Αποστολέας Θέμα: Η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία για το δικαίωμα αλλαγής φύλου από τα 15  (Αναγνώστηκε 1366 φορές)

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Το μονο δικαιωμα που θα εχει ενας 15χρονος θα ειναι να οδηγαει μηχανακι 50αρι και να αλλαξει φυλο...
 :P

Απο την αλλη βεβαια εχουμε και την εκκλησια η οποια φωναζει οτι στα 15 δεν εισαι σε θεση να παρεις μια τετοια αποφαση. Βεβαια το οτι σε ηλικια λιγων μηνων εισαι σε θεση να επιλεξεις θρησκεια το παραβλεπουμε...

Υγ. Δεν εχω διαβασει λεπτομερειες οποτε δεν μπορω να παρω θεση υπερ η κατα...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Για μένα το δικαίωμα αλλαγής φύλου θα πρέπει να υπάρχει κατά την ενηλικίωση, δηλαδή 18.
Πρόκειται για κάτι πιο 'μόνιμο' από την επιλογή θρησκείας. Τη θρησκεία ο καθένας μπορεί να την αλλάζει κατά το δοκούν όσες φορές θέλει, το φύλο θέλει λίγη περισσότερη προσπάθεια...  :P

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Μύθε, μιλάμε για αλλαγή φ'υλου ΧΩΡΙΣ εγχείρηση, αίρεται η μονιμότης  ;)

Κατά τα λοιπά όσο προοδευτικοί και να το παίζουμε όλοι, ένα κόμπιασμα υπάρχει.
Από την άλλη, απαραίτητη η συγκατάθεση γονέων ρε παιδιά.
Ξέρω γω,όσοι είστε γονείς, θα δίνατε το ok χωρίς να στίψετε μερόνυχτα το κεφάλι σας;
Μετά υπάρχουν οι ιατρικές επιτροπές, δικαστής...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Μύθε, μιλάμε για αλλαγή φ'υλου ΧΩΡΙΣ εγχείρηση, αίρεται η μονιμότης  ;)

χωρίς; ΟΚ... αλλά και πάλι το φύλο είναι κάτι πιο 'μόνιμο' στη συνείδηση των συνανθρώπων μας ειδικά όταν ο άλλος σε μαθαίνει ως Παναγιώτα και όχι Παναγιώτης (and vice versa), ενώ τη θρησκεία δεν την πολυμαθαίνουμε για τον άλλον. Όταν πιάνεις δουλειά π.χ. δεν σε ρωτάνε σε τι ή αν πιστεύεις. Σε ρωτάνε όμως πώς σε λένε...  ;)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Επιλογή στα 15 για ένα τόσο σοβαρό θέμα, συγγνώμη αλλά κατά τη γνώμη μου δεν γίνεται.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
Το φύλο,όσα ονόματα κ να αλλάξει κανείς, δεν αλλάζει,λόγω φυσιολογίας δεν αποτελεί αντικείμενο αυτοπροσδιορισμού...η γυναίκα που θα "γίνει" άντρας με την τοποθέτηση ενός τεχνικού πέους με υδραυλικό σύστημα, δεν πρόκειται ποτέ να παράγει σπέρμα...το ίδιο κ ο άντρας που θα "γίνει" γυναίκα, δεν θα αποκτήσει ποτέ την ικανότητα της κύησης.... Μήπως να μάθει ο δεκαπεντάχρονος την αντικειμενική πραγματικότητα που η φυσιολογική του οργανισμού του συνεπάγεται,κ να γίνει σεβαστή η οποιαδήποτε σεξουαλική του προτίμηση για να μην χρειάζεται να επικαλείται κάτι που δεν μπορεί να γίνει;.... μια ερώτηση κάνω , χωρίς πολύ ευκολία και με το λίγο μυαλό που έχω, αλλά κυρίως χωρίς να θέλω να αντιμετωπίσω ποτέ κάτι τέτοιο....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro