Αποστολέας Θέμα: α.ο. ξάνθη - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 23197 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: α.ο. ξάνθη - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #150 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 19:42 »
Παίχτες υπάρχουν.Θέλει υπομονή για να μπουν στην πρώτη ομάδα.Θέλει και υπομονή από εμάς.Αν δούμε γενικότερα πρώτα ζητάμε μεταγραφές και μετά να μπει κανένα παιδί της Κ-20.Βέβαια αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα του ποδοσφαίρου μας.

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 22:36 »
Και κάτι σχετικό-άσχετο με το θέμα δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει ότι πολλά από τα ας πούμε βασικά στελέχη της ομάδας 30αρισαν+++ (Μιχαήλ, Ναδαλες, Τζιμοπουλος, Λιλα, Ακοστα), και τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει καμία σοβαρή κίνηση για την διάδοχη κατάσταση. (Θα μου πείτε εδώ δε βλέπουμε καμία κίνηση για την τωρινή κατάσταση)

Κάτσε ρε σύνταυρε. Έχεις αρκετούς νεαρούς παίκτες 24 ετών και κάτω Κούτρης, Κοζορώνης, Βιδάλ, Γαρουφαλιάς, και οι ερχόμενοι Μαυροπάνος, Ντόλοβατς, Μασούρας.
Είναι θέμα κόουτς να τους ψήσει και να βρει κι άλλους που θα αντικαταστήσουν τους παλιούς σε 2-3 χρόνια.

my8os δεν είπα ότι δεν έχουμε μικρούς, είπα ότι πολλοί και τους κατονόμασα για ποιους μιλάω μεγάλωσαν.... Κούτρης, Κοζορώνης, Βιδάλ;;;;, Γαρουφαλιάς;, θεωρούνται ας πουμε βασικοί πλέον και όχι μελλοντικοί αντικαταστάτες. Οι υπόλοιποι πλην Μαυροπάνου που άντε πες υπολογίζεται για έναν εκ των Τζιμοπουλο - Μιχαήλ σε 2-3 χρονάκια, οι υπόλοιποι δεν υπολογίζονται ούτε για αναπληρωματικοί νομίζω ακόμη.... ΑΝ υπολογίζονται τότε καλά κάνουμε και δεν κάνουμε μεταγραφές.

Δηλαδή παίχτες από πίσω να έρθουν έχουμε;;;, άλλα η βασική 11αδα και ο πάγκος έχουν μεγάλες τρύπες. Αυτό είναι το συμπέρασμα;

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 23:55 »
Ο μονος λογος που μπορω να σκεφτω για τη χρησιμοποιηση του Κουτρη ως βασικου αντι του Ναδαλες, ειναι οτι τον προοριζουν για πωληση.
Καθαρα Αγωνιστικά, για μενα δεν εχει νοημα αυτη η επιλογη του προπονητη.
σσσσς...
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Δευ 16 Ιαν 2017 23:58 »
Και κάτι σχετικό-άσχετο με το θέμα δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει ότι πολλά από τα ας πούμε βασικά στελέχη της ομάδας 30αρισαν+++ (Μιχαήλ, Ναδαλες, Τζιμοπουλος, Λιλα, Ακοστα), και τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει καμία σοβαρή κίνηση για την διάδοχη κατάσταση. (Θα μου πείτε εδώ δε βλέπουμε καμία κίνηση για την τωρινή κατάσταση)

Κάτσε ρε σύνταυρε. Έχεις αρκετούς νεαρούς παίκτες 24 ετών και κάτω Κούτρης, Κοζορώνης, Βιδάλ, Γαρουφαλιάς, και οι ερχόμενοι Μαυροπάνος, Ντόλοβατς, Μασούρας.
Είναι θέμα κόουτς να τους ψήσει και να βρει κι άλλους που θα αντικαταστήσουν τους παλιούς σε 2-3 χρόνια.

my8os δεν είπα ότι δεν έχουμε μικρούς, είπα ότι πολλοί και τους κατονόμασα για ποιους μιλάω μεγάλωσαν.... Κούτρης, Κοζορώνης, Βιδάλ;;;;, Γαρουφαλιάς;, θεωρούνται ας πουμε βασικοί πλέον και όχι μελλοντικοί αντικαταστάτες. Οι υπόλοιποι πλην Μαυροπάνου που άντε πες υπολογίζεται για έναν εκ των Τζιμοπουλο - Μιχαήλ σε 2-3 χρονάκια, οι υπόλοιποι δεν υπολογίζονται ούτε για αναπληρωματικοί νομίζω ακόμη.... ΑΝ υπολογίζονται τότε καλά κάνουμε και δεν κάνουμε μεταγραφές.

Δηλαδή παίχτες από πίσω να έρθουν έχουμε;;;, άλλα η βασική 11αδα και ο πάγκος έχουν μεγάλες τρύπες. Αυτό είναι το συμπέρασμα;

Το συμπέρασμα είναι ότι κάθε χρόνο θα θες χοντρικά 3 μεταγραφές και όχι μισή ομάδα όπως κάποιος θα συμπέρανε από τα γραφόμενά σου. Φυσιολογικά πράγματα δλδ.

Αποσυνδεδεμένος PaRaDoX

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Τρι 17 Ιαν 2017 01:05 »

Το συμπέρασμα είναι ότι κάθε χρόνο θα θες χοντρικά 3 μεταγραφές και όχι μισή ομάδα όπως κάποιος θα συμπέρανε από τα γραφόμενά σου. Φυσιολογικά πράγματα δλδ.

3 κάθε χρόνο θες άμα δεν έχεις τόσες αποχωρίσεις βασικών παιχτών.....
από την στιγμή που έχεις τόσες αποχωρίσεις βασικών παιχτών οι οποίες δεν αναπληρώθηκαν ούτε πέρυσι, δεν θές 3, θές 5-6 τουλάχιστον έτοιμων συν το παιδομάζωμα για το μέλλον.....