Ρε συ Μπακ... ρε Μπακ...
Έμαθες εσύ πόσα παραπάνω και τι εγγυήσεις του έδωσε ο Πλατ του Ηλιάδη, και μιλάς ούτω πως;
Ο Πλατ πληρώνει καλά και στην ώρα του πάντοτε...εγγύηση ο Χοντρός συγχωριανός.
Ο Πλατ λίγο έλειψε να βρεθεί στη θέση μας φέτος. Πήγε πολύ καλά και του χρόνου μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα...με τη βοήθεια πάντα του συγχωριανού... φυσικά!
Πώς αναδείχθηκε ο Ηλιάδης μέσω του ΠΑΣ; Με τις 2-3 συμμετοχές που είχε; Στο τέλος έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά ανάδειξη (τύπου Γεωργίου να πεις), εγώ δεν είδα.
Και τελευταίο, για ποια ηθική μιλάς; Μόνο μία ηθική υπάρχει στο ποδόσφαιρο...το χρήμα και όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα.
Έτσι έφκαν από τον ΠΑΣ (για το χρήμα) παιχταράδες, ονόματα μη λέμε...δεν κοίταξαν την ηθική (ποια ηθική ρε συ...)...κοίταξαν την τσέπη τους και την βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης. Και καλά έκαναν...άκου ηθική στο ποδόσφαιρο....
Ηθικοί είναι ο Μοντέζ, ο Λόκο (ο γνήσιος), ο Πολάκο, ο Κάκος και ο Ντάσιος...ελαχιστότατοι...έβαλαν την ομάδα ψηλότερα από την τσέπη τους...τελειώσαν αυτά.
Τέλειωσα νομίζω...κλείνω το ποστάκι μου με τη λέξη χαλλλλλλλαρά φιλλλλλλαράκι μου και δεν κοτσάρω τη λέξη "κατάλαβες" στο τέλος, γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι την "καταλαβαίνεις"...
Αυτά...
Από την πυρακτωμένη ΦΝ, τις καλημέρες μου!