Καλημερα και καλο μηνα αν και θα ηταν καλυτερος αν δεν θυμιζε κατι απο κωλοφαρδια απο οταν επαιζε τσου λου ο Βαζελος προχτες....
Πρωτο ποστ μου εδω παιδια...
Δεν χρειαζεται ουτε να λυπουμαστε ακομα ουτε να κανουμε γρηγορες κριτικες.Για μενα ας χασουν απο ολο το Ποκ....Απαιτω ομως με κατι χωρια διπλα και ασους εξω μεσα...Και η πενταδα χτυπιεται...Ετσι το βλεπω προσωπικα εγω...
...καταρχήν, καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια του pas.gr και προσωπικά θα ήθελα κι εσύ κι όλοι όσοι αποτελούν μέλη του φόρουμ να γράφουν και να είναι ενεργοί...
...κατά δεύτερον και ας με συμπαθάει η ευγένειά σας... απείχα, απέχω και θα απέχω από τις διενέξεις των συντάυρων, ΠΑΣολέδων εν Ταύρω αδελφών ημών...
...από πεποίθηση...
πιστεύω πως σε μια στραβή δεν προσφέρω στην ομοθυμία με βολές ένθεν κακείθεν...
αγαπητοί μου,
θα ήθελα να υπενθυμίσω στις ευγένειές μας ότι στο πολύ κοντινό παρελθόν ως συνήθεια είχαμε τη χρήση του κομπιουτερακίου...
...αλλά παρήλθε αυτή η εποχή καθώς κι αυτή η συνήθεια...
τώρα το πως ποιος και γιατί...είναι κουβέντα που μας τυραννάει...(βλ. ΜΕΝ-ΔΕΝ)
η αντικειμενική πραγματικότητα λέει πως ο ΠΑΣ μας μεγάλωσε...
έτσι και οι συνήθειές μας άλλαξαν...
δεν είμαστε πλέον έμπα ψυχή-έβγα ψυχή...
κι αυτό είναι καλό...
όμως σέρνει και τα κακά του...δλδ μεγαλώνουν οι απαιτήσεις...
όμως για να ικανοποιηθούν πρεπει και να ελευθερωθούμε από τα δεσμά του μνημονίου...
...δυστυχώς κύριοι, η πραγματική οικονομική μας κατάσταση στο τώρα που ζούμε δεν μας επιτρέπει τις κινήσεις που απαιτούνται ώστε να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις μας...
για το ποιος φταίει...είναι θέμα που κι αυτό μας τυραννάει (βλ. ΜΕΝ_ΔΕΝ)...
...όμως δεν παύει να είναι η ωμή, αντικειμενική πραγματικότητα...
οπότε...
υπομονή κι επιμονή ...
...και καλόπιστη κριτική μπας και λειτουργήσει το φτωχό πλάνο που έχουμε επιλέξει...
όμως, μπορούμε να κάνουμε όνειρα ... δεν κοστίζουν πέραν των λογομαχιών, που ειρήσθω εν παρόδω τείνουν να γίνουν πιο κόσμιες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, και που μπορούν να μας κρατούν ζεστούς...
αυτά τα ολίγα και ας με συμπαθάει η ευγένειά σας...