Αποστολέας Θέμα: Κύπελλο (Φάση των "8": ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα)  (Αναγνώστηκε 18051 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Κύπελλο (Φάση των "8": ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα)
« Απάντηση #225 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 12:32 »
Να βγει η χρονια οπως-οπως[ μην εχουμε αλλα]

Πιάνω αυτή τη φράση χωρίς να θέλω να απαντήσω αυτού καθ' εαυτού στον 'ΠΑΣ'. Παρά τις όποιες δυσάρεστες αγωνιστικές εξελίξεις (δεν μιλάω καν για εξωαγωνιστικά που μας στεναχώρησαν αφάνταστα), πείτε με ρομαντικό αλλά εγώ διατηρώ πολλές ελπίδες για κάτι καλύτερο. Αν η ομάδα δουλέψει καλύτερα την άμυνά μας, εγώ θέλω να δω σε όλους τους επόμενους αγώνες μας επιθετικό σχήμα όπως χτές. Μπορούμε και την 5η θέση και ελπίζω η ομάδα να το αντιλαμβάνεται αυτό και να δείξει πάθος σε κάθε αγώνα. Το πρόγραμμά μας θεωρητικά γίνεται καλύτερο και πρέπει να μπορέσουμε να ξεκλειδώνουμε τις άμυνες των αντιπάλων μας. Κάθε αγώνας σαν τελικός αρχής γενομένης με τον αντιπαθή βάζελο που του χρωστάμε κάτι. Επίσης ως οπαδοί πρέπει την ομάδα αυτή να τη στηρίξουμε. Έχει πολλές δυνατότητες και αξίζει κάτι καλύτερο από απλά μια παραμονή στην κατηγορία.

Μύθε, αν και μικρός σε ηλικία (αν δεν απατώμαι) κοντρολάρεις το θυμικό σου και παραμένεις ψύχραιμος και αισιόδοξος. Γουελντάν!

Φιλε sellos ,οπως προανεφερα ,χρειαζεται restart , στα παντα. Ομως ερχονται και ραγδαιες εξελιξεις απο το Καλοκαιρι. Αλλαζουν πολλα. Μονο μεχρι τοτε [κι αυτο δεν αφορα εσενα βεβαιως] μην τα γκρεμισουμε ολα. Να βγει η χρονια οπως-οπως[ μην εχουμε αλλα] και μετα θα υπαρξουν εξελιξεις. Πιστευω σε πολυ θετικη κατευθυνση.

Πολύ φοβάμαι ότι παράγοντες επιφάνειας Μελισσανίδη, Σαββίδη κλπ. έλκονται μόνο από κλαμπ με οπαδική δυναμική. Εκτός αν ψάχνουν για παραμάγαζα των ομάδων τους, μακρυά από μας. Για τον ΠΑΣ και άλλα κλαμπ της περιφέρειας, με μεγάλη δόση τύχης, μπορεί να κάτσει ένας Κωστούλας. Ακόμα και ο Κωστούλας όμως, με ό,τι έργο έχει κάνει, δεν ακούει λιγότερα από τους Αγρινιώτες. Πάντα θα υπάρχει το ανικανοποίητο που θα συνοδεύει τον φτωχό στη μοίρα του.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Φεβ 2018 12:39 από mandrakoukos »

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 12:44 »
Αν ήμουν ΠΑΣγαυρος νομίζω και εγώ τις ίδιες απόψεις με αυτούς που γελάγαν με τον αποκλεισμο θα είχα (μαλλον γαυροΠΑΣ). Όπως και τα προηγούμενα χρόνια αν ήμουν παοκΠΑΣ ή βαζελοΠΑΣ.  Το οτι η ομάδα από το 84 και μετά έχει υποστεί άπειρους εξευτελισμους, κάποιοι το προσπερνάνε και κάνουν λόγο μόνο για τα τελευταία 10 χρόνια, πραγματικά με ξεπερνά. Τουλάχιστον μέχρι τώρα ο ΧΒ δεν μου έχει δώσει απτά στοιχεία οτι είναι τσιράκι κάποιου μεγάλου. Τους έχει από κοντά για να πουλάει. Δεν νομίζω κανείς στο μαγαζί του να έχει διώξει τον καλύτερο πελάτη του γιατί δεν τον γούσταραν οι μικρότεροι. Αυτά που έβγαλε από τον Πασχαλάκη(κατάπτυστος ο τρόπος) δεν είναι λίγα. Και τους έχει απίκο για τις επόμενες. Και έτσι προχωράει η ομάδα. Πάντως αν και σιχάθηκα τον τρόπο, οι παίκτες μετά τον Πασχαλάκη, πήραν από 4 μισθούς χωρίς να υπάρχει άλλη πώληση κτλ.
Αυτοί που χάρηκαν που αποκλείστηκε η ομάδα, ας μου πουν κάποια άλλη στιγμή στην ιστορία της που με ρόστερ που το βρίζει ο μισός Γιαννιώτικος πληθυσμός και με κάβουρα για πρόεδρο να έχει τέτοιες πορείες; Και ας μην αγχόνωνται για τις "άλλες" ομάδες τους. Πλέον δεν θα τους δώσει εισητήρια.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 12:45 »
thodoris . Δεν λεμε τσουκες. Υπαρχουν γεγονοτα με βασιμες ελπιδες. Ουτε ειμαστε παιδακια να λεμε κατι προς χαριν εντυπωσεων σε ενα forum. Γι αυτο λεω ρε συνταυρε να βγαλουμε τουλαχιστον την χρονια. Οπως-οπως γιατι η ψυχολογια δεν ειναι καλη τωρα. Σεναρια φτου κι απ την αρχη στην Γ εθνικη , θα ειναι το οριστικο φιναλε . Ολοι μας εχουμε φτυσει αιμα  γι αυτην την ομαδα .  Λιγο υπομονη ακομα. Το ματς του Σαββατου ειναι ο πραγματικος τελικος. Οποιος πραγματικα αγαπαει αυτη την ομαδα ,το Σαββατο να ερθει να την στηριξει. ΥΓ Πολυ φοβαμαι οτι στο τελος θα δουμε πολλες Μπαρτσελονες στο πρωταθλημα. Φοβαμαι [αρχης γενομενης] διπλο της κασιωπης στην ξανθη.Τα ξερει εκει ο Ματζουρ τα κατατοπια. Ας κανουμε μια μικρη ανακωχη γιατι θα γινουν αρκετα περιεργα απο δω και περα, συν το οτι η δικη μας ομαδα ειναι ψυχολογικα χαλια, το κακο δεν αργει. ΑΝΑΚΩΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ  στην ομαδα μην μας βρουν τσακωμενους και κοιμωμενους. 

Αποσυνδεδεμένος cm93

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 12:50 »
Ναι,θα προτρεπω με ολη μου την ψυχη τον Κοντε να κανει προσφυγη φιλε μπαμΠΑΣ.Και μαλιστα απο κοντα γιατι βλεπομαστε συχνα και εχουμε και μια αλφα συνομιλια καθε φορα
Θα τον προτρεπω για το δικο του το καλο.Για να γλυτωσει απ τον βουρκο του χοντρου και να παει σε ενα καλυτερο πρωταθλημα
Κι αν δεν κανει προσφυγη δηλαδη τι?Δεν θα φυγει το καλοκαιρι?
Θα φερει λεφτα στα ταμεια της ΠΑΕ και θα επενδυθουν?Ποιος κοροιδευει ποιον?
Στην τσεπη του θα μπουνε οπως παντα και θα κλαιγετε για οικονομικη αδυναμια
Ποιος δεν ξερει στα Γιαννενα οτι ο Κοντε ηταν ετοιμος και με κορδελιτσα για τον Γεναρη?Ποιος πιστευει οτι ο Κοντε θα μεινει και μετα το καλοκαιρι?Ενας να βγει και να μου πει εγω πιστευω οτι θα μεινει για αυτο και για αυτο
Γιατι λοιπον να χαρω με μια πωληση του Κοντε και οχι με μια προσφυγη?Για να γεμισει και αλλο τις τσεπες του το αλλο το σκουπιδι?
Οχι λοιπον,θα χαρω μονο με πια προσφυγη.Γιατι ο Κοντε δεν παιζει στον ΠΑΣ Γιαννινα.Παιζει σε μια βρωμικη εταιρεια του χοντρου
Υ.Γ.Μεγαλη προσπαθεια απο ολους χθες πραγματι και αδικος αποκλεισμος.Ηθελα να ξερα αν παιζαμε με τον ΠΑΟΚ στον επομενο γυρο θα διναμε εισητηρια στους οπαδους του ΠΑΟΚ?Κατι μου λεει πως ναι,θα διναμε.Με μεγαλη μας χαρα μαλιστα.

Πουλα και ξεκουμπισου σκουληκι

Συνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 12:51 »
ΠΑΣ αυτά περί αλλαγής διοικητικού σχήματος τα ακούσαμε και πριν 2 χρόνια αλλά.....τίποτα
Όποιος είναι πραγματικός ΠΑΣ είναι πάντα δίπλα στην ομάδα στα καλά και στα άσχημα. Ναι  στην αντίδραση οχι όμως στην απαξίωση και στην αποχή.
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 13:00 »
Ἔγινα ΠΑΣ τὸ 1973 καί θὰ εἶμαι μέχρι νά πεθάνω. Ἡ ἐπιλογή μου αὐτὴ εἶναι σίγουρο ὅτι μοῦ προσέφερε 100 λύπες καί μία χαρά. Αὐτὰ ποὺ γράφονται ἐδῶ ἀπό ὁρισμένους μέ κάνει νά ἀναρρωτηθῶ πάλι "εἶστε σίγουρα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ;"
Τί Γ΄Ἐθνική καί τρίχες κατσαρὲς!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 13:02 »
Μύθε, αν και μικρός σε ηλικία (αν δεν απατώμαι) κοντρολάρεις το θυμικό σου και παραμένεις ψύχραιμος και αισιόδοξος. Γουελντάν!

Τ' ακούς αυτό Λόκε νέε μου;   :P

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 13:06 »
thodoris . Δεν λεμε τσουκες. Υπαρχουν γεγονοτα με βασιμες ελπιδες. Ουτε ειμαστε παιδακια να λεμε κατι προς χαριν εντυπωσεων σε ενα forum. Γι αυτο λεω ρε συνταυρε να βγαλουμε τουλαχιστον την χρονια. Οπως-οπως γιατι η ψυχολογια δεν ειναι καλη τωρα. Σεναρια φτου κι απ την αρχη στην Γ εθνικη , θα ειναι το οριστικο φιναλε . Ολοι μας εχουμε φτυσει αιμα  γι αυτην την ομαδα .  Λιγο υπομονη ακομα. Το ματς του Σαββατου ειναι ο πραγματικος τελικος. Οποιος πραγματικα αγαπαει αυτη την ομαδα ,το Σαββατο να ερθει να την στηριξει. ΥΓ Πολυ φοβαμαι οτι στο τελος θα δουμε πολλες Μπαρτσελονες στο πρωταθλημα. Φοβαμαι [αρχης γενομενης] διπλο της κασιωπης στην ξανθη.Τα ξερει εκει ο Ματζουρ τα κατατοπια. Ας κανουμε μια μικρη ανακωχη γιατι θα γινουν αρκετα περιεργα απο δω και περα, συν το οτι η δικη μας ομαδα ειναι ψυχολογικα χαλια, το κακο δεν αργει. ΑΝΑΚΩΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ  στην ομαδα μην μας βρουν τσακωμενους και κοιμωμενους.

Συμφωνώ. Ας ξεχάσουμε τα όνειρα περί πεντάδας και ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 13:07 »
Αυτά που γράφτηκαν για Β και Γ εθνικές είναι ασχολίαστα και ελπίζω να γράφτηκαν επειδή δεν υπήρχε το καθαρό μυαλό εκείνη την ώρα.
Αδέρφια ξέρετε πολύ καλά όλοι, ότι άμα πας εκεί δεν ξανανεβαίνεις ποτέ και όσον αφορά το ηθικό του θέματος, εκεί είναι ακόμα πιο βρωμερά από τη σούπερλίγδα.

Για τον αγώνα τώρα, πρέπει να είμαστε γκαντεμόσαυροι. Δεν εξηγείται αλλιώς το χτεσινό. Απλώς επειδή η απόδοση στην τύχη-ατυχία φέτος έχει χρησιμοποιηθεί πολύ από τον προπονητή μας, μάλλον δεν μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιείται ακόμη και στα ματς που όντως ισχύει.
Βέβαια μαζί με την τύχη παίζει ρόλο και η έλλειψη κάποιων προσθηκών στο ρόστερ, όπως επίσης και η νοοτροπία του πως αντιμετωπίζεις έναν αγώνα.
Η ομάδα χτες στα 90 λεπτά μου άρεσε πολύ και είχα πιστέψει ότι θα προκριθούμε πριν τον αγώνα, μόλις ο PASAS έδωσε την πιο επιθετική εντεκάδα που έχει κατεβάσει ποτέ ο Πετράκης.
Δυστυχώς ο Μανθάτης πρέπει να αμπαλαριστεί και να σταλεί πίσω στο γαύρο. Δε γίνεται να χάνει 2 τέτοιες κλασικές ευκαιρίες που θα μας έστελναν στα ημιτελικά....
Επίσης ο Ηρακλής είναι πολύ λίγος για τη θέση αυτή στην ομάδα, είτε θέλουν να το παραδεχτούν κάποιοι είτε όχι....
Στην παράταση τώρα, αν η οπισθοχώρηση οφειλόταν στην κούραση έχει καλώς, αν όμως επικράτησε η γνωστή λογική του παίζουμε συντηρητικά και κάποια στιγμή μπορεί να βάλουμε ένα γκολάκι, τότε ήταν τραγικό. Γιατί έδωσες χώρο να αναπνεύσει στην ΑΕΛ ενώ ήταν στα σχοινιά έτοιμη να βγει νοκ αουτ και γιατί όποτε το έκανες αυτό σε αγώνα, πήρες από τα τρία το μακρύτερο.....
Δυστυχώς όλοι οι τερματζήδες μας φέτος έχουν κάνει πατάτες και δεν έχει κερδηθεί ούτε πόντος από τις εμφανίσεις τους, ενώ και τα αμυντικά τσαφ και λάθη είναι πάρα πολλά από τους αμυντικούς μας.....
Ο σκοπιανός φάνηκε ότι θέλει κάποιο χρόνο προσαρμογής, ο Βιντάλ πολύ καλός σε ένα ακόμη ματς και τι να πούμε για τον τεράστιο Πέδρο που πήγε να πάρει το παιχνίδι μόνος του (ακούστηκε ότι το καλοκαίρι μας χαιρετάει και ότι ο χοντρός ήδη έβαλε 1 μύριο στην τσέπη) .....
Η χρησιμοποίηση του Γιάκου δεν μας βγήκε σε καλό και τελικά χρεώνεται στα λάθη του κόουτς. Όπως και ο Θέμης (που σωστά δεν χρησιμοποιήθηκε) φαινόταν πολύ κουρασμένος και δεν έπρεπε να μπει καθόλου....
Τελικά αυτή η 1 γαμωμεταγραφή που δε γίνεται στο κέντρο εδώ και 2 χρόνια, πιστεύω ότι οδηγεί και σε περισσότερα αμυντικά λάθη με ότι αυτό συνεπάγεται......
Τέλος τι να πούμε για τον Κούγια; Ο χαρακτηρισμός ***** ίσως να είναι κοπλιμέντο για αυτόν τον άνθρωπο.....
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Φεβ 2018 13:14 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #234 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 13:07 »

Τ' ακούς αυτό Λόκε νέε μου;   :P
Τάκσα τάκσα - κι εγώ και τα δισέγγονά σου  :)

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #235 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 13:34 »
Το ότι μας μισεί τόσο πολύ ο κοντός με γεμίζει αισιοδοξία!

Το ότι οι τυροκόμοι μας μισούν τόσο πολύ με γεμίζει αισιοδοξία!

Το ότι είμαι Π.Α.Σ. και έχω περάσει τα χίλια δύο μου δίνει δύναμη να συνεχίσω είτε στη Γ' είτε στη Β'. Τίποτα μα τίποτα δεν είναι χωρίς επιστροφή. Τίποτα δεν υπάρχει που δεν γυρνάει όταν είμαστε δυνατοί οπαδικά και πάνω από όλα περήφανοι. Όλα τα άλλα είναι λόγια ατόμων που δεν έρχονται στο γήπεδο, που ποτέ δεν χρειάστηκε να τις παίξουν ή να κινδυνεύσουν απλά επειδή φορούσαν μια μπλούζα του Π.Α.Σ..

Χέστηκα για τη Γ' και τη Β'. Οι ομάδες εξαφανίζονται όταν εξαφανίζονται οι οπαδοί. Οι ομάδες εξαφανίζονται όταν δεν υπάρχει φύλλο συκής αξιοπρέπειας, όταν έχουν αλωθεί τα πάντα από το χρήμα.

Εμείς (δεν ξέρω πόσοι) είμαστε ακόμη εδώ δυνατοί, με πάθος και θέληση να γυρίσουμε τα πάντα!

Μόνο εμείς είμαστε στη διαχρονία ο Π.Α.Σ.. Καταλάβετέ το καλά. Ο Χρηστοβασίλης αύριο θα φύγει. Εμείς εδώ θα μείνουμε!

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 13:43 »
Φαγαμε πολυ βρισιμο στον αγωνα απο τους λαρισινους με συνθηματα και σχετικα
Περισσοτερα απο οσα ισως τους ειπαμε εμεις εδω
Αυτο οντως ειναι καλο γιατι αν δεν σε υπολογιζουν δεν ασχολουνται μαζι σου

Τωρα γι αυτο το μπανταλο τον κουγια που πολλες φορες εχει δικιο χτες το πηγε ακομα παραπερα το πραγμα
Το αφεντικο του ειναι ο μαρινακης αυτη τη στιγμη και θελει να χτυπησει και αυτος τον σαββιδη
Τα βαζει λοιπον με τον χριστοβασιλη γιατι ξερει και κατι παραπανω και γιατι ξερει οτι απαντηση δεν θα παρει απο την πλευρα μας

Εγω θελω ομως στο ματς που απομενει με τη λαρισα να την φανε την τριαρα τους γιατι πολυ γλωσσα εχουν βγαλει και γιατι μας πρηξανε τα αρχιδια φετος με την κωλοφαρδια τους σε 3 παιχνιδια

Ακομα ψαχνω να βρω τι μπορουσε να αλλαξει χτες
Αυτος ο ερμος ο βελλιδης που εκανε ματσαρα με τον παοκ γιατι δεν επαιξε παλι χτες?
Θα κουραζοταν απο ενα ακομα 90λεπτο ή πρεπει να ειναι φρεσκος για το ματς της χρονιας με τον διαλυμενο παο?
Ειναι δυνατον να υπαρχει αυτη τη στιγμη τοσο μεγαλο rotation στους τερματοφυλακες?
Καθε αγωνα παιζει και διαφορετικος

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 15:31 »
Την ώρα του χτεσινού αγώνα  κάποια σκούπρα, να μην πω τίποτα χειρότερο βρήκαν την ώρα να κάνουν  κριτική και να λένε πως δεν θέλουν επιτυχίες της ομάδας.
Κομπλεξικοί, την ώρα που είμαστε έτοιμοι να πανηγυρίσουμε μέσα στη Λάρισα , μια από τις μεγαλύτερες στιγμές μας, ανάμεσα στου οπαδούς της Προοδευτικής του κάμπου, με κίνδυνο της σωματικής μας ακεραιότητας, κάνατε την κριτική σας.
Αει στα σκατά κομπλεξικοί!
Μετά τον αγώνα πείτε ότι θέλετε, αλλά στη διάρκεια;
Με ποιον είστε ρε με τον ΠΑΣ ή είστε απογοητευμένοι γάβροι;
Τα ψυχολογικά σας να τα λύσετε αλλού και σταματήστε να αναπαράγετε ότι μαλακία σας πασάρουν

Αποσυνδεδεμένος sothrios

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 15:38 »
Μόνο ΠΑΣ, ρε ...
Γιατί έχει το προνόμιο να έχει τους "καλύτερους".
Τον "Πρόεδρα" που νυχθημερόν "παλεύει" για το καλό του (το δικό του, όχι του ΠΑΣ)
και ένα τσούρμο "πιστών", των οποίων η προσφορά πρέπει να αναγνωρισθεί ως πρότυπο οπαδικής συμπεριφοράς, μεταξύ των οποίων (γιατί υπάρχουν και άλλοι, που τουλάχιστον, μέχρι αυτή την ώρα έχουν λουφάξει) τον sothrios (εν ώρα αγώνα!!!, 17.30, και μετά το γκολ που φάγαμε, γελούσε, όπως γελούσε και στις 20.19, αν και δεν υπήρχε κάτι το γελοίο ή αστείο), τον cm93 (που, επανειλημμένως βοηθάει την "ομάδα" του, προτρέποντας, με επιμονή μήπως και δεν γίνει αντιληπτός, τον Κόντε να κάνει προσφυγή και να φύγει!!!) τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΝΤΕΖ (που παρόλο που μας είχε υποσχεθεί ότι θα αποχωρήσει, επανήλθε για να "αποφανθεί" ως ειδήμων, περί "της επιτομής του στησίματος") και τον φανατικότερο όλων, FanaticPas (που δεν έχασε την ευκαιρία να μας δηλώσει ευθαρσώς, ωσάν να μας ενδιέφερε, κατά λέξη "εγώ χάρηκα με τον αποκλεισμό") στα &^%$# μας, όμως!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΑΞΙΟΙ....
Είναι φοβερή η συγκυρία για τον ΠΑΣ, αν σκεφτείς ότι ο Πρόεδρος της ομάδας δείχνει να απεργάζεται τη συρρίκνωσή της και μέρος των υποτιθέμενων οπαδών της δείχνει να ικανοποιείται και να επιχαίρει με αυτήν, επειδή δεν γουστάρει τον Πρόεδρο!!! ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!
Από εδώ και στο εξής, μιας και δεν ασχολείσθε ποτέ με τα αμιγώς ποδοσφαιρικά δρώμενα, θα ήταν καλύτερο, για όλους μας, να γράφετε μόνο στο λήμμα "Χριστοβασίλης", αφού δεν έχετε κάτι άλλο να συνεισφέρετε - πόσο δύσκολο σας είναι να αναγνωρίσετε τον κόπο και την προσπάθεια παικτών και προπονητή, ειδικά μετά από ματς σαν το χθεσινό;;;
Έτσι για να μην βρίσκουμε τα γραφόμενά σας συνεχώς μπροστά μας, εκεί που δεν έχουν θέση ...

ΥΓ. 1. Κόουτς και παίκτες Σας ευχαριστώ για την προσπάθεια που καταβάλατε. Ξέρω ανθρώπους που τα "έμπηξαν" εχθές. Συνεχίστε έτσι, υπάρχουν ακόμη αρκετοί που θα είναι δίπλα σας σε νίκες και ήττες, σε χαρές και σε λύπες. Σε αυτούς, και στους εαυτούς σας, χρωστάτε και μόνο. Συνεχίστε και οι αρκετοί θα γίνουν περισσότεροι ....
ΥΓ. 2. Προς τους τερματοφύλακές μας: ρε παλικάρια, έλεος πια ... Όλοι κάνουν και θα κάνουν λάθη (όπως και εχθές, Μπέριος και Μιχαήλ), αλλά λίγο πολύ έχουν προσφέρει και βαθμούς, και, σε κάθε περίπτωση τα θετικά της προσφοράς τους είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Κάντε και εσείς κάτι όμως. Από την αρχής της σαιζόν, ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ, εντελώς όμως. Δώστε μας και εσείς κάτι. Βαθμό, βαθμούς, μια ελπίδα, ένα μήνυμα αισιοδοξίας, την ευχή σας, δώστε μας και εσείς κάτι, ότι προαιρείσθε...
ΥΓ. 3. Σύνταυρε, εκ της Κορινθίας ορμώμενε, εσύ, για ότι σε απασχολεί, μπορείς να γράφεις στο λήμμα "ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ". B-)
   ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ## #### ####..αναφερεσαι σε εμενα που γελασα στο γκολ η οποiα αντιδραση σε σχεση με τους υπολοιπους που εκραζαν τον παικτη θεωρω ηταν πολυ ηπια... Με τετοιο τσαφ τι ηθελες ν κανω να του πω κ μπραβο; Τι εννοεις εξαφανιστηκα και εχθες εγραψα αλλλα πλεον αφου δεν εχω κατι καινουριο ν προσθεσω γιατι να γραψω; Να λεω τα ιδια και τα ιδια;..ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ..ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑ ...ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΞΕΦΤΙΛΑ; ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Φεβ 2018 15:47 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 15:40 »
Δεν το λύνετε με τσίπουρα να πούμε καλύτερα;;

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 15:45 »
Ηρεμία (2)!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 16:50 »
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ## #### #### (!!!!!)
αναφερεσαι σε εμενα που γελασα στο γκολ η οποiα αντιδραση σε σχεση με τους υπολοιπους που εκραζαν τον παικτη θεωρω ηταν πολυ ηπια... Με τετοιο τσαφ τι ηθελες ν κανω να του πω κ μπραβο;
Τι εννοεις εξαφανιστηκα(;;;;;)
και εχθες εγραψα αλλλα πλεον αφου δεν εχω κατι καινουριο ν προσθεσω γιατι να γραψω; Να λεω τα ιδια και τα ιδια;..
ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ(!!!!!)
ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ(;;;;;)
ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ(!!!!!)
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ.
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑ  ::)
...ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΞΕΦΤΙΛΑ;
ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ  >:(

Αυτό μόνο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 17:18 »
Κάτι που δεν ανέφερε κανένας.Στην παράταση αλλά νομίζω και στην αρχή του ματς οι παίχτες μαζεύτηκαν και τα είπαν.Κάτι που δεν βλέπουμε,τουλάχιστον δημόσια,εδώ και πολύ καιρό.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #243 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 17:49 »
Κι επειδή δεν τ ανέφερε; Όλοι το είδαμε κ το χαρήκαμε.
Ζν αρχή:

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Πεμ 08 Φεβ 2018 19:04 »
Είναι στην ευχέρεια του Χριστοβασίλη , για το εάν θα απαντήσει στον ψηλό.

Ίσως, θα έπρεπε να χάσει ο ΠΑΣ 0-3 την Κυριακή, όπως η ΑΕΛ από τον Ολυμπιακό,
για να μην θεωρηθεί ηθικά τελειωμένος.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #245 στις: Παρ 09 Φεβ 2018 00:24 »
Παράθεση
με κίνδυνο της σωματικής μας ακεραιότητας

Είναι για νάναι αυτοί οι ΠΑΣολέδες, αλήθεια σας λέω.

Μεταξύ μας αυτά έτσι;

Ήταν μια τριάδα εκεί περα στο πολύ ωραίες κερκίδες, πατατοχώραφο ΜαντριΓκάλ.

Δίπλα δίπλα και να τσιμπιούνται μη και καρφωθούν.
Και ντιπ δε καρφώθκαν...

Ο ένας κάποια στιγμή παίρνει ανάποδες από κάποιον πιο γραφικό από τα τσιμέντα, που τριγύρναε όρθιος πάνω κάτω και χτυπιόταν, για να είναι σίγουρος ότι τον κοιτάει κόζμος.
Ασκώνεται και τον παίρνει στο κατόπι για να τ κολλήσει τσίχλα στα μαλλιά :)

Ο άλλος πιο σοβαρός, αλλά νταξ, όχι μέχρι τέλους.
Σ ένα εν ψυχρώ καθάρισμα εκτός φάσης του Περόνε, που είδε μόνο κίτρινη(!) πετάγεται κι αμολάει ένα έτσι γερό με παγράδικη προφορά
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ

Ο τρίτος ο χειρότερος στο 88, κρατιέται κρατιέται βγαίνει μόνος ο Κόντες, ε ξεκρατήθκε
...πετάγεται απάνω ασκώνει τα χέρια να πανηγυρίσει κι ευτυχώς βρίσκει τα γυαλιά τ διπλανού του και τα σπάει και ζμαζεύεται αλλιώς θα τς ψάχναταν και τς τρεις σήμερα.

Γιατί και με Βαρώνο και με Κολέμπα και με Κούγια και με ΧΒ εμείς ΠΑΣ είμαστε, αυτό μη το ξεχνάτε ποτέ.

Υ.Γ.
Στα ουισκια τς παρηγοριάς μετά συμφώνησαν χωρίς πολλά πολλά.
Ωρέ ας τόχωνε κι ας πίναμαν τσάι στο νοσοκομείο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Τρι 13 Φεβ 2018 01:20 »
Οι βάζελοι φωνάζουν για τη διαιτησία!!!!

Για φαουλ του Πεδρο στον Οικονομου στο γκολ και για 2 πέναλντι!

Χου ρε!

οι Βαζελοι είναι πια επιπεδου Λειβαδιάς κι έχουν γίνει γραφικοί!!!!Αν θέλουν να δουν τι σημαίνει σφαγιαστική διαιτησία ας βάλουν τα βίντεο των αγώνων του ΠΑΣ την φετεινή σεζόν.Η πλάκα που οι γιαννιώτες θεωρούν πλέον δεδομένο το σφαξιμο της διαιτησίας και δεν αντιδρουν καν σε καταφανέστατες αδικίες!!!Τυχαία ξαναείδα το πέναλτυ σε βάρος του ΠΑΣ στην παράταση με την ΑΕΛ στον αγώνα κυπέλου.Ο ΠΑΣ τέτοιο πέναλτυ δεν έχει πάρει ποτε!!!!Τραβηγμένο από τα μαλλιά,το δίνει ο επόπτης κι όχι ο διαιτητητής.Ο παίκτης της ΑΕΛ,μπορεί να έρχεται σε επαφή απο τον Μιχαήλ αλλά δεν πέφτει απ αυτό.Βουτάει για να πάρει το πέναλτυ.Δε δίνεται τ'έτοιο πέναλτυ σε τέτοιο αγώνα και στην παράταση σε 2-2 σκορ.ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ όμως.Για να μην πούμε για άλλα ματς......Κι έχεις τους Βάζεόυς να ξεφτυλίζονται......

Ο επόπτης δεν σήκωσε καν την σημαία, ο διαιτητής το έδωσε μόνος του. Σε πληροφορώ ότι οι παίκτες σου δεν διαμαρτυρήθηκαν καν. Επειδή ακριβώς τον έριξε κατά τον βηματισμό, μπερδεύτηκαν τα πόδια τους, δεν του έδωσε και κόκκινη κάρτα λόγω προφανής θέσης για επίτευξη τέρματος. Θεωρείται ανατροπή.

δες το καλύτερα φίλε syberia
το δίνει ο επόπτης και μετά από ώρα!!!!!!
Είναι το κλασικό <ΓΑΒΡΟΠΕΝΑΛΤΥ>!!!!βΒουτάει κανονικά γιατί δεν ήξερε τι να κάνει τη μπάλα!!!
Τι να διαμαρτυρηθούν αυτοί οι μαλάκες!!!Στη Λειβαδιά τους ακυρώνει γκολάρα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ και κοιτάνε σαν χαιβάνια!!!Με τον ΠΑΟΚ 15 μέτρα ofside γκολ αντί να αρπάξουν τον επόπτη απ το λαιμό κάθονται και κοιτάνε!!!!Έχουν να πάρουν πέναλτυ 17 μήνες????Κάπου τόσο!!!Το ότι οι παίκτες μου είναι αδερφάρες κι ανέχονται αυτά που γίνονται δε σημαίνει κάτι!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Κυρ 25 Φεβ 2018 01:08 »
ΚΑΙ αυτό το ματς θα το θυμόμαστε για πολλά χρόνια ακόμα, σαν μια τεράστια χαμένη ευκαιρία. ΚΡΙΜΑ!

ΕΝΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ!