Χαιρετώ τους φίλους μετά απο πολύ καιρό απουσίας.
Κάθε Πέμπτη, περίπου στις 19:00 και για τρείς ώρες περίπου, στη δημοτική ραδιοφωνία Πρέβεζας
http://www.dimosprevezas.gr/ ο Δημήτρης Βαγγέλης παρουσιάζει την εκπομπή "Ρίζες Ελλήνων", μια εκπομπή αφιερωμένη στην παραδοσιακή μουσική της Ηπείρου (κυρίως) αλλά και όλης της Ελλάδας.
Το δυνατό χαρτί της εκπομπής είναι οτι κάθε Πέμπτη στο στούντιο βρίσκεται, ζωντανά, και μια παραδοσιακή ορχήστρα η οποία παίζει τραγούδια χωρίς μικρόφωνα, χωρίς ηλεκτρικές ενισχύσεις, "στα σκέτα". Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά της εκπομπής και ήδη έχουν περάσει απο το στούντιο τεράστιες προσωπικότητες της παραδοσιακής μουσικής όπως οι: Γρηγόρης Καψάλης, Αλέκος Κιτσάκης, Αντώνης Κυρίτσης, Γιάννης Παπακώστας, αλλά και καλλιτέχνες λιγότερο γνωστοί αλλά άκρως αυθεντικοί (Λευτέρης Σαρρέας, Τάκης -Λούκας Χαρισιάδης, Κώστας Ζέρβας, Ηλίας Τζιχάνης και άλλοι). Επίσης δίνεται βήμα σε νέους καλλιτέχνες - συνεχιστές των μεγάλων δασκάλων, οι οποίοι αποδεικνύουν οτι το παραδοσιακό τραγούδι δεν θα σβήσει ποτέ (Δημήτρης Παπαγεωργίου, Ηλίας Πλαστήρας, Θοδωρής Χαλιάσος, Γιώργος Τσουμάνης, Νίκος Χαλκιάς και άλλοι).
Συντονιστείτε, λοιπόν, κάθε Πέμπτη στις 19:00 στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας, πάρτε τηλέφωνο στο στούντιο να δώσετε τις παραγγελίες σας και απολαύστε γνήσια, καθαρή παραδοσιακή μουσική. Πάρτε μια γεύση απο παλιότερες εκπομπές (ο παρουσιαστής ανεβάζει αποσπάσματα απο κάθε εκπομπή στο youtube, στο κανάλι του)
ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ -ΑΛΕΚΟΣ ΚΙΤΣΑΚΗΣΑρχοντόπουλο-Βασίλω αρχόντισσαΦέρτε την κάπα-Μακρυνόρος (λαούτο ο αείμνηστος Νίκος Καψάλης)
Σκάρος-τα πηρανε τα προβατα-καραγκουναΔεροπολίτισσα - Τάκης Χαρισιάδης(Λούκας)Πέπελι με γυρίσματα-Τάκης Λούκας Χαρισιάδης (Για εμένα, ο μπάρμπα Τάκης το πιο αυθεντικό κλαρίνο του Πωγωνίου)
Ξύπνα περδικομάτα-ΒέρδηςΦεγγαροπρόσωπη-με πέντε βιολίαTραγούδια ΚόνιτσαςΣαράντα βρύσες με νερό -Νιάτα μου-ΓεροδήμοςΉλιε ΄μ τι είδες σήμερα-ΑγγέλωΞενιτεμένο μου πουλίΓράβα-Πάπιγκο-ΣαρρέαςΥπάρχει άφθονο υλικό!!!