Αποστολέας Θέμα: 21η Αγων. ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ  (Αναγνώστηκε 2497 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
21η Αγων. ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ
« στις: Τετ 07 Φεβ 2018 13:13 »
10 Φεβρουαρίου 2018
Α.Ο. ΞΑΝΘΗ-Α.Ο.Κ. ΞΑΝΘΗ ARENA 15:00 NS3
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΑΜΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. 17:15 NS1
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΘΝ. ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" 19:30 NS2

11 Φεβρουαρίου 2018
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΑΡΑΣ" 15:00 NS2
A.E.K.-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 17:15 NS2
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 17:15 NS3
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 19:30 NS1

12 Φεβρουαρίου 2018
Π.Α.Ο.Κ.-Α.Ε.Λ. ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ 19:30 NS1

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: 21η Αγων. ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ
« Απάντηση #1 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 10:21 »
Τι μας συμφέρει:

ΠΑΣ-ΠΑΟ                                   1                                                                                                                                             
Ξάνθη-Κασσιόπη                          1                                                                                                                                             
Απόλλων Σ.-Λεβαδειακός               X                                                                                                                                                 
Ατρόμητος-ΟΣΦΠ                         αδιάφορο                                                                                                                                       
ΠΑΟΚ-ΑΕΛ                                   1                                                                                                                             
Παναιτωλικός-Πλατανιάς                Χ                                                                                                                                             
Νέος Πανιώνιος-Λαμία                    1                                                                                                                                   
ΑΕΚ-Αστέρας                                αδιάφορο
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 11:02 »
Τι μας συμφέρει:

ΠΑΣ-ΠΑΟ                                   1                                                                                                                                             
Ξάνθη-Κασσιόπη                          1                                                                                                                                             
Απόλλων Σ.-Λεβαδειακός               X                                                                                                                                                 
Ατρόμητος-ΟΣΦΠ                         αδιάφορο                                                                                                                                       
ΠΑΟΚ-ΑΕΛ                                   1                                                                                                                             
Παναιτωλικός-Πλατανιάς                Χ                                                                                                                                             
Νέος Πανιώνιος-Λαμία                    1                                                                                                                                   
ΑΕΚ-Αστέρας                                αδιάφορο

Επειδή δεν είμαστε πολύ μακριά ούτε από την 5η θέση ούτε από τη ζώνη υποβιβασμού νομίζω μας συμφέρει:
Ξάνθη-Κασσιόπη                          X                                                                                                                                           
Ατρόμητος-ΟΣΦΠ                         1 (για να είναι αδιάφορος τελευταία αγωνιστική)
Νέος Πανιώνιος-Λαμία                    Χ
ΑΕΚ-Αστέρας                                1

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 11:07 »
Δεν πιστευώ στο στόχο της πεντάδας. Μακάρι αλλά.....

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 15:15 »
Παράθεση
Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής:

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

15:00 Ξάνθη - Κέρκυρα: Τζοβάρας (Κελάζογλου, Κουντουρέλης)

17:15 Πανιώνιος - Λαμία: Τσαμούρης (Δημητριάδης, Νικολακάκης)

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Σιδηρόπουλος (Δημητριάδης, Φραγκιαδάκης)

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

15:00 Απόλλων Σμύρνης - Λεβαδειακός: Θάνος (Σίπκας, Γκάγκας)

17:15 Παναιτωλικός - Πλατανιάς: Κατσικογιάννης (Τάτσης, Πυλαρινός)

17:15 ΑΕΚ - Αστέρας: Ευαγγέλου (Βλάσσης, Μεϊντάνας)

19:30 Ατρόμητος - Ολυμπιακός: Τζήλος (Μερκενίδης, Ποντίκης)

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου

19:30 ΠΑΟΚ - ΑΕΛ: Διαμαντόπουλος (Πετρόπουλος, Μπαλτάς)

sport 24.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 15:43 »
Παράθεση
«Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΑΘΕΙ»

Η Super League αφιερώνει για όγδοη συνεχή χρονιά την 21η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ (10,11 και 12 Φεβρουαρίου 2018) στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των φιλάθλων και της κοινωνίας και στη στήριξη των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας στις 15 Φεβρουαρίου η Super League, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» και τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών Πασχόντων από κακοήθη νοσήματα «ΛΑΜΨΗ», δίνει ένα μήνυμα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και ελπίδας στα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Η εκστρατεία ενημέρωσης που πραγματοποιεί η Super League την 21η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ, σε συνεργασία με τη «ΦΛΟΓΑ» και τη «ΛΑΜΨΗ», δίνει ένα σημαντικό μήνυμα:

Ο Καρκίνος της Παιδικής Ηλικίας μπορεί να Ιαθεί.

Ο καθένας από εμάς μπορεί να ενημερωθεί για τον τρόπο που μπορεί να βοηθήσει το έργο των Συλλόγων, οι οποίοι βασίζονται στην εθελοντική προσφορά των συνανθρώπων μας, έτσι ώστε τα παιδιά να βγουν νικητές στον αγώνα που δίνουν για τη ζωή.

Αξιοποιώντας τη δυναμική του Ποδοσφαίρου, η Super League στέκεται πάντοτε αρωγός σε κάθε προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που αποσκοπεί στο κοινό καλό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΜΜΕ

Η Παγκόσμια Ημέρα για το παιδικό καρκίνο έχει σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον για τις ανάγκες των παιδιών που νοσούν από καρκίνο και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.

Υπολογίζεται ότι, στον κόσμο, κάθε χρόνο, 250.000 παιδιά νοσούν από καρκίνο, από τα οποία μόνο ποσοστό 20% έχει δυνατότητα πρόσβασης σε σωστή ιατρική φροντίδα. Το 80% από αυτά, προέρχεται από τις αναπτυσσόμενες χώρες, στις οποίες δεν υπάρχει δυνατότητα διάγνωσης και σωστής θεραπείας.

Πάνω από 150.000 θάνατοι κάθε χρόνο, θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, εάν υπήρχε δυνατότητα έγκαιρης διάγνωσης και εξειδικευμένης θεραπείας σε όλα τα παιδιά.

Στην χώρα μας υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο νοσούν 280 – 300 παιδιά. Το 70% από αυτά με εξειδικευμένη θεραπεία κερδίζει τη μάχη για ζωή.

Στον καρκίνο της παιδικής ηλικίας δεν υπάρχει πρόληψη, ωστόσο η έγκαιρη διάγνωση οδηγεί σε ίαση τα περισσότερα παιδιά. Γι αυτό πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία:

• στην εκπαίδευση των επαγγελματιών της υγείας, ώστε να είναι σε θέση να διαγνώσουν έγκαιρα τη νόσο και

• σωστή ενημέρωση των γονιών, ώστε να απευθύνονται έγκαιρα στα παιδιατρικά νοσοκομεία.

Οι Σύλλογοι «Φλόγα» και «Λάμψη»

• βρίσκονται δίπλα στις οικογένειες, μοιράζονται τους φόβους και τις αγωνίες τους και στηρίζουν με κάθε τρόπο τον αγώνα τους.

• Προσπαθούν να ενημερώσουν σωστά τη κοινή γνώμη για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας και να διαλύσουν τις προκαταλήψεις.

Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί

Τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη σωστή ιατρική φροντίδα, ανεξάρτητα από την εθνική, κοινωνική ή οικονομική τους κατάσταση

Τα παιδιά με καρκίνο έχουν την ανάγκη όλων μας

ΦΛΟΓΑ

Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια

Αιγίου 6-8, T.K. 11527 Γουδί – Αθήνα

Τηλ. 210-7485000, Φαξ 210-7772421

E-mail: info@floga.org.gr

Web: www.floga.org.gr

ΛΑΜΨΗ

Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες – Β. Ελλάδας

Κλεάνθους 5 και Παπαναστασίου, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54453

Τηλ./Φαξ 2310-943396

E-mail: info@lampsi.org

Web: www.lampsi.org

Twitter: @Super_League_GR

Instagram: @Super_League_GR
pasgiannina.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 00:34 »
ΞΑΝΘΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ 1 - 1 (Κάστρο - Επσταϊν)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΜΙΑ 1 - 0(Λάμπρου)

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 19:41 »
15:00 Απόλλων Σμύρνης - Λεβαδειακός: Θάνος (Σίπκας, Γκάγκας)
1-1 X

17:15 Παναιτωλικός - Πλατανιάς: Κατσικογιάννης (Τάτσης, Πυλαρινός)
3-0 1

17:15 ΑΕΚ - Αστέρας: Ευαγγέλου (Βλάσσης, Μεϊντάνας)
1-0 1

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 22:42 »
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ 2 - 2

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Κυρ 11 Φεβ 2018 23:00 »
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-3
Ατρόμητος - ΟΛυμπιακός 2-2
και αύριο ΠΑΟΚ - ΑΕΛ
τώρα είναι που δεν θα σταματήσει
αυτός να μιλάει για ηθικές καταπτώσεις..

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 00:29 »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #11 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 13:55 »
Ανακοίνωση ΠΑΕ Ατρομήτου

Παράθεση
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος!
Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τα εξής:

«Με δεδομένη την απόφαση στη σύσκεψη των μέτρων ασφάλειας  του αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακος να παραμείνει κλειστή η θύρα των φιλοξενουμένων (1),  η είσοδος των φιλάθλων του Ολυμπιακού (που προμηθεύτηκαν μεμονωμένα εισιτήρια)  στη Θύρα 2, έγινε ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ της Αστυνομίας!

Ταυτόχρονα μας υποδείχθηκε, οι κάτοχοι διαρκείας του Ατρόμητου στη Θύρα 2 να μεταφερθούν στη Θύρα 4 λόγω των έκτακτων συνθηκών που διαμορφώθηκαν!.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η αγορά εισιτηρίου γίνεται μεμονωμένα προς όλους τους φιλάθλους με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται!».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 14:53 »
Αυτό το "μεμονωμένα" τείνει να εξελιχθεί στο μεγαλύτερο ξεφτιλίκι.
Πάνε 2-3 χιλιάδες "μεμονωμένοι" με σημαίες και κασκόλ και τους βάζουν σε θύρα κατόχων διαρκείας.....Τι να πει κανείς;
Ή ας ανοίξουν το πέταλο των φιλοξενούμενων ή να απαγορευτούν αυτές αυτές οι μετακινήσεις που αποδεικνύονται Δούρειος Ίππος.
Καλύτερα να επιτρέπονται μόνο οργανωμένες μετακινήσεις ή ακόμη καλύτερα να μη δίνονται καθόλου εισητήρια.
Αυτό όσον αφορά τους οπαδούς των "μεγάλων" ομάδων που δημιουργούν τα προβλήματα, γιατί βλέπουμε το παράδοξο ο κύριος υφυπουργός να απαγορεύει τις μετακινήσει των "μικρών".... ::)

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 15:13 »
Ό,τι έγινε και στα Γιάννενα, αλλά με καλύτερη επικοινωνιακή διαχείριση από πλευράς Ατρομήτου.
Η ΕΛ.ΑΣ. εκτελεί πολιτικές εντολές και η ΠΑΕ συμμορφώνονται.

Αν ήταν 400 μεμονωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ στο Περιστέρι, πιστεύετε ότι θα έκανε το ίδιο η ΕΛ.ΑΣ;

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #14 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 16:14 »
Και πόσο ηλίθια κίνηση από πλευράς υπόλογου στη δικαιοσύνη προέδρου του γαύρου!
Αντί να εκμεταλλευθεί και για λόγους εντυπώσεων τα όσα παίχτηκαν στους Ζωσιμάδες, πάει και κάνει τα ίδια (χωρίς το ντου) στο Περιστέρι, οπότε δεδικαίωται ο πάλαι ποτέ πολιτικός:
Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε λεχρίτες γαύροι.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δευ 12 Φεβ 2018 21:36 »
ΠΑΟΚ - ΛΑΡΙΣΑ 3 - 0 (Σάκχοφ, Βαρέλα, Πριγιοβιτς)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #16 στις: Τετ 14 Φεβ 2018 04:03 »
onsports.gr
Παράθεση
«Βράζει» η ΑΕΛ με την διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ
Πολλά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έχει η ΑΕΛ.

Η θεσσαλική ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση αναφερόμενη στα λάθη διαιτητών και βοηθών διαιτητών στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τόνισε ότι δεν καταλογίζει σκοπιμότητα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται στη δύσκολη θέση για ακόμη ένα ματς να αναδείξει σοβαρά λάθη διαιτητών και βοηθών διαιτητών.

Στο πρώτο γκολ, που ξεκλείδωσε και το ματς, ο Σακχόφ είναι οφσάιντ και δεν χρειάζεται να είσαι στην ίδια ευθεία με τον βοηθό διαιτητή Πετρόπουλο για να το δεις.

Εμείς το είδαμε από 50 μέτρα μακριά. Ο κ. Διαμαντόπουλος και ο κ. Πετρόπουλος δεν το είδαν.

Σε ένα ματς όπου η εικόνα της ομάδας μας, λόγω της υπερπροσπάθειας των παικτών μας στον αγώνα της Τετάρτης για την πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου, ήταν πολύ κακή.

Σε ένα ματς που ο ξεκούραστος ΠΑΟΚ (Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μαουρίτσιο, Πρίγιοβιτς, Πέλκας, Μπίσεσβαρ είτε δεν έπαιξαν καθόλου είτε έπαιξαν ελάχιστα με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο) ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς, δεν χρειαζόταν ο κ. Διαμαντόπουλος και οι συνεργάτες του να έχουν αυτή τη διαιτητική συμπεριφορά εις βάρος μας.

Ειδικά ο κ. Διαμαντόπουλος μας είχε συνηθίσει σε άλλου επιπέδου διαιτησίες.

Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι και οι 4 διαιτητές ήταν σε άτυχη ημέρα και δεν τους καταλογίζουμε καμία σκοπιμότητα.»

Παράθεση
Απάντηση-βόμβα από ΠΑΟΚ σε Κούγια για το «οφσάιντ»!
Ηχηρή απάντηση έδωσε ο ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση της Λάρισας για το περίφημο... οφσάιντ.

Η ΑΕΛ σήκωσε τους τόνους μια ημέρα μετά το 3-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με ανακοίνωσή της για τη διαιτησία.

Στον δικέφαλο είδαν όσα υποστήριξαν οι Θεσσαλοί και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας και απάντησαν με σκληρό τρόπο μέσω διαρροής.

«Οφσάιντ που είδε από τα 50 μέτρα ο κ. Κούγιας ή ορισμένα ΜΜΕ επιρροής του εργοδότη του μπορούν να δικαιολογηθούν είτε από έλλειψη όρασης, είτε από χρήση παραισθησιογόνων. Ευελπιστούμε πως ο κ. Κούγιας δεν εμπίπτει σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες και απλά ψάχνει λίγη ακόμη δημοσιότητα, που ποτέ δεν του είναι αρκετή.

Όμως οι τσαρλατανισμοί εναντίον του ΠΑΟΚ, με μόνο στόχο την πρόκληση των φιλάθλων μας, θα σταματήσουν. Καλύτερος τρόπος από ισοπεδωτικές εμφανίσεις σαν την χθεσινή, δεν υπάρχει», σχολίαζαν στον ΠΑΟΚ.

sport24.gr
Παράθεση
Κούγιας: Δεν είμαι δικηγόρος του Μαρινάκη, μήνυση σε Σαββίδη - ΠΑΟΚ"

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι θα καταθέσει μήνυση και αγωγή σε βάρος βάρος του Ιβάν Σαββίδη, του Γιώργου Σαββίδη και των υπολοίπων μελών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ "για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφημήσεως και την προσβολής της προσωπικότητος μου".
ShareTweet1 Σχόλια

Το μεσημέρι της Τρίτης (13/2), μία μέρα μετά την ήττα της ΑΕΛ από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οι Θεσσαλοί εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου, αναφέροντας ότι το πρώτο γκολ του Δικεφάλου στο τελικό 3-0 ήταν οφσάιντ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν άφησαν ασχολίαστη την ανακοίνωση της ΑΕΛ. Επιτέθηκαν στον Αλέξη Κούγια, αναφέροντας μεταξύ άλλων: "Οφσάιντ που είδε από τα 50 μέτρα ο κ. Κούγιας ή ορισμένα ΜΜΕ επιρροής του εργοδότη του μπορούν να δικαιολογηθούν είτε από έλλειψη όρασης, είτε από χρήση παραισθησιογόνων".

Λίγες ώρες μετά, ο Αλέξης Κούγιας πέρασε στην αντεπίθεση και με προσωπική του δήλωση γνωστοποίησε μεταξύ άλλων: "Η ανοχή μου έφτασε στα όρια της και αύριο συνεργάτες του γραφείου μου θα καταθέσουν μήνυση και αγωγή στην Αθήνα εις βάρος του Ιβάν Σαββίδη, του Γιώργου Σαββίδη και των υπολοίπων μελών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφημήσεως και την προσβολής της προσωπικότητος μου".

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του Κούγια: "Πληροφορήθηκα την ψευδή και συκοφαντική ανακοίνωση του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δηλαδή του Ιβάν Σαββίδη ως Προέδρου, του Γιώργου Σαββίδη ως Αντιπροέδρου, αλλά και όλων των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στους ανθρώπους αυτούς, που ακόμη δεν έχουν μάθει ελληνικά και που σίγουρα δεν γνωρίζουν τη διαδρομή μου, θέλω να τους ενημερώσω, ότι ουδέποτε στη ζωή μου, εκτός από ένα χρονικό διάστημα 2 ετών που από 16 έως 18 ετών, μαθητής του Λυκείου, για να επιβιώσω μοίραζα με ποδήλατο την εφημερίδα "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ" στην αγορά στην Αθήνα και είχα αφεντικό τον αείμνηστο Τζώρτζη Αθανασιάδη (Βραδυνή & Ναυτεμπορική), εδώ και 40 και πλέον χρόνια, από τότε που ορκίστηκα δικηγόρος, είμαι μόνο αφεντικό του εαυτού μου.

Εγώ διαλέγω τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται για να βρουν το δίκιο τους, εγώ διαλέγω την αμοιβή μου κι εγώ επιλέγω ποιους από αυτούς θα έχω και φίλους μου. Έχω διατελέσει και διατελώ δικηγόρος όλων σχεδόν των μεγάλων επιχειρηματιών της Ελλάδος, σπουδαίων πολιτικών, επωνύμων και ανωνύμων ανθρώπων, φτωχών και πλουσίων ανθρώπων.

ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ.

Όσον αφορά την ψευδή, συκοφαντική και υποτιμητική για εμέ ανακοίνωση του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περί αφεντικού, με υπονοούμενο τον μεγαλοεφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, έχω να δηλώσω ότι τουλάχιστον μέχρι σήμερα, έστω και σε μία υπόθεση, δεν υπήρξα ποτέ δικηγόρος του. Δεν αποκλείω, εφόσον με εμπιστευτεί, να είμαι δικηγόρος του στο μέλλον, όπως δεν αποκλείεται να είμαι δικηγόρος κάποιου άλλου μεγάλου επιχειρηματία και πολιτικού.

Σήμερα είμαι δικηγόρος του εκδότου του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα) κ. Γιάννη Κουρτάκη, ο οποίος εκτός της στενής του φιλίας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ουδεμία επιχειρηματική σχέση με αυτόν έχει. Η ανοχή μου έφτασε στα όρια της και αύριο συνεργάτες του γραφείου μου θα καταθέσουν μήνυση και αγωγή στην Αθήνα εις βάρος του Ιβάν Σαββίδη, του Γιώργου Σαββίδη και των υπολοίπων μελών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφημήσεως και την προσβολής της προσωπικότητος μου".
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 14 Φεβ 2018 04:09 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.