Oxi sta greeklish!
Σάββατο (10/9) 16:00 Κέρκυρα - ΠλατανιάςΔιαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)Βοηθοί: Μερκενίδης (Μακεδονίας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)4ος: Καραντώνης (Ημαθίας) 18:15 Πανιώνιος - Αστέρας ΤρίποληςΔιαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Ζησιμόπουλος (Πειραιά)4ος: Μπλάνας (Μεσσηνίας) 20:30 Λεβαδειακός - ΠαναθηναϊκόςΔιαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)4ος: Γιαννουλάκης (Χανίων) Κυριακή (11/9) 18:15 ΠΑΟΚ - ΠαναιτωλικόςΔιαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)Βοηθοί: Σίπκας (Πέλλας), Διπλάρης (Καρδίτσας)4ος: Γκράνας (Θράκης) 18:15 ΠΑΣ Γιάννινα - ΑτρόμητοςΔιαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)Βοηθοί: Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Κοντιζάς (Πειραιά)4ος: Πουλημάς (Κέρκυρας)20:30 Ολυμπιακός - ΒέροιαΔιαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)Βοηθοί: Κασσαβέτης (Αιτωλοακαρνανίας), Δόσης (Αθηνών)4ος: Φουκάκης (Ηρακλείου) Δευτέρα (12/9) 19:30 Λάρισα - ΗρακλήςΔιαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)Βοηθοί: Μεσσήνης (Αχαΐας), Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής)4ος: Τίκας (Καρδίτσας)
Νέος - Αστέρας 3-0
Κασσιόπη - Πλατανιάς 0-1
Χαστούκισε τον Ντεγκρά ο Κούγιας! (pics)Φοβερά πράγματα… Με τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ηρακλή, ο Αλέξης Κούγιας ήταν «τρελαμένος» με τον Ντεγκρά για το ολέθριο λάθος του και φέρεται να τον χαστούκισε στη φυσούνα! Ποιος είδε τον Αλέξη Κούγια και δεν τον φοβήθηκε! Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ ήταν έξαλλος μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ηρακλή (2-2), καθώς δεν μπορούσε να «χωνέψει» με τίποτα το απίστευτο λάθος του γκολκίπερ των «βυσσινί», Ματίας Ντεγκρά, που στέρησε στην ομάδα του τη νίκη. Μόνο που δεν έμεινε στα νεύρα… Ο κ. Κούγιας, λοιπόν, πήγε στη φυσούνα, περιμένοντας εκεί τον Αργεντινό γκολκίπερ και αφού του τα «έψαλλε» σε πολύ έντονο ύφος, φέρεται να τον χαστούκισε, με τους πιο ψύχραιμους να μπαίνουν ανάμεσα στους δύο άνδρες για να μην υπάρξει συνέχεια… Αυτόπτες μάρτυρες, δε, λένε πως ΚΑΙ ο 33χρονος τερματοφύλακας «απάντησε» με χαστούκι στον γνωστό ποινικολόγο! Αναμένουμε τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, την ώρα, να συμπληρώσουμε, που ο Άγγελος Αναστασιάδης, στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: «Εγώ τον εμπιστεύτηκα (σ.σ. τον Ντεγκρά) και τον έφερα στην ΑΕΛ. Η ομάδα έχει και άλλους δύο, καλούς τερματοφύλακες. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε… Δεν θα πάρω καμία απόφαση εν θερμώ».
Κούγιας στο gazzetta.gr: «Ο Ντεγκρά έχει τελειώσει»Παρελθόν θεωρείται από την ΑΕΛ ο Ντεγκρά, όπως επιβεβαίωσε μέσα από το gazzetta.gr ο Αλέξης Κούγιας. Το μοιραίο λάθος του Ντεγκρά, αλλά και το επεισόδιο που είχε στην φυσούνα με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, οδηγούν τον έμπειρο τερματοφύλακας στην έξοδο, με τον Αλέξη Κούγια να μιλάει στο gazzetta.gr και να επιβεβαιώνει το «διαζύγιο». «Είναι θέμα ωρών, έχει τελειώσει», ήταν η πρώτη κουβέντα του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ στην επικοινωνία μας, ενώ όπως τόνισε «Ο μάνατζέρ του έχει ειδοποιηθεί και είναι στον δρόμο, έρχεται για να λύσουμε το συμβόλαιό του. Σήμερα το βράδυ θα έχει τελειώσει, ούτε καν αύριο το πρωί, αποτελεί ήδη παρελθόν για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.Κάθε εμπόδιο για καλό, φταίει και στα δύο γκολ, δεν αξίζαμε την απώλεια βαθμών. Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, αλλά τουλάχιστον, μέσα από αυτό, απαλλαχτήκαμε από ένα "πρόβλημα" για την οικογένεια της ΑΕΛ» σχολίασε στην συνέχεια ο κ. Κούγιας.
Αλληλοκατηγορίες μεταξύ Κούγια-ΣιντιμπέΗ εντός έδρας ήττα από την Καστοριά, με 2-1, την Κυριακή (02/03) που μας πέρασε προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα.Τελ. ανανέωση : Μάρτιος 04 2008 11:37Η εντός έδρας ήττα από την Καστοριά, με 2-1, την Κυριακή (02/03) που μας πέρασε προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα. Η αρχή έγινε με την αποχώρηση του Γιώργου Χατζάρα, ο οποίος -τύποις- υπέβαλε την παραίτησή του. Όπως αναμενόταν έγινε δεκτή. Η κατάσταση όμως ξέφυγε λίγο αργότερα, όταν δηλαδή ο ισχυρός άνδρας του "Άγιαξ", Αλέξης Κούγιας, μίλησε στους δημοσιογράφους. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο παράγων της ηπειρώτικης ομάδας άφησε υπονοούμενα για εκ των έσω καθορισμό του αποτελέσματος. Τα βέλη του είχαν συγκεκριμένο στόχο: τον τερματοφύλακα Μαχαμαντού Σιντιμπέ. "Δεν σκέφτομαι πονηρά, αλλά είμαστε έξυπνοι άνθρωποι. Είχα μάλιστα ζητήσει να μην χρησιμοποιηθεί ο εν λόγω τερματοφύλακας", ανέφερε τότε ο Αλέξης Κούγιας προαναγγέλλοντας παράλληλα την αποχώρηση του γκολκίπερ από το Μάλι. Η αντίδραση του τελευταίου ήταν άμεση. Όπως δήλωσε στο ελληνικό Τύπο θα κινηθεί νομικά γιατί θίχθηκε η επαγγελματική υπόστασή του. Ως την Παγκόσμια Ομοσπονδία είναι διατεθειμένος να φτάσει καταγγέλλοντας τον εργοδότη του. "Δηλαδή, δεν μπορώ να κάνω μια μαλ... μέσα στο παιχνίδι; Τερματοφύλακας είμαι, έκανα λάθη. Στο πρώτο γκολ με τύφλωσε ο ήλιος. Μετά τον αγώνα στα αποδυτήρια ζήτησα συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου. Παραδέχθηκα τα λάθη μου. Όχι όμως και να κατηγορούμαι πως έπαιξα το παιχνίδι στο στοίχημα. Εγώ δεν ξέρω καν πώς παίζεται". Επιχειρώντας να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του μεγαλομετόχου του ΠΑΣ, ο Μαχαμαντού Σιντιμπέ τόνισε: "Ήθελε να φύγω από την ομάδα χωρίς να μου δώσει τα λεφτά που είναι να πάρω. Επειδή έλειπα αρκετό καιρό στο Κόπα Άφρικα θεωρεί πως δεν πρέπει να πάρω όλα τα χρήματα του συμβολαίου μου. Θα ήταν, όμως, πιο αντρίκειο να έρθει να μου το πει. Τότε θα το καταλάβαινα. Γιατί με βρωμίζει; Πώς θα βρω εγώ ομάδα το καλοκαίρι στην Ελλάδα; Δεν κοιμήθηκα καθόλου από τη στεναχώρια μου. Τι θα πω στα παιδιά μου, που θα νομίζουν ότι ο μπαμπάς τους είναι απατεώνας;". Ο Αλέξης Κούγιας δεν έδειξε να πτοείται από τα όσα υποστήριξε ο Σιντιμπέ. "Ετοιμάζομαι να πάω στον εισαγγελέα για να τον ενημερώσω σχετικά. Θα τον προμηθεύσω με χρήσιμο υλικό. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω σε ότι έχει να κάνει με τα συμφέροντα του ΠΑΣ Γιάννινα, τα οποία και θα προστατεύσω", απάντησε σχετικά.