Παραλειπόμενα από την μπυροτσιπουροκρασοκατάνυξη την Τετάρτη 2/8/2017.
*Πρέπει νάμασταν πάνω από 15-17 νοματαίοι.
*Ο Θωμάς είχε στρώσει τα κόκκινα χαλιά και είχε κλείσει το καλύτερο τραπέζι του ενώ είχε ετοιμάσει τους νοστιμότερους μεζέδες του.
*Για να μην αραδιάζω ονόματα, πρέπει να ήμασταν πάνω από 14-15 προεδρικοί και 3-4 αντιπροεδρικοί. Οδηγηθήκαμε εκεί σαν πρόβατα επί σφαγή...
*Είχαν οργανώσει επί τούτου οι προεδρικοί την φιέστα για να κάνουν επίδειξη δύναμης...
*Αλλά δεν τους έγινε το χατήρι...Περισσότερα άτομα εσείς; Περισσότερη μεζεδομπυροτσιπουροκρασοκατανάλωση εμείς...
*Ειπώθηκαν πολλά και όχι μόνο ποδοσφαιρικά...νικνέιμς του φόρουμ, πήραν σάρκα και οστά επιτέλους και τώρα ξέρουμε φάτσες και φατσούλες... σε ξέρω τώρα φίλε!
*Με το που ανέβηκε το γκάλοπ στο φόρουμ, ο Χοντρός άρχισε να ανακοινώνει τη μία μεταγραφή μετά την άλλη, για να σπρώξει ψήφους υπέρ του...δεν με ξερς καλά
χοντρέ τύπε...τα mindgames μόλις άρχισαν...σε περιμένει άλλο γκάλοπ το Δεκέμβρη...θα σε αναγκάσω να κάνεις πράγματα και θάματα...άσε που υποψιάζομαι ότι
κυκλοφορούν προεδρικοί με 2-3 νικνέιμς ο καθένας τους...άκου 34 ψήφους υπέρ και 24 κατά...
*Έγινε επίδειξη γνώσεων και αναμνήσεων από τους αριθμομνήμονες του φόρουμ, που μας εντυπωσίασαν και μας συγκίνησαν...
*Έγινε αναφορά στους απόντες και πιότερο βέβαια στον αρχιπαππού, αρχιθείο και αρχιμπαμπόγερα του φόρουμ, με νύξεις ότι υπεκφεύγει τέτοιες συγκεντρώσεις, γιατί δεν
αντέχει πλέον το πιοτό...
*Είπαμε για το μέλλον, για κάποιες συναντήσεις Γιάννενα ή Αθήνα...κανονίστε οι απόντες να κλείσετε συμμετοχή, όταν αυτό γίνει, γιατί περάσαμε πράγματι καλά, ήπιαμε καλά,
γνωριστήκαμε καλά (παραγνωριστήκαμε δλδ), είπαμε πολλά και στο μέλλον θα γίνουν ακόμα περισσότερα... με τη δική σας παρουσία!
*Μπράβο στα παιδιά που διαθέτουν χρόνο και διάθεση να μας ενημερώνουν με γλαφυρό τρόπο, για τα της ομάδας... οι αντιθέσεις μας, φίλοι μου, είναι ασήμαντες, εμπρός στο
μεγαλείο και τη δυναμική αυτής της φανέλας, γιατί...
*...ο ταύρος μας ενώνει όλους... προεδρικούς και αντί, δεξιούς και αριστερούς, νέους και μεγαλύτερους, γιαννιώτες και αθναίους!!!
*Χάρηκα που ήμουν εκεί...να είστε όλοι καλά και στο επανιδείν στις κερκίδες ή σε κάποιο καπηλειοταβερνομεζεδομπαράκι...