολυ χωμενοι

Παράθεση
και μιλαμε για μεγαλα προβατα που ηδονιζονται με ολη αυτη την πολωση που ο τσομπανης εχει δωσει κατευθυνση ....δηλαδη αμα δεν εισαι δικος μας εισαι με τους αλλους....και αν δεν εισαι με τους αλλους πρεπ να γινεις δικος μας γιατι κινδυνευεις να πας στους αλλους

Παράθεση
τοχετε χασει και δεν εχετε παρει πρεφα τι γινεται και που οδηγει

Ολα ωραία στο κειμενό του φίλου; Δεν έχει τίποτα προσβλητικό για όσους διαφωνούν; Δεν θες "συυγνώμη" εκεί; Και πατάς και "Συμφωνώ".

Όποτε μας αρέσει "Συμφωνώ", όταν διαφωνούμε "Συγγνώμη" με επιτακτικό ύφος.

Ευχαριστώ δεν θα πάρω! Εγώ κάνω διάλογο και δεν έχω την "απαίτηση" από κανέναν να μου ζητάει ετσιθελικά "συγγνώμες" .
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Σαβ 16 Δεκ 2017 14:51 »
Οταν γυρνας και λες εμενα φασιστα χωρις να με γνωριζεις,ναι ΑΠΑΙΤΩ συγνωμη.
Και με λες φασιστα γιατι?Γιατι εγραψα οτι θα κατεβει οποιοδηποτε πολιτικο πανο.Κατι παρομοιο εκαναν και καποιοι φιλοι σου οπως σου ειπα,αλλα αυτους τους ξερεις οτι δεν ειναι φασιστες οποτε ενταξει,παιδια ειναι και παρασυρθηκαν.Ενω εμενα που δεν με ξερεις,χαλαρα και ομορφα πετας και την μαλακια σου και ολα κομπλε.Τσουβαλιαζεις και την κατασταση λιγο(οποιος δεν ειναι μαζι μας ειναι με τους αλλους) και ολα καλα....
Kαι επειδη οι γαυροι δηλωνουν no politica,ενω ειναι φουλ politica,οποιος πει να μην μπλεκουμε τα πολιτικα με την μπαλιτσα ειναι και γαυρος(εκτος απο φασιστας)
Οσο για το κειμενο του Θοδωρη που λες,σε πειραξε τοσο πολυ το <συμφωνω> μου?Πρεπει να συμφωνει καποιος και στην τελεια ή το κομα σε καποιο κειμενο για να το πατησει?Σε αυτο που γενικα λεει συμφωνω,μακρυα απο οποιαδηποτε πολιτικη ιδεολογια μεσα στο γηπεδο.Εκει ΜΟΝΟ ΠΑΣ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Σαβ 16 Δεκ 2017 15:02 »
Οταν γυρνας και λες εμενα φασιστα χωρις να με γνωριζεις,ναι ΑΠΑΙΤΩ συγνωμη.
Και με λες φασιστα γιατι?Γιατι εγραψα οτι θα κατεβει οποιοδηποτε πολιτικο πανο.Κατι παρομοιο εκαναν και καποιοι φιλοι σου οπως σου ειπα,αλλα αυτους τους ξερεις οτι δεν ειναι φασιστες οποτε ενταξει,παιδια ειναι και παρασυρθηκαν.Ενω εμενα που δεν με ξερεις,χαλαρα και ομορφα πετας και την μαλακια σου και ολα κομπλε.Τσουβαλιαζεις και την κατασταση λιγο(οποιος δεν ειναι μαζι μας ειναι με τους αλλους) και ολα καλα....
Kαι επειδη οι γαυροι δηλωνουν no politica,ενω ειναι φουλ politica,οποιος πει να μην μπλεκουμε τα πολιτικα με την μπαλιτσα ειναι και γαυρος(εκτος απο φασιστας)
Οσο για το κειμενο του Θοδωρη που λες,σε πειραξε τοσο πολυ το <συμφωνω> μου?Πρεπει να συμφωνει καποιος και στην τελεια ή το κομα σε καποιο κειμενο για να το πατησει?Σε αυτο που γενικα λεει συμφωνω,μακρυα απο οποιαδηποτε πολιτικη ιδεολογια μεσα στο γηπεδο.Εκει ΜΟΝΟ ΠΑΣ!!!

ΑΠΑΙΤΕΙΣ συγγνωμη από εμένα αλλά όχι από τον thodoris;

Θα μπορούσες να πάτησεις "Συμφωνώ" αλλά να του ζήτησεις και του ίδιου να ζητήσει "συγγνώμη" από τους υπόλοιπους.

Οταν λες θα κατέβει οποιοδήποτε πολιτικό πανό; Τι εννοείς; Με ποιο τρόπο; Με την βια; Αυτός που χρσηιομοποιεί τη βια δεν είναι φασίστας;

Και ποιοι φίλοι μου μου τσαμπουνας; Ξέρεις ποιος ειμαι και αν του έχω φίλους; Η αν τους ξέρω;

ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΠΟΣΤ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟ.....

Στο μυαλό σου μπορεί να θεωρείς και να σκεφτέσαι ότι θες. Στην ωμή πραγματικότητα όμως, μόνο οι γαυροί υπερασπίζονται το no politica.Και το ξέρουμε όλοι γιατί έχει αποδειχθεί προ πολλού!

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Σαβ 16 Δεκ 2017 15:22 »
Εμενα εσυ με προσβαλες,οχι ο Θοδωρης.Απο τον Θοδωρη αν θες απαιτησε εσυ συγνωμη αν θες.
Το ξεχειλωμα της λεξης φασιστας δεν νομιζω οτι βοηθαει καπου.Δηλαδη καποιος ο οποιος χρησιμοποιει βια για να προστατεψει π.χ. την περιουσια του ειναι φασιστας?Μην παμε στην λογικη του Τζημερου.
Για τους fentagin σου τσαμπουναω.Οπου ειπες οτι πραγματι ηταν φασιστικο αυτο που εκαναν με την σημαια στο Ευρωπα'ι'κο μας παιχνιδι,αλλα εχουν δωσει τα διαπιστευτηρια τους για το αν ειναι φασιστες ή οχι.Και δεν θυμαμαι να τους ειχες αποκαλεσει φασιστες οταν εγινε η συγκεκριμενη πραξη,αλλα αποκαλεσες εμενα για συγκεκριμενα λογια....
Τα λογια ή τις πραξεις παιρνεις πιο πολυ στα σοβαρα?Γιατι στα λογια μπορει οι γαυροι να μιλανε για no politica,αλλα στις πραξεις το αντιθετο εχουν αποδειξει νομιζω.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Σαβ 16 Δεκ 2017 16:07 »
Φοβερή λογική!

Αν σε προσβάλει ο άλλος απαιτήσεις να σου ζητήσει "συγγνώμη", ενώ αν προσβάλλουν τους άλλους "ωχ αδελφέ μου..."

Δυο λογικές υπάρχουν: Η ζητάς συγγώμη και στις δύο περιπτώσεις ή σε καμία. Μέση λύση δεν έχει. Να ζητάς κατά το δοκουν δεν γίνεται. Πόσο μάλλον να απαιτείς. Εγώ δεν απαιτώ ούτε από τον ένα ούτε από τον άλλον.

Απειλείς με βία ή όχι; Δεν φτάνει; Δηλαδή πρέπει να το κάνεις κιόλας.  Λόγικη Τζημερου....

Το πρόβλημα σου είναι oi fentagin επείδη ανήκουν στην αρσιτερά και δεν συμφωνείς πολιτικά μαζί τους;

Και για τους fentagin εν γένει έχω απαντήσει αλλά πάλι ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ δεν το αναφέρεις.

Υ.Γ. Ο φασισμός φίλτατε έχει ξεκάθαρα χαρακτηριστικά και εκπρσωπείται από συγκεκριμένη πολιτικοιδεολογική ομάδα ανθρώπων. Από το Μουσολίνι ακόμα.....

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Σαβ 16 Δεκ 2017 16:21 »
Βεβαιως και ειναι φοβερη λογικη και δικαιωμα μου να απαιτω συγνωμη οταν καποιος με προσβαλει.
Εγω ανηκω στην αριστερα,οι fentagin οχι.Οι fentagin ανηκουν στους μπαχαλακηδες,υπαρχει διαφορα.
Για τους fentagin ανεφερα ξεκαθαρα τι ακριβως ειπες αλλα ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ κανεις πως δεν το διαβασες.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Σαβ 16 Δεκ 2017 16:27 »
Βεβαιως και ειναι φοβερη λογικη και δικαιωμα μου να απαιτω συγνωμη οταν καποιος με προσβαλει.
Εγω ανηκω στην αριστερα,οι fentagin οχι.Οι fentagin ανηκουν στους μπαχαλακηδες,υπαρχει διαφορα.
Για τους fentagin ανεφερα ξεκαθαρα τι ακριβως ειπες αλλα ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ κανεις πως δεν το διαβασες.

Ο.Κ. Έχεις σε  όλα δίκιο...αφού αυτό απαιτείς να ακούσεις.

Δικαιώμα σου είναι, λογική δεν έχει! Η ζητάς συγγνώμη σε κάθε τέτοια περίπτωση ή σε καμία. Μόνο για τον εαυτό μας δεν είναι λογική.

Ποιοι είναι μπαχαλάκηδες; Και πως ξέρεις ότι ανήκουν εκεί;

Άριστερα λέει ότι είναι και το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ και το ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. Δεν είναι όμως.

Για τους FENTAGIN έχω γράψει και άλλα στο παρελθόν, αλλά......

..... είπαμε Ο.Κ. Έχεις σε όλα δίκιο.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Σαβ 16 Δεκ 2017 16:32 »
Χαίρομαι ιδιαιτέρως που το παραδέχεσαι ότι έχω δίκιο σε όλα. Το εκτιμώ βαθύτατα και σταματώ εδώ την συζήτηση προς ένδειξη καλής θέλησης. Αρκετα ασχολήθηκα, έχουμε και δουλειές

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Σαβ 16 Δεκ 2017 16:34 »
Χαίρομαι ιδιαιτέρως που το παραδέχεσαι ότι έχω δίκιο σε όλα. Το εκτιμώ βαθύτατα και σταματώ εδώ την συζήτηση προς ένδειξη καλής θέλησης. Αρκετα ασχολήθηκα, έχουμε και δουλειές

Ήταν ποτέ δυνατόν να μην το παδεχτώ;;;

Μεταξύ μας μόνος σου άνοιξες τη συζήτηση, δεν την άνοιξε κανείς άλλος. Και μόνο εσύ...

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Σαβ 16 Δεκ 2017 23:04 »
Ρizzas μπορεις να μου πεις ποτε εκανε προπαγανδα με διαφορα πανια η ΄αριστερη πτερυγα των Πασολεδων οπως λες''

Ενα παραδειγμα θελω,δεν χρειαζομαι παραπανω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Σαβ 16 Δεκ 2017 23:33 »

Σε ξαναρώτησα.
Αν σηκώσει πανί ο Chilly κι εγώ για τα πετρέλαια, θα είμαστε πυροβολημένοι; Θα είναι πολιτικό; Και κυρίως, ποιός ο κριτής;

Και γω ξαναλέω.
Αν ακριβώς δίπλα από το δικό σου πανί κάποιος άλλος συνοπαδος σηκώσει ένα άλλο πανί υπέρ της εξορυξης των πετρελαιων γιατί π.χ. Θα φέρουν ανάπτυξη στην περιοχή, δε θα είναι λίγο έως και πάρα πολύ γελοίο το θέαμα?

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Σαβ 16 Δεκ 2017 23:46 »
Τί διάολο τσακώνεστε; βρίστε ἐμένα νὰ ξεθυμάνετε !
 :)) :)) :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Κυρ 17 Δεκ 2017 00:15 »
Τί διάολο τσακώνεστε; βρίστε ἐμένα νὰ ξεθυμάνετε !
 :)) :)) :)) :)) :))
Χα χα...Θεός B-)

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Κυρ 17 Δεκ 2017 16:03 »
Συγνώμη...

Άιντε να πλακωθουμε τώρα χωρίς παρεξηγησεις

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Σαβ 23 Δεκ 2017 17:50 »
Mερικά συμπεράσματα παρατηρώντας το topic και την πραγματικότητα :

• Τα πανιά πρέπει να παίρνουν προέγκριση από ένα ιεαρατείο και αν περάσουν έχει καλώς.Δεν πα να θες να εκφραστείς, αν το ιεαρατείο πει όχι , είναι νόμος. Αν επίσης θες να δημιουργήσεις νέο γκρουπ λόγω υπέρμετρης καύλας για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τότε πρέπει να κάνεις μια αίτηση και βλέπεις, τα κριτήρια είναι μάλλον αδιευκρίνιστα και πιθανώς η απόφαση αργεί να βγει. Μέχρι τότε θα ήταν ανεύθυνο να αναρτήσεις το πανί σου. Που πας ρε καραμήτρο , αφού υπάρχει ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πασολέδων) για αυτή τη δουλειά , κόψε χαρτάκι και περίμενε τη σειρά σου.
  • Η κερκίδα του ΠΑΣ Γιάννινα είναι no-politica παρ'όλα αυτά ο μισός πυρήνας σε πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι , φορούσε ένα καπελάκι που 'γραφε antinazi. Μάλλον τους κορόιδεψαν σε κάποια παραγγελία και θα θέλαν να αγοράσουν καπελάκι "only beer ,no politics" (μιας και κάποιοι ήταν και μπυροκοιλιάδες). Κατά τα άλλα κάποιοι εδώ μέσα μιλάνε για 3-4 άτομα . Όπως και να χει τους γέλασαν ολνούς αυτοί με τα καπέλα. 
  • Διαβάζοντας το τόπικ επίσης μαθαίνουμε πως η δημοκρατία εξισώνει τις ελευθεριακές ιδέες με τις φασιστικές/ολοκληρωτικές κι από τη στιγμή που έχουμε τη συγκεκριμένη εξίσωση τότε ας εκφράζονται όλοι ελεύθερα ! Δηλαδή ακόμα κι αυτοί που λόγω εθνικής σκατοψυχίας θα ήθελαν να είχε πνιγεί το μεταναστόπουλο που παίζει μπαλίτσα έξω από το Ζωσιμάδες κι αύριο μεθαύριο μπορεί να γίνει οπαδός της ομάδας μας. 
  • Μαθαίνουμε πως οι fentagin ήρθαν 40 άτομα στην κερκίδα τους, που μας φιλοξενούσε για το ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας μας με την AZ, και με τσαμπουκά κατέβασαν εθνικό σύμβολο ενάντια στην κοινή βούληση όλων των ΠΑΣολέδων. Δηλαδή δεν υπήρχε κανένας ΠΑΣολες στην κερκίδα σε αυτό το ματς που είχε χεσμένη την ελληνική σημαία , οι κακοί fentagin φταίνε για όλα και έδρασαν ανενόχλητοι ! Όλοι μας θέλαμε το εθνικό σύμβολο να πλαισιώνει τα υπόλοιπα πανό σαν καλοί εθνικόφρονες και κάναμε τουμπεκί ! Χμμ... μάλλον δεν έγινε έτσι τώρα που ανακαλώ τα γεγονότα ! 
  • Μαθαίνουμε πως τα πολιτικά δεν έχουν χώρο στο γήπεδο και μας διασπούν, μας αποδιοργανώνουν και μας υπονομεύουν, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχουμε να δούμε δημιουργικότητα και καινοτομίες στην κερκίδα μας από τότε που λειτουργούσε κείνος ο "έρμος" ο σύνδεσμος που είχε ξεκάθαρη πολιτική θέση . 
  • Δράκε των ιωαννίνων πολυτονικέ είσαι μεγάλος ρεμπεσκές .(Παρακαλώ τους moderators να μη σβηστεί , είναι light βρισιά για να πάει στον κάλαθο των αχρήστων. Αυτός το ζήτησε άλλωστε,δε φταίω 'γω αν ηδονίζεται με τις βωμολοχίες και τις αναζητά.) 

σημείωση: αν κάποιος δυσκολεύεται να εντοπίσει το σαρκασμό στο γραπτό λόγο ας ενημερωθεί προκαταβολικά πως το παραπάνω κείμενο έχει μπόλικο .

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Τρι 27 Φεβ 2018 16:00 »
Κοινές δράσεις 24 Συνδέσμων για την αποποινικοποίηση των καπνογόνων

Πριν από περίπου ένα μήνα, με μια κοινή ανακοίνωση, κάτι που δεν συνηθίζεται ιδιαίτερα στην ελληνική οπαδική σκηνή, σύνδεσμοι διαφόρων ομάδων των επαγγελματικών κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου, εξέφρασαν μέσα από 10 «δεδομένα» το λόγο που θεωρούν ότι η ΕΠΟ πρέπει να άρει το σκεπτικό της σχετικά με τις τιμωρίες που επιβάλλει για το άναμμα καπνογόνων.

Πλέον, το κοινό κείμενο συνυπογράφουν 24 Σύνδεσμοι από 21 διαφορετικές ομάδες, οι οποίοι αρχικά προχώρησαν σε ανάρτηση κοινού πανό με το σύνθημα «ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ / ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ».

Έπειτα, ένα νέο πανό με το σύνθημα «ΕΠΟ, ΛΙΓΚΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ / ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΦΩΤΙΑ» και ένα μικρό pyro show με βαρελάκια και καπνογόνα μετά τη λήξη των ματς έκανε την εμφάνισή του σε διάφορα πέταλα της χώρας.

Στόχος αυτής της καμπάνιας ήταν να δείξει πως «τα καπνογόνα, τα βαρελάκια, τα στρόμπο, το μόνο που κάνουν είναι να ομορφαίνουν την κερκίδα, να ομορφαίνουν το γήπεδο και να δημιουργούν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα».

Φυσικά, στην ανακοίνωση δεν μένει απέξω και το κομμάτι της αυτοκριτικής καθώς, όπως αναφέρεται: «Στις κερκίδες της χώρας εδώ και δεκαετίες εμφανίζονται προβλήματα: βιαιοπραγίες, καταστροφές, συμπλοκές, αντικοινωνικές συμπεριφορές, συναλλαγή με προέδρους. Γνωστό, αποτρόπαιο και καταδικαστέο»

Ίσως όλα αυτά να είναι η αρχή για να επικρατήσει η συνεργασία και ο αλληλοσεβασμός μεταξύ των οργανωμένων οπαδών της χώρας και να μειωθούν στο ελάχιστο οι «αποτρόπαιες και καταδικαστέες», όπως αναφέρουν, οι ίδιοι ενέργειες.

http://www.gazzetta.gr/football/athlitiki-dikaiosyni/article/1203449/koines-draseis-24-syndesmon-gia-tin-apopoinikopoiisi-ton-kapnogonon-pics-vids
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 27 Φεβ 2018 23:47 από pagourenko1966 »