Αποστολέας Θέμα: Καλό ταξίδι Μήτσο  (Αναγνώστηκε 3458 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS.gr

• Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
    • PAS.gr website
Καλό ταξίδι Μήτσο
« στις: Τετ 05 Αύγ 2015 11:56 »

Ένας από τους ιδρυτές των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ έφυγε χτες σε αυτοκινητιστικό σε ηλικία 35 ετών.
Ενεργό στέλεχος των ΑΡ, με αμέτρητες ώρες στο γήπεδο, σε εκδρομές και στις πορείες για μια πιο δίκαια κοινωνία.

Καλή αντάμωση Μήτσο.

Τα επίσημα κείμενα του pas.gr

Αποσυνδεδεμένος PAS.gr

• Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
    • PAS.gr website
Καλό ταξίδι Μήτσο
« Απάντηση #1 στις: Πεμ 06 Αύγ 2015 14:57 »

Σήμερα τ' απόγευμα 6 η ώρα στον Άγιο Νικόλαο Κοπάνων θα ευχηθούμε καλό ταξίδι στον Μήτσο στην τελευταία του εκδρομή.

Η ανακοίνωση των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

Παράθεση
ΨΥΧΗ & ΣΩΜΑ ΠΑΣ

Χωρίς το Μήτσο δε γινότανε. Από το πιο απλό ως το πιο σύνθετο. Ψυχή και στυλοβάτης των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, ξεσηκωτικός όταν απογοητευόμασταν, η φωνή της λογικής όποτε αιθεροβατούσαμε. Διαρκώς στην τσίτα για τον ΠΑΣ. Ο άνθρωπος που διάβαζε πίσω από τις γραμμές, που αντιλαμβανότανε το πραγματικό νόημα όσων απασχολούσαν εμάς τους οπαδούς.

Η θέση του πάντα στο πέταλο, στο κέντρο του πυρήνα, σε κάθε εκδρομή. Ένας οπαδός με συνείδηση. Πάλευε να αναδείξει τα ουσιώδη σε ένα γήπεδο, εντός των γραμμών του οποίου, το τσατσιλίκι, η ρουφιανιά, η κομπίνα, το νταηλίκι και η ρεμούλα δείχνουν να κερδίζουν το παιχνίδι. Και θα το κερδίζουν όσο οι άνθρωποι σαν το Μήτσo θα στερεύουν.

Μα ο Μήτσος δεν ήταν μόνο οπαδός. Πάνω απ' όλα ήταν άνθρωπος, που πάσχιζε να παραμείνει ελεύθερος. Αγωνιστής στις κοινωνικές μάχες, αντιφασίστας και αντιρατσιστής στην πράξη. Σε κάθε πορεία, όπου υπήρχε ανάγκη, με τους κατατρεγμένους, τους αποκλεισμένους, τους “απ' εξω”.

Όσες και όσοι σερβιριστήκαμε από το χέρι του Μήτσου, δεν ήμαστε ούτε πεινασμένοι, ούτε διψασμένοι. Ήμαστε πάνω απ' όλα τρελαμένοι, απογοητευμένοι, χαρούμενοι, ερωτευμένοι, φρικαρισμένοι, προβληματισμένοι ή λυτρωμένοι, που ψάχναμε το Μήτσο για να του ανοίξουμε την ψυχή μας, να μας πει το γαμωσταυρίδι του ή να μας βρει τη λύση.

Οι νύχτες μας, οι Κυριακές μας, η ζωή μας εν γένει θα πρέπει να βρει ξανά τις ισορροπίες της, χωρίς την παρουσία του Φίλου και Αδερφού Μήτσου.

Όσο δύσκολο κι αν μας είναι, είμαστε αναγκασμένοι να τα καταφέρουμε.
Η ζωή συνεχίζεται και αυτό θα το ήθελε και ο Μήτσος.

AJAX SYNDROME – KASTRO FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, 18:00, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΠΑΝΩΝ

τα παιδιά απ' το πέταλο

υ.γ.1. Υποκριτές και Τσάτσοι καθίστε μακρυά
υ.γ.2. Ο Μήτσος βοηθούσε. Όποιος/α θέλει να τιμήσει τη μνήμη του, ας βοηθήσει ειλικρινά, χωρίς παράτες και ταρατατζούμ. Έναν μετανάστη, έναν άστεγο, έναν τοξικοεξαρτημένο, έναν φτωχό, έναν ορφανό. Δυστυχώς η κοινωνία που αντιστρατευόταν ο Μήτσος έχει πολλούς απόκληρους.

Αποσυνδεδεμένος PAS.gr

• Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
    • PAS.gr website
Στο ταξίδι αυτό που πήγες δε θα είμαι δίπλα σου...
« Απάντηση #2 στις: Παρ 07 Αύγ 2015 19:24 »

Έφυγες και ίσως ήρθε το τέλος μιας εποχής...το μόνο σίγουρο είναι πως εκεί που πας θα ξεκινήσει μία νέα.Μια εποχή που θα τη βρούμε έτοιμη να μας αγκαλιάσει και να τη στηρίξουμε πάλι  όταν θα ξανανταμώσουμε.

Το πέταλο μας και οι δρόμοι είναι φτωχότερα τώρα αλλά να ξέρεις πως έμεινε κόσμος πίσω που μπορεί να κλαίει άλλα έχει μάθει δίπλα σου να μη φοβάται και να μη προδίδει οσα πιστεύει......άξιοι συνεχιστές του έργου σου.

Δε θέλω να σου γράψω κάτι άλλο....εξάλλου ξέρεις πως ανέκαθεν,οτι σκεφτόμουν στο έλεγα.

Ξέρω πως τώρα είσαι ήδη αγκαλιά με το ΦΥΣΣΑ και λέτε ιστορίες,και πως κάπου πιο πέρα γελάνε,νοιώθοντας πλέον ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια ο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ και ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ.......

Στο ταξίδι αυτό που πήγες δε θα είμαι δίπλα σου όπως σε όλα τα ταξίδια για την μεγάλη μας αγάπη ......τη ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ μας.Θα έρθω όμως να σε ανταμώσω κάποια στιγμή και να σταθώ δίπλα σου πάλι.Μέχρι τότε όμως θα φωνάζω δυνατά να με ακούσουν απο την άκρη του κόσμου μέχρι του κόσμου τη γωνιά πως.......

Σ' ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......ΚΟΛΛΗΤΕ ΜΟΥ.....ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS.gr

• Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
    • PAS.gr website
Fentagin: Καλή Αντάμωση
« Απάντηση #3 στις: Παρ 07 Αύγ 2015 19:31 »

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ "FENTAGIN" ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ.ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ!!

Αποσυνδεδεμένος PAS.gr

• Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
    • PAS.gr website
Καλό ταξίδι Μήτσο
« Απάντηση #4 στις: Δευ 31 Αύγ 2015 11:52 »

και αποφασισαμε που λες να μείνουμε 4 λεπτα βουβοί ...σιγά μη συμφωνούσες!
και περνάνε τα 3+ και στο κάγκελο είναι ο Μ με τον Τ ...και είναι έτοιμοι με το γόνο στα χέρια να δώσουν το σύνθημα.
και λέει ο Μ στον Τ ...σκάστο ...ΠΑΜΕ.
και λέει ο Τ ...θέλει 20 δευτερόλεπτα ακόμη.

και το ακούς εσύ και τρελαίνεσαι ...και λες
''στο γήπεδο μας ακούγονται οι φιλοξενούμενοι. Είσαστε μαλάκες;;
Αφου δε ξεκινάτε εσείς ...θα αναλάβω εγώ''

Και βρήκες πάλι τον καλύτερο τρόπο ...ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕΣ!!!!!!!!

απο την άκρη του κόσμου μεχρι του κόσμου τη γωνιά,εμεις για σενα κι εσυ για εμας!!!

By ΑΠΕΙΡΟΣ