Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε (ο παππούς) ηπειρωτομάχος έφτασε μέχρι την Β Ήπειρο και μετά στα πεδία μαχών της Μακεδονίας. Εκείνη την γενιά δεν είμαστε άξιοι ούτε ......ας μη συνεχίσω!
Εννοείται ότι δεν είμαστε ούτε μια τρίχα από τα πελέ τους!! Δυστυχώς στις ημέρες μας κυριαρχεί ο εθνομηδενισμός όπως και πολλά άλλα παράλογα πράγματα, ασφαλως και είμαστε αξιοι της μοίρας μας..!
Επίσης τα χ.α. έχουν κάνει μέγαλη ζημία στον πατριωτικό χώρο με αποτέλεσμα να τσουβαλιάζονται τα πάντα.. Ας το αφήσουμε εδώ .
Ο απλος λαουτζικος,που αμα το σκεφτεις στην τελικη οι μαλακες της υποθεσης ειναι,ποσο μαλλον αυτοι απο την Ηπειρο που χασανε την ζωη τους για το τιποτα και ειδικα το 1821 και η προδοσια απο τους ''ΗΡΩΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΝΣΤΑΣΗΣ'' που ζητημα μαζι με τον Κολοκοτρωνη να αξιζουνε το σεβασμο μας αλλου δυο τρεις το πολυ,αλλα εμεις εκει σον και καλα να κανουμε ηρωες μερικους κατσαπλιαδες
Αμα διαβασεις λιγο ιστορια για εκεινη την εποχη π,χ φιλε μου,θα μαθεις πως οι ιδιοι οι Ελληνες πουλησαν την Ηπειρο....
Και οχι τιποτα αλλο καναμε και των Κωλλετη αγαλμα!!Ελα μουνι στον τοπο σου να πουμε
Πολυ γουσταρω ιστορικες κουβεντες,και δεν στα λεω στα χαμενα....Και ουτε αυτα που λεω,δεν τα λεω εξεπιτηδες
Αλλα αυτοι ειμαστε,αυτοι μας αξιζουνε για εμενα
Ολες οι εποχες ιδιες ειναι,και παντα θα την παταει ο μικροαστος που εχει ιδανικα και ιδεωδη και απλας θα την βγαζει ζαχαρη και θα πουλαει φυκια με μεταξωτες κορδελες και θα φτιαχνεται
Παπαφλεσσας
Κωλετης
Μαυροκορδατοι
Καναρης
Μιαουλης
Μαυροκορδατος
και οι υπολοιπη φτωχολογια στον τακο
Πραγματικα σε ενα εικονικο σεναριο πολεμου με τους γειτονες, παροτι γουσταρω την χωρα οπως ολοι μας(ανεξαρτητα πολιτικων πεποιθησεων) θα προτιμησω να απεχω,σοβαρα στο λεω,και ο λογος ειναι οτι και παλι ο λαουτζικος θα βγαλει τα καστανα απο την φωτια και οι απλες που εχουμε στην χωρα μας δεν θα τους νοιαξει καστανο και θα κοιταξουνε για αλλη μια φορα πως θα καβαντζωθουνε και να βγαλουνε κανενα φραγκο παραπανω και να ζητανε αξιωματα...Την εχουμε δει αυτη την ιστορια απειρες φορες στο νεοελληνικο κρατος και ναι,δεν θα χαραμισω την ζωη μου για να γινουνε αυτοι μαγκες και εγω στην τελικη να γινω ο μαλακας της υποθεσης
Την παμε αλλου την κουβεντα αλλα δεν μαμιεται....Ξεπεταχτηκε και ο Δρακος που δεν ξερει που πατανε τα τεσσερα και μαμηθηκε το θεμα καθως για αλλου ξεκινησε αλλου πηγε