Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιαννινα - Αστέρας Τρίπολης (25/10/15)  (Αναγνώστηκε 21957 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιαννινα - Αστέρας Τρίπολης (25/10/15)
« Απάντηση #100 στις: Δευ 26 Οκτ 2015 23:41 »
Τέλος πάντων... ας ερωτηθεί και ας απαντήσει η ΚΕΔ, αν έχει στοχοποιήσει τον ΧΒ... τον ΠΑΣ δια του Καλογερόπουλου.

Τωρα δε ξερω αν κατι αλλο εννοεις κι εγω δε τα πιανω .. αλλα αν ειναι αυτο που διαβαζω , αν μας εχουν στοχοποιησει θα μας το πουν?

Κι εγώ άλλον διάβασα και με ό,τι κατάλαβα σχολίασα.
Να είσαι καλά που τα περιδιάβασες...

Αν θες την προσωπική μου γνώμη... ο Καλογερόπουλος ανέχτηκε αντιακανονικό-σκληρό παιχνίδι των Αστερίων και μόλις το σκλήρυναν λίγο και οι δικοί μας μετά 19-20' πλακώσαν οι κάρτες και ασφαλώς το μπαίναλτυ λουκούμι για τη ρέγουλα του ματς του...

Ε λοιπόν φίλε μου rusis, τότε χρειάζονται οι κερκίδες... και οι Νομοι οι Ζωσιμαδικοί, όταν σου βάζουν χέρι μες στο χαλέ σου...
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Δευ 26 Οκτ 2015 23:55 »
Κάποιος άλλος μου λέει... "Τι γράφεις και γράφεις. Καν1ας δεν τα διαβάζει."...

Ωστόσο, συνέχισε εσύ να ''χτυπάς'' κουμπιά στο πληκτρολόγιο και πού ξέρεις ?...
Μπορεί να βρεθεί κανένας ''ξενυχτισμένος'' που να τα διαβάσει
και να καταλάβει...

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 00:03 »
Οσο για μενα στο γηπεδο παω παντα οποτε μπορω και δε ψαχνω δικαιολογιες μου φταιει ο προεδρος , η κριση και ο κακος καιρος .

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 00:08 »
Ε λοιπόν φίλε μου rusis, τότε χρειάζονται οι κερκίδες... και οι Νομοι οι Ζωσιμαδικοί, όταν σου βάζουν χέρι μες στο χαλέ σου...

Πολλά "Σ", ρε New!
Όμως ποιός "Νόμος των Ζωσιμάδων" με 1500 άτομα στις κερκίδες?...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ παίζει ο ΠΑΣ μέσα στο σπίτι του,
και γενικά είναι ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ, όπως λέει ο midnight!
Θα μου επιτραπεί να γελάσω προκαταβολικά αν βρεθεί κάποιος και πει ότι για την εικόνα των κερκίδων φταίει ΜΟΝΟ ο ΧΒ...
@, απλή δικαιολογία...
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 27 Οκτ 2015 00:13 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #104 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 01:16 »
   Για μένα όποιος είδε πέναλτι στη φάση του Σαπαλίδη δεν πάει καλά. Και άσε τις φώτο το βίντεο μετράει όχι η παγωμένη εικόνα.

Είναι αποπροσανατολισμός να λέτε για οφσαιντ γκολ και για πέναλτι στο Σαπα.

Τώρα αν μας αδίκησε κατά τη διάρκεια του αγώνα σε άλλες φάσεις πάω πάσο.

Για εμάς τους παλιούς που έχουμε δει πραγματικές σφαγές μέσα -έξω, το να ζητάμε τέτοιο πέναλτι τύπου Σάπα είναι κοροϊδία.

Η ουσία είναι αλλού και δεν εννοώ το κλασσικό να φύγει ο Χοντρός. Ο Mike στα προηγούμενα ποστ νομίζω το έπιασε το νόημα της αγωνιστικής!

Όσο για τον κόσμο, που βαρεθήκαμε κυριολεκτικά να γράφουμε εδώ μέσα και γι' αυτό, ο μόνος τρόπος που βλέπω να γυρνάει είναι μόνο αν πέσουμε στη Β΄ ή στη Γ΄ ή η αλλαγή ιδιοκτησίας. Κανένας μα κανένας από όσους έφυγαν δεν θέλει να δει το ΧΒ ζωγραφιστό. Δεν μπορώ να τους κατηγορήσω πλέον γι' αυτό. Τους κατηγορώ μόνο γιατί δεν ήταν στη συνέντευξη τύπου και στο τελευταίο περσινό ματς με Τέλη.

ΥΓ: Όσο για τις παροτρύνσεις περί πληκτρολογίου καλύτερα να μην γίνονται έτσι γενικά και αόριστα. Δεν γνωριζόμαστε (για ευνόητους λόγους) επομένως καλύτερα να αποφεύγουμε τις προσωπικές αιχμές, διαφορετικά ο καθένας μπορεί να κάνει τις υποθέσεις του για τον καθένα...   
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 27 Οκτ 2015 01:26 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 02:28 »
Όταν δεν έχεις κάνει μισή φάση,όταν δεν έχεις αρχή,μέση και τέλος,όταν δεν υπάρχεις στο γήπεδο τι να λέμε.Ο αγώνας είναι 90 λεπτά,όχι 40.Ο Αστέρας μέτριος.Ο σοβαρός ΠΑΣ θα νίκαγε.Το θέμα είναι γιατί έπαιξαν μόνο 40 λεπτά.Αφού μπορούν διάολε.Μπορούν.
Αδικία;Δεν θα το έλεγα.Έχουν γίνει εδώ πράγματα και θαύματα.Μην τρελαθούμε και γίνουμε γαυροβάζελοι.
Κερκίδα εκκλησία.Δεν τραβάει το πράγμα.Ένα χαλαρό απόγευμα.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 03:11 »
Η ομαδα δεν μπορει να αλλαξει πασα στα 2 μετρα
Οι επιθετικοι μας ειναι πιο αργοι και απο τη γιαγια μου
Χαφ δεν υπαρχουν. Ο τσαβες κοροιδευει. Το ιδιο και ο στρουνα. το πεναλτι που κανει ειναι για γ ερασιτεχνικο. Στο δευτερο γκολ ειναι δεν ειναι οφσαιτ ανοιγει τα ποδια σαν καμια πορνη να περασει η μπαλα απο κατω.
η ομαδα δεν εχει βαθος στο ροστερ.μας περιμενει δυσκολος χειμωνας
Α μη ξεχασω το βελλιδη. Αφου βολε δεν μπορεις να κανεις δωσε τη μπαλα διπλα με τα χερια.ημαρτον

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 08:23 »
   Για μένα όποιος είδε πέναλτι στη φάση του Σαπαλίδη δεν πάει καλά. Και άσε τις φώτο το βίντεο μετράει όχι η παγωμένη εικόνα.

Είναι αποπροσανατολισμός να λέτε για οφσαιντ γκολ και για πέναλτι στο Σαπα.

Τώρα αν μας αδίκησε κατά τη διάρκεια του αγώνα σε άλλες φάσεις πάω πάσο.

Για εμάς τους παλιούς που έχουμε δει πραγματικές σφαγές μέσα -έξω, το να ζητάμε τέτοιο πέναλτι τύπου Σάπα είναι κοροϊδία.

Η ουσία είναι αλλού και δεν εννοώ το κλασσικό να φύγει ο Χοντρός. Ο Mike στα προηγούμενα ποστ νομίζω το έπιασε το νόημα της αγωνιστικής!

Όσο για τον κόσμο, που βαρεθήκαμε κυριολεκτικά να γράφουμε εδώ μέσα και γι' αυτό, ο μόνος τρόπος που βλέπω να γυρνάει είναι μόνο αν πέσουμε στη Β΄ ή στη Γ΄ ή η αλλαγή ιδιοκτησίας. Κανένας μα κανένας από όσους έφυγαν δεν θέλει να δει το ΧΒ ζωγραφιστό. Δεν μπορώ να τους κατηγορήσω πλέον γι' αυτό. Τους κατηγορώ μόνο γιατί δεν ήταν στη συνέντευξη τύπου και στο τελευταίο περσινό ματς με Τέλη.

ΥΓ: Όσο για τις παροτρύνσεις περί πληκτρολογίου καλύτερα να μην γίνονται έτσι γενικά και αόριστα. Δεν γνωριζόμαστε (για ευνόητους λόγους) επομένως καλύτερα να αποφεύγουμε τις προσωπικές αιχμές, διαφορετικά ο καθένας μπορεί να κάνει τις υποθέσεις του για τον καθένα...

Καλό μου παιδί, όντως δεν πάω καλά και προσπαθώ να αποπροσανατολίσω τον κόσμο...

Το ότι θα γυρίσει ο κόσμος εάν πέσουμε στις παρακάτω κατηγορίες το αφήνω ασχολίαστο...
Τέτοια λατρεία για Β και Γ εθνική... τί να πω...
Και ξαναλέω ότι οι πρόεδροι φεύγουν όταν τα γήπεδα είναι γεμάτα...

Οι παροτρύνσεις περί πληκτρολογίου...
Τί εννοείς? Και ποιόν παρότρυνα να κάνει τί?
Και χωρίς απαραίτητα να αναφέρομαι σε εσένα, λέω όσο πιο απλά γίνεται στηρίξτε την ομάδα όταν μπορείτε και αφήστε τα βρισίδια για αλλού! Πρόσεξε τί λέω, τα βρισίδια και όχι την κριτική!

Μπορείς να υποθέσεις ό,τι θέλεις...

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 27 Οκτ 2015 08:33 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 09:08 »
Σχεδόν όλοι καλυψατε τα προβλήματα και τις αδυναμίες τις ομαδας μας,
Ενώ η ίδια ομάδα η περσυνή θα εβαζε 4 γκολ σε αυτον τον Αστέρα και στον Παναθηναικό θα έλεγα εγω, φέτος παραπαιει,Οχι μόνο δεν έχει φυσική κατάσταση αλλά δεν έχει και το πάθος το περσινό που έτρωγαν σίδερα.
Ο Ακόστα φέτος είναι αφαντος ανυπαρκτος.. όσο για Στρούνα ποτέ δεν μου αρεσε αυτός ο παίκτης σοφτ συνέχεια λάθος πάσες  και ειδικά αυτή η ασκοπη τρίπλα που κάνει ειναι για να απορείς ότι αυτός ζει απο το ποδοσφαιρο και παιζει και σε εθνική.
Δεν ξέρω τι συμβαινει ,
Ο Γαρουφαλιάς που είναι? Ο Ηλιάδης?

Η μόνη λύση είναι ένας Πρόεδρος με μεράκι λεφτά και όραμα για την ομαδα.
Αν πάμε στην γ η β αντιο amigos.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 10:50 »
Δεν μας φταίει η κατηγορία.Το όραμα δεν υπάρχει.Το όραμα το φτιάχνει η εκάστοτε διοίκηση.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #110 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 11:55 »

Λοιπόν τελευταία φορά γράφω σε αυτό το θέμα.

Οι παροτρύνσεις από το ιντερνετ να έρθει ο κόσμος είναι κενές ουσίας. Δεν πρόκειται ποτέ αυτοί που φύγανε να έρθουν και να δώσουν λεφτά στο ΧΒ (κυρίως μέσω διαρκείας). Τον αντιπαθούνε σφόδρα, όπως και πολλοί που πάνε γήπεδο. Ξεχάστε το. Θα έρθουν μόνο σε δύο τρία ματς της αρεσκείας τους και αυτό είναι.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι μόνο αν φύγει αυτός θα επιστρέψει ο κόσμος και θα γίνει η έδρα μας αξιοπρεπής. Αυτό θα γίνει με δύο τρόπους: Είτε τη διάλυση και ξανά από τη Γ΄ είτε τη δωρεάν διάθεση μετοχών από το ΧΒ σε αυτόν που θέλει να αναλάβει.

Αν κάποιοι πιστεύετε ότι είναι καταστροφή η Γ'σας λέω απλά ότι κατά τη γνώμη μου, όσο κάθεται ο ΧΒ στο τιμόνι αυτή η λύση θα επιλεχθεί αργά ή γρήγορα...

Η μόνη λύση που μας εξασφαλίζει σχετικά είναι η δωρεάν διάθεση μετοχών όσο παίζουμε στη Σκουπρολιγκ. Ειδάλλως είναι απλά ζήτημα χρόνου. Και ας μην τρέφετε ψευδαισθήσεις!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 13:59 »
Παράθεση
Η ομαδα δεν μπορει να αλλαξει πασα στα 2 μετρα
Οι επιθετικοι μας ειναι πιο αργοι και απο τη γιαγια μου
Χαφ δεν υπαρχουν. Ο τσαβες κοροιδευει. Το ιδιο και ο στρουνα. το πεναλτι που κανει ειναι για γ ερασιτεχνικο. Στο δευτερο γκολ ειναι δεν ειναι οφσαιτ ανοιγει τα ποδια σαν καμια πορνη να περασει η μπαλα απο κατω.
η ομαδα δεν εχει βαθος στο ροστερ.μας περιμενει δυσκολος χειμωνας
Α μη ξεχασω το βελλιδη. Αφου βολε δεν μπορεις να κανεις δωσε τη μπαλα διπλα με τα χερια.ημαρτον

Γιαννίωτης φίλαθλος εν ετει 2015.
Μέσα σε δυο γραμμές έχει βγάλει άχρηστες και τις τρεις γραμμές της ομάδας του,μια ομάδα
με τον ίδιο κορμό,το ίδιο τιμ και τον ίδιο προπονητή με την περσινή που του άρεσε.

Ο Χριστοβασιλης φταιει...

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 14:31 »
Αισχος.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 15:08 »
Παράθεση
Γιαννίωτης φίλαθλος εν ετει 2015.
Μέσα σε δυο γραμμές έχει βγάλει άχρηστες και τις τρεις γραμμές της ομάδας του,μια ομάδα
με τον ίδιο κορμό,το ίδιο τιμ και τον ίδιο προπονητή με την περσινή που του άρεσε.

Δηλαδη εσυ δεν βλεπεις οτι οι γραμμες ειναι κομμενες μεταξυ τους?
δεν βλεπεις οτι οι ξενοι κοροιδευουν και πως οι Ελληνες δεν μπορουν να σηκωσουν την ομαδα πανω τους?

Δεν βλεπεις οτι του Πετρακη δεν του βγαινει τιποτα?

Παράθεση
Ο Χριστοβασιλης φταιει...
το μονο σιγουρο.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 15:38 »
Ακουω που λενε θα στρωσει η ομαδα και θα παει καλυτερα
Το πιστευω οτι μπορει σε καποιο βαθμο να γινει
Δεν αντιμετωπιζουμε αλλωστε και τιποτα μεγαθηρια στην κατηγορια
Αλλα τι σημασια εχει απο τη στιγμη που στοχος πραγματικος δεν υπαρχει?
Δεν παμε για κατι καλυτερο
Αν ητανε στοχος αποδεκτος απο προπονητη και παιχτες η 5η θεση δεν συμμαζευοτανε με τιποτα το πραγμα
Θα ημασταν σε θεση αναλογη της τσελσι με τεραστια πιεση και σιγουρα χειροτερη συνεχεια
Επομενως απλα θα κερδισουμε τα ματς που πρεπει και θα μεινουμε στην κατηγορια
Απο περυσι λειπουνε ντασιος,κοροβεσης,ιλιτς,λιλα
Αναρωτιεμαι τι θα γινει του χρονου στην ομαδα

Για τα εισιτηρια και τον χριστοβασιλη
Εγω θεωρω οτι το αντιτιμο των 10-15 ευρω για να δω εναν αγωνα τετοιου επιπεδου ,σε ενα καθισμα ουτε καν καθαρο και βολικο να κατσω σαν ανθρωπος ,στο ΣΤΗΜΕΝΟ εληνικο ποδοσφαιρο, ειναι σκετη κοροιδια
Και ετσι θα συμπεριφερομαι απο εδω και περα
Ας τα ξοδεψω αλλιως αυτα τα χρηματα γιατι ετσι δεν εχει καμια αξια
Μπορει να ειμαι δεμενος συναισθηματικα με την ομαδα και να γουσταρω να βλεπω μεσα απο το γηπεδο τα παιχνιδια αλλα αντεχω και απεξω απο το γηπεδο με ραδιοφωνακι και ερα-σπορ
Ο μοναδικος τροπος να επιστρεψω σιγα-σιγα ειναι να ξανααναψει η σπιθα και η λαχταρα με καποιον αλλο προεδρο που θα εχει ενα υποτυπωδες οραμα<ειναι δεδομενο οτι ο τωρινος ειναι εκτος τοπου και χρονου και θα την κανει συντομα>

Τωρα που 100% δεν υπαρχει στοχος για την 5η θεση μηπως να βαλουμε τα δυνατα μας στο κυπελλακι που τοσο πολυ απαξιωναμε τις αλλες χρονιες επειδη το κατακταμε συνεχεια?

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 20:13 »
Χαρισης ηθελα να πω και οχι ιλιτς

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 21:12 »
Πολλά "Σ", ρε New!
(...)

Θα... "Σ"ιουρίξουμε...

Δηλαδή, πώς να το πω ?... κάτι σαν "Γύρω γύρω Σάββατο και στη μέση Κυριακή" μοιάζει το πράμα, όταν η συζήτηση κατά λάθος σκοντάφτει πάνω στην αλήθεια του ΠΑΣ.

Υπόψη όμως...  "Άντε λίγα τα προεδρικά ψωμιά", άκουσα να λένε το πρωί στο φούρνο του Τσαμπαλίκα. Όσο για ψωμί... δεν πρόλαβα. Το είχαν σηκώσει όλο οι  :mono:  και ζεστό ψωμί... Νισάφι το "ξερό"...

Αύριο εθνική επέτειος... κάτι σαν "Γύρω γύρω Σάββατο και στη μέση Κυριακή". Την Πέμπτη ψωμί...
Θα πάω την Πέμπτη, όχι τόσο για το ψωμί ή για να δω ποιοι το σηκώνουν ζεστό πρωί πρωί, όσο μΠΑΣ και ξανακούσω εκείνο το "Άντε λίγα τα προεδρικά ψωμιά".

Και ξανά "Δηλαδή"... δηλαδή ο ΧΒ μόνο και κανείς άλλος χαβαλές δίπλα του για σεκόντο... στα έργα και τις ημέρες του?
Δεν υπάρχει καν1ς δίπλα του? ... Ούτε καν  "Γύρω γύρω Σάββατο και στη μέση Κυριακή"?
Δικτάτωρ!!!

Ωστόσο οι Δικτατορίες (διαρκούν κατά Μ.Ο., 7 χρόνια)  έχουν και τους Λοχαγούς και τους Λοχίες τους και 1 Ιεράρχη να τις ορκίσει...

...1 το χελιδόνι, 5 οι μπούφοι. Περιμένουμε την τιμή της άνοιξης...

Υ.Γ.:  Μετά μου λέτε (σχήμα αλόγου) ότι δεν κατανοείται τον Σύνταυρο dreven που τα λέει σταρά τα ρα τα τα... τότε πως θα κάνουμε την αλήθεια στην άκρη για να μη σκοντάφτει η συζήτηση κατά λάθος πάνω της???
Πρέπει να πάρουμε το Σάββατο να το σκορπίσουμε, να αναπνεύσει η Κυριακή. Και μετά να τραγουδήσουμε όλοι μαζί νέα και παλιά (όσοι θα έχουν "λαιμά") το "Μια Κυριακή, ποιος το περίμενε πως θα 'ταν Κυριακή... Μια Κυριακή, ήρθες με τσίπουρο πιωμένος και ρακί... " και το "Μια Κυριακή του Μάρτη και μια Σαρακοστή εσύ 'σουν στο σαλόνι κι εγώ στη σκεπαστή."

Υ.Γ.2: Βαριέμαι να πάω στο "Κουιζάκιον το παλαιολιθικόν"... για τον midnight. Δες ποιος κρατάει τα γκάζια. Μπορεί κάτι να σου λέει...
http://1.bp.blogspot.com/-_fF84Ima1cw/Utf54xXkJZI/AAAAAAAAGg4/BRgwuSGpHPE/s1600/SDC11645+(2)-20140116.JPG

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 27 Οκτ 2015 21:56 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 21:48 »
Υ.Γ.2: Βαριέμαι να πάω στο "Κουιζάκιον το παλαιολιθικόν"... για τον midnight. Δες ποιος κρατάει τα γκάζια. Μπορεί κάτι να σου λέει...
http://1.bp.blogspot.com/-_fF84Ima1cw/Utf54xXkJZI/AAAAAAAAGg4/BRgwuSGpHPE/s1600/SDC11645+(2)-20140116.JPG

Ο Πάνος είναι.Τώρα, η φωτογραφία είναι στο Κουρμανιό, και
πρέπει να είναι από την περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου,
που έγινε με παϊτόνι.
Μάλιστα είναι κοντά στο ιστορικό κτήριο με την επωνυμία:
"Ο φούρνος του Αη Γιώργη" ή φούρνος Τσαμπαλίκα.

Υ.Γ.:Σωστά, λάθος τα είπα δεν ξέρω. Εγώ μια φορά, την τσάρκα μου με το
παϊτόνι θέλω που την κέρδισα. :)
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 22:13 »
Λεβέντες

Το πώς βλέπει κάθε ένας το "καλό" της Ομάδας είναι δική του υπόθεση. Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον άλλο οτι δεν αγαπάει την Ομάδα αρκετά για να μπορεί να εκφέρει άποψη.

Ας μην ξεχνάμε έπειτα οτι αναλόγως τη γενιά, έχουμε διαφορετικές εμπειρίες που σχετίζονται με τον ΠΑΣ. Έτσι λοιπόν, υπάρχουν νοσταλγοί της Γ' (PaS0L3s: "με Πανθρακικό πριν 10 χρόνια ήταν ωραία γιατί είχε κόσμο το γήπεδο") άλλοι που "κολλήσαμε" με το ΜΟΥΦ και τη β' εθνική και άλλοι (λίγοι πιά) που περίμεναν 25 χρόνια για να ξαναδούν την Ομάδα να εδραιώνεται στα "σαλόνια" και αδιαφορούν για το πόσοι πάνε πλέον στο γήπεδο, αρκεί να αγωνιζόμαστε σ' αυτά (με Καλλονή, Λειβαδιά, Πλατανιά και άλλα μεγαθήρια).   

Σε ότι αφορά την προχτεσινή διαιτησία, ήταν τραγική. Αυτό όμως δεν αναιρεί τις ευθύνες των παιχτών που βαριούνται ή του προπονητικού τιμ που δεν προετοιμάζει σωστά την Ομάδα ή της διοίκησης που δεν πληρώνει κι έχει αφήσει το ροστερ γυμνό. Όταν αναζητούμε ευθύνες, τις επιμερίζουμε και σωστά. Προσωπική υπόθεση είναι κι αυτό αλλά σε καμία περίπτωση δε φταίει μόνο το ένα ή το άλλο.

Η μπάλα, εκτός από ταλέντο και ικανότητα θέλει και Τύχη και Ψυχολογία. Το πώς τα αξιολογούμε είναι αρκετά υποκειμενικό. Προσωπικά, θεωρώ οτι η Ομάδα, με σταθερό κορμό τα τελευταία χρόνια (κάτι που εξαργύρωσε με καλά πλασαρίσματα στις βαθμολογίες των τελευταίων ετών) και έναν προπονητή που τη δουλεύει ήδη 2 σεζόν, θα έπρεπε να παρουσιάζει εικόνα περισσότερο οργανωμένης Ομάδας στο γήπεδο. Καλοστημένης, πειθαρχημένης, δουλεύοντας αυτοματισμούς που δε βλέπουμε.

Πιστεύω επίσης οτι θα τερματίσουμε πάνω απ' τη μέση. Δικό μου θέμα  ;) Δε χρειάζεται να αντιπαρατεθώ με κανέναν, είτε πιστεύει οτι θα πάρουμε το πρωτάθλημα, είτε οτι θα πέσουμε (εκτίμησή μου είναι οτι αν συμβεί κάτι τέτοιο πάμε σούμπιτοι για Γ(άμα τα)).

Ηρεμία λοιπόν κι επιστροφή στο γήπεδο γιατί δεν αντέχεται άλλο αυτή η ξενέρα (άσε που στατιστικά, μόνο το 5% όσων το κόβουν επιστρέφουν και όσο περνούν τα χρόνια που το 'χεις κόψει, τόσο το ποσοστό μειώνεται περαιτέρω).

:mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 27 Οκτ 2015 22:16 από Mikkael_Sin »
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 22:42 »
(...)και άλλοι (λίγοι πιά) που περίμεναν 25 χρόνια για να ξαναδούν την Ομάδα να εδραιώνεται στα "σαλόνια" και αδιαφορούν για το πόσοι πάνε πλέον στο γήπεδο, αρκεί να αγωνιζόμαστε σ' αυτά (με Καλλονή, Λειβαδιά, Πλατανιά και άλλα μεγαθήρια).   

(...)Ηρεμία λοιπόν κι επιστροφή στο γήπεδο γιατί δεν αντέχεται άλλο αυτή η ξενέρα(...)

Από αυτούς είμαι Mikkael, με τη διαφορά όμως ότι με απασχολεί το πόσοι την παλεύουμε ακόμη με το γήπεδο...
Γιατί όπως πολύ ορθά γράφεις είναι μεγάλη η ξενέρα με τις άδειες κερκίδες.
Η ομάδα μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ και ΔΙΠΛΑ της.
Άντε ρε παιδιά να γεμίσουμε μία φορά τους "Ζωσιμάδες"!

Υ.Γ.: Κι εγώ δηλώνω φανατικός και κολλημένος με τον Μουφ της Β εθνικής αλλά και του Τζούρτζεβιτς της Γ εθνικής.  ;)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 23:28 »
Χαιρομαι που ατομα σαν τον Mikael_sin δινουν βαση στις μικρες γενιες πασολεδων :)
Θυμαμαι εντονα ομως την συσπειρωση που ειχαμε ως κοσμος και ως ομαδα τοτε! Δεν θα ξεχασω ποτε το ματς Πας-καβαλα το 2004-2005 οπου καναμε κερκιδαρα και οταν βαλαμε το σχετικα κωλοφαρδο γκολ πηρε φωτια απο τα καπνογονα η μεγαλη κερκιδα!! Εννοειται πως θυμαμαι και τις πορειες στο κυπελλο και επειτα στην βητα εθνικη τα διαχρονικα ξεβρακωματα του ποκ ποθ, υστερα στην αλφα τα ιδια!! Δεν θα ξεχασω επισης την συσπειρωση του κοσμου στις 14/4/2013 και την βασανιστικη γκολαρα του ιλιτς!! Ιδιαιτερα δεν θα ξεχασω τους πανηγυρισμους μας στην πλατεια και κυνηγωντας το λεωφορειο του ΠΑΣ. Εκεινα βεβαια επισκιαστηκαν και λιγοι τα θυμουνται.
Οσο για το ματς ... Κρατω το 2-1 του 2006-2007 με γκολαρες σαιτα και μιχαλοπουλου.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 23:29 »
Αν δει κανείς το παραπάνω ποστ το θέμα συσπείρωση δεν είναι θέμα κατηγορίας.Άλλοι είναι οι λόγοι.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 23:30 »
Υ.Γ.: Κι εγώ δηλώνω φανατικός και κολλημένος με τον Μουφ της Β εθνικής αλλά και του Τζούρτζεβιτς της Γ εθνικής.  ;)

Πήγαινε στο "προ ΠΑΣ" του fon7 να βρεις και καν1α από την Δ΄... να δηλώσεις.

Συμφωνώ και προσυπογράφω το κείμενο Mikkael_Sin « στις: Σήμερα στις 22:13 »   :pashat:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Τρι 27 Οκτ 2015 23:41 »

Πήγαινε στο "προ ΠΑΣ" του fon7 να βρεις και καν1α από την Δ΄... να δηλώσεις.

Είπαμε ότι μεγαλώσαμε αλλά δεν γίναμε ακόμη σαν τον Παρθενώνα.  :P

Υ.Γ.: Σακατεμένος ο Τζούρτζεβιτς αλλά παικτάρα!

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #124 στις: Πεμ 12 Νοέ 2015 20:30 »
Παράθεση
  Καταραμένη αρρώστια...

Ο 32χρονος Μάρτον Φούλοπ, που την σεζόν 2012/13 αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης, έχασε την μάχη με την ζωή από καρκίνο...

Αθάνατος   
   gazzeta.gr

Ελαφρυ το χωμα. Κριμα εφυγε πολυ νεος.
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια