Αποστολέας Θέμα: Κύπελλο (Φάση των "16": ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός)  (Αναγνώστηκε 13020 φορές)

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Κύπελλο (Φάση των "16": ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός)
« Απάντηση #100 στις: Πεμ 11 Ιαν 2018 12:47 »
Κόουτς και παίκτες,
εμείς που δεν χάσαμε ποτέ την πίστη μας σε Εσάς -  φαντάζομαι και οι "αλλοινοί", οι "αντιφρονούντες" ντε - Σας ευχαριστούμε (και) για τη χθεσινή "παράσταση". Τα καλύτερα έρχονται - ασφαλώς και θα υπάρξουν και "μαύρα φεγγάρια" - το μονοπάτι γίνεται δρόμος ανοιχτός ...

Λίγα λόγια για τους "αντιήρωες" - για τους άλλους, τους "καλούς" λίγο πολύ όλα έχουν ειπωθεί:
Μπουκ. Μπράβο ρε φίλε, ούτε μία στιγμή εχθές δεν μου έλειψε το καλύτερο - για εμένα - αριστερό μπακ - χαφ της ιστορίας του ΠΑΣ, ούτε φαντάστηκα ότι θα έκανε κάτι παραπάνω από εσένα.
Γαρουφαλιάς. Συνέχισε έτσι - μετά από δέκα (το πολύ) τέτοια ματς, θα προκαλείς νυχτερινές ονειρώξεις ακόμη και στον Ayuto.
Αποστολο. Πίσω αλάνθαστος, μπροστά επιπόλαια άτσαλος (sic). Που θα πάει, θα τη βρεις την ισορροπία γιατί με έχεις πείσει ότι δίνεις το 101% των δυνατοτήτων σου.
Μπετρά. ΜΠΡΑΒΟ, ρε φιλαράκο. Κρίμα που δεν είσαι Αλβανός. Σήμερα, θα ήσουν για τους "γείτονες" και την Εθνική τους, ο άξιος διάδοχος του "άμπαλου τιμωρού", σίγουρα όμως έγινες στην καρδιά μας ο Αιμιλιάνο του 2018. Δεν άφησες κομμάτι του γηπέδου απάτητο, πιέζοντας και "βγάζοντάς τους τα συκώτια" - παρεμπιπτόντως μας έδειξες και την ικανότητά σου, να δέχεσαι μπάλα, με πλάτη και να την "εξαφανίζεις" από τον αντίπαλο. Πρόσεξε, Εσύ μου δίνεις το δικαίωμα να περιμένω ακόμη περισσότερα.
Μανθάτης. Ως συνήθως επιπόλαιος και ανούσιος ... ΠΛΗΝ όμως. Η ενέργειά σου στο τέταρτο γκολ, RESPECT, φίλε. Έτσι, αυτό (και όχι μόνο) θέλουμε από εσένα. Μπράβο. Περιμένω το επόμενο, μέχρι να μας γίνει συνήθεια.

ΥΓ. Μπράβο Περι. Ούτε μία στιγμή δεν μου έδωσες την αφορμή, έστω να θυμηθώ ότι έλειψες τόπο πολύ καιρό από την ομάδα. Σιδερένιος και προσεχώς, ακόμη καλύτερα.
ΥΓ 2. Εγώ, που είμαι συνομήλικος του ΠΑΣ και που δεν είχα κερδίσει ποτέ στη ζωή μου το "φλουρί" της πίτας, το κέρδισα για πρώτη φορά φέτος!!! Ρε, λες;;;

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 11 Ιαν 2018 12:51 από μπαμΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Πεμ 11 Ιαν 2018 14:52 »
Ευτυχώς μέσα στο παραλήρημα χαράς για την νίκη -πρόκριση πέρασε και στο ντούκου το πανό διαμαρτυρίας των οπαδών για το πρώτο αγώνα στην Λειβαδιά.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Πεμ 11 Ιαν 2018 14:54 »
Εμεις παντως το ανεβασαμε. την ωρα του αγωνα μαλιστα... Δεν ξερω αν ασχοληθηκαν αλλα σαιτ

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΗΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Πεμ 11 Ιαν 2018 16:35 »
Εμεις παντως το ανεβασαμε. την ωρα του αγωνα μαλιστα... Δεν ξερω αν ασχοληθηκαν αλλα σαιτ
Μπα δεν ασχολήθηκε κανείς.Λίγο πριν την σέντρα ανέβηκε αλλά δεν άκουσα ούτε στην μεγάλη κάποιο σχόλιο.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Πεμ 11 Ιαν 2018 19:43 »
Θα γίνω κουραστικός αλλά στο ματς αυτό αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά οτι αν η ομάδα είχε παίκτη/ες με ηγεμονικό ρόλο στο χώρο του κέντρου θα είχε πολύ καλύτερη τύχη σε όλα τα ματς τον τελευταίο 1,5 χρόνο.
Θα έπαιζε δηλαδή όπως χθες που τον ρόλο αυτό τον έφερε εις πέρας ο συγκλονιστικός Βιδάλ στο καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του. Και τι δεν έκανε χθες. Εμφάνιση που θύμησε Ντε Βινσέντι στα καλύτερά του. Ένας παίκτης που είναι καλός, αλλά γενικά είναι "λουλού" (ας μου επιτραπεί η έκφραση), χάνει τις μονομαχίες, χωρίς ιδιαίτερο πάθος. Χθες όμως τα έδειξε! Αν αυτός ο παίκτης δείξει τσαγανό από δω και πέρα, θα πάμε καλύτερα. Ας ελπίσουμε να μην είδαμε απλά το/α καθιερωμένο/α 1-2 παιχνίδι/α στη σεζόν που παίζει καλά ο Βιδάλ και μετά χάνεται.

ΥΓ. Δείξε μου τα χαφ σου να σου πω ποιός είσαι.

ΥΓ1. Ποτέ η λέξη "παστέλωμα" δε βρήκε τόσο νόημα όσο τα τελειώματα του Κόντε που η μπάλα καταλήγει στο μπακλαβωτό. Ξαναδείτε τα χθεσινά γκολ του Κόντε. Τι άψογες εκτελέσεις ήταν αυτές! ο τζες τα παστελώνει. Πραγματικά μεγάλος στράικερ.

ΥΓ2. Πάμε στον Μπετρά ο οποίος είναι μια πολύ περίεργη περίπτωση. Έχει παίξει όλα κι όλα 4-5 ματς και έχει προλάβει να χάσει 3-4 άχαστα γκολ (από αυτά που δε χάνονται) κι άλλες 7-8 κλασσικότατες ευκαιρίες. Βλέπεις οτι ο παίκτης έχει τα φοβερά τρεξίματα, έχει τα ξεμαρκαρίσματα, ξέρει να παίρνει καλή θέση, ξέρει να σπάει και τη μπάλα, πιέζει κιόλας τον αντίπαλο και βρίσκεται την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση.
ΑΛΛΑ τα τελειώματά του είναι τα χειρότερα που έχω δει ποτέ σε παίκτη οποιασδήποτε κατηγορίας, ερασιτεχνικού ποδοσφαίου συμπεριλαμβανομένου! Αυτός ο παίκτης αν είχε τα τελειώματα έστω ενός κακού αμυντικού θα μιλάγαμε για διαμάντι. Όλα τα άλλα όμως τα έχει!

ΥΓ3. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το κύπελλο. Η ομάδα δείχνει μέταλλο. Το γύρισε στο χαριλάου, το γύρισε και χθες.  Στην κλήρωση της Δευτέρας σε 4 στις 7 περιπτώσεις θα είμαστε ευχαριστημένοι.
Μια καλή κλήρωση.
 Μιά καλή κλήρωση!
 :flag:

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Πεμ 11 Ιαν 2018 19:47 »
Δεύτερο συνεχόμενο ματς χωρίς Μαυροπάνο και κρατήσαμε το 0 στην άμυνα!!!!!!!!!!

ΥΓ1. Και χωρίς Μπέριο χτες!!!!

ΥΓ2. Και με Μαυροπάνο στον πάγκο χτες η Άρσεναλ κράτησε το ο στην Τσέλσυ!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #106 στις: Πεμ 11 Ιαν 2018 20:04 »
Άρα τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς Μαυροπάνο και 0 στην άμυνα Μπιλ!

Τον Μπερτρά, τον κάνει ποδοσφαιριστή ο ΠΑΣ, γιατί δεν ήταν.
Διάθεση το παληκάρι έχει, προσόντα έχει, θα είναι ένα θαύμα, να πάρεις έναν αθλητή από το 0 και να τον κάνεις ποδοσφαιριστή.
Όταν βάλει δε το πρώτο γκολ, εχω την εντύπωση ότι θα το πανηγυρίσουν άπαντες σα να φτάσαμε τελικό τσουλού.

Πρώτη φορά η Ομάς, κρατούσε μπάλα στο κέντρο. Πρώτη.
Αυτή η άβατη περιοχή για μας, επιτέλους πατήθηκε αρκετά κι έδινε και στην άμυνα και στην επίθεση και ανάσες και χρόνο να οργανωθούν.
Σ' αυτό συντέλεσε και ο Γιάκος κι ας τον έχει κάποιος στους μη διακριθέντες.

Βέβαια αυτοί που βγάλαν μάτια ήταν Μπουκ και Βιδάλ, απίστευτοι, με απιστευτότερο τον πρώτο.

Ας γίνει το ματσάκι παράδειγμα και για όλους εδώ μέσα.
Όλοι χαρούμενοι είμαστε κι όλοι διαλέγουμε τον σύμφωνα με τα μάτια μας καλύτερο αλλά και χειρότερο.
Και στις δυο κατηγορίες, ο καθένας μπορεί να βάλει παίχτες που είχε κατάξει ανάποδα άλλες φορές.
Ή να δει άνοδο από τη μία κάποιου, ή πτώση από την άλλη κάποιου άλλου.
Γιατί έτσι είναι το τόπι.
Γιατί αυτό είναι το άφτερ αλατοπίπερο του παιχνιδιού.
Και να κρατηθεί αυτό και στις ανάποδες, γιατί είναι κουραστικό, το στόρι που βιώνουμε κάθε φορά, είπες έτσι για να σε ακούσω τώρα που έκατσε αλλιώς, ή είπες αλλιώς για να σ ακούσω τώρα που έκατσε έτσι.
Γιατί η Ομάδα μπορεί να κέρδισε χθες γεμάτα, αλλά έχει χάσει άλλες φορές με τα χέρια κάτω.
Ανάλογα και τα αισθήματά μας.

Τι όμορφη Τετάρτη ήταν αυτή
  :mono: :mono: :mono:

ΥΓ
Μόλις κλείδωσε η οχτάδα, ο Ατρόμητος έκανε το 1-0 με τον Αστέρα.

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Σαβ 13 Ιαν 2018 00:38 »
το ματς, λόγω εργασίας, δεν το είδα.Και λυπάμαι γιαυτό γιατί ήταν μια εμβληματική εμφάνιση και μια εμφατική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που, παρ΄ότι δεν έχει ούτε το 1/10 του διαμετρήματος του ΠΑΣ,έχει προκαλέσει πολλές φθορές στον ΠΑΣ στο παρελθόν.
Αυτή τη φορά ο ΠΑΣ όμως ήταν συνεπής απέναντι στην ιστορία.Αντιπαρήλθε όχι τον αντίπαλο απλά, αλλά πάνω απ όλα την κακοδαιμονία του,τους επικριτές του,τους απογοητευμένους φίλους του.....αλλά πιο πολύ απ όλα αντιπαρήλθε και νίκησε την σκιά του και τον κακό του εαυατό,τον φοβικό αυτόν εαυτό που τον έθεσε νωρίς εκτός στόχων στο πρωτάθλημα.Όχι όμως και στο κύπελο όπου ίσως ο μεγάλος ΠΑΣ έχει ραντεβού με την ιστορία.Ο φοβικός,αυτοκαταστροφικός ΠΑΣ,ο κυνηγημένος από την διαιτησία  αλλά πάντα μεγάλος ΠΑΣ που ακόμη και σε μια μέτρια χρονιά παραμένει ΑΗΤΤΗΤΟΣ στην έδρα του!!!
Μένουνε ακόμη δυο βήματα μέχρι το μεγάλο ραντεβού με την ιστορία...δε θα είναι εύκολο....αντιθέτως θα είναι ΠΟΛΥ δύσκολο αλλά ο μεγάλος ΠΑΣ θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του κι έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν  ότι είναι <πολύ σκληρός για να πεθάνει>
'Οποιος κι αν θα είναι ο αντίπαλος,για να τον νικήσει τον ΠΑΣ θα πρέπεΙ να περάσει πάνω απ το πτώμα του κι αυτό δεν είναι εύκολο και το ξέρουν όλοι!!!
Καλή τύχη λοιπόν στον μεγάλο ΠΑΣ,στον ΠΑΣ του Κοντογουλίδη,στον ΠΑΣ της τεσσάρας επί του ΠΑΟΚ,στον ΠΑΣ που άφησε κάποτε άφωνη την Ελλάδα....

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Σαβ 13 Ιαν 2018 14:50 »
Ένας παίκτης που είναι καλός, αλλά γενικά είναι "λουλού" (ας μου επιτραπεί η έκφραση), χάνει τις μονομαχίες, χωρίς ιδιαίτερο πάθος. Χθες όμως τα έδειξε! Αν αυτός ο παίκτης δείξει τσαγανό από δω και πέρα, θα πάμε καλύτερα. Ας ελπίσουμε να μην είδαμε απλά το/α καθιερωμένο/α 1-2 παιχνίδι/α στη σεζόν που παίζει καλά ο Βιδάλ και μετά χάνεται.
ΥΓ. Δείξε μου τα χαφ σου να σου πω ποιός είσαι.

Για να μαστε δίκαιοι όμως στην ηλικία του Βιδάλ ( 21+ 3 μήνες ), ο Ντε Βινσέντι έκανε ακόμα το αγροτικό του στην Καλαμάτα.