Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2017  (Αναγνώστηκε 143996 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2017
« Απάντηση #1025 στις: Παρ 01 Σεπ 2017 18:31 »
Τι να τον κάνουμε και τον ανσαριφαρντ; για σύνταξη; Θωμάς 28ετών, ανσα 27ετών. Νομίζω οτι έχεις δικαιο. Πάσο.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1026 στις: Παρ 01 Σεπ 2017 18:36 »
Σαν να λεμε

''Συνταξη στα 18 και στρατευση στα 100''

Η Γιουβέντους που πηγαινε τελικο τσαμπιονς λιγκ με μ.ο στα 30 ,επρεπε κανονικα οι ποδοσφαιριστες τους να παιζουνε  στον Βραδυποριακο και στον Ταλαιπωριακο

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1027 στις: Παρ 01 Σεπ 2017 18:55 »
Εσυ το ξεκίνησες, δε φταίω εγώ. Ο καθένας έχει μια επιθυμία εδω μέσα, η δικιά μου είναι ο Θωμάς. Ετσι κι αλλιώς δεν θα αντέξει ο Μπρούνο πρωτάθλημα και κύπελλο μέχρι τον τελικό.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1028 στις: Παρ 01 Σεπ 2017 19:04 »
Εγω το εγραψα για χαρη αστεισμου στον vourbiani και για αυτό αναφερα το ονομα του Κυπαρισση

Αλλα αμα θες την γνωμη μου,παροτι είναι καλος ποδοσφαιριστης εννοείται ο τομας ποτε δεν θα ηθελα ξαναζεσταμενο φαγητο όπως κανανε οι Αεκτζηδες και οι Παοκτζηδες

Αλλα ότι η εμπειρια χρειαζεται σε μια ομαδα είναι σιγουρο,δεν μπορεις να βγαζεις μια χρονια με 20χρονα που αρκετα από αυτά θα εχουνε το μυαλο τους πανω από το κεφαλι τους

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1029 στις: Τετ 06 Σεπ 2017 15:38 »
Ειπε οχι ο Τομας σε προταση του ΠΑΣ.
Αυτο γραφει ο Γυφτοπουλος στο σημερινο ΦΩΣ

Αποσυνδεδεμένος lefteris_007

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1030 στις: Τετ 06 Σεπ 2017 16:10 »
Γράφει καμία λεπτομέρεια με το τι του πρόσφερε ο πρόεδρος; Mακάρι να μην τον προσεγγίσει κανένας μέχρι τις 11 του μηνός και να πει ναι σε μας..αλλά άμα δεν θέλει και μας θεωρεί πισωγύρισμα ας πάει πάλι στην αραβία και όπου βρει :stop: :pas:

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1031 στις: Τετ 06 Σεπ 2017 16:15 »
Γράφει καμία λεπτομέρεια με το τι του πρόσφερε ο πρόεδρος; Mακάρι να μην τον προσεγγίσει κανένας μέχρι τις 11 του μηνός και να πει ναι σε μας..αλλά άμα δεν θέλει και μας θεωρεί πισωγύρισμα ας πάει πάλι στην αραβία και όπου βρει :stop: :pas:
Δεν εχει αναφορες σε οικονομικα θεματα.Εκτος της προτασης του ΠΑΣ  γραφει οτι ο Τομας μαλλον θα παει ΑΠΟΕΛ.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1032 στις: Τετ 06 Σεπ 2017 17:26 »
Δυστυχώς είναι πολυ δυσκολο,για να μην πουμε αδυνατο να επιστρεψει ο αγαπημενος σε ολους μας Τομας στον  ΠΑΣ...
Τα κασε του Τομας δε το φτανει η ομας με τιποτα και υπαρχουν ομαδες που θα πλησιασουν τα χρηματα που ζητα.
Θα ειναι τεραστια εκπληξη, να τον δουμε με τον ταυρο ξανα...
Τουλαχιστον τουτη την μεταγραφικη περιοδο.
Ο ηπιος πραγματικα εδωσε ρεσιταλ τις τελευταιες μερες των μεταγραφων...
Η κατι ειδε ή καπου έχει δεσει οτι φέτος μπορει να χτυπησει με αξιωσεις Ευρωπαικη θεση.
Θα λυπησω τον φιλο μου ayuto, αλλα  αν μια ομαδα πλησιασε πραγματικα απο την Ελλαδα να κανει το μπαμ με τον Ιρανο του γαυρου, αυτη ηταν ο ΠΑΣ...
ο νιονιος πηγε με τα γνωστα λευκα συμβολαια και μολις καταλαβε οτι καποιος αλλος εδινε και λεφτα εκανε στροφη 180 μοιρων...
Γενικα στο τελος της μετaγραφικης περιοδου ο ηπιος θυμησε τον προεδρο των πρωτων χρονων του στον ΠΑΣ...

Μαζευουμε το μυαλο μας και κοιταμε την ομαδα πλεον...Φετος ειναι αρκετα αισιοδοξα τα πραγματα και κατι καλο θα δουμε απο τους παικταραδες μας...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1033 στις: Τετ 04 Οκτ 2017 20:49 »
Στατιστικα για ολες τις κατηγοριες για τη μεταγραφικη περιοδο του καλοκαιριου

http://www.epo.gr/media/files/EPO_DIAFORA/Meteggrafes_JANUARY_2017.pdf