Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 18η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 18327 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 18η αγωνιστική
« Απάντηση #125 στις: Τρι 23 Ιαν 2018 22:23 »
Το να αντίδρασεις σαν τον Λίλα από την ανάποδη ναι δεν είναι αντίδραση.Γίνεσαι απλά ένας Λίλα.

Παράθεση
Εναν αχταρμα Βλαχων Γυφτων Αλβανών και ολες τις φυλες του Φαραώ
Βλάχους εδώ δεν έχουμε;Μην σου πω και μέσα στο φόρουμ.Γύφτους;Αλβανούς;Το τι έχει περάσει από τα μέρη μας να μην το πούμε.Μέχρι και νορμαδοί.Δίνει μια άλλη διάσταση στην τοπική ιστορία.Γενικά σε όλες τις εποχές και σήμερα.

Παράθεση
γειτονιές μεσα στη μπίχλα τη φτώχια και την ανέχεια..
Μήπως αυτά λείπουν από τα Γιάννενα;

Τούρκοι-βούλγαροι-αλβανοί.Πράγματα που φωνάζουν στα γήπεδα.Μέσα στην πρωτοτυπία.Παίχτες της εκάστοτε ομάδας μπορεί να είναι από την συγκεκριμένη περιοχή.Στελέχη της ομάδας ή στο γήπεδο.Δεν έχει νόημα όλο αυτό.Όποιος και να το λέει.

Εδώ δε δεν είμαστε καν στο γήπεδο.Είμαστε στο φόρουμ.Μέρες μετά τον αγώνα.Μεταξύ μας λίγο πολύ.Σε χαλαρή διάθεση.

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Τρι 23 Ιαν 2018 22:28 »
Μειονέκτημα να είναι κάποιος φτωχός λέει  ο rusis και στοιχείο κατηγορίας για κάποιον!

Δεν είναι μειονέκτημα φίλε, αλλά έλεος , ας γυρίσει και κανένας στο χωριό του δεν είναι κακό .. πουθενά στον κόσμο ο μισός πλυθησμός της χώρας σε μια πόλη μαζεμένος , μόνο στην Ελλάδα !

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Τρι 23 Ιαν 2018 22:39 »
Η ερώτηση μου αποσκοπούσε στο να σου δώσω να καταλάβεις ότι αν εσύ δε νιώθεις καθόλου Αλβανός, αλλά και καθόλου μαλάκας, το τι θα πει ο Φενταγίν και ο κάθε Φενταγίν θα έπρεπε να σου είναι αδιάφορο.

Εγώ που ούτε Αλβανός αισθάνομαι, πόσο μάλλον μαλάκας, είμαι χαλαρός και δε με αγγίζει ένα τέτοιο σύνθημα.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Τρι 23 Ιαν 2018 22:49 »
Απαντάμε στη γλώσσα τους , αυτό δεν ειναι θεμα εντασης του αγωνα, δε κρινοταν κατηγορία , ειναι κομπλεξ και πιθηκοειδή νοοτροπία .
δεν απαντάς ,προσπαθείς να γίνεις χειροτερος απ αυτούς,τους απαξιώνεις για τη φτώχεια που λες ότι τους διακρίνει λες κ είναι θεόσταλτη,στη συνέχεια τους χαρακτηρίζεις "μούλικα"δηλαδή μπάσταρδους,κ τελειώνεις με το ότι αυτοί δεν έχουν δικαίωμα να βγάλουν γλώσσα,σε αντίθεση με σένα (αυτό αφήνεις να εννοηθεί στο κείμενο σου).....
εγώ πάλι θα πάω στο περιστέρι σε ματς κόντρα στον ατρόμητο,με το γιο μου παρέα,εσύ δεν ξέρω αν θα καταδεχτείς να ΠΑΣ,αλλά θα ναι θεία δίκη αν πλερώσεις τον ατυπο ανταγωνισμό σου με τους εκεί κάφρους εσύ κ όποιος σαν εσένα,κ όχι ο οποιοσδήποτε άλλος "παγουράς" που θα βρεθεί στο γήπεδο..κ ξέρεις,το περιστέρι είναι γεμάτο παγουράδες κ Ηπειρώτες συνολικότερα......
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Τρι 23 Ιαν 2018 22:56 »
Μέχρι στιγμής πάντως φίλε RASTA Γιαννιώτες την πλήρωσαν , πρόπερσι με την Αλκμααρ , εκεί περιξ του γηπέδου , δέχτηκαν επίθεση από Περιστερόκοτες , εγώ ήμουν εκεί και θα είμαι όποτε μπορώ .

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Τρι 23 Ιαν 2018 23:05 »
Μέχρι στιγμής πάντως φίλε RASTA Γιαννιώτες την πλήρωσαν , πρόπερσι με την Αλκμααρ , εκεί περιξ του γηπέδου , δέχτηκαν επίθεση από Περιστερόκοτες , εγώ ήμουν εκεί και θα είμαι όποτε μπορώ .
....αυτό που λες για το συγκεκριμένο ματς,ΔΕΝ είναι αλήθεια....ολοι εκεί ήμασταν,ολοι μας με κασκόλ ,μπλουζακια κλπ διακριτικά,κ ΔΕΝ μας πείραξαν κανείς ......
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Τρι 23 Ιαν 2018 23:10 »
Ναι λάθος , εχεις δίκιο μπερδεύτηκα , κάποιοι δικοί μας την έπεσαν σε Αλκμααριανο και τον έκλεψαν κιόλας .. μπουμπούκια υπάρχουν παντού και στις καλλίτερες οικογένειες .

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Τρι 23 Ιαν 2018 23:48 »
"Ποδοσφαιριστές από τα lidl"...
"Ο άχρηστος και μαλάκας προπονητής"...
"Ο τάδε είναι πουλημένος"...
"Ο άλλος είχε περίεργη απόδοση"...
"Πού πάμε με τα λιμά που μαζέψαμε"...
"Καλά, αυτοί πλήρωσαν για να παίζουν στην ομάδα"...
"Θέλουμε κανονικούς ποδοσφαιριστές"...
"Σαπάκια"...
"Παλτά"...
"Αλκοολικός"...
"Πουτανιάρης"...
"Νούμερο ο τάδε"...
"Για γέλια ο άλλος"...
"Άντε γαμήσου ρε μαλάκα"...
"Να σου τα φάνε οι γιατροί ρε αρχίδι"...
"Πουτάνες του γάβρου και του Ιβάν"...

Μερικοί μόνο, ελάχιστοι, από τους υπέροχους χαρακτηρισμούς - "κριτική" που διαβάζουμε και ακούμε για παίκτες που φορούν τη φανέλα του ΠΑΣ...
Για να μην αναφέρω για τη στοχοποίηση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών...
Σημειωτέον ότι οι αποδέκτες των παραπάνω εκδηλώσεων αγάπης και λατρείας, αποτελούν την Ομάδα που τα τελευταία χρόνια μας έχουν χαρίσει τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας του ΠΑΣ...
Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι βαφτισμένα με τον όρο "κριτική" μη χέσω...
"Κριτική", μία λέξη που έχει αποκτήσει εντελώς διαφορετικό νόημα από αυτό που πρέπει πραγματικά να είναι...
"Κριτική", μία λέξη που έχει ξεχειλώσει και χρησιμοποιείται πλέον για να καλύψει άλλες ανάγκες και κενά...
"Κριτική", μία λέξη που την έχουμε ξεσκίσει και τη χρησιμοποιούμε κατά το δοκούν...

Κριτική γίνεται, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, για να βοηθήσεις τον άλλον να γίνει καλύτερος δείχνοντάς του τα λάθη του.
Κριτική γίνεται, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ενίοτε σκληρή και χωρίς παρωπίδες  σε πρόσωπα ή και έννοιες που αγαΠΑΣ με σκοπό να τον βλέπεις να προοδεύει.

"Κριτική" δεν γίνεται με χαρακτηρισμούς που μειώνουν την προσωπικότητα του άλλου...
"Κριτική" δεν γίνεται όταν ξεφτιλίζεις ακόμη και το τελευταίο όριο ανοχής...

Ναι...
Μετά από όλα αυτά, απορία μου κάνει κι εμένα για το πώς έχει χαθεί η επαφή, η μαγεία και το δέσιμο με την Ομάδα...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Τρι 23 Ιαν 2018 23:57 »
Επαναφέρεις πολλά,τα οποία έχουν σβηστεί.Το ότι έχουν γραφτεί και λάθος πράγματα έχουν γραφτεί.Όπως έχουν ειπωθεί και εκτός από εδώ μέσα.Είτε στο φου μπου,είτε στα γήπεδο,είτε στα στέκια.

Θα μπορούσες να το αναφέρεις αυτό και θα είχες και δίκιο.Το να επαναφέρεις όμως τα παραπάνω νομίζω είναι φάουλ κάπως.Ειδικά τα σβησμένα.

Να προσθέσω ότι η συμπεριφορά τους πιάνει όλους.Ανθρώπους που δεν τους έβρισαν ή δεν τους αποδοκίμασαν.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 24 Ιαν 2018 00:02 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Τρι 23 Ιαν 2018 23:58 »
Μετά από όλα αυτά, απορία μου κάνει κι εμένα για το πώς έχει χαθεί η επαφή, η μαγεία και το δέσιμο με την Ομάδα...

Σύνταυρε, κι εγώ στραβώνω με τουλάχιστον το 1 από τα 3 ποσταρίσματα που διαβάζω εδώ μέσα, καθώς και με διάφορες ηλιθιότητες που ακούω στο γήπεδο.
Παρόλ' αυτά οφείλω να ομολογήσω ότι στο 2-1 στο 89' κόντεψε να γκρεμιστεί το γήπεδο από τις ιαχές, οπότε ας βλέπουμε και μια αχτίδα φωτός μέσα στο έρεβος !

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 00:09 »
Επαναφέρεις πολλά,τα οποία έχουν σβηστεί.Το ότι έχουν γραφτεί και λάθος πράγματα έχουν γραφτεί.Όπως έχουν ειπωθεί και εκτός από εδώ μέσα.Είτε στο φου μπου,είτε στα γήπεδο,είτε στα στέκια.

Θα μπορούσες να το αναφέρεις αυτό και θα είχες και δίκιο.Το να επαναφέρεις όμως τα παραπάνω νομίζω είναι φάουλ κάπως.Ειδικά τα σβησμένα.
Fon, δεν επαναφέρω ΤΙΠΟΤΑ .
Επαναφορά θα λεγόταν ΕΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ τα παραπάνω δεν ακούγονταν πλέον.
Είμαι ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ:
Παράθεση
   Μερικοί μόνο, ελάχιστοι, από τους υπέροχους χαρακτηρισμούς - "κριτική" που διαβάζουμε και ακούμε για παίκτες που φορούν τη φανέλα του ΠΑΣ... 
Που διαβάζουμε ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ fon, ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ!
Δεν έκανα ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ αποκλειστικά και μόνο στο φόρουμ των φίλων του ΠΑΣ, fon...
Εκτός κι αν υπάρχει καμιά μύγα...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 00:11 »
Μαζί μιλάμε.Ας αφήσουμε τις μύγες κατά μέρους.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 06:31 »
ας κρατήσουμε την ουσία ανεξάρτητα των υπόλοιπων παρατιθέμενων πιο πάνω ...

Κριτική γίνεται, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, για να βοηθήσεις τον άλλον να γίνει καλύτερος δείχνοντάς του τα λάθη του.
Κριτική γίνεται, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ενίοτε σκληρή και χωρίς παρωπίδες  σε πρόσωπα ή και έννοιες που αγαΠΑΣ με σκοπό να τον βλέπεις να προοδεύει.

Υ.Γ.: Χαίρομαι να σας (ξανα)διαβάζω Crimson να και άλλη
μια αχτίδα φωτός μέσα στο έρεβος !

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 09:44 »
Kαι η αναρτήση του West Side Squad σχετικά με το ματς και η τοποθέτηση τους σχετικά με το πανό όπως αυτή δημοσιεύτηκε προχθές στο fb:

"To σημερινό αποτέλεσμα αφήνει σε όλους μας μια πίκρα αλλά θα κρατήσουμε το πάθος που έδειξαν οι παίχτες μας για την ανατροπή.
Στήριξη στον τερματοφύλακα μας Μ. Γιαννίκογλου, έτσι είναι η μπάλα και μέσα απο τα λάθη, όσο τραγικά και αν είναι μαθαίνεις.

Υ.Γ. Η ομάδα φωνάζει πως χρειάζεται άμεσα σοβαρή ενίσχυση, τι περιμένετε άραγε?

Υ.Γ2 Κάποιοι συνόπαδοι μας σήμερα με το πανί που σήκωσαν μάλλον κατάφεραν να χάσουν το δίκιο τους."

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Τετ 24 Ιαν 2018 11:12 »
"Ποδοσφαιριστές από τα lidl"...
"Ο άχρηστος και μαλάκας προπονητής"...
"Ο τάδε είναι πουλημένος"...
"Ο άλλος είχε περίεργη απόδοση"...
"Πού πάμε με τα λιμά που μαζέψαμε"...
"Καλά, αυτοί πλήρωσαν για να παίζουν στην ομάδα"...
"Θέλουμε κανονικούς ποδοσφαιριστές"...
"Σαπάκια"...
"Παλτά"...
"Αλκοολικός"...
"Πουτανιάρης"...
"Νούμερο ο τάδε"...
"Για γέλια ο άλλος"...
"Άντε γαμήσου ρε μαλάκα"...
"Να σου τα φάνε οι γιατροί ρε αρχίδι"...
"Πουτάνες του γάβρου και του Ιβάν"...

Για να μην αναφέρω για τη στοχοποίηση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών...
Σημειωτέον ότι οι αποδέκτες των παραπάνω εκδηλώσεων αγάπης και λατρείας, αποτελούν την Ομάδα που τα τελευταία χρόνια μας έχουν χαρίσει τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας του ΠΑΣ...
Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι βαφτισμένα με τον όρο "κριτική" μη χέσω...
"Κριτική", μία λέξη που έχει αποκτήσει εντελώς διαφορετικό νόημα από αυτό που πρέπει πραγματικά να είναι...
"Κριτική", μία λέξη που έχει ξεχειλώσει και χρησιμοποιείται πλέον για να καλύψει άλλες ανάγκες και κενά...
"Κριτική", μία λέξη που την έχουμε ξεσκίσει και τη χρησιμοποιούμε κατά το δοκούν...

"Κριτική" δεν γίνεται με χαρακτηρισμούς που μειώνουν την προσωπικότητα του άλλου...
"Κριτική" δεν γίνεται όταν ξεφτιλίζεις ακόμη και το τελευταίο όριο ανοχής...

Ναι...

Δεν ξέρω πόσες μέρες είχα να δω ποστ σου....
Η ομάδα τα τελευταία παιχνίδια δείχνει καλό πρόσωπο. Το ίδιο και ο προπονητής μας.
Η γκρίνια έχει σχεδόν μηδενιστεί....περιμένοντας όλοι και τα αποτελέσματα, εκτός από τις εμφανίσεις.
Μοναδική παραφωνία το πανί για τον αρχηγό, που δεν έγινε αποδεκτό από την πλειονότητα των ΠΑΣολέδων.
Ποιος ο λόγος να ποστάρεις κάτι τέτοιο τώρα;