Και κάτι σχετικό-άσχετο με το θέμα δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει ότι πολλά από τα ας πούμε βασικά στελέχη της ομάδας 30αρισαν+++ (Μιχαήλ, Ναδαλες, Τζιμοπουλος, Λιλα, Ακοστα), και τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει καμία σοβαρή κίνηση για την διάδοχη κατάσταση. (Θα μου πείτε εδώ δε βλέπουμε καμία κίνηση για την τωρινή κατάσταση)
Κάτσε ρε σύνταυρε. Έχεις αρκετούς νεαρούς παίκτες 24 ετών και κάτω Κούτρης, Κοζορώνης, Βιδάλ, Γαρουφαλιάς, και οι ερχόμενοι Μαυροπάνος, Ντόλοβατς, Μασούρας.
Είναι θέμα κόουτς να τους ψήσει και να βρει κι άλλους που θα αντικαταστήσουν τους παλιούς σε 2-3 χρόνια.
my8os δεν είπα ότι δεν έχουμε μικρούς, είπα ότι πολλοί και τους κατονόμασα για ποιους μιλάω μεγάλωσαν.... Κούτρης, Κοζορώνης, Βιδάλ;;;;, Γαρουφαλιάς;, θεωρούνται ας πουμε βασικοί πλέον και όχι μελλοντικοί αντικαταστάτες. Οι υπόλοιποι πλην Μαυροπάνου που άντε πες υπολογίζεται για έναν εκ των Τζιμοπουλο - Μιχαήλ σε 2-3 χρονάκια, οι υπόλοιποι δεν υπολογίζονται ούτε για αναπληρωματικοί νομίζω ακόμη.... ΑΝ υπολογίζονται τότε καλά κάνουμε και δεν κάνουμε μεταγραφές.
Δηλαδή παίχτες από πίσω να έρθουν έχουμε;;;, άλλα η βασική 11αδα και ο πάγκος έχουν μεγάλες τρύπες. Αυτό είναι το συμπέρασμα;