Αποστολέας Θέμα: 2009-10  (Αναγνώστηκε 14810 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: 2009-10
« Απάντηση #50 στις: Τρι 27 Απρ 2010 16:05 »
Ανακοίνωση των Blue Vayeros Θεσαλονίκης
από bvs.gr

Παράθεση
Αυτό που λένε “αυτο”κριτική
είναι η αντίστροφη δική τους εκδοχή


Δε ζηλεύουμε τα πρωταθλήματα, δε ζηλεύουμε τα κύπελλα!
Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας, είμαστε υπερήφανοι για το λαό της.
Δεν σταθήκαμε και δεν θα σταθούμε ποτέ στο πλευρό καμιάς διοίκησης, κανενός προπονητή, κανενός επαγγελματία αθλητή, κανενός δημοσιογράφου.

Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, ακούμε συνεχώς, είτε από δημοσιογράφους είτε από τα επίσημα χείλη της διοίκησης, την διάθεση αυτοκριτικής του προέδρου κ. Χριστοβασίλη. Εν τέλη ακούμε τον κ. Χριστοβασίλη να κατηγορεί τη διαιτησία και τον κύριο Παράσχο, καθιστώντας τους υπεύθυνους για τη φετινή κατάντια. Βέβαια ακόμα και έτσι να είχαν τα πράγματα ποιος είναι ο τελικός υπεύθυνος για τις αποφάσεις σε μια ομάδα;

Το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει

Παίρνοντας λοιπόν με τη σειρά τα γεγονότα θα ξεκινήσουμε από τη χρονική στιγμή που οι πανηγυρισμοί για την άνοδο στη Super League δεν είχαν ούτε καν ξεκινήσει, δηλαδή στην μυστηριώδη αποπομπή του τότε προπονητή Γ. Όγιος. Από τότε και στο εξής ξεκινάει ένας μαραθώνιος λαθών, αλαζονειών και φημών σε ό,τι αφορά τα της ομάδας. Μπαίνουμε σε μια περίοδο που η διοίκηση χαρακτηρίζεται από αδιαφάνεια και πελατειακή σχέση με τους οπαδούς του ΠΑΣ, δίνοντας παράλληλα υπόσταση στους γνωστούς στίχους “Άλλα λέω άλλα κάνω και άλλα εννοώ”. Το χρονικό είναι λίγο ή πολύ γνωστό.
- Ενώ ακόμα τα εισιτήρια διαρκείας δεν ήταν διαθέσιμα προς πώληση, η ΠΑΕ συντηρούσε φήμες που ήθελαν ένα “πρωτοκλασάτο όνομα” των ευρωπαϊκών γηπέδων να υπογράφει με τον ΠΑΣ, προφανώς για λόγους μάνατζμεντ.
- Δεν εξέδωσε διαρκείας στο πέταλο παρά τις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες και μάλιστα δεν έκανε ποτέ γνωστούς τους λόγους.
- Τα εισιτήρια ήταν ιδιαίτερα ακριβά και μάλιστα σε μια χρονική συγκυρία που δεν υπάρχουν περιθώρια για σπατάλες, από πλευράς μας.
- Συνεχείς δηλώσεις στήριξης στον κ. Παράσχο, που όπως είπαμε έφτασαν να γίνουν κατηγορίες εναντίον του στο τέλος της χρονιάς.
- Η πελατειακή σχέση της ΠΑΕ με τους οπαδούς είχε αποκορύφωμα στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ όπου το εισιτήρια δινόντουσαν ΜΟΝΟ διπλά. Η κοροϊδία έληξε με μια περίεργη σύλληψη οπαδού έξω από την μεγάλη σκεπαστή στο επόμενο αγώνα, αυτόν με τον Πανιώνιο.
- Το κλίμα στα αποδυτήρια ποτέ δεν υπήρξε ήρεμο και ποτέ δεν έγινε κίνηση για να αλλάξει η κατάσταση αυτή.
- Και ενώ ο κ. Γεωργούλης ήταν ο εκλεκτός της ΠΑΕ για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ξεφύτρωσε σαν από μηχανής θεός ο κ. Αναστόπουλος. Παράλληλα και ενώ οι αντίπαλες ομάδες ενισχύονταν σημαντικά ο ΠΑΣ έκανε μόνο τρεις μεταγραφές.
- Οι οπαδοί και η ομάδα αφέθηκαν απροστάτευτοι σε πολλές περίεργες και άσχημες στιγμές: α) Στο Ο.Α.Κ.Α. με τον ΠΑΟ και τα “καλά παιδιά του κ. Πατέρα” β) Στη Λιβαδειά που οι καταγγελίες για πυροβολισμούς έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε η ομάδα έγιναν σκασμένο λάστιχο (ή εξάτμιση) και πάλι πυροβολισμοί αλλά, από γαμήλιο γλέντι σε κοντινό κέντρο διασκέδασης. γ) Και πάλι στη Λιβαδειά που δεν μάθαμε ποτέ αν οι τραμπουκισμοί σε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έγιναν από μπράβους ή “οπαδούς” της τοπικής ομάδας.
- Το προπονητικό κέντρο αλλά και ο χλοοτάπητας του γηπέδου ήταν σε αισχρή κατάσταση και ποτέ δεν έγινε κάτι για την καλυτέρευσή τους, στα πρότυπα της νέας σκεπαστής που ουσιαστικά είχε μηδενικό κόστος μιας που αυτό αφαιρείτε από το μίσθωμα.
- Και η λίστα μεγαλώνει…

Το ψέμα του μαύρου πρόβατου

Για την διοίκηση η φήμη που έντεχνα αναπαράγεται από τα παπαγαλάκια της, ότι ο ΠΑΣ δεν είναι ευπρόσδεκτος στην Super League, λειτουργούσε και λειτουργεί ως το καλύτερο άλλοθι για τα λάθη που η ίδια έχει κάνει. Αρκεί κανένας να αναλογιστεί την αναντιστοιχία των χαμένων βαθμών από τεχνικά και αγωνιστικά λάθη σε σχέση με τα ένα ή δύο παιχνίδια που έγινε ουσιαστική αλλοίωση του σκορ. Αρκεί κανένας να ανατρέξει στον πίνακα με τα εισιτήρια της φετινής περιόδου όπου ο ΠΑΣ φιγουράρει στην 6η θέση. Πως λοιπόν μια ομάδα με φιλάθλους πρότυπο για τα δεδομένα της Super League να μην είναι αρεστή;

Τα οικονομικά

Πρόσφατα επίσης πληροφορηθήκαμε από τον ίδιο τον κ. Χριστοβασίλη ότι κατά τη φετινή περίοδο το ταμείο της ΠΑΕ είχε ζημίες. Αν συνέβη κάτι τέτοιο τη φετινή χρονιά στον ΠΑΣ, με τα πολύ υψηλά τηλεοπτικά, τις τεράστιες χορηγίες και τα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας, για τις υπόλοιπες επαρχιακές ομάδες (με μεγαλύτερο μπάτζετ ενδεχομένως) τί έπρεπε να συμβεί; Να χρεοκοπήσουν;

Λίγα λόγια για εμάς

Για μας όμως που η αυτοκριτική σημαίνει ανάληψη ευθύνης και όχι καταμερισμούς ευθυνών, θα θέλαμε να σταθούμε και στη δική μας στάση, δηλαδή ως οπαδών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αλλά και ως μελών του συνδέσμου Blue Vayeros Θεσσαλονίκης. Σε όλη, λοιπόν, τη φετινή περίοδο είτε με την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει, είτε από ανοχή στα διοικητικά δεν προβήκαμε σε δυναμικές κινήσεις, παρά μείναμε να κοιτάμε αποσβολωμένοι. Επίσης θεωρούμε ιδιαίτερα λυπηρό το γεγονός να υπάρχουν φήμες που εμπλέκουν οπαδούς της ομάδας μας με οικονομικά οφέλη, είτε  αυτές επιβεβαιώνονται είτε όχι.

Ο σύνδεσμός μας, λοιπόν, εδώ και τέσσερα χρόνια κρατάει ψηλά την σημαία του ΠΑΣ στη Θεσσαλονίκη, χτίζοντας παράλληλα υγιείς σχέσεις με όλους τους οπαδούς των ομάδων της πόλης. Μένοντας πάντα συνειδητά αμέτοχοι έξω από τα “παρασκήνια”, θα είμαστε για ακόμα μια χρονιά (αυτή που έρχεται) δίπλα στην ομάδα μας, ευχόμενοι πάντα να ξεπεραστούν όλα της τα προβλήματα και να τη δούμε ξανά στην Super League. Άλλωστε μέσα από τα λάθη μας μπορούμε να διδαχτούμε και να γίνουμε καλύτεροι, αρκεί να έχουμε το θάρρος να τα παραδεχτούμε και να μην τα επαναλάβουμε στο μέλλον.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ για την μία και μοναδική πρόσκληση για διάλογο το καλοκαίρι και ελπίζουμε να φιλοτιμηθεί να διαβάσει αυτή την επιστολή – ανακοίνωση.


Ο ΠΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ

Keep Waking
Blue Vayeros Θεσσαλονίκης
www.bvs.gr
Απρίλης 2010
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: 2009-10
« Απάντηση #51 στις: Τρι 27 Απρ 2010 22:16 »
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ.....
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος DOA

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 1
    • Προφίλ
Απ: 2009-10
« Απάντηση #52 στις: Κυρ 02 Μάι 2010 16:00 »
Συγνώμην από τους παλιούς...Έχω χρόνια να γράψω στο φόρουμ, είχα και άλλο νικ τότε που ούτε που θυμάμαι πια ποιο ήταν...τεσπα....
Το κείμενο είναι ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ με μία ένσταση

 " Από την αντιδεοντολογική συμπεριφορά προς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που δε δέχθηκαν να λύσουν τα συμβόλαιά τους;"

υποθέτω πως οι περισσότεροι μας είμαστε με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο μισθωτοί...Θα σας άρεσε εσάς να σας πετούσαν στον δρόμο? Και κακά τα ψέματα, δεν ήταν και τίποτα παιχταράδες να βρουν ψωμί αμέσως (συν οτι μερικοί σαν μπακαπ θα μπορούσαν να συνυπάρξουν κιόλας)
ΙΔΕΑ ο ΠΑΣ θα μου πείτε αλλά οι άνθρωποι από αυτό ζούνε...δώσε μια γενναία αποζημίωση και πήγαινε στην ευχή του θεού στην τελική...Επειδή ακριβώς είναι επαγγελματίες ΔΕΝ θα έπρεπε να λύσουν το συμβόλαιο...

αυτό τουλάχιστον πιστεύω εγώ και η πλειοψηφία των μισθωτών σε ολόκληρο τον κόσμο...

Υ.Γ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ



Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: 2009-10
« Απάντηση #53 στις: Κυρ 02 Μάι 2010 16:08 »
Καλώς ήρθες και πάλι.

Να διευκρινίσουμε το σημείο της "διαφωνίας".

Ψέγουμε τη συμπεριφορά της ομάδας προς τους ποδοσφαιριστές, όχι το αντίθετο.

Αντιδεντεολογικό θεωρούμε να υπόκεινται επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σε "βασανιστήρια", για να εξαναγκαστούν να λύσουν το συμβόλαιό τους. Προφανώς και το καλύτερο θα ήταν να λυθούν κοινή συναινέσει, αλλά από τη στιγμή που αυτό δεν έγινε, η αντιμετώπιση των "μισθωτών", όπως λες κι εσύ, δεν ήταν η πρέπουσα.

Τα είπε πολύ καλά για το συγκεκριμένο θέμα και ο Ζαφειρόπουλος.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος geo n pas

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 1
    • Προφίλ
Απ: 2009-10
« Απάντηση #54 στις: Παρ 07 Μάι 2010 13:32 »
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΝΟΜΙΖΩ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΣΩΣΤΟ ΠΑΣ ΟΛΕ.....ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ!