Προβληματίστηκα που να το βάλω το "πόνημά" μου...
Στον ΠΑΣατέμπο, στα ΠΑτΣάρια, στο ΠΑΣκαλά, που;
Τελικά αποφάσισα, μόνο στο Ειδήσεις Νέα Απόψεις για τον ΠΑΣ και μόνο χωράει, πουθενά αλλού.
Νύχτα ψε...
Ήμαν στα σερφαρίσματα, να θυμηθώ κάτ κηδείες το Γενάρη του 2007 στο τηγάνι, να χωνέψω τα τέσσερα, δυκολοχώνευτα τα πούσκα, ότι κι αν λέμε, δυσκολοχώνευτα ...αλλά πίσω έχ η αχλάδα τν ουρά (κράτα τον Άγγελο ρε).
Σκάει τηλέφωνο, ωχ Παναΐα μ εγώ, ωχ και τι κακό θα μέβρει νυχτιάτκα...
Κακό δεν ήτανε τελικά, καλό ήτανε (για τα σκούπρα δηλαδή, για μένα απ δεν ήμαν εκεί ...ντάξ).
Χωρίς καλησπέρες και τέτοια κοινά και χαζά μες' τ νύχτα
-Μπρος;
-Δε μλες κολόερα, σε μια φωτογραφία απ γλιέπουμε δώγιας στο μαγαζί, απ' το '74, ου τρίτος απ' αριστερά στς όρθιους ποιός είναι;
Παγωτό ο κωλόερας...
-Μα ντιπ, μα ντιπ καταντιπ...
-Λέγε ρε, κόλσαμαν και δε ξέρουμε! Είναι ο Μοντέζ (έτς μούπε ορκίζομαι) ο Γραμμενιάτς μετά ποιός;
-Καλά είσαι σίγουρος ο Μοντέζ όρθιος;
-Τι σλέω εγώ, το τρίτο δε ξέρουμε
Κάπως έτσι η κβέντα, άι πέσαν και τα άι φόνια μετά, οι τεχνολοΐες, τα μέλια και στο Θεό σας ρε, δεν γνώρσαν τον Αλκη το Μάντο, μια από τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες και πιο αδικημένες που τίμησαν τη φανέλα του Αγιαξ.
Και κάνω και γαργάρα ότι Τσίτσε στ φωτό δεν παίζει.
Αφού προσπεράσω κατ προξενιά κατ τέτοια να μπω στο θέμα.
Αυτός είναι ο ΠΑΣ ο θκός μας ρε μαλάκες, αυτός.
Χαμόγελα, γέλια, τσίπρα (άι κι από καμιά μπύρα) στς χαρές και στς λύπες μαζί.
Γιατί τα τραγούδια μας δεν είναι κενά περιεχομένου, από καρδιές ΠΑΣολέδικες βγήκαν.
Γιατί ξες ότι θα σκώσεις το τηλέφωνο χωρίς να κοιτάς ώρες και τέτοιες μαλακίες κι απ τν άλλη άκρη, μαζί θα γελάσετε, ή θα κλάψετε, γι' αυτό.
Γιατί τόσες χαρές π μας δίνει αυτή η ομάδα πριν και μετά τς αγώνες (άι κι από καμία φορά και στς αγώνες) δε θα μπορούσε να μας δώσει καμιά άλλη, γι' αυτό.
Γιατί ο δικός μας ΠΑΣ ρε κουφάλες δε χάνει ποτέ, γι' αυτό.
Γιατί ο ΠΑΣ είναι Γιάννενα κι όσο πιο μακριά είσαι τόσο περισσότερο το νιώθεις, γι' αυτό.
Γιατί ρε χαμόρια σας αγαπάω κι ας ξέρω ότι για σΠΑΣμο με πηραταν μεσάνχτα, να σκάσω απ δεν ήμαν μαζί σας να κλέβω κανα μεζεκλίκι.
Αμ δεν έσκασα, χάρκα και πολύ κιόλα, πάει η τεσσάρα ...στα θκά σας τα τσίπρα τν έπνιξα.
Νάστε καλά ρε. Μ χαμογελάσαταν τ νύχτα.
ΑΛΛΑ αλλά, αυτό με τη φωτό έδωκα λόγο, έτσι δεν θα περάσει.
Την βάζω και αν ο όποιος μοδεράτορας δεν αναγνωρίσει τουλάχιστον 11 από τς εικονιζόμενους, θα διαπομπευθεί δημόσια.
Απαντήσεις μόνο με Πι.εΜια παρακαλώ
Βοήθεια:
Όποιος έχει μακριά μαλιά δεν είναι κατ' ανάγκη Αργεντίνος.
Υ.Γ.1
Όχι καμαρώστε εσείς φάτσες π το παίζουν και φίλαθλοι και δε ξέραν ποιός είναι ποιός, καμαρώστε, τς παραδίδω στη χλεύη σας
Οι περισσότεροι σκεφτικοί και προβληματισμένοι είναι αναλογιζόμενοι το μεγάλο τους σφάλμα, ο άλλος ο όρθιος στη κοσμάρα τ μές τη καλή χαρά, ΧΟΥ ΡΑ
Υ.Γ.2
Έστω κι έτσι, έστω και σ' ένα υστερόγραφο, μια αναφορά του πρέπει.
Καλό σου ταξίδι μπάρμπα Κώστα, καλό σου ταξίδι.
Θα τον θυμόσαστε δε μπορεί...
Κάθε που έβρισκε ευκαιρία έμπαινε στο γήπεδο λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι ή στο ημίχρονο κι έρριχνε σουτάκια στην μεγάλη του καψούρα στον Ράντισιτς. ΠΑΣολές αγνός από του παλιούς.
Έφυγε στην άλλη ακρη της Ελλάδας στην Κω.
Καλό σου ταξίδι ρε Κώστα.