Αποστολέας Θέμα: Αξιολογηση του ροστερ 2009-2010  (Αναγνώστηκε 9983 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Thomas New York

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Αξιολογηση του ροστερ 2009-2010
« Απάντηση #25 στις: Δευ 12 Απρ 2010 13:57 »
Παράθεση
Οπότε καλή η συζήτηση για το ρόστερ αλλά δεν μετράει αυτό στην Β.

Η περσινη χρονια σε διαψευδει πανηγυρικα φιλε...

Παράθεση
Γενικά ο Ντάσιος μου θυμίζει πολύ κάθε επαγγελματία της πόλης μας που μεγάλωσε και ανδρώθηκε επαγγελματικά μόνο στα  Γιάννενα, χωρίς να δει τι γίνεται αλλού στο επάγγελμά του. Ξέρει την πόλη, την ομάδα, τους δημοσιογράφους, τους οπαδούς, είναι άριστος στη β εθνική, αλλά μέχρι εκεί. Όπως και πολλοί συμπολίτες μας στα άλλα επαγγέλματα.   

Ορθοτατον...
Τον εφαγε η μαρμαγκα εδω περα...
Αυτο αποδεικνυεται και απο το γεγονος οτι δεν εχει υπαρξει ποτε προταση για την αγορα του (αλλη πονεμενη ιστορια αυτη διαχρονικα για την ομαδα...ας συγκρινουμε μονο τι λεφτα εχουμε παρει απο πωλησεις παιχτων μας και ποσα οι αλλοι που κοροιδευουμε οτι παιζουν μεταξυ συγγενων και φιλων και θα μας πιασει καταθλιψη...)

Παράθεση
Ο Σταθης ,εχω την εντυπωση,οτι δεν ανηκει στον ΠΑΟ.Τον αγορασαμε.Αρα δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας.Αν τον θελουμε τον κραταμε...

Σωστον...πρεπει να μεινει με χιλια λεω γω...απο περσι ειχε δειξει πολυ καλα στοιχεια...

Παράθεση
Αλλα πανω απ ολα.......Οχι Αναστοπουλοι και ΣΙΑ

Παράθεση
Δεν θέλω Αναστόπουλο στον πάγκο.Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια θέλω αλλαγή

Παράθεση
Αναστόπουλος: Σχέση αγάπης / μίσους με τον κόσμο...  έχεις όμως κάτι κολλήματα που χαντακώνουν την ομάδα αρκετές φορές...  Στο καλό και να μην ξαναγυρίσεις για 6η φορά...

Παράθεση
οποτε ας ξεκινησουμε απο ενα μικρο βημα, να φυγει ο Αναστοπουλος

Η αρχη ειναι το ημισυ του παντος.
Ο "προπονητης" που δηλωσε οταν ηρθε οτι οι παιχτες εχουν πιασει μολις το 30% των δυνατοτητων μας και κατορθωσε μεσα σε λιγους μηνες να τους κανει να πιασουν το 10%...
Ο "προπονητης" που μεσα σε 2 εβδομαδες κατορθωσε να τα χασει ολα με αποκλειστικα δικη του υπαιτιοτητα.
Αλλοπροσαλη, ηττοπαθης και τραγικη διαχειριση του ροστερ, κολληλατα που σε εβγαζαν απο τα ρουχα σου, λαθος ιεραρχηση στοχων (ισως βεβαια και με υποδειξεις εκ των ανωθεν...).
Παιζεις ολη τη χρονια στην Κρητη, θελεις διπλο, χανεις 1-0 και κανεις πρωτη αλλαγη τον ντιμπαλα αντι του Τζανη...
Αφηνεις εξω τον Μπουχαν και τον Μενδρινο που ειναι οι μονοι που θα μπορουσαν να βγαλουν μια πασα της προκοπης και δεν πετας μεσα και τον Κοντογουλιδη να παιξεις τα ρεστα σου...
Εξελιξη καρμπον με αυτη του Καυτατζογλειου...
Ο Μπακαγιοκο να μην εχει πατησει ουτε μια φορα περιοχη λες και ειταν ναρκοπεδιο και να βολοδερνει καπου στο κεντρο χανοντας δυναμεις...
Μπραβο αλενατορε...ξερεις...

Αυτα προς απαντηση και στο σχολιο του φιλοσοφου για την αδυναμια του...
Ωρες ωρες νομιζω οτι τα λες για πλακα φιλε...

Αν δεν βρουμε καποιον αλλο αξιολογο προπονητη ας φροντισουμε να κλεισουμε οσο γινεται πιο γρηγορα το κελεπουρι...
Γιατι προβλεπω να σκοτωνονται μεταξυ τους οι αλλες ομαδες για να τον παρουν κι εμεις μετα θα τραβαμε τις κωλοτριχες μας...

"όμλου σ'πιλιξιάστι κου ζμπόρλου σι όχι κου ταπόρλου"
Βλάχικο γνωμικό,
"ο άνθρωπος διαμορφώνεται με τον λόγο και όχι με το τσεκούρι"

Αποσυνδεδεμένος mia_zoi_PAS

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δευ 12 Απρ 2010 14:01 »
Χωρις να τα εχω διαβασει ολα τα post καλυτερα ειναι να περιμενουμε τη συνεντευξη του χοντρου και μετα βλεπουμε.....
Αλλιως το topic ειναι τι θα θελαμε να γινει.........και οχι αξιολογηση
ΡΕ ΘΕΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΕΙ ΦΑΕΙ Ο ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δευ 12 Απρ 2010 14:10 »
Χωρις να τα εχω διαβασει ολα τα post καλυτερα ειναι να περιμενουμε τη συνεντευξη του χοντρου και μετα βλεπουμε.....
Αλλιως το topic ειναι τι θα θελαμε να γινει.........και οχι αξιολογηση

Εγώ δεν θέλω να ακούσω τίποτα. Αρκετά ακούσαμε 2 χρόνια τώρα. Τώρα θέλω να δω πράξεις και όταν λέω πράξεις εννοώ βαθειές τομές και ριζοσπαστικές κινήσεις καθώς και αποκοπή απο το παρελθόν και τους βρυκόλακες. Αν εγώ τον δω ξανά να λιάζεται στην καφετέρια δίπλα δίπλα με τον Χριστόδουλο να σχεδιάζουν μαζί την επόμενη χρονιά, τι να την κάνω την συνέντευξη;;; Να μου πουλήσει πάλι φύκια για μεταξωτές κορδέλες και να έχει εκείνο το δήθεν περίλυπο ύφος που είχε χθες για να με πείσει οτι και αυτός στεναχωρέθηκε με τον υποβιβασμό  μας;;;; ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ....

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #28 στις: Δευ 12 Απρ 2010 14:31 »
Παράθεση
Αρχίζουν οι αποχωρήσεις

Κύμα αποχωρήσεων αναμένεται να σημειωθεί στις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στις ερχόμενες δύο εβδομάδες, καθώς ο οριστικός υποβιβασμός της ομάδας στην Β’ Εθνική υποχρεώνει τους ανθρώπους του συλλόγου να προχωρήσουν σε αναπροσαρμογή του προγραμματισμού εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Όπως όλα δείχνουν πάντως οι όποιες κινήσεις θα γίνουν μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όταν θα έχει τελειώσει και τυπικά το πρωτάθλημα.

Πρώτο μέλημα του Γιώργου Χριστοβασίλη δεν είναι άλλο από την ανανέωση της συνεργασίας με το Νίκο Αναστόπουλο, αφού η αρχική συμφωνία ήταν για έξι μήνες. Ανεξάρτητα από τις όποιες εξελίξεις πάντως στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση πολλών υψηλόμισθων ποδοσφαιριστών. Μάλιστα ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα, με αυτά των Ελευθερόπουλου, Κώτσιου, Μαϊστόροβιτς, Μπακαγιόκο, Ντιμπαλά και Σίσιτς, με τον τελευταίο να οδεύει σύμφωνα με πληροφορίες στην Κέρκυρα. Την ίδια ώρα σίγουρη πρέπει να θεωρείται και η αποδέσμευση του Μενδρινού, στο συμβόλαιο του οποίο υπάρχει όρος να μείνει ελεύθερος σε περίπτωση υποβιβασμού, ενώ υπάρχει και πρόταση από τον Ατρόμητο για απόκτησή του. Τέλος αβέβαιο παραμένει το μέλλον και των Κούσα και Σαϊτιώτη, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν τον Ιούνιο.
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δευ 12 Απρ 2010 14:38 »
Παράθεση
Πρώτο μέλημα του Γιώργου Χριστοβασίλη δεν είναι άλλο από την ανανέωση της συνεργασίας με το Νίκο Αναστόπουλο

Το ασφαλεστερο ισως κριτηριο για την επομενη μερα. Αν ανανεωθει η συνεργασια με τον Αναστοπουλο, θα εχουμε κ την τυπικη επιβεβαιωση σχετικα με το ποιοι θα συνεχισουν να κανουν κουμαντο στην ομαδα κ την αποδειξη οτι το αυριο μπορει να ειναι μονο χειροτερο απο το σημερα.

Παντως το πε κ το κανε ο μουστακιας. Ειχε πει οτι μπορει να μην τον ηθελε ο προεδρος αλλα θα κερδιζε την εμπιστοσυνη του κ με τις απανωτες επιτυχιες του (οπως πιστοποιει κ ο Φιλοσοφος) το καταφερε.  :takataka:
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δευ 12 Απρ 2010 14:51 »
Παιδιά έχουμε αλλάξει 35 φορές προπονητή τα 10 τελευταία χρόνια. Έχει καταντήσει γάγγραινα αυτό το πράγμα, δε το βλέπετε;

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δευ 12 Απρ 2010 14:57 »
Απο τις 35 φορες...... τις 5 ηρθε ο ιδιος   ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!! :(

Απαραιτητα αλλαγη προπονητη για να εχουμε βλεψεις του χρονου, αλλιως...
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δευ 12 Απρ 2010 14:59 »
Οντως πολυ μεγαλη η γαγγραινα τα 10 τελευταια χρονια στον ΠΑΣ.
Εκτος της μονιμης παρουσιας του Αναστοπουλου, προπονει δεν προπονει την ομαδα... ποιοι αλλοι ειναι μονιμα κοντα μας αυτη την δεκαετια και συντηρουν την γαγγραινα ειπαμε;
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δευ 12 Απρ 2010 15:38 »
Οντως πολυ μεγαλη η γαγγραινα τα 10 τελευταια χρονια στον ΠΑΣ.
Εκτος της μονιμης παρουσιας του Αναστοπουλου, προπονει δεν προπονει την ομαδα... ποιοι αλλοι ειναι μονιμα κοντα μας αυτη την δεκαετια και συντηρουν την γαγγραινα ειπαμε;

Για πες, για πες...

γιατί κάποιοι άλλοι σε άλλα ποστ άρχισαν ήδη να μας λένε οτι τώρα θα δείξουμε αν είμαστε ΠΑΣ στα δύσκολα. Πόσο ακόμα να δείχνουμε γμτ κερατό μου;;;; ΠΟΣΟ;;;;

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δευ 12 Απρ 2010 16:25 »
Για τον Ντασιο τυ εχω αδυναμια και θα ειμαι υποκειμενικος! Ενταξει δεν ειναι και ο Ντανιελ Αλβες αλλα και στην Α΄παιζουνε και χειροτερα δεξια μπακ απο αυτον!!

ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ!!!
ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!!

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος John

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τρι 13 Απρ 2010 01:03 »
Νομίζω πως το συγκεκριμένο πόστ ταιριάζει καλύτερα εδώ στην αξιολόγηση.....

Αφού σκόλασε το πρωτάθλημα για να ρίξουμε μια ματιά σε ένα απο τα πιο σημαντικά στατιστικά κατα την γνώμη μ..

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΦΑΟΥΛ
                          Β’ ΓΥΡΟΣ            Α’ ΓΥΡΟΣ
ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ   -           /    14 - 12
ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ*    27 -10    /   22  -  15
ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ   *   23 - 16   /   12  -  21
ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ         23 – 17   /   16 - 13
ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ*   10 - 21    /   15 - 18
ΜΕ ΤΡΙΠΟΛΗ           21 - 18    /   26 - 17
ΜΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑ*           28 -18   /   13 - 29
ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ           20 - 19    /   23 - 16
ΜΕ ΠΑΟΚ               23 - 16    /    20 - 21
ΜΕ ΚΑΒΑΛΑ*           19 -16    /    7 - 18
ΜΕ ΛΑΡΙΣΑ      17 -18    /   17 - 16
ΜΕ ΑΕΚ*             15 – 16   /    12 - 29
ΜΕ ΑΡΗ             17  - 28   /   24 - 10
ΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ*   29 – 20   /    16 - 21
ΜΕ ΞΑΝΘΗ          21 – 31   /    19 - 19

ΔΕΔΟΜΕΝΑ:

ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ "ΜΑΣ": 8
ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΑΟΥΛ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ "ΜΑΣ": 20
**ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΟΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ Τ ΙΔΙΑ ΦΑΟΥΛ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Σ1: ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ...ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ...ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΟΟΟΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ...

Σ2: ΕΔΡΑΣΑΝ ΣΑΝ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΝ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΔΕΣΑΝ ΜΕ ΤΑ Α&΅$%Α ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

Σ3: ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ....

Σ4: ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΔΩ...

Υ.Γ: ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ....ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΖΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ....

Υ.Γ2: ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΑΙΧΤΕΣ"...
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #36 στις: Τρι 13 Απρ 2010 01:25 »
Ρε Τζον εκει μενεις εσυ δεν παρατηρησες οτι σε καθε οτι ναναι φαουλ που επαιρναν οι αντιπαλοι δν γινοταν ντου στον διαιτητη.
παραδειγμα, προσφατω, στο πεναλτυ που δινει στον Εργοτελη ολοι σκιβουν τα κεφαλια και παει μονο Ο ΚΟΥΣΑΣ για διαμαρτυρια αμα ειχαν τα @@ να προστατευαν με αυτα την μπαλα να μην μπει στο πλεκτο.
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τρι 13 Απρ 2010 08:48 »
Να μείνουν.

ΣΙΚΑΛΙΑΣ,ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΝΤΑΣΙΟΣ,ΣΤΑΘΗΣ,ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ,ΚΟΥΣΑΣ,
ΤΖΑΝΗΣ,ΚΑΣΝΑΦΕΡΗΣ,ΜΠΟΥΧΑΝ,ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ,ΣΑΙΤΙΩΤΗΣ,ΣΙΑΛΜΑΣ.

Ολοι οι υπόλοιποι τoν πούλο,είτε γιατί  δε θα θέλουν να μείνουν είτε γιατί δεν αξίζουν να μείνουν είτε
και τα δυό μαζί!!!Θα ήθελα πολύ και Αράς,Ρόβα αλλά μάλλον είναι αδύνατον να μείνουν.
Μεγαλύτερη απάτη της φετεινής χρονιάς ο Σίσιτς.Παιχταράς μεν,χωρίς καμιά προσφορά δε!!!
Τέλος,ας πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποια παιδάκια,σαν τον Γιάκο π.χ.Δε χρειάζεται να φτάσουν 25 χρονών
για να πάρουν φανέλα βασικού.Έλεος πιά!!!

Προπονητής?Κανένας δε μου έρχεται στο μυαλό,γιατί κανένας δεν υπάρχει!!!!Ας πάρουν τον Μπέλα....
ξέρω εγώ?Τι να πώ?Αν κάποιος από εσάς έχει καμιά ιδέα ας την πεί.Εγώ στέρεψα!!!Σε μια χώρα που θεωρείται
προπονητής ο Αναστόπουλος και που παίρνει ντάμπλ.........ο Νιόμπλιας τι μπορείς να πείς??????

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τρι 13 Απρ 2010 08:59 »
Πουλο και ο Σαιτιωτης με τις ψευτικες συγνωμες του...
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τρι 13 Απρ 2010 10:24 »
Τώρα βλέπω σε κάποιο παραπάνω σχόλιο κάποιο παιδί λέει για την αντίδραση των παιχτών στα διατητικά <λάθη>.Πράγματι,καθόλη τη χρονιά η αντίδραση ήταν απαθής,αλλά ειδικά στα δυό τελευταία ματς,στη φάση με τις γριές όπου ο Σίσιτς μαρκάρει δυό φορές με τα μάτια και αποβάλεται και φεύγει με σκυμμένο το κρφάλι,και προχθές απορώ πως στον καταλογισμό τέτοιου πέναλτι δεν χτύπησε κόκκινο στο κεφάλι των παικτών του ΠΑΣ ούτως ώστε να τον <πάνε καροτσάκι>  από τις διαμαρτυρίες μέχρι το χωριό του και να τον ξαναφέρουν!!!Πραγματικοί δημόσιου υπάλληλοι,χωρίς νεύρο,πάθος,χωρίς αίμα στις φλέβες τους!!!Σα να σου κλέβουντο μεροκάματο κι εσύ να κάθεσαι και να κοιτάς!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τρι 13 Απρ 2010 11:42 »
Ο Σαιτιώτης κι ο Ελέ ήταν οι πρώτοι που πήδηξαν απ' το πλοίο...

Κρίμα που πήρε κόκκινη ο Κούσας κ δεν θα μπορέσουμε να τον ετχαριστήσουμε για την προσφορά του στην ομάδα, έστω υπ' αυτές τις συνθήκες.
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος John

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τρι 13 Απρ 2010 13:57 »
Ρε Τζον εκει μενεις εσυ δεν παρατηρησες οτι σε καθε οτι ναναι φαουλ που επαιρναν οι αντιπαλοι δν γινοταν ντου στον διαιτητη.
παραδειγμα, προσφατω, στο πεναλτυ που δινει στον Εργοτελη ολοι σκιβουν τα κεφαλια και παει μονο Ο ΚΟΥΣΑΣ για διαμαρτυρια αμα ειχαν τα @@ να προστατευαν με αυτα την μπαλα να μην μπει στο πλεκτο.

Φίλε μου V-L-B προφανώς και δεν μένω εκεί και φυσικά δεν ανακάλυψα πως η γή είναι στρόγγυλη με το συγκεκριμένο πόστ....ΑΛΛΑ...έχω την αίσθηση πως κάποιοι....προερχόμενοι απο διάφορες κατευθύνσεις θα προσπαθήσουν να μας πείσουν πως η γή είναι ΕΠΙΠΕΔΗ(που στην προκειμένη σημαίνει πως φταίνει...ο Πιλάβιος...ο Τερροβίτσας....ο Καιρός.....ο Αρνιακός που παρουσιάζει τον καιρό στον ΑΝΤ1....ο Τόλης ο Βοσκόπουλος....η Μαρία η Πενταγιώτησσα....και πολλοί άλλοι πλήν των πραγματικών υπευθύνων) !!!!!!!

Γι αυτό λοιπόν ας αρχήσουμε να παρουσιάζουμε στοιχεία...JUST IN CASE που λένε και στο κοσμικό χωριό μου....

Ο Σαιτιώτης κι ο Ελέ ήταν οι πρώτοι που πήδηξαν απ' το πλοίο...

Κρίμα που πήρε κόκκινη ο Κούσας κ δεν θα μπορέσουμε να τον ετχαριστήσουμε για την προσφορά του στην ομάδα, έστω υπ' αυτές τις συνθήκες.

Κρίμα για τον Γιωργοκούσαρο...πραγματικά.

Ερώτηση...λόγω κυβικών ο Σαϊτας εγκαταλείποντας το πλοίο....έπεσε σε στάση βόμπας στην θάλασσα για να κάνει κύμα?????
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #42 στις: Τρι 20 Απρ 2010 21:26 »
Μεγάλη πρόκληση αυτό το τόπικ. Τώρα που είστε πιο ήρεμοι, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα όσα θα γραφτούν εδώ.

Off we go, λοιπόν:

Ελευθερόπουλος: Δίνεις μια 300άρα για να πάρεις έναν Τ/Φ που έχει να βγάλει ολόκληρη σεζόν απ' τη περίοδο 1999/2000. Ξέρεις το πρόβλημα που έχει και παρόλαυτά ανοίγεσαι. Ρίσκο. Δυστυχώς δε μας βγήκε. Από κει και πέρα, οι πνιγμοί του αμέτρητοι... Τι να πρωτοθυμηθείς; Άρη; ΑΕΚ; Καβάλα; ΠΑΟΚ; Πανιώνιο; Κι όλα με τη σειρά, τα ρημάδια... Η ...υγρασία  της πόλης μας και οι ...θεραπείες στο Μιλάνο, τον καθιστούν ένα καλό γκεστ στον φετινό ΠΑΣ.

Ζαφειρόπουλος: Είχε ν' αποδείξει πολλά, κυρίως στον εαυτό του. Για μένα, είναι ήρωας που συνεχίζει να παίζει με δύο χιαστούς στο ίδιο πόδι! Αξέχαστη η εμφάνισή του στο "Καραϊσκάκη". Δυστυχώς φέρει ευθύνη σ' ένα πολύ κρίσιμο γκολ: με τη Λιβαδειά, εντός. Παρολαυτά το πρόσημο είναι θετικό.

Σικαλιάς: Λίγο η άμυνα ταραντέλα, λίγο η απειρία του και το άγχος, εκτέθηκε αρκετές φορές. Έπρεπε, όμως, να του δωθεί περισσότερη εμπιστοσύνη κι όχι να περιμένει το ιατρικό ανακοινωθέν για να δει αν θα παίξει. Στα πρώτα του 3 ματς, πάντως, φέρει κι αυτός ευθύνες(ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο)...

Ντάσιος: Η φοβερή ...τακτική του Παράσχου κατάφερε να εκθέσει ακόμα και το Ντάσιο. Υπό άλλες συνθήκες, θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα, αλλά εφόσον τις φορές που προωθούνταν έπρεπε να τον καλύψει πίσω ο ...Ντιμπαλά, ο οποίος δεν περνούσε προς τα πίσω τη γραμμή του κέντρου, δε μπορείς να πεις και πολλά. Εξωαγωνιστικά, συμφωνώ απόλυτα με τις δηλώσεις Μπελλά: πολύ low profile για αρχηγός, δύσκολο να κρατήσει τις ισορροπίες στ' αποδυτήρια.

Στάθης: Αμυντικά είναι σκύλος. Άποψή μου, όπως τον κόβω, πιο χρήσιμος στο κέντρο της άμυνας, παρά δεξιά. Επιθετικά είναι τραγωδία. Οι σέντρες του είναι λίγο καλύτερες του Μιχαλόπουλου. Για μεγάλο διάστημα τραυματίας. Ερωτηματικό ποιος ασχολήθηκε με την αποκατάστασή του και πώς.

Βάντερσον: Με διαφορά η καλύτερη μεταγραφή. Και η πλάκα είναι ότι δοκιμάζονταν και τελικά δεν έπεισε, αλλά αποκτήθηκε επειδή δεν υπήρχαν άλλοι... Αρκετά καλός αμυντικά, με ικανοποιητικά τρεξίματα και σέντρες. Επαγγελματίας με τα όλα του, εάν εξαιρέσουμε το ...παράπτωμα στο "Καραϊσκάκη". Δίκαια θα βραβευθεί MVP.

Κανακούδης: Μέχρι και αμυντικό χαφ τον έβαλε ο εγκληματίας... Στα ματς του Αναστό, που τον πήγαινε πολύ, ήταν πάρα πολύ καλός. Μάσαγε σίδερα. Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο που μου 'χει μείνει είναι απ' το ματς με την Τρίπολη, όπου κάπου προς το τέλος που πιέζαμε, τον περνάει ένας και αμέσως τον γραπώνει με νύχια και με δόντια και τον γκρεμίζει. Ήταν καλό εργαλείο, σε λάθος χέρια, όμως...

Κώτσιος: Ο εραστής του λάθους. Αμυντικός που δεν εμπνέει σιγουριά, δεν κάνει για τίποτα. Το ότι είναι απ' τους πρώτους -αν όχι ο πρώτος- σε λεπτά συμμετοχής, καταδεικνύει την ανυπαρξία αγωνιστικού πλάνου απ' τους ...υπευθύνους.

Κούσας: Αν πω ότι μου αρέσει, θα πω ψέμματα. Δε μπορώ να μη του αναγνωρίσω ότι πονάει τη φανέλα, ξέρει που παίζει και είναι απ' τους πιο δυσανάλογα αμοιβόμενους σε σχέση με την προσφορά του. Ένα μείον που του καταλογίζω, ότι θα έπρεπε να φροντίσει -ως παλιός- για τη διατήρηση του καλού κλίματος στ' αποδυτήρια.

Μαϊστόροβιτς: Πιο χέστης στόπερ δε νομίζω να 'χει περάσει απ' τον ΠΑΣ. Ο Κουτσιανικούλης στο μπραντ εφέρ τον έχει για χαβαλέ. Ο ρόλος "σκούπα" που του έδωσε ο Αναστό φάνηκε πως του "πάει" κάπως καλύτερα, αλλά και πάλι λίγα πράγματα... Σε 26 συμμετοχές, 1 κίτρινη... Αν είναι δυνατόν.

Βαρτζιώτης: Με τον ΠΑΟ ήταν ένας απ' τους καλύτερους. Δε ξέρω κατά πόσο μπορούσε να προσφέρει νωρίτερα, πιθανώς ναι. Θα ήταν μεγάλο ρίσκο η συμμετοχή του, δεν κατηγορώ κάποιον που δεν το πήρε. Η απορία "πόσο χειρότερος απ' τον Κώτσιο μπορούσε να 'ναι;" θα μας ταλανίζει για πολλά χρόνια ακόμα...

Μπουχάν: Ομολογώ ότι δεν τον πίστευα και με εξέθεσε. Μπράβο του! Στο ματς με τον Εργοτέλη στα Γιάννενα μας έδειξε ότι έχει πολύ καλά στημμένα, κρίμα που δεν του δώθηκε η ευκαιρία να το ξανααποδείξει. Αρκετά καλός ανασταλτικά και δυνατό χαρτί δημιουργικά. Ο πανηγυρισμός του στο "Καραϊσκάκη" απ' τα δυνατά highlights της χρονιάς.

Ανδράλας: Τον πάω πολύ, γιατί είναι παίχτης που τον παίρνεις για συγκεκριμένα πράγματα και στα δίνει. Είναι ο απόλυτος "μαν-2-μαντζής" στον άξονα, αυτό που λέμε και "6άρι παλαιάς κοπής" που μόνο κόβει. Γκλαντιέιτορ απ' τους λίγους. Έφερε εις πέρας αρκετές ειδικές αποστολές, άλλες με περισσότερη και άλλες με λιγότερη επιτυχία. Εύγε, Πάρη!

Βαγγελής: Κρύσταλλο Βοημίας. Ούτε για να κάνει γύρους στο Πανηπειρωτικό...

Γεωργιάδης: Το ότι έχει γράψει 5 σεζόν με τον ΠΑΣ, καθώς και 5 συμμετοχές στην Α' Εθνική, πρέπει να το λέει και στα δισέγγονά του!

Μενδρινός: Θυμάμαι κάπου είχα διαβάσει μετά τις πρώτες αγωνιστικές ένα δημοσίευμα που μιλούσε για ..."σειρήνες από Ισπανία για Μενδρινό!" και με πιάνουν τα γέλια. Όταν έπαιρνε τη μπάλα προλάβαινες να πας για κατούρημα και όταν γυρνούσες σήκωνε το κεφάλι για να δει που θα δώσει πάσα! Με διαφορά το μεγαλύτερο σπάσιμο νεύρων...

Μιχαλόπουλος: Όσο υπάρχει στο ρόστερ, θα είμαστε καταδικασμένοι να δεχόμαστε πολλά "δεινά". Μέχρι και αμυντικό χαφ τον είδαμε(τρις κιόλας!), ως μία από τις εμπνεύσεις του Αναστό... Σαφώς και δε φταίει ο ίδιος ο Μιχαλόπουλος γι' αυτό, αλλά πολύ απλά ...δεν κάνει.

Τζάνης: Η "έκπληξη" της σεζόν! Χωρίς να κάνει κάτι παραπάνω απ' το να ξεχωρίσει μέσα στη μετριότητα, πέτυχε αρκετά γκολ, αλλά δυστυχώς κάπου προς το τέλος πάντα τα χαλάει. Πολύ καλή χρονιά για τα δεδομένα του, αγωνιζόμενος σε αρκετές θέσεις, πάντα με πάθος και ψυχή. Παρολαυτά, όμως, τα φτωχά τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν τον αφήνουν να κάνει το κάτι παραπάνω.

Καζναφέρης: Μεταξύ πάγκου και κερκίδας στην αρχή της σεζόν, πιστεύω έβγαζε αφρούς απ' το στόμα βλέποντας ποιοι παίζαν! Μέχρι που ήρθε ο Αναστό και πήρε την ευκαιρία του, την οποία και γράπωσε απ' τα μαλλιά. Συγκλονιστικός στην 4άρα με τον ΠΑΟΚ! Στο πρωτάθλημα έχει αρκετές καλές εμφανίσεις, αλλά και ματς που δεν του πολυβγήκαν. 23 είναι, δε τον πήραν και τα χρόνια...

Μπαλάφας: Ευθύνεται για πολύ λιγότερα απ' όσα του έχουμε καταλογίσει. Λόγω ονόματος, καταγωγής και ...βεβαρυμένου παρελθόντος, άκουσε υπερβολικά πολλά. Εκτέθηκε απ' τον εγκληματία, που τον έβαζε και στόπερ. Μη ξεχνάμε ότι ήταν και δανεικός. Ακόμα δεν κατάλαβα γιατί έφυγε. Όχι ότι χάσαμε και το Μακελελέ, αλλά γνώμη μου είναι ότι θα βοηθούσε...

Σενόνε: Το μόνο δείγμα γραφής που έχω γι' αυτόν είναι ότι με την U-21 που έπαιζε, πήγαινε η 6άρα γόνα...

Σιαλμάς: Μεγάλο ερωτηματικό, μικρά δείγματα, σε λίγο χρονικό διάστημα. Ο ΙD Collector φέρεται να του είπε πως "όσο είμαι εγώ, μπλε φόρμα δε ξαναβάζεις" κι αυτός τα βρόντηξε και πήγε στο Βόλο. Παύλα.

Ντιμπαλά: Πώς διάολο έκανε το ματς της ζωής του(και αυτής και της επόμενης...) με τον ΠΑΟΚ, ακόμα δεν έχω καταφέρει να το διαλευκάνω... Δε ξέρω αν θα μπορούσε να προσφέρει πιο πολλά στην κορυφή της επίθεσης, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, αυτό που ξέρω είναι ότι μας έβγαλε τον καρκίνο όποτε έπαιξε ως εξτρέμ.

Μπακαγιόκο: Κατί ήξεραν εκεί στην Έβερτον που τον έλεγαν "Baka-joke-o". Σε 24 συμμετοχές, 4 γκολ είναι απειροελάχιστα, αν αναλογιστούμε ότι είναι και απ' τα ακριβά συμβόλαια, απ' τα οποία έχεις και αυξημένες απαιτήσεις. Μηδέν εις το πηλίκο.

Κοντογουλίδης: Γόνατο + Κοιλιακοί = Γάμησέ τα. Δε ξέρω κατά πόσο μπορεί, θέλει και αντέχει να συνεχίσει... Τον ευχαριστούμε για την καταπληκτική στιγμή που μας χάρισε στο "Καραϊσκάκη", αλλά δε μπορεί αυτή από μόνη της να του ανανεώνει το συμβόλαιο ες αεί.

Σαϊτιώτης: Άποψή μου είναι ότι ο Σαϊτιώτης είναι ο μεγάλος αδικημένος της φετινής σεζόν. Δε θέλω να πω τίποτα παραπάνω και θα τοποθετηθώ όταν δω τι δρόμο θα πάρουν τα πράγματα. Μέχρι τότε, απλά ρίξτε μια ματιά στο Hall of Fame των top scorers του ΠΑΣ...

Προπονητές:

Παράσχος: Ο ανθρωπος είναι Ε-ΓΚΛΗ-ΜΑ-ΤΙ-ΑΣ. Δε χρειάζεται να προσθέσω κάτι παραπάνω -τα 'χουμε πει, εξάλλου, κατά τη διάρκεια της χρονιάς...

Γεωργούλης: Τα παράσημα του βιογραφικού του αποδείχτηκαν λίγα ώστε να του επιτρέψουν να το πάει μέχρι τέλους -σωστά, για μένα. Έκανε καλά ματς με ορθολογικά σχήματα, έχοντας στις πλάτες του και το διπλό στον Πανθρακικό!

Αναστόπουλος: Ένα τεράστιο respect και μόνο που δέχτηκε να αναλάβει μια ομάδα μπουρδέλο σε όλους τους τομείς και κατά 90% πεσμένη. Από κει και πέρα τα λάθη του πολλά, πάρα πολλά...Τα περισσότερα τα έχω αναλύσει στο τοπικ "Νίκος Αναστόπουλος".

Υ.Γ. Ρόστερ ομάδας = Πάιχτες + Προπονητικό τιμ. Συνεπώς, για διοίκηση, κόσμο κλπ θα ήταν οφτόπικ εδώ.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)