Αποστολέας Θέμα: Σε ποιές θέσεις χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΣ; (καλοκαίρι 2017)  (Αναγνώστηκε 5534 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Πολυ καλη η αναλυση σου γιωργη σε γενικες γεαμμες!
Λειπει ομως απο αυτη την ομαδα η ποιοτητα.
Δεν εχεις 2 παιχτες που θα σου αναδειξουν τους αρκετους καλους παιχτες που διαθετεις!
Αν λοιπον ο ηπιος δεν μπορεσει να παρει αυτους τους 2 εξαιρετικους παιχτες,εννοειται δανεικους,τοτε και εμεις καλη μπαλα δεν θα δουμε γενικα και ο στοχος της ομαδας θαναι η παραμονη!
Εγω απλα δεν θελω η ομαδα μου να εχει αυτο το στοχο.Θελω να διεκδικει για παραπανω πραγματα.
Γι αυτο ας ειναι και δανεικοι αυτοι που θα μας ανεβαζουν επιπεδο,αρκει να τους φερει!

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
Αν πάρεις Μπερτά για αναπληρωματικό του Κόντε και Ενρίκε για 8αρι, μένει ένα αριστερό μπακ για backup του Ναδάλες και 1 ή 2 ακραίοι μπροστά (εξαρτάται τι θα γίνει με Μαμπουλού). Αν έπαιρνε Ζάιρο και Μπεν δανεικούς από Παοκ και γαύρο, είσαι έτοιμος για Ευρώπη!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Πολυ καλη η αναλυση σου γιωργη σε γενικες γεαμμες!
Λειπει ομως απο αυτη την ομαδα η ποιοτητα.
Συμφωνώ και με τους 2... για μένα η έλλειψη ποιότητας είναι το βασικό ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σύστημα και αν επιλέξει ο Πετράκης

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Θελουμε εναν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ και οχι αλλον εναν αθλητη.
Θελουμε καποιον που να μπορει να κουβαλησει την μπαλα να δημιουργησει μονος του μια φαση.
Θελουμε ενα ποδοσφαιριστη που θα φωναζει στους συμπαικτες του:Δωστε μου την μπαλα να τους ξεφτιλισω.