Αποστολέας Θέμα: Συνεπιβατισμός (carpooling)  (Αναγνώστηκε 1265 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
Συνεπιβατισμός (carpooling)
« στις: Δευ 11 Σεπ 2017 19:22 »
 Υπάρχει site oργάνωσης ταξιδιών με ιδιωτικό όχημα στην Ελλάδα.Είναι μια ανεξάρτητη διαδικτυακή πύλη μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που συνδέει τους ταξιδιώτες που κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση,φέρνει σε επαφή ανθρώπους που σχεδιάζουν να κάνουν το ίδιο ταξίδι και θέλουν να μοιραστούν τα έξοδα του ταξιδιού.Κάποιος που ταξιδεύει μόνος με το όχημά του,μπορεί να δεχτεί και άλλους επιβάτες γνωστούς ή άγνωστους προς αυτόν,με σκοπό να μοιραστεί τα έξοδα χρήσης του οχήματος που προκύπτουν όπως βενζίνη,πάρκινγκ,διόδια.Το συνολικό κόστος το μοιράζονται όλοι μαζί με τον οδηγό.Νομικά είναι όλοι ασφαλισμένοι σε περίπτωση ατυχήματος (αστική ευθύνη) εκτός αν το αυτοκίνητο κινείται ανασφάλιστο.Δεν επιτρέπεται ο οδηγός να αποκομίσει περισσότερα λεφτά,δηλαδή κέρδος από τους συνεπιβάτες.
 Ας το χρησιμοποιήσουμε για τις καθημερινές μας μετακινήσεις και όχι μόνο   :pas:
http://carpooling.gr/index.php/
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Συνεπιβατισμός (carpooling)
« Απάντηση #1 στις: Τρι 18 Οκτ 2022 01:13 »
Εκεί που έφτασε η βενζίνη ο συνεπιβατισμός έχει γίνει της μόδας!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!