Αμφιλεγόμενα και αμφισβητήσεις…
Θα τον χειροκροτήσω τον Καλαματιανό
dreven, δεν έχω τίποτα με τον Γιάνη... απλά, η χριστοβασιλική αγωνιστική πορεία του ΠΑΣ ήταν και είναι τέτοια, που δεν εξασφαλίζει καθαρές εικόνες εφόσον οι στοχευμένες προσπάθειες μοιάζουν κατ΄ επίφαση(κατά τη γνώμη μου) …
Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει κατ΄ αρχήν σαφής στόχος… ναι, θα δεχτώ το επιχείρημα που λέει ότι παίζουμε S.L., βλέπουμε την ΑμΟ να ανταγωνίζεται σταθερά στην 7/άδα, να αγγίζει 5/άδα, 4/άδα… ωστόσο εκτιμώ ότι ζήσαμε και ζούμε 1 ωραίο το παραμύθι πλάι σε αυτές τις επιδόσεις που εξυπηρετούν την επιχειρηματικότητα και όχι την στροφή του ΠΑΣ στον πρωταθλητισμό της 5/άδας…
Το παραμύθι που ξεκινάει με στόχο την παραμονή που την προσπαθούμε χάσε-κέρδα (10 ισοπαλίες) μέχρι τον Δεκέμβριο, στο επόμενο στάδιο κάνουμε την καθιερωμένη κοιλιά με την παραμονή να παίζει ακόμα ως τον Ιανουάριο… μετά αρχίζει το “να κλειδώσουμε την παραμονή και ό,τι περισσότερο καταφέρουμε” μετά τον Φεβρουάριο και χάσε ματς από τους πεθαμένους…
…μετά ΣΚΑΙ μύτη ο “παλιάνθρωπος” ο Δημητρίου που μισεί τον ΠΑΣ (ποιος ξέρει γιατί...), αλλά που να ξέρει ότι εμείς που δεν την αφήσαμε ποτέ μόνη την ΑμΟ μας προσφέρει 1 πολύ σπουδαίο κίνητρο γιατε να συσπειρωθούμε σφιχτά γύρω την ομάδα μας, από τον πρόεδρό μας και τα ντέρτια του και ΠΑΣ γεννήθηκες για να πληρώνεις χωρίς χρωστάς...
Άντε να καταλάβω εγώ τώρα… ποιος ήταν ο Άγγελος που μας έσωζε, ποιος ο Χριστόπουλος που γνώριζε εκ των προτέρων την “μπλε καμπύλη” και ποιος ο Πετράκης… που ο άνθρωπος θα φύγει με την αποστολή του Πλατανιά και ας πούνε ό,τι θέλουν τα παιδιά στα ΜΜΕ.
Φέρτε λεφτά με Πρόεδρο, γιατί Πρόεδρο με λεφτά δεν...